تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 36 اولاول ... 612131415161718192026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 356

نام تاپيک: اینترنت نامحدود ؟؟ کی و چه موقع ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

موضوع اینه با این سیاست جدید کاربر رو مجبور می کنن به خاطر ترافیک داخلی هزینه کنه و مجبور شه بیشتر استفاده کنه.
    بحث چه ربطی به رعایت کپی رایت و این صحبت ها داشت کلا.
    منم موافقم کاربری که کارش دانلوده بیشتر هزینه کنه تا کیفیت سرویس برای بقیه نیاد پایین ولی این سیاستی که الان اینا دارن ارتباطی به این موضوع نداره

2. 4 کاربر از Mohsen_mzh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

یک ترابایت در دنیا عادی هست چرا نمی خواید بفهمید.محتوای 4k و خیلی چیزای دیگه که گفتم.یک ترا پرمصرف حساب نمیشه برید ببیند همین پاکستان اینترنت نامحدود داره.برید به صفحه ای که دوستمون درست کرده که مقایسه ای بین اینترنت ایران و برقیه هست همه چی با جزییات هست.بابا این از امریکا هم گرون تره چرا توجه نمی کنید.حالا هی بیاد از یه طرح بو دار مضخرف هی حمایت کنید و مشکل رو بندازید گردن مردم و هی بگید اخ تو پر مصرفی تو فلانی ایرانی ها بی جنبه ان ایرانی ها بدن اونوخت شما خیلی خوب و با جنبه و ایرانی هم حتما نیستی.پس فردا که اینترنت رو قطع کردن و دیگه دیر شده بود اونوخت میاید می گید فلانی کاش به حرف تو گوش می کردیم و خام نمی شدیم.

4. 11 کاربر از mohandes23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

فقط 700 گیگ !!!! من ماهی 3 ترا دانلود می کنم !!!
    به متنت ادم خندش میگیره !!!!!! تو کل ایران ارشیو دارها و دانلودر ها به 1000 نفرم نمیرسن !!!!! هیچ تاثیری روی نتی که چند ده میلیون استفاده کننده هست ندارن
    چه نامحدود بدن چه ندن برای یک دانلودر و ارشیو دار فرق نمیکنه عزیز اول حرفتو بسنج بعد اینجا تراوش کن ! ما زمانی هم که نه 3 جی بود نه 4 جی ماهی کم کم 500 گیگ دانلود می کردیم
    اصلا نت بشه گیگی 100 هزار تومن تومن برای امثال من فرق نمیکنه
    به عشق خودت این ماه می خوام کم کم 4 ترا دانلود کنم

)
    هزینه های زندگی رفته بالا برادر تازه کم شده شما اگه اینکار باشی خودت میدونی
    والا ما همین 700 گیگ رو متواضعانه گفتیم, بنگر ببین 3صفحه اس دارند بد و بیراه میگن
    خدا به دادت برسد که اینا با 3 ترا چه میکنن

6. 3 کاربر از Farhad.Farhadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

خودکشی نکنین...!

چرا حاضر نیستین پول چیزی رو که مصرف میکنین رو بدین؟
    شما باید پول ویندوزی که استفاده میکنی رو هم بدی. حتی پول تک تک نرم افزارهایی که کرک میکنی رو هم بدی.
    مفت خوری یه حد و اندازه داره. آخه چقدر مفت خوری؟!
    تا حالا مفتی بود، خواستن حال بدن. از امروز نمیخوان حال بدن. مشکلیه؟!
    از شما بیشتر بر میاد؟! بفرما شما ISP شو ببینم چیکاره ای...!
    دوقورتونیمشونم باقیه.. چه روزگاری شده..!

من ماهی 5 گیگ استفاده میکنم. همه این 5 گیگ رو هم پولش رو میدم.
    طوری شده که اینترنت 3G ایرانسل که 1 مگ بر ثانیه دانلود میداد الان رسیده به 100 کیلوبایت. چرا؟! چون امثال شما دنبال مفت خوری هستن. اونم چی. در حد بابک زنجانی. خو 100 تومن خوردی برو کنار دیگه، حتما باید 8000 میلیارد دانلود کنی؟!

چقدرم با محاسبات علمی این کار خودشون رو هم منطقی جلوه میدن. ..!

