این اعدادی که گذاشته مثل اینکه در صورتی هست که فقط از نت داخلی استفاده بشه
مثلا سرویس 16 مگ خارجی استفاده کنید میشه 150 گیگ !!!
در واقع هرچی تو این جدول نوشتن تقسیم 2 کنید
یعنی تو کلاه برداری و دزدی از هم سبقت میگیرن
بعد ملت انتظار دارن کیفیت بره بالا
تو همون ضریب اشتراک گذاری هم مطمعا باشید یه روشی پیدا میکنن دور میزنن قانون رو
کیفیت ؟
زهی خیال باطل ...
Last edited by albertxx; 01-12-2017 at 20:53.
پارس فن اوا صبانت هیچ کدوم تعرفه ها ندادن پارس ک تو سایتش داره بسته های ترافیک تبلبغ میکنه :/
اینکه سرویس دهی روی فیبرنوری از انحصار مخابرات در اومده خوبه ولی یادمه چند وقت پیش مخابرات گفته بود ISP های دیگه اگر بخوان رو فیبر نوری سرویس بدن باید بخشی از درامد ماهیانشون رو به حساب مخابرات واریز کنن
حالا نمیدونم مخابرات حاضر شده بدون دریافت پورسانت فیبرنوری رو از انحصار در بیاره یا میخواد باج بگیره از شرکت ها
مشاهده کردید؟ درصورت اعتراض و ساکت ننشستن، مجبور به عقب نشینی هستند؟ در همه حوزه ها...
شاتل دقیقا فهمید که چه اشتباهی کرده و حذف کرد تعرفه خودش رو..
فقط اعتماد ش رو بین کاربرانش با این کار از دست داد..نشون داد میتونسته بهتر سرویس بده و نداده برای سود بیشترش...
سلام من خودم چند سالی هست دچار چنین مشکلی اما به صورت خفیف هستم.
من حدودا ماهی 30 تا 35 گیگ مصرف دارم و خودم مبینیم عملا ماهی 5 گیگ دانلود اضافه دارم.
یا مثلا یک کتاب زبان انگلیسی میخواهم بخونم، ده تا نوع مختلف ش دانلود میکنم بعد در نهایت همانی که قرار بود از اول بخونم و میخونم و تازه باعث سردرگمی خودم هم میشه..
متاسفانه حرص میزنیم . من سعی میکنم کنترلش کنم تا حد امکان.. و به نظرم موفق بودم. نسبت به دو سال قبل
من با پشتیانی های وب صحبت کردم و گفتند تا جایی که خط بکشه سرعت بهتون میدیم! شما از کی پرسیدید این موضوع رو ؟
آسیاتک هم پایین جدول تعرفه توضیحات رو داده و من مشکلی ندیدم!
پارس آنلاین هم این لینک تعرفه ش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاتل هم که تعرفه ها رو برا اصلاح مجدد حذف کرد
الان مشکل چیه دقیقا ؟
Last edited by mahmoodsoft; 02-12-2017 at 00:20.
شاتل کلا بند تعرفه داخلی و خارجی رو حذف کرده .فکر کنم فهمید اشتباه کرده ...مخابرات هم اصلا هیچ توضیحی برای طریقه مصرف قرار نداده .
این بند هم در شاتل اضافه شده
*بنابر سیاستهای تشویقی شاتل، سرعت هر یک از سرویسها تا بیشترین میزان کشش خط و پشتیبانی بستر مخابراتی، تا ۱۶ مگابیت بر ثانیه باز خواهد بود و شاتل در صورت فراهم بودن بستر مناسب، (صرفنظر از سرعت پایه) به هر سرویس سرعتی فراتر از تعهدات قید شده در قرارداد اختصاص خواهد داد.
اصلاح می کنم تو سایت شاتل این بند هنوز هست .فقط سرعت هارو بیشتر کرده که توی ای دی اس ال به خاطر نویز خطوط خیلی فرقی نمی کنه .....
کاربر میتواند به اندازه یک سوم میزان مصرف منصفانه را برای ترافیک بینالملل استفاده کند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)