سلام صابر جان لطفا جواب منو هم بدید ممنون میشم والا...من دنبال راهی هستم که بتونم اون لوگوی هواوی وبعد اون welcome روی ال سی دی مودم وعوض کنم ممنون میشم راهنماییم کنید داش
سلام صابر جان لطفا جواب منو هم بدید ممنون میشم والا...من دنبال راهی هستم که بتونم اون لوگوی هواوی وبعد اون welcome روی ال سی دی مودم وعوض کنم ممنون میشم راهنماییم کنید داش
برای چه مودمی ؟ b612 که ال سی دی نداره ؟ برا مودم های جیبی هواوی باید اون ارم هواوی و نوشته : welcome بیاد . در مودم های هواوی به سفارش اپراتورها هم خود اپراتور نسخه فریمور رو سفارشی و ویرایش میکنه و میبینیم به جای ارم هواوی لوگو یا ارم اون اپراتور مثل : fastlink یا bolt یا ارم خود ایرانسل و همراه اول میاد و برای تغییر اونها لازمه مودم فلش بشه که در مواردی باعث از کار افتادن دکمه ریست مودم و پاک شدن کلی nvram میشه .
متاسفانه تا به الان هنوز راهی پیدا نشده .
بله برا مودمهای جیبی مثلا 5377 یا 5577 ویا5776 فرقی نداره فقط اون ارم وولکام عوض بشه مشکلی هم نداره ریسیت میشه یانه .ممنون میشم داش صابر راهنمایی بفرمایید
گفتم welcome که تو همه مودم های ال سی دی دار حتما میاد و راهی نداره . فقط میمونه ارم اپراتور مثلا مودم e5577cs-321 که با ارم fastlink میاد بالا و به سفارش این شرکت هست . در بعضی موارد اونم باید تست کنید میتونید فریمور جنرال این مودم رو پیدا کنید یا فریمور مود شده براش پیدا کنید و از طریق لودر بالونگ فلش و اتصال پین بوت روی بورد مودم رو فلش کنید . و سپس یک webui جنرال یا اپراتوری روی مودم رایت کنید و اونوقت میبینید به جای fastlink ارم خود هواوی و نوشته خود هواوی میاد . این کار یک مشکل داره و بر روی برخی ورژن ها باعث پریدن nvram مودم و از بین رفتن اطلاعاتی از جمله ssid وای فای و سریال و imei مودم و از کار افتادن همیشگی دکمه ریست مودم میشه . با مسئولیت خودتون میتونید این کار رو انجام بدید برا هر مودم هم میتونید اسم اون و روش انلاک اون و تغییر فریمور اون مودم رو در داخل نت یا یوتیوب جستجو و با اون روش کار رو انجام بدید . مودم هایی که ذکر کردید اکثرا میشه با این روش اونها رو به ارم خود هواوی برگردوند .
داش صابر از جواب سریعتون ممنونم ولی بنده میخوام ارم هوایی عوض بشه حالا ولکام اشکال نداره شما فقط بفرمایید در کجا میشه لوگوی هوایی که رو ال س دی میاد عوض میشه ممنون میشم
صابر جان این اطلاعات رو از کجا میاری تو اخه از کار افتادن دکمه ریست پاک شدن nvram شاخ در اوردم
دوست عزیز لوگو تو این فایل هست 08-00130000-Logo.bin من خودم چند بار عوض کردم تو فریمورت جایگزین کن و فلش بزن رو مودم لوگو عوض میشه ولکام رو هم حتی میشه عوض کرد تو ریسورس های Oled هست البته من خودم تغییر ندادم بگردی پیداش میکنی
متشکرم ازشما ام من نه در فریمور نه در رابط وب این فایل وندارم
08-00130000-Logo.bin
رو مودم های اپراتوری خصوصا ورژن های جدید برا مدل هایی که ایشون مدنظرشون هست نمیشه تغییر داد حتما باید فریمور فلش بشه و این کار باعث پریدن کل اطلاعات اون اپراتور از رو مودم میشه و دکمه ریست هم ارتباط مستقیمی با nvram داره و از کار می افته . شما مودم fd-m60 با این مودم ها مقایسه نکن . در ضمن توجه نکردی در ورژن هایی از فریمورهای این مودم ها که توسط اپراتور بر روی مودم نصب شده منظورم بود . الان امنیت فریمور این مودم ها توسط اپراتور طوری برنامه ریزی شده حتی بوت پین هم در اونها کار نمیکنه و حتی نمیتونید یک فریمور ساده یا یک webui روی این مودم ها نصب کنید و با ارور 13 و 19 مواجه میشید . اونوقت چطور بره اون فایل رو پیدا کنه و ویرایش کنه . به همین ساده گی . ای کاش تمام مسائل مثل گفته های شما راحت حل میشد . میخوای یه مودم برات بفرستم شما فقط اون ارم اپراتور رو حذف کن و دکمه ریست هم از کار نیفته من همین جا تو همین فروم اعتراف میکنم که چیزی حالیم نیست .
دوست عزیز جناب صابرخان شما بفرمایید کجا میتونم عوض کنم در فریمور کجاش در رابط وب کجاش نگران پریدن nvram یا ریستارت شدن نباش که سه سوت درست میشه البته اگه منظورتون پریدن imei,ssid,sn,,ویاقفل ریست هست که در عرض دودقیقه درست میشه شما فقط بفرمایید کجا لوگوی هوایی را تغییر بدم
دکمه ریست از کاربیفته که میفته ولی با یه خاموش روشن کردن مودم دست میشه
Last edited by namo_57; 15-01-2019 at 20:29.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)