عجب
قیمت بیشتر آدم میده مشکل نداشته باشه
الان با نصف این قیمت میشه همان سرعت 8 رو حالا با 100 گیگ شایدم بیشتر ای دی اس ال گرفت
عجب
قیمت بیشتر آدم میده مشکل نداشته باشه
الان با نصف این قیمت میشه همان سرعت 8 رو حالا با 100 گیگ شایدم بیشتر ای دی اس ال گرفت
دوست عزیز از روی کنسول مودم پارامتر های ارتباطیتون تا BTS های زیتل رو اعلام میکنید که ببنیم ما هم اگر شرایط مشابه داریم سرویس نگیرم ؟؟؟
ضمنا شما کدام منطقه هستید ؟؟
دوستان عزیز
افت کیفیت این سرویس در اکثر موارد، با محدودیتهایی هست که از مرکز اعمال میشه.
سیگنال من همیشه عالی بود. بر اساس پارامترهای موجود در مودم.
اما با تغییراتی که دادن در یک تاریخ خاص و ریبوت مودم از راه دور، سرعت روی نصف سرعت قبلی قفل شد و ماه بعد، به دو سوم رسید.
حدود پانزده تا بیست مگابیت. اون هم روی سایتهای داخلی.
سایتهای خارجی، زیر ده.
پیشنهاد من که نه ماه سرویس زیتل داشتهام اینه که به هیچ وجه فعلاً از این شرکت سرویس نگیرید.
به امید این که مشکلاتشون رو حل کنن.
موضوع بازهی پرمصرف -پیک- هم الکی هست.
من همهی این موارد رو رفتم. حتی دوازده و نیم شب هم میگفت هنوز توی پیک هستیم!!!
اصلا ربطی به پارامتر های ارتباطی نداره این کندی سرعت. من پارامتر هام عالی هست و با همین پارامتر ها 40 مگ سرعت داشتم.
Antenna 1 RSRP: -86 dBm RSRQ: -8 dB Antenna 1 SINR: 9 dB
تمامی حرف های شما تایید میشه. من 2 نصف شب زنگ زدم طرف میگفت هنوزم بار زیادی روی شبکه هست!! بخش رادیو به من زنگ زد گفت ما 24 ساعتی روی شبکه ترافیک زیادی داریم. همون موقع یه تغییر داد سرعت تا 2-3 روز رفت روی 40 دوباره برگشت به همون 16. الان هم که 4-5 مگابیت شده.
------------------------------------------------------------------------------------
در آخر پشتیبانی شرکت گفت که بهتر از این نمیتونیم سرویس بدیم و پارامتر هاتون بهتر از این نمیشه به همین خاطر هست افت سرعت!! حالا من بهترین پارامتر ها رو دارم و تا آنتن هم 100 متر فاصله و پارامتر ها هم از همون اول که 40 مگ میگرفتم همین بوده!
خلاصه که من گفتم بیان ببرن مودم رو که دیگه به لعنت خدا هم نمیارزه!
زرشک! اینا هم که هنوز نیومده خراب کردن ظاهرا
بهش میگفتی مردم حسابی اگر 8 مگ میخواستم که ماهی 150 هزار تومن پول نمیدادم به شما، adsl میگرفتم
با نصف این قیمت های وب 16 مگابیت میده با ماهی 500 گیگ حجم بین الملل...
امروز داشتم با پشتیبانیشون صحبت میکردم سر این که از چهار ماه پیش قول این رو داده بودن که به سمت غرب پوشش دهیشون رو افزایش بدن ، ولی تو این چهار ماه ذره ای تغییر نکرده ...
منم خدا میدونه تا همین الان دست نگه داشته بودم که از خودشون سرویس تهیه کنم ، ولی این چند وقت پست های دوستان حکایت از این داره که که به شدت افت کیفیت داشتن . توی توییتر هم یه مقدار فعالیت هاشون کم شده و به نظر میاد دچار مشکلاتی شدن واقعا ...
به همین خاطر اصلا درنگ نمیکنم این بار و میرم سراغ یه isp دیگه ...
سمت غرب دارن تماس میگیرن که پوشش ایجاد کردن
والا با این توضیحات دوستان، من یکی ترسیدم!
165 هزار تومان ماهانه، مبلغ کمی نیست که بخواد با کیفیت ضعیف هم سرویس دهی بکنه، مشکل اینه مرکز مخابراتی vdsl ساپورت نمی کنه
این شرکت هم شیادی بیش نیست ! فقط اولش خوب بود ؛ الان بیشتر روز سرعت محدوده و ۸ تا ۱۴ مگابیت نوسان داره ! ( فاصله از دکلم کمتر از ۲۰۰ متره و همه پارامترا عالی )
پشتیبانیشون هم به شدت پر رو هستن و حالت طلبکارانه میگن که سرویس شما ۱مگ تا ۴۰ مگه و کارتون با ۸مگ هم راه میوفته و ما تضمینی نکردیم که ۴۰ مگ رو همیشه بدیم !! فک کردن ملت خرن که ۱۶۰ تومن بدن واسه سرعت ۸ مگ !!
خلاصه همونطور که حدس میزدم ، این شرکتم دروغگویی بیش نیست
و لطفا لطفا دوستان عزیز فریب تبلیغاتشون رو نخورید !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)