شما چرا گودرزو ربط دادی به شقایق اینجا بحث نت ثابته شما ناراحتی که چرا سرعت ایرانسلت کم شده ؟

سرعتت نتت کم شده چون نت ثابت گرون بوده مردم نمیتونستن نیازشونو برطرف کنن شک نداشته باش اگه این طرح اجرا بشه
    حتی اگه قیمت نت بی سیم ثابت باشه هجوم مردم باعث میشه نت ایرانسل و همراه اول کامل از کار بیفته مگه این که اونارو هم گرون کنن که اون وقت تو برو حال کن 50 تومن بده 5 گیگت رو بخر !

8. 9 کاربر از hamidreza785 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

شما ظاهرا دچار توهم شدی کدوم سرویس اینترنت رایگان هست هر سرویسی بخوایید بگیرید باید ماهیانه هزینه پرداخت کنید اگه هم منظورت هم تایم دانلود شبانه هست که اونهم برای قشنگی نزاشتن برای کسایی هست که چند گیگ دانلود دارن بتونن دانلودشون رو انجام بدند که اونهم محدودیت سرعتی داره نهایتش 3 یا 4 گیگ بشه دانلود کرد بعد اینجا تایپک اینترنت هست تایپک مصرف سوخت و بنزین و گازییل و یارانه نیست که اشتباه گرفتی
    یه چنتا پست عقبتر یه چنتا پست بعدتر رو بخون.. تفسیر داره همینجوری نیستش. تفسیر داره
    شما هنوز اندر خم اولین پیچ گیری.

تو الان خودت خیلی قانونی هستی و لایسنس همه چیتو خریدی؟ همین ویندوزی که الان باهاش اومدی اینجا رفتی از بقالی محلت خریدی فوقش.
    حالا اگه جایی زندگی میکنی که نه از اینترنت سر درمیارن نه میدونن شبکه های اجتماعی چیه به بقیه ربطی نداره.ما که تو شهر زندگی میکنیم فقط مصرف خبر و کلیپایی که تو تلگرام دانلود میکنیم 10 گیگ در ماهه

دوستانم الکی اب تو هاونگ نکوبن.این کاربر از اون دسته ادمای بخیلیه که چشم دیدن استفاده کردن بقیه رو نداره حالا چون خودش نمیتونه استفاده.
    ازین کاربرا زیاد اینجا دیدم که میگن دیگی که برای من نجوشه میخوام سر سگ توش بجوشه مملکت با اینا حتما درست میشه
    من مجبورم همون جوابی که به دوست دیگمون دادم به شما هم بدم. شما از چیزی که اشار میزنن فقط به نوک انگشت نگاه نکن. یه وجب اونورترش رو هم نگاه کن. بحث سر مفت خوریه اون هم در حجمی که از منابع اشخاص عادی هم خورده میشه.
    ببین کیا دارن واسه ما کوری میخونن. جامعه مجازی کنتور نداره. کوری بخون. ما اگه قرار بود ب این کوری خوندنا خونمون جوش بیاد که الان بایس گوشه دیوونه خونه بودیم.

فقط 700 گیگ !!!! من ماهی 3 ترا دانلود می کنم !!!
    به متنت ادم خندش میگیره !!!!!! تو کل ایران ارشیو دارها و دانلودر ها به 1000 نفرم نمیرسن !!!!! هیچ تاثیری روی نتی که چند ده میلیون استفاده کننده هست ندارن
    چه نامحدود بدن چه ندن برای یک دانلودر و ارشیو دار فرق نمیکنه عزیز اول حرفتو بسنج بعد اینجا تراوش کن ! ما زمانی هم که نه 3 جی بود نه 4 جی ماهی کم کم 500 گیگ دانلود می کردیم
    اصلا نت بشه گیگی 100 هزار تومن تومن برای امثال من فرق نمیکنه
    به عشق خودت این ماه می خوام کم کم 4 ترا دانلود کنم
    خیلی عالیه... احسنت. تلاشتو بکن.
    4 تا هم بزنی رکورد گینس رو هم میزنی. حالا به چشم ما که دودی نمیره ولی دوستات زیاد دارن زجه میزنن. چشم اونارو فکر کنم کور کنه.
    دقیقا بحث سر کور نشدن همه بود. البته اگر امثال شما بینایی رو درک کنن.

همین چند روز پیش بود که نرم افزار teamviewer هم ما رو تحریم کرد ...
    درسته ما کرکی داریم اما داریم واسه یه چیز های پولی نیست پول میدیم و بعضی جا ها که ارزونه ما داریم گرون تر میخریم نمونش حجم نت ثابت ...
    توی خیلی چیز ها هم که قانون دست ما رو از میبنده مثل سایت یـوتیوب که مجبوریم طبق قانون از سایت های مجاز یا سایت های وطنی استفاده کنیم...
    الان هم بازی جدیدشو نرو دارن اجرا میکن حجم داخلی حجم خارجی که خدا کنه حجم خارجی رو هی کم و کم ترش نکنن تا کلا یه روزی دیگه از بین بره.......

در ضمن
    یا هر دوست دیگری که تو این تاپیک یا تاپیک های قبلی اینترنت راجع به لایسنس نرم افزار ها در کشورمون صحبت کردن ...
    خوشحال میشیم یک تاپیک درباره لاینسنس ها و یا تاپیک دیگری برای استفاده از نرم افزار رایگان ایجاد کنند چه ویندوز چه روی سیستم عامل غیرپولی
    بزنید ببین چقدر استقبال میشه ///

1. برای عموم مردم باید فرهنگ سازی بشه این حرکت ها و کم کم
    2. اگه دیدید شخصی یا شرکتی در آمد بالا داشت و باز از کـرک و کلید استفاده کرد آن وقت کاملا و صریحا حق با شماست.
    // البته باز ریسک و گرونتر افتادن کالا و خدمات بدلیل بسته بودن سیستم های پرداخت بین المللی هم میشه دلیل گفت.
    شما هم مثل دوست دیگمون. تو مو بینی و ما پیچش مو.
    هیچ کس نمیزاره یکی بشینه تنهایی مفت خوری کنه و از منابعی که یکی دیگ پولش رو داده بکشه.

یکی دیگه کجا بود.. گمش کردم.
    آها پیدا کردم.
    این کاربر از اون دسته ادمای بخیلیه که چشم دیدن استفاده کردن بقیه رو نداره حالا چون خودش نمیتونه استفاده.
    مرد حسابی من تمام مودمهای همسایمون رو هک کردم. واسه من اینترنت پولی هم مفهوم اینترنت رایگان داره. ممکلت اگه با ما درست نشه با شما و با ادبتون به لجن کشیده میشه. حداقل یک کمی مودب باش

من دیگه بعضی جوابهای آدمای بی تربیت رو ریپلای نکردم. گاها نظرشون ارزش پاسخ دادن رو هم نداره. پیش خودشون خیال نکن واسشون جوابی نداشتم.
    Last edited by siava5h; 01-08-2017 at 14:49.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

مرد حسابی من تمام مودمهای همسایمون رو هک کردم. واسه من اینترنت پولی هم مفهوم اینترنت رایگان داره. ممکلت اگه با ما درست نشه با شما و با ادبتون به لجن کشیده میشه. حداقل یک کمی مودب باش
    شما از یه طرف ادعا می کنی آدم درستی هستی و به حقوق دیگران احترام میزاری
    ولی از طرف دیگه یه دزد حرفه ای هستی!
    اینترنت همسایه برای شما حلاله؟!
    اگه به ما اینترنت مثل بقیه دنیا بدن حرام میشه؟ حقوق بقیه پایمال میشه؟
    ما الان باید کدومش رو باور کنیم؟

داره خودمونی میشه salarp20500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2017
    محل سكونت
    Saturn

پيش فرض

در جواب اون مهندسی که اومده کلا بحث تاپیکو عوض کرده کمپین حمایت از نرم افزار خارجی زدی؟ نگران اونا هستی ولی نمیبنی خون مردمو کردن تو شیشه اقا جون نداره نداریم والا پول نیست دیگه 1 تومن بدیم به ویندوز (وقتی تو داری میگی اتوکد 2007 کارتو راه مینداره . ویندوز کرک شده هم کار منو راه مینداره اصلا حال میکنم با اینکار برای چی پول بدم ) . پهنای باند کشور خیلی خیلی زیاد شده پس این حرفای مصخره بزارید کنار برو گوشیتو عوض کن تو که بنظر میاد خیلی پولدار باشی
    از دانلودر های شب زنده دار حمایت میکنم تا میتونید دانلود کنید حقتونه به کسی هم ربطی نداره
    ما میگیم اینا دارن اینترانتشون که داره خاک میخوره به زور به خورد مردم میدن مارو دارن از نت بین الملل دور میکنن این میگه به دلیل مفت خوری دانلودر ها اینکارو میکنن

برو گلوتو برای اختلاص های مولتی میلیاردی پاره کن نه برای اینترنت آشغالی اینا

جواب اینو ندین این از طرز رفتارش ملومه چه جونور عقده ایی هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

یه چنتا پست عقبتر یه چنتا پست بعدتر رو بخون.. تفسیر داره همینجوری نیستش. تفسیر داره
    شما هنوز اندر خم اولین پیچ گیری.

من مجبورم همون جوابی که به دوست دیگمون دادم به شما هم بدم. شما از چیزی که اشار میزنن فقط به نوک انگشت نگاه نکن. یه وجب اونورترش رو هم نگاه کن. بحث سر مفت خوریه اون هم در حجمی که از منابع اشخاص عادی هم خورده میشه.
    ببین کیا دارن واسه ما کوری میخونن. جامعه مجازی کنتور نداره. کوری بخون. ما اگه قرار بود ب این کوری خوندنا خونمون جوش بیاد که الان بایس گوشه دیوونه خونه بودیم.

خیلی عالیه... احسنت. تلاشتو بکن.
    4 تا هم بزنی رکورد گینس رو هم میزنی. حالا به چشم ما که دودی نمیره ولی دوستات زیاد دارن زجه میزنن. چشم اونارو فکر کنم کور کنه.
    دقیقا بحث سر کور نشدن همه بود. البته اگر امثال شما بینایی رو درک کنن.

شما هم مثل دوست دیگمون. تو مو بینی و ما پیچش مو.
    هیچ کس نمیزاره یکی بشینه تنهایی مفت خوری کنه و از منابعی که یکی دیگ پولش رو داده بکشه.

یکی دیگه کجا بود.. گمش کردم.
    آها پیدا کردم.

من دیگه بعضی جوابهای آدمای بی تربیت رو ریپلای نکردم. گاها نظرشون ارزش پاسخ دادن رو هم نداره. پیش خودشون خیال نکن واسشون جوابی نداشتم.
    WTFAAZ??????
    من مودب نیستم تو مودبی؟ نظره تو که برام مهم نیست ولی دوستان میتونن مقایسه بکن پست ها رو خودشون تشخیص بدن کی چیه.

ادم نمیدونه اومده انجمن یا سیرک.تو یه پست میگه برید برنامه هاتون و ویندوزتونو بخرید و این دانلودرا دارن حق مردم عادی رو میخورن بعد میگه من همسایه هامو هک میکنم.
    استاد شما وقتی حروم خوری رو کنار گذاشتی و پوله همسایه هاتو دادی بعد حق داری درباره کسی که پول ترافیک و اینترنتشو میده ولو اینکه 2 ترابایت در ماه هم استفاده کنه نظر بدی

13. 9 کاربر از 2_ahmadzadeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

در جواب اون مهندسی که اومده کلا بحث تاپیکو عوض کرده کمپین حمایت از نرم افزار خارجی زدی؟ نگران اونا هستی ولی نمیبنی خون مردمو کردن تو شیشه اقا جون نداره نداریم والا پول نیست دیگه 1 تومن بدیم به ویندوز (وقتی تو داری میگی اتوکد 2007 کارتو راه مینداره . ویندوز کرک شده هم کار منو راه مینداره اصلا حال میکنم با اینکار برای چی پول بدم ) . پهنای باند کشور خیلی خیلی زیاد شده پس این حرفای مصخره بزارید کنار برو گوشیتو عوض کن تو که بنظر میاد خیلی پولدار باشی
    از دانلودر های شب زنده دار حمایت میکنم تا میتونید دانلود کنید حقتونه به کسی هم ربطی نداره
    ما میگیم اینا دارن اینترانتشون که داره خاک میخوره به زور به خورد مردم میدن مارو دارن از نت بین الملل دور میکنن این میگه به دلیل مفت خوری دانلودر ها اینکارو میکنن

برو گلوتو برای اختلاص های مولتی میلیاردی پاره کن نه برای اینترنت آشغالی اینا

جواب اینو ندین این از طرز رفتارش ملومه چه جونور عقده ایی هست
    اگه با من بودی که من نظرم باهات یکی هست اشتباهی گرفتی

15. 3 کاربر از mohandes23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

تمام اینایی که می گن مردم دانلود کم کنن و فلان و بیسار خودشون بیشترین دانلود و کارهای غیر قانونی رو می کنن.مثل این ازاده نامداری که هی چادر چادر می کرد بعد تو پارک عمومی می ره اب جو می زنه.همه چی برا مردم بده و حرامه برا اینا خیلی خوب و پاک هست!

17. 7 کاربر از mohandes23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •