داش حمید اوستای انلاک مودماست
ولی صابرو دست کم نگیررین....![]()
داش حمید اوستای انلاک مودماست
ولی صابرو دست کم نگیررین....![]()
سلام خسته نباشید خدمت همه روفقا من یه مودم موبین نت گرفتم میخوام آنلاک کنم کلی هم اینجا فریمور دیدم و دانلود کردم واقعا نمیدونم کدوم رو نصب کنم
راهنمایی میکنید من رو کدومشون بی دردسر تره ممنون
فریمور فعلی مودم
11.197.03.00.1472
اقا صابر من الان دارم i60 رو انلاک میکنم ولی یه مشکلی هست .این لودر رو که اجرا میکنم یه عددی هست که از یک شروع میشه و میره بالا الان بعد از گذشت یک ساعت و خورده ای هنوز تموم نشده و رسیده به سه هزار .این تا چند میره بالا ؟ چه جوریاس ؟
![]()
Last edited by morteza_mombeini; 25-10-2019 at 22:29.
احتمالا یا لودر ایراد داره یا مودم و اتصال بین اون و کامپیوتر مشکل داره به یک پورت دیگر usb وصل کنید و از ابتدا دوباره انجام بدید از این لودر هم که ضمیمه کردم استفاده نمایید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام . نباید مبین نت میخریدید اونم اگر قصد انلاک داشتید به هیچ وجه ممکن انلاک نمیشود . موفق باشید .
در ابتدا یه درایور نصب میشه ولی اون دومی که باید بعد از اجرای لودر بیاد و به اسم application هست اون نصب نمیشه ویندوزمم سون هست روی چند تا پورت تست کردم ولی همش همینطوره اون درایور دومی نصب نمیشه
مودم رو از سیستم جدا کنید و درایوهای موجود در اموزش انلاک رو نصب کنید و بعد کامپیوتر رو ری استارت کنید حالا با اتصال بوت پین مودم رو وصل کنید به سیستم یک درایو شناخته میشه با اجرای لودر و پایان لود شدن دو تا دیگه هم ظاهر میشه و میتونید الباقی کار رو انجام بدید باز نشد از اموزش دومی ( بک اپ درایوها و بازگرداندن اونها به سیستم خودتون استفاده نمایید )
ورژن جدید به درخواست دوستان : B612_81.199.01.00.00
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رمز : behzad
داش مرسی ولی فک کنم وب یو ال نیس و برا مدل b612s-25dهس یا....
دقیقتر بفرمایید ممنون
سلام، با 198.13 هیچ فرقی نداره، (از نظر ظاهری و امکانات یکی هستند) با همون ایراداتی که تو پستهای قبلی گفته شده. الکی دمای مودم هم بالاست.
از نظر سرعت دانلود مثل 198.11 هستش، یعنی سرعتش خوبه.
در کل ارزش ارتقاع به این ورژن رو نداره، 198.11 خنک تره و بهتر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)