مودم مخصوص خودش رو داره و من سیمکارت TD-LTE ایرانسل روش تست کردم که کار نمیکنه.
شما باید از نمایندگی یا آنلاین بگیری.
مودم مخصوص خودش رو داره و من سیمکارت TD-LTE ایرانسل روش تست کردم که کار نمیکنه.
شما باید از نمایندگی یا آنلاین بگیری.
تهران
این هم وضعیت سیگنال
![]()
آخه مگه داریم همچین سرعتی
من که خدایی باورم نمیشد ی روزی توو ایران بتونیم همچین سرعتیو تجربه کنیم
واقعا از بر و بچه های مبین نت ممنونم بابات این سرویس جدیدشون
با این سرویس بازارو ترکوندین
دمتون گرم![]()
سرویس TDLTE مبین نت حرف نداره ، هرچقدر وایمکس این اواخر ضعیف شده بود این سرویس جدیدش واقعا ترکونده ، 40 مگ دانلووووووووووودباورکردنی نیست ، با یه هزینه کم سرویس با این کیفیت بی نظیییره ، به نظر من ADSl دیگه کلن باید جمع بشه
من خودم از چند تا دوستان که استفاده کرده بودن شنیدم ، باورم نشده و فکر کردم مثل وایمکسشونه ، ولی خودم دیشب از سرویس TDLTE استفاده کردم ، واقعاً عالیه و اصلاً قابل مقایسه با ایرانسل که این همه تبلیغ میکنه نیست ، پیشنهاد میکنم حتماً تجربش کنید .
مرسی مبین نت
سرویس LTE مبین نت واقعا عالیه.من قبلا وایمکس داشتم.سرعتش این آخرا خیلی خوب نبود.چند روزیه که از سرویس LTE استفاده می کنم واقعا عالیه و ازش راضیم.من این سرویس رو به همه دوستام پیشنهاد کردم.
دوستان ي نيم نگاهي هم به بسته هاي تمديدي ش كه بعد از اتمام طرح روي مودم بايد شارژ كنن بندازن
قيمت هاش ارزون نيست
ولي در كل اگر قيمت رو فاكتور بگيرين هم كيفيت و هم ثبات از ايرانسل بهتره
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
دوستان من قبلا سرويس وايمكس مبين نت داشتم. .ولي اين اواخر سرعتش اصلا خوب نبود. واقعا ديگه خسته شده بودم. تا اينكه درخواست سرويس lte رو دادم. ديشب براي نصب آمدند. واقعا باورم نميشد. اصلا قابل مقايسه با وايمكس نبود. درحال حاضر واقعا راضيم . به نظرم ارزش يه بار امتحان كردن رو داره.![]()
فقط امیدوارم خراب نشه و همینجوری خوب بمونه
البته سیگنال منطقه مارو باید تقویت کنن که منم به سرعت ۴۰ یا حداقل ۳۰ بتونم برسم
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
دمش گرم تبلیغات تو 20 دقیقه 5 تا نیو یوزر اومدن ابراز رضایت کردن
به نظر من به نسبت وایمکس قیمتاش و سرعتش خیلی بهتره ولی باید قیمتارو کمتر کنه تا مشتری بیشتری جذب کنه حتی کسانی رو که Adsl دارن
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)