تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 74 اولاول ... 61213141516171819202666 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 739

نام تاپيک: TD-LTE - Wireless / شرکت زیتل - Zitel

داره خودمونی میشه fery74's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

شرکت میگه سرعت خیلی خوبه و تاثیری توی استفاده شما از اینترنت نداره با همین 8 مگ همه کار میتونی انجام بدی. سرویس هم میگن بین 1 تا 40 مگ هست و همین که توی این بازه باشه یعنی اینترنت هیچ مشکلی نداره.
    گول تبلیغات رو منم خوردم 2 ماه اول سرعت خوب بود فقط مشکل تایم اوت شدید داشت. الان سرعت اینجوری شده اما تایم اوت کم شده.
    عجب
    قیمت بیشتر آدم میده مشکل نداشته باشه

الان با نصف این قیمت میشه همان سرعت 8 رو حالا با 100 گیگ شایدم بیشتر ای دی اس ال گرفت

2. 2 کاربر از fery74 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوست عزیز از روی کنسول مودم پارامتر های ارتباطیتون تا BTS های زیتل رو اعلام میکنید که ببنیم ما هم اگر شرایط مشابه داریم سرویس نگیرم ؟؟؟
    ضمنا شما کدام منطقه هستید ؟؟

4. 2 کاربر از sepehr_sn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه emrouz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان عزیز

افت کیفیت این سرویس در اکثر موارد، با محدودیت‌هایی هست که از مرکز اعمال می‌شه.
    سیگنال من همیشه عالی بود. بر اساس پارامترهای موجود در مودم.
    اما با تغییراتی که دادن در یک تاریخ خاص و ری‌بوت مودم از راه دور، سرعت روی نصف سرعت قبلی قفل شد و ماه بعد، به دو سوم رسید.
    حدود پانزده تا بیست مگابیت. اون هم روی سایت‌های داخلی.
    سایت‌های خارجی، زیر ده.
    پیش‌نهاد من که نه ماه سرویس زی‌تل داشته‌ام اینه که به هیچ وجه فعلاً از این شرکت سرویس نگیرید.
    به امید این که مشکلات‌شون رو حل کنن.
    موضوع بازه‌ی پرمصرف -پیک- هم الکی هست.
    من همه‌ی این موارد رو رفتم. حتی دوازده و نیم شب هم می‌گفت هنوز توی پیک هستیم!!!

6. 12 کاربر از emrouz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوست عزیز از روی کنسول مودم پارامتر های ارتباطیتون تا BTS های زیتل رو اعلام میکنید که ببنیم ما هم اگر شرایط مشابه داریم سرویس نگیرم ؟؟؟
    ضمنا شما کدام منطقه هستید ؟؟
    Antenna 1 RSRP: -86 dBm RSRQ: -8 dB
    Antenna 1 SINR: 9 dB
    اصلا ربطی به پارامتر های ارتباطی نداره این کندی سرعت. من پارامتر هام عالی هست و با همین پارامتر ها 40 مگ سرعت داشتم.

دوستان عزیز

افت کیفیت این سرویس در اکثر موارد، با محدودیت‌هایی هست که از مرکز اعمال می‌شه.
    سیگنال من همیشه عالی بود. بر اساس پارامترهای موجود در مودم.
    اما با تغییراتی که دادن در یک تاریخ خاص و ری‌بوت مودم از راه دور، سرعت روی نصف سرعت قبلی قفل شد و ماه بعد، به دو سوم رسید.
    حدود پانزده تا بیست مگابیت. اون هم روی سایت‌های داخلی.
    سایت‌های خارجی، زیر ده.
    پیش‌نهاد من که نه ماه سرویس زی‌تل داشته‌ام اینه که به هیچ وجه فعلاً از این شرکت سرویس نگیرید.
    به امید این که مشکلات‌شون رو حل کنن.
    موضوع بازه‌ی پرمصرف -پیک- هم الکی هست.
    من همه‌ی این موارد رو رفتم. حتی دوازده و نیم شب هم می‌گفت هنوز توی پیک هستیم!!!
    تمامی حرف های شما تایید میشه. من 2 نصف شب زنگ زدم طرف میگفت هنوزم بار زیادی روی شبکه هست!! بخش رادیو به من زنگ زد گفت ما 24 ساعتی روی شبکه ترافیک زیادی داریم. همون موقع یه تغییر داد سرعت تا 2-3 روز رفت روی 40 دوباره برگشت به همون 16. الان هم که 4-5 مگابیت شده.
    ------------------------------------------------------------------------------------
    در آخر پشتیبانی شرکت گفت که بهتر از این نمیتونیم سرویس بدیم و پارامتر هاتون بهتر از این نمیشه به همین خاطر هست افت سرعت!! حالا من بهترین پارامتر ها رو دارم و تا آنتن هم 100 متر فاصله و پارامتر ها هم از همون اول که 40 مگ میگرفتم همین بوده!
    خلاصه که من گفتم بیان ببرن مودم رو که دیگه به لعنت خدا هم نمیارزه!

8. 9 کاربر از hotman1234 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه emrouz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من فاصله‌ام تا آنتن، زیر ده متر بود!

10. 3 کاربر از emrouz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

زرشک! اینا هم که هنوز نیومده خراب کردن ظاهرا

شرکت میگه سرعت خیلی خوبه و تاثیری توی استفاده شما از اینترنت نداره با همین 8 مگ همه کار میتونی انجام بدی. سرویس هم میگن بین 1 تا 40 مگ هست و همین که توی این بازه باشه یعنی اینترنت هیچ مشکلی نداره.
    گول تبلیغات رو منم خوردم 2 ماه اول سرعت خوب بود فقط مشکل تایم اوت شدید داشت. الان سرعت اینجوری شده اما تایم اوت کم شده.
    بهش میگفتی مردم حسابی اگر 8 مگ میخواستم که ماهی 150 هزار تومن پول نمیدادم به شما، adsl میگرفتم

عجب
    قیمت بیشتر آدم میده مشکل نداشته باشه

الان با نصف این قیمت میشه همان سرعت 8 رو حالا با 100 گیگ شایدم بیشتر ای دی اس ال گرفت
    با نصف این قیمت های وب 16 مگابیت میده با ماهی 500 گیگ حجم بین الملل...

12. 2 کاربر از The Dreadnaught بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mobile-1199's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2017
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

امروز داشتم با پشتیبانیشون صحبت میکردم سر این که از چهار ماه پیش قول این رو داده بودن که به سمت غرب پوشش دهیشون رو افزایش بدن ، ولی تو این چهار ماه ذره ای تغییر نکرده ...
    منم خدا میدونه تا همین الان دست نگه داشته بودم که از خودشون سرویس تهیه کنم ، ولی این چند وقت پست های دوستان حکایت از این داره که که به شدت افت کیفیت داشتن . توی توییتر هم یه مقدار فعالیت هاشون کم شده و به نظر میاد دچار مشکلاتی شدن واقعا ...
    به همین خاطر اصلا درنگ نمیکنم این بار و میرم سراغ یه isp دیگه ...

14. 2 کاربر از mobile-1199 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

امروز داشتم با پشتیبانیشون صحبت میکردم سر این که از چهار ماه پیش قول این رو داده بودن که به سمت غرب پوشش دهیشون رو افزایش بدن ، ولی تو این چهار ماه ذره ای تغییر نکرده ...
    منم خدا میدونه تا همین الان دست نگه داشته بودم که از خودشون سرویس تهیه کنم ، ولی این چند وقت پست های دوستان حکایت از این داره که که به شدت افت کیفیت داشتن . توی توییتر هم یه مقدار فعالیت هاشون کم شده و به نظر میاد دچار مشکلاتی شدن واقعا ...
    به همین خاطر اصلا درنگ نمیکنم این بار و میرم سراغ یه isp دیگه ...
    سمت غرب دارن تماس میگیرن که پوشش ایجاد کردن

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

والا با این توضیحات دوستان، من یکی ترسیدم!
    165 هزار تومان ماهانه، مبلغ کمی نیست که بخواد با کیفیت ضعیف هم سرویس دهی بکنه، مشکل اینه مرکز مخابراتی vdsl ساپورت نمی کنه

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این شرکت هم شیادی بیش نیست ! فقط اولش خوب بود ؛ الان بیشتر روز سرعت محدوده و ۸ تا ۱۴ مگابیت نوسان داره ! ( فاصله از دکلم کمتر از ۲۰۰ متره و همه پارامترا عالی )
    پشتیبانیشون هم به شدت پر رو هستن و حالت طلبکارانه میگن که سرویس شما ۱مگ تا ۴۰ مگه و کارتون با ۸مگ هم راه میوفته و ما تضمینی نکردیم که ۴۰ مگ رو همیشه بدیم !! فک کردن ملت خرن که ۱۶۰ تومن بدن واسه سرعت ۸ مگ !!
    خلاصه همونطور که حدس میزدم ، این شرکتم دروغگویی بیش نیست
    و لطفا لطفا دوستان عزیز فریب تبلیغاتشون رو نخورید !

18. 2 کاربر از 4l1r3z4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •