تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 17 اولاول ... 6121314151617 آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 167

نام تاپيک: عبور ۱۳ میلیون ایرانی مجرد از سن ازدواج!!!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

وقتی هنوز خود خانم ها از الفاظ داد و ستد برای رابطه جنسی استفاده میکنند چه انتظار بیشتری دارید؟ خود مادرها از بچگی به دخترها و پسرهاشون باید و نباید های اشتباه رو قبل از هر شخص دیگری آموزش می دهند. البته اون هم تقصیری ندارند یه فرهنگ اشتباه رایج هست.
    درست بودن و اشتباه بودن ساخته دست انسانهاست و در یک دوره زمانی میتونه اشتباه باشه و در یک دوره زمانی میتونه درست.
    خوب یا ید ماهیت خارجی نداره و ما انسانها به طور تفاهمی یک مسئله رو خوب و یا بد تلقی میکنیم. و این تفاهم به همون صورتی که پدید اومد، میتونه به همون صورت در آینده تغییر کنه.
    وقتی یک موضوعی در بین 10 نفر برای 9 نفر قابل قبوله و برای 1 نفر غیر قابل قبول، "خوب" برای عقاید 9 نفر تعریف میشه و عقاید نفر آخر "بد".

مثال ساده ای هست که بارها در زندگیمون شنیدیم و درس عبرت گرفتیم:
    در یک جامعه 10 نفره یک نفر فکر میکنه که فقط خودش عاقله و 9 نفر دیگه احمقن، یقینا 9 نفر عاقل هستن و اون یک نفر احمق.

انسان موجودیه که گروهی زندگی میکنه، نه انفرادی. پس وقتی گروهی زندگی میکنه ناچاره که طبق قوانین جمع زندگی کنه. (این موضوع مربوط به انسانها میشه)
    Last edited by siava5h; 31-01-2017 at 10:46.

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

کسی نیست این ادم رو بن کنه؟؟؟
    واقعا پست هاش توهین به همه کاربرا
    اصلا توهین به انسانیته
    این کار درستی نیست و اگه حرف های ایشون از نظر شما غلط هست ، بن کردن و سلب آزادی بیان یه اشتباه فاحش تر و بزرگتر هست.

درست بودن و اشتباه بودن ساخته دست انسانهاست و در یک دوره زمانی میتونه اشتباه باشه و در یک دوره زمانی میتونه درست.
    خوب یا ید ماهیت خارجی نداره و ما انسانها به طور تفاهمی یک مسئله رو خوب و یا بد تلقی میکنیم. و این تفاهم به همون صورتی که پدید اومد، میتونه به همون صورت در آینده تغییر کنه.
    وقتی یک موضوعی در بین 10 نفر برای 9 نفر قابل قبوله و برای 1 نفر غیر قابل قبول، "خوب" برای عقاید 9 نفر تعریف میشه و عقاید نفر آخر "بد".

مثال ساده ای هست که بارها در زندگیمون شنیدیم و درس عبرت گرفتیم:
    در یک جامعه 10 نفره یک نفر فکر میکنه که فقط خودش عاقله و 9 نفر دیگه احمقن، یقینا 9 نفر عاقل هستن و اون یک نفر احمق.

انسان موجودیه که گروهی زندگی میکنه، نه انفرادی. پس وقتی گروهی زندگی میکنه ناچاره که طبق قوانین جمع زندگی کنه. (این موضوع مربوط به انسانها میشه)
    انسان تا وقتی که آزادی انسان دیگری رو نقض نکنه آزاده هر جوری دوست داره فکر کنه و طبق شرایط خودش رو خوب و بقیه رو بد و شیطانی بدونه ، کلاً نه اقلیت و اکثریت نه هیچ چیز دیگری تعین کننده نظریات شخصی افراد نیست.

3. 2 کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

انسان تا وقتی که آزادی انسان دیگری رو نقض نکنه آزاده هر جوری دوست داره فکر کنه و طبق شرایط خودش رو خوب و بقیه رو بد و شیطانی بدونه ، کلاً نه اقلیت و اکثریت نه هیچ چیز دیگری تعین کننده نظریات شخصی افراد نیست.
    دقیقا صحبتی که در این انجمن اتفاق افتاده و چند هفته ای هست که شاهدیم در مورد همین مسئله صحبت میکنه و حتی جمله شما هم به صورت نسبتا کم رنگ همین مصداق رو داره.
    وقتی هنوز خود خانم ها از الفاظ داد و ستد برای رابطه جنسی استفاده میکنند چه انتظار بیشتری دارید؟
    در اینجا از جایگاه یک مرد، عقید یک زن رو مورد سرزنش قرار دادید و معتقدید آنچه که عقیده خودتون هست درسته. در واقع آزدی زن رو به خاطر عقاید خودتون سلب کردید.

انسان تا وقتی که آزادی انسان دیگری رو نقض نکنه آزاده هر جوری دوست داره فکر کنه
    همیشه این جمله درست نیست و قوانین برای دقیقا همین مسائل وصف میشن.
    شخصی آزار رسوندن به دیگران رو آزادی خودش میدونه.
    انسانهای دیگر نباید آزادی خود ساخته این فرد رو نقض کنن؟

در مورد اینکه آزادی دیگران رو نقض نکنیم، من هم به همین عقیده ام اما نظراتتون این مفهوم رو نمیده.. و دقیقا در مورد آزادی دیگران دارید نظر میدید. آزدی که هیج ارتباطی به خودتان نداره. و مانند مثال فرد آزار کننده نیست.

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

دیگه قوانین جنسی و فیزیک و شیمی و ادبیات همه رو تغییر میدی که با ذهن خودت جور دربیاد! به جای شکل دادن حقیقت با فکر خودت سعی کنی حقیقت رو اونجوری که هست ببینی ...
    جای بسی تامل داره که شما تمام قوانین فیزیک و شیمی و... رو مطابق فکر خودتون میدونید !
    طبق قانون سوم نیوتن هر عملی، عکس العمل به همون اندازه در خلاف جهت داره
    فقط میتونستم همین یه جمله طنز رو در جواب بگم ...

لباس چه ربطی به زنا داره؟ اگه خانواده به لباس من گیر بده و بگه این چیه پوشیدی آبروی مارو میبری من حتما به نظر خانواده هم توجه میکنم و اون لباس رو نمی پوشم.
    لباس که هیچی خانواده از زنده بودن من راضی نباشه من حاضرم بمیرم.
    من از حرمت خانواده و تعهد افراد خانواده به هم و مسائل اخلاقی صحبت میکنم شما همه اینا رو تو جمله سوراخ وسیله ایست شخصی می بینی! یعنی تا این حد سطحی نگری ...
    خیلی خوبه شما انقدر به خانواده متعهد هستید... حالا چرا فکر میکنید این تعهد یک اصل اخلاقیه و بقیه اگر رعایتش نکنن باید زد تو سرشون یا بهشون فحش داد؟

ما تو تایلند و لاس وگاس هم فحش هایی مختص به زن های بدکاره داریم که ظاهرا از نظر شما فحش نیست! who*e,sl*t,bit*h
    و خیلی فحش های دیگه که برای مردها وجود نداره! اما شما ظاهرا به درجه ای از روشنفکری رسیدی که این واژه ها واست فحش به حساب نمیاد
    چون تو تایلند و لاس وگاس از این دست فحش ها داریم یعنی میشه اونارو مبنای اخلاق دونست و گفت اینها برازنده کسی هستن که مطابق اعتقاد شما رفتار نمیکنن؟
    راستش رو بخواید من سعی میکنم به کسی فحش ندم! اگر کمی دقت کنید متوجه نزدیکی بین کلمات «فحش» «فحاش» و «فاحشه» میشید!

درضمن من دیگه تا اطلاعی از وضعیت فرهنگ و اصل و نسب و شخصیت و سن سال شما نداشته باشم دیگه بحثی هم با شما ندارم.
    امیدوارم تیم مدیریت انجمن تو پروفایل ما یه بخشی برای وضعیت فرهنگ و اصل و نسب هم بذارند که مشکل شما رفع بشه!!

6. 8 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تاپیک های مستقیم سازی donnie yen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    جهنم مظلومان ، بهشت ظالمان

پيش فرض

من نباید جواب بدم باید از خانواده اون دختره پرسید که راضی هستن دخترشون به 76 روش آنگالیایی مورد عنایت قرار بگیره.
    پس فردا هم ولش کنن بره یکی دیگه پیدا کنه.

اینجا خانواده رد میشه آدم رو مجبور میکنید هرچی بگه

...............................
    سلام
    من از مسافرت اومدم

و اما ادامه ی بحث :

76 روش آنگالیایی ؟

ببین عزیز دوستان هم گفتند که دختر تا سن 20 الی 22 سالگی پدر و برادر و خانواده میتونند براش تصمیم بگیرند، بعد این اختیارش دست خودشه.
    هیچ دختری هم دوست نداره تن فروشی کنه، کل بحث اینه که دخترا اختیارشون دست خودشونه نه پدر و برادر و خانواده.

قرار نیست کسی کسی رو رها کنه ( ازدواج سفید )، چون اگه قرار بر ترک کردن بود اصلا زیر یه سقف مشترک برای زندگی کردن و همزیستی نمی رفتن
    Last edited by donnie yen; 23-01-2017 at 02:27.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    دیر رسیدم: همه تاپیک را هم نخوندم.
    فقط یه چیز بگم. بسیاری از دخترها اصلاٌ توقع بالایی ندارند. فقط یه زندگی همراه با آرامش و آسایش. نه پول زیاد میخواهند نه خواستگار کلاس بالا.
    اون تعدادی که شعارشون اینه:
    "من خودم را در اختیار تو میگذارم. پس حقمه آرزوهام برآورده بشه ونیازهام تآمین بشه"
    کاسب هستند.

9. 3 کاربر از saeediranzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تاپیک های مستقیم سازی donnie yen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    جهنم مظلومان ، بهشت ظالمان

پيش فرض

سلام
    دیر رسیدم: همه تاپیک را هم نخوندم.
    فقط یه چیز بگم. بسیاری از دخترها اصلاٌ توقع بالایی ندارند. فقط یه زندگی همراه با آرامش و آسایش. نه پول زیاد میخواهند نه خواستگار کلاس بالا.
    اون تعدادی که شعارشون اینه:
    "من خودم را در اختیار تو میگذارم. پس حقمه آرزوهام برآورده بشه ونیازهام تآمین بشه"
    کاسب هستند.
    ....................................
    سلام
    این درست نیست، از این نوع دخترهایی که شما میگین تعدادشون خیلی کمه

قصد بی ادبی و جسارت ندارم
    ولی مشکل اکثر دخترا اینه که انگار از دماغ فیل افتادن، انتظار دارن بریم بیوفتیم پاشون و بهشون التماس کنیم
    من که حاضرم تا آخر عمرم تنها زندگی کنم ولی التماس این دخترای مغرور و خود خواه رو نکنم.

لیاقتشون همون موندن تو تنهایی و خلوت خودشونه

11. این کاربر از donnie yen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

دختری که توی جامعه باشه، معمولا معقول هستش... یعنی خودش مجبور باشه کار کنه و پول در بیاره...

13. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

البته فکر کنم درست متوجه نشیدید... کسی نخواست جای فاعل و مفعول رو عوض کنه. هدف این بود که بفهمید اصلا فاعل و مفعولی در کار نیست که فکر کنم هنوز زوده براتون به این درک برسید!
    برادر تو قوانین رو نمی تونی طبق نظر خودت تغییر بدی! تا دنیا دنیا بوده جنس نر همیشه جنس ماده رو م*کرده.
    حالا شما مثلا روشنفکر شدی واسه ما میگی زن مرد رو م*کنه؟
    اگه دلت بخواد تا صبح من می شینیم برات قوانین فاعل و مفعول رو توضیح میدم.

فاعل : کننده کار
    مفعول : چیز یا کسی که کار روش انجام میشه

شما اگه مرد باشی هیچ وقت نمی گی زن رو مرد کاری رو انجام میده و طبق قوانین مرد باید در جایگاه فاعل ایفای نقش کنه.
    تو حیوانات هم همینه ما هیچ وقت نمی بینیم حیوان ماده بره ترتیب حیوان نر رو بده

بازم میگم طبق قوانین فیزیک و شیمی و ادبیات و ریاضیات و ... نر کننده کار هست و مونث .............. ولی بعضی از موجودات حقیر که از این حقیقت تحقیر میشن و سعی دارن تغییرش بدن تا با مذاقشون خوش بیاد ولی این تو اصل موضوع تغییر ایجاد نمیکنه.
    Last edited by New Ray; 31-01-2017 at 19:35. دليل: بحث شخصی نشه لطفا

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سعی کنین با کلمات فاعل و مفعول زیاد خودتون رو راضی نگه ندارین بسیار مردان هستن در موقعیت هایی که مجبور میشن بخاطر نبود "مفعول" به شکل متفاوتی اقدام کنن! هر مردی تو زندگیش قبل از داشتن همسر و شریک جنسی این فاعل و مفعول خود بودن رو تجربه کرده!
    البته اگه یاداوری این حقیقت - که جزو طبیعت وجود هر انسانی هست - تحقیرتون نمیکنه!!!

16. 4 کاربر از Ar@m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •