تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 92 اولاول ... 61213141516171819202666 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 916

نام تاپيک: FC Barcelona | بلوگرانا |فصل 2016-2017

پروفشنال aryna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ادعای اسپورت
    لوئیس انریکه در جستجوی جاسوس رختکن بارسا

پس از لو رفتن ایده های تاکتیکی لوئیس انریکه مقابل گلادباخ و انتشار آنها در نشریه موندودپورتیوو، سرمربی بارسا اطمینان حاصل کرده است که در رختکن تیمش جاسوس وجود دارد.

به گزارش "ورزش سه"، چند روز پس از اتمام دیدار گلادباخ و بارسلونا که با برتری 2-1 آبی اناری ها در زمین حریف آلمانی همراه بود، تمام برنامه های تاکتیکی انریکه در آن بازی در موندودپورتیوو منتشر شد که تعجب شدید سرمربی بارسلونا را در پی داشت.
    در گزارش منتشر شده در موندودپورتیوو، جزئیاتی همچون شیوه کاری گلادباخ هنگام ضربات کاشته، اوت ها، کرنر ها و نیز آنالیز عملکرد این تیم در دفاع و حمله به چشم می خورد. نشریه دیاریو اسپورت امروز ادعا کرد که انریکه سخت در پی یافتن جاسوس رختکن بارسلونا است و اطمینان دارد که تنها افراد حاضر در رختکن آبی اناری ها می توانسته اند چنین اطلاعاتی را به بیرون درز بدهند. چنین اقداماتی در بارسلونا بی سابقه نیست. سال 2012 و پیش از ال کلاسیکوی برگشت در نوکمپ، ترکیب بارسا زودتر از انتظار لو رفت و مشخص شد که تیو و تیاگو از ابتدا به میدان خواهند رفت. گواردیولا پس از بازی که به شکست 2-1 بارسا ختم شد، در پی یافتن جاسوس تیمش بود. سال 1999 نیز لوئیس فان خال پس از انتشار اطلاعات سری بارسلونا در نشریات، دستور جستجوی رختکن برای پیدا کردن میکروفن را داده بود که در زمان خود جنجال زیادی به پا کرد.

- - - Updated - - -

ادعای موندودپورتیوو:
    اولتیماتوم بارسلونا به الکس ویدال

بر خلاف اخبار منتشر شده در روزهای گذشته، باشگاه بارسلونا فعلا تمایلی برای از دست دادن الکس ویدال ندارد.

به گزارش "ورزش سه"، تابستان 2015 درحالی که بارسلونا به حکم فیفا از ثبت بازیکن جدید در فهرست خود محروم بود، این باشگاه آردا توران و الکس ویدال را به خدمت گرفت و هر دو بازیکن راضی شده بودند تا ژانویه 2016 برای اولین بازی خود منتظر بمانند. بارسا برای جذب ویدال 18 میلیون یورو به سویا و برای جذب آردا نیز 41 میلیون یورو به اتلتیکو پرداخت کرده بود. گذشت زمان نشان داد که ویدال در برنامه های لوئیس انریکه جایی ندارد. این بازیکن در مقطع پایانی فصل گذشته حتی در فهرست 18 نفره نیز قرار نمی گرفت و با وجود جدایی آلوس در تابستان، ویدال نتوانست در رقابت با سرجی روبرتو، سمت راست دفاعی بارسلونا را از آن خود کند و در 6 بازی اخیر آبی اناری ها نیز خارج از فهرست 18 نفره بوده است.
    در حالیکه تمام اخبار، حکایت از علاقه بارسلونا برای فروش ویدال در نقل و انتقالات زمستانی بود، موندودپورتیوو فاش ساخت که دو روز پیش در مکالمه تلفنی بین مدیر ورزشی بارسا و مدیر برنامه های ویدال، به این بازیکن اولتیماتوم داده شده است که در تمرینات تلاش بیشتری به خرج داده و در سطح دیگر بازیکنان تمرین کند. فرناندز، مدیر ورزشی بارسا به ایجنت ویدال گفته است که انریکه هیچ مشