تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 227 اولاول ... 61213141516171819202666116 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 2263

نام تاپيک: VDSL / مخابرات استان تهران

حـــــرفـه ای ase_pase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

شما تك واحدى هستين..؟!! به من گفتن تو ساختمون حداقل چهار واحد بايد درخواست بدن تا بيايم فيبر بكشيم.. همين امروز هم تماس گرفتم..
    نه، یک ساختمون هستش با 20 واحد و به من گفتن مشکلی نیست اگه یکی هم باشم!
    البته من گفتم جایی که هستیم شلوغه و ساختمون و واحد زیاده

2. 2 کاربر از ase_pase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال naser.051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من مشهد هستم با ۲۰۲۰ تماس گرفتم اگر بخام از vdsl و طر حایش بهرمند بسم باید چیکار. کنم؟ چون تو مشهد هم راه اندازی شده ولی هیچکی اطلاعات پرستی بهم نداده اگر راه حلی چیزی بلدین بگید تو سایت tci.ir هم خاستم ثبت نام کنم شماره غیر تهران قبول نکرد تو قسمت نانوما ایا راه حل چیست؟؟

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

من مشهد هستم با ۲۰۲۰ تماس گرفتم اگر بخام از vdsl و طر حایش بهرمند بسم باید چیکار. کنم؟ چون تو مشهد هم راه اندازی شده ولی هیچکی اطلاعات پرستی بهم نداده اگر راه حلی چیزی بلدین بگید تو سایت tci.ir هم خاستم ثبت نام کنم شماره غیر تهران قبول نکرد تو قسمت نانوما ایا راه حل چیست؟؟
    خود پرسنل مخابرات و مهندس فنی فروش 2020 هم نمیدونه
    شما انتظار دارید اینجا جواب پیدا کنید ؟؟؟

بعد از دیدن عنوان تاپیک
    من دقیقا 152 پست این تاپیک (( 15 صفحه )) رو خوندم
    چون اهمیت زیادی به کیفیت نت میدم و واسم مهمه
    اونطور که دستم اومده خود مخابرات هم تو ارائه VDSL سر در گمه و اصلا جواب درست و حسابی ندارن !
    !دلیلشم مشخص نیست

فقط تو بحث FTTH ( فیبر ) جوابگو بودن . چون بعضی دوستان تو همین تاپیک دنبالش رفتن و اندک نتیجه گرفتن

اونطور که به نظر میاد مخابرات برای رقابت با ایرانسل و یا هر دلیل دیگه خیلی هول هولکی و از رو دست پاچگی اقدام به فروش بسته کرده

هیچ زیر ساخت و مسیر مشخصی نداره ولی تو صدا و سیما تبلیغ فروش فیبر میکنن !!!!
    پرسنل فروش نت مخابرات (( 2020 )) و یا حتی خود مخابرات خبر از زمان ثبت نام و لیست قیمتی ندارن ولی تو تلویزیون تبلیغ میکنن !!!
    تجهیزات و .... هنوز یا نصب نشدن یا کامل به بهره برداری نرسیده دارن تبلیغ میکنن !!!
    و .........

همه جای دنیا بر عکسه
    اول زیر ساخت آماده میشه و تمامی مسیر مشخص میشه و بعد اقدام به فروش میکنن
    تو ایران
    هنوز پرسنل نمیدونن چی به چیه اینا با تبلیغ گوش عالمو کر کردن !!

-----

من خودم گیلانم و فعلا اینجا خبری نیست ولی همینطور که گفتم به دلیل اهمیت و علاقه به کیفیت نت پیگیر هستم (( حتی تو تاپیک تهران ))
    حتی اگه گیلان ارائه هم بشه اولش اقدام به خرید نمیکنم
    تا امتجانش رو پس نده !!
    اینا شب میخوابن صبح یه طرح جدید میدن و یه بامبولی رو مشتری پیاده میکنن !! (( اینا دزد تر از این حرفان - نت رو فیبر 1 گیگ میگیری صبح پا میشی میبینی پیام اومده مشترک گرامی با توجه به تقسیم عادلانه سرعت شرکت مخابرات با رعایت حقوق مشترک سرعت شما را به 200 کیلوبایت تغییر داد ))

خیلی امیدوارم حداقل 1 تا 2 سال دیگه بشه نت رو فیبر رو تجربه کرد (( حالا 1گیگابیت نشد همون 300 هم خوبه ))
    ولی رو فیبر و یا کیفیت خوب
    نه VDSL ک ترمیم شده همون Adsl هست - باز مسیری کوتاه هم باشه مسی هست !!

5. 4 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

نه، یک ساختمون هستش با 20 واحد و به من گفتن مشکلی نیست اگه یکی هم باشم!
    البته من گفتم جایی که هستیم شلوغه و ساختمون و واحد زیاده
    ما که 30 واحدیم به ما گفتن 10 واحد باید درخواست بده البته برای FTTH .
    به این سادگیا هم کسی زیر بار هزینه اش نمیره ...

ولی من از یه چیزی می ترسم.
    اینهمه زور بزنیم هزینه کنیم این سیستم جدید و برقرار کنیم، ولی آخرش بجای 100 مگ سرعت به ما 17 مگ بصورت شیر شده و 1 به 8 بدن
    حرف هم بزنیم بگن ما سرویس 16 تا 100 مگ دادیم پس حالا که سرعتتون 17 هستش همه چی نرماله !
    کدوم ISP الان 24 ساعت حداکثر سرعت و میده !؟
    همشون تایمهای پیک دارن ...
    احتمالا این سرویس هم همینه .تکنولوژی عوض شده ولی اخلاق اینا که همونه!

کاش وزارت ارتباطات یه قانونی میذاشت نتونه شرکتی همچین سرویسی ارائه کنه مثلا 16 تا 100 ! آخه چیه این آفر!؟؟؟
    باید حداقل سرعت و نصف حداکثر سرعت تضمین کنن ...

7. 4 کاربر از essien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

ما که 30 واحدیم به ما گفتن 10 واحد باید درخواست بده البته برای FTTH .
    به این سادگیا هم کسی زیر بار هزینه اش نمیره ...

ولی من از یه چیزی می ترسم.
    اینهمه زور بزنیم هزینه کنیم این سیستم جدید و برقرار کنیم، ولی آخرش بجای 100 مگ سرعت به ما 17 مگ بصورت شیر شده و 1 به 8 بدن
    حرف هم بزنیم بگن ما سرویس 16 تا 100 مگ دادیم پس حالا که سرعتتون 17 هستش همه چی نرماله !
    کدوم ISP الان 24 ساعت حداکثر سرعت و میده !؟
    همشون تایمهای پیک دارن ...
    احتمالا این سرویس هم همینه .تکنولوژی عوض شده ولی اخلاق اینا که همونه!

کاش وزارت ارتباطات یه قانونی میذاشت نتونه شرکتی همچین سرویسی ارائه کنه مثلا 16 تا 100 ! آخه چیه این آفر!؟؟؟
    باید حداقل سرعت و نصف حداکثر سرعت تضمین کنن ...
    کی گفته سرعت شیر شده 1 ب 8 رو شرکت ها انجام میدن ؟؟؟
    این دستور و قانون از بالاتر ها میاد و باید اجرایی بشه
    چند سال قبل واسه سرعت کم شکایت کردم طرف زنگ زد گفت سرعتی که گرفتید در اصل برای 8 نفر اشتراکی هست و مشکلی از طرف شرکت نیست
    یعنی اگه 8 مگا بیت بگیری باید سرعت 1 مگابایت بدن ولی اگه 128 کیلوبایت دادن نباید اعتراض کنید ....

کلا کسی علاقه ای به پیشرفت نت تو ایران نداره
    این محدودیت و ..... همش ازجاهای دیگست
    مگه شرکت بدش میاد سرعت بیشتر بده ؟؟ پول بیشتر میگیره!!!

9. 4 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

این قانون اشتراک 1 به 8 رو به خاطر شرایط و موارد خاص مختلف سال ها پیش از جاهایی خاص گذاشتن و الان چندان جدی گرفته نمیشه اما ISP ها چون به سودشون هست حرف و اعتراضی به برداشتنش نمیکنن چون الان خیلی راحت سرعت/کیفیت بالاتر میدن و کسی هم کاری نداره اما به محض ورود مشکل و کاهش سرعت و... خیلی راحت میگن ما این سرعت رو قانونا باید به شما بدیم و در ضمن اشتراک 1 به x هم داریم که اگه یک/ایکسم اون سرعت/کیفیت هم بدیم بازم مشکلی نداریم.
    یعنی بازی 2 سر برد برای قانون گذار و ISP و بازی 2 سر باخت برای مصرف کننده

11. 6 کاربر از ase_pase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

یادتون باشه میگفتن این قانون adsl تو تمام کشورهاست که ماهیتی شیر شده داره و ...!!!
    بعدها که اینترنت حجمی شد متاسفانه بازم این مشکلات به نوعی بود. شرکتها تایم پیک دارن و بعضا خیلی هم طولانیه . من الان از شرکتی adsl دارم که از 3 عصر تایم پیکش شروع میشه تا طرفای 1 شب .
    بنظر من حداقل کاری که باید انجام بدن همینه که قانونی بذارن بگن حداقل سرعت ، باید نصف حداکثر سرعت اسمی سرویس باشه .
    اینکه نشد adsl میگیری میگن سرویس 2 تا 16 مگ!
    ftth میگیری میگن 16 تا 100 مگ !
    td-lte میگیری میگن 4 تا 40 مگ این دیگه فاجعه است ...

تا یه اندازه ای حداقل سرعت گارانتی بشه که بتونیم تا حدی رو این سرویس هامون حساب کنیم .
    جالبه تکنولوژی میاد که سرعتهای بالاتر و تجربه کنیم ولی انقد یه وقتایی سرعت میاد پایین که تکنولوژی هم بی معنی میشه ، بدتر از اون اعتراضی هم بکنیم وارد نیست ...

13. 4 کاربر از essien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض VDSL / مخابرات استان تهران

دوستان ، منی که فاصلم با مرکز مخابرات زیاده چطوری میخوان فیبرکشی کنن! یعنی بخاطر یک نفر تا دم در خونه فییر میکشن!؟
    من اصلا سر در نمیارم چیکار میخوان بکنن کاش مراحل کارو کامل توضیح میدادن، پول بدیم بره واسه چند سال دیگه!
    بعدش خطی که بهشون معرفی میکنیم تبدیل میشه به فیبر و با خطهای دیکه بنام و ساختمان کاری ندارن!؟
    اگر دونه دونه بخوان فیبر بدن که ارزش نداره یدفعه ضربتی کل ایران و انجام بدن بعدشم تی وی کابلی و خط دیجیتال و ....
    لینکی که میگه کدوم مراکز مخابراتی در تهران ارایه میدن چیه؟

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Last edited by amirbrad; 02-05-2017 at 22:41.

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

دوستان ، منی که فاصلم با مرکز مخابرات زیاده چطوری میخوان فیبرکشی کنن! یعنی بخاطر یک نفر تا دم در خونه فییر میکشن!؟
    من اصلا سر در نمیارم چیکار میخوان بکنن کاش مراحل کارو کامل توضیح میدادن، پول بدیم بره واسه چند سال دیگه!
    بعدش خطی که بهشون معرفی میکنیم تبدیل میشه به فیبر و با خطهای دیکه بنام و ساختمان کاری ندارن!؟
    اگر دونه دونه بخوان فیبر بدن که ارزش نداره یدفعه ضربتی کل ایران و انجام بدن بعدشم تی وی کابلی و خط دیجیتال و ....
    لینکی که میگه کدوم مراکز مخابراتی در تهران ارایه میدن چیه؟

Sent from my iPhone using Tapatalk
    بله تا دم خونه فیبر رو میارن (البته فعلا مناطقی که از قبل فیبر(کابل برگردان) شده باشه یعنی فکر کنم همون جاهایی که خط ها pcm بود و اینا ) ولی چون خودشون هم رسما گفتن که تو فاز اول صرفه اقتصادی تو اولویت هستش باید جایی که تا دم خونه فیبر میارن حداقل بیشتر از 10 درخواست باشه تو اون قسمت (مثلا 10 تا واحد یک ساختمان و چند واحد تو چندتا ساختمان نزدیک). البته این 10 تا رو از روی تماس ها و... حدس زده شده و ممکنه کمتر یا بیشتر باشه.
    الان تو مناطقی که فیبر بودن از قبل و درخواست ftth زیاد باشه میان و انجام میدن.
    واسه اینکه ببینید میشه الان درخواست بدین یا نه هم میشه زنگ بزنین 2020 و هم میشه از سایت مخابرات درخواست بدین.
    وقتی درخواست میدین و مثلا ثبت نام میکنین پولی ازتون نمیخوان و فقط شماره تلفن و مالک و شماره ملی رو میگیرن و چک میکنن که میشه یا که البته همین چک کردن چند روز طول میکشه ولی میشه مستقیما برین سایت مخابرات و ثبت نام کنین و شماره رو وارد کنید و ببنید که اصلا شماره و خطی که دارین جایی هستش که ftth بدن یا نه. (گرفتن خط بیشتر واسه این هستش که ببینن کدوم منطقه و مرکز مخابراتی هستین تا ببنین امکان فیبر رو دارین الان یا نه).
    اگه بشه که هزینه 200 تا 600 تومانی باید پرداخت کنید برای رسوندن تا دم خونه + هزینه فیبرکشیدن توی خونه که به عهده خودتون هستش و بعد هم سرویس گرفتن و بقیه ماجرا
    اگه هم که کل واحد های یک ساختمان با هم و همه درخواست بدن که میخوان فیبر کشی داخل ساختمان هم رایگان میشه (البته اینطوری که خودشون میگن)
    واسه چک کردن میشه به این آدرس برین و یک بسته رو بردارین و و ثبت نام کنید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    احتیاجی نیستش که مراحل رو کامل کنید و فقط شماره چک کنید که میشه یا نه و بعدش اگه خواستین ادامه بدین.
    1.انتخاب بسته و زدن سفارش
    2.وارد کردن یک موبایل و یوزر ساختن
    3.اینجا هم شماره ثابت رو میزنین که معلوم بشه میشه ftth الان ثبت نام کنید یا نه.
    4.من اینجا به بعدش رو دیگه نرفتم و اومدم بیرون

من فعلا اینا دستگیرم شده

16. 6 کاربر از ase_pase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال naser.051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این فقط واسه تهرانه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یا شهرستان ها هم هست؟ شماره تلفن مشهد قبول نمیکنه چرا؟

اقا اصلا برام سوال شده تو سایت مخابرات یک چیز نوشته با 2020 تماس میگرم یک چیز میگن یکی نیست به اینا بگه اخه وقتی فیبر میاری چند تا ادم کار درست بزار سرکار که حداقل بدونن فیبر چیه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •