بنظر میرسه در ساخت المنت اشتباهی رخ داده . عکس زیر المنتی هست که من ساختم . سیمهای کنار خط زرد رنگ باید طوری باشه که زاویه 90 درجه بسازه ولی برای شما ظاهراً اینطور نیست .
![]()
بنظر میرسه در ساخت المنت اشتباهی رخ داده . عکس زیر المنتی هست که من ساختم . سیمهای کنار خط زرد رنگ باید طوری باشه که زاویه 90 درجه بسازه ولی برای شما ظاهراً اینطور نیست .
![]()
دوستان کانکتور TS-5 رو چجوری باید به کابل وصل کرد؟
Sent from my GT-I9506 using Tapatalk
راستش نه
هزینه آنچنانی نداره
سرجمع شاید 40 تومن ( 20 تومنش پول 10 متر سیم RG58 )
نکته اینجاست که شرایط آزمایش بنده درست نبود
من بدون آنتن تا 25 مگابیت هم میگیرم ( رو موج 1800 مگاهتز )
رو موج 2600 هم تا 10 مگابیت ( بدون آنتن )
اما آنتن رو برای موج 2600 ساختم و با 10 متر کابل فقط 20% بهبود سیگنال داشتم رو موج 2600
شاید من جایی اشتباه کردم
شاید آنتن رو درست وصل نمیکردم
به هر روی این نمونه کار بنده بود
هر جا راهنمایی خواستید در خدمتم
ساختنش 2 ساعت هم زمان نمیبره
نزدیک به 90 درجه هست
تو عکس خوب نیفتاده
=======================
به هر روی نکته اینجاست که بنده رو موج 1800 بهتر داده میگیرم تا موج 2600 ( وارون بیشتر کاربران )
آنتن های Quad هم سیم مفتول 1.75 میلی متر میخواد برای اون باند ( 1800 ) که نتونستم پیدا کنم
برای همین میخوام یاگی بسازم
=======================
کسی که روی موج 2600 بهتر از 1800 دریافت داره بد نیست یدونه از این آنتن ها رو آزمایش کنه
Last edited by dddmmm; 15-10-2016 at 19:18.
من برای داخل خونه میخوام. جایی که مودم هست سیگنال خیلی ضعیف نیست و خود مودم (3372) 4 خط نشون میده و شاخصه های سیگنال هم خوب هستند. تنها مشکل من SINR هست که بین 5 تا 13 خیلی نوسان داره و میخوام اونو بالا ببرم. شاید یه Biquad هم برای من کافی باشه
SMA نری بگیرید سر TS5 پیچ میشه
من یه مودم mr200 گرفتم خودش 2 تا آنتن داره. آنتن بهتری میشه براش گذاشت؟ داخلی. فکر کنم کانکتورش sma باشه
ادیت: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهتر از آنتن خود مودمه؟
Last edited by Mohsen_mzh; 18-10-2016 at 17:43.
با تشکر از راهنمایی های دوستان بالاخره منم یه آنتن بر اساس طرحی که تو همین تاپیک بود ساختم. عکس خود آنتن و عکس های مربوط به سیگنال رو هم میزارم . تست سرعت هم به زودی ایشالا
![]()
![]()
عکس اول بدون آنتن هست و دومی هم با آنتن ؟
امکانش هست از پشت هم عکس بذارین ؟
بله. خدمت شما
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)