@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تستی که کاربر جدید برای بنده ارسال کردند از مدل فیوژن
باند 7
باند 3
حالت 3+7 باند 44
![]()
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تستی که کاربر جدید برای بنده ارسال کردند از مدل فیوژن
باند 7
باند 3
حالت 3+7 باند 44
![]()
به نظرم تست بالا هم نشون دهنده کار نکردن تجمیع هست چون توی باند 44 43 گرفته که احتمالا باز برای همون سیگنال تنهای 2600 هست که باند اول در حالت تجمیعه ... توی حالت تجمیع باید حدود 60 مگ میداد که ازش خبری نیست.. البته دانلود منیجر ملاک خیلی بهتری هست که دوستمون mojul94 می تونه تجربه عملی خودش رو دربارش بنویسه.. اما خوب با توضیحات اقا سهیل تقریبا محرزه که تجمیعش کار نمی کنه... بهترین روش برای تست تجمیع استفاده از استاپ واچ دیومیتر و لحاظ میانگین سرعت هست در سه حالت متفاوت
من تست باند 3 و 7 و 44 رو گرفتم ولی به خاطر محدودیت اعضا جدید نمیتونم بزارم
اگه کسی لازم داشت خصوصی بفرستم براشون ایشون هم بزارن تو فروم بقیه هم استفاده کنن
یه زحمتی بکش با توضیحات بالای بنده با دانلود منیجر و du meter سرعت سه حالت رو در بیار.. برای من تصاویرشو بفرستی همینجا میزارم
مثلا این تست برای همراه اول هست که میانگین سرعت به نظرم ملاک هست که همون 5 مگابایته
![]()
Last edited by ak313; 30-08-2017 at 13:39.
اسمشو گذاشتن فیوژن که کاربر کمتر سواد دار با فیبر نوری قاطی کنه
سلام
من با این مودم در مکانی که مودم 3372 و گ.شی cat6 نهایت 3 مگابایت سرعت می دهد حدود 6 مگابایت سرعت می گیرم.البنه چون تحت پوشش 4g+ نیستم در مورد تجمیع تجربه ای ندارم.در کل نسبت به قیمتش و مقایسه مودم هم هم قیمتش مودم به صرفه و خوبی هستش
در مورد wifi ac نمیی توان به این مودم ایراد گرفت چرا که هیچ جا ننوشته wifi ac داره ولی فای فایش ضعیف و در حد 802.11n هستش
Last edited by hojjat_2008; 30-08-2017 at 22:31.
شما کجا تشریف دارید؟ روی باند 7 شش مگابایت دارید؟ یه شات از طریق ltewatch ارسال کنید
سلام دوستان تست کنید که آیا با روش معمولی آنلاک مودم های هواوی این رو میشه آنلاک کرد ؟
این روش
Unlock Huawei v201 Algo - v3 Huawei Unlock Code Calculator
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by جیوه; 31-08-2017 at 07:08.
نه با این روش آنلاک نمی شه.چون وقتی سیم کارت دیگه ای رو قرار می دی مودم انگار سیم کارت نداره.کد آنلاک هم نمی خواد.اگه آنلاک بشه باید ار روش نصب فریم ور آنلاکش کرد.
سلام دوستان من امروز این مودم را خریدم ولی اصلا درحالت فورجی به اینترنت وصل نمیشه آنتن میده ولی وصل اصلا...مشکل دوم وقتی خاموشش میکنم بعد از چند ساعت خودکار روشن میشه خواهشاً کمک کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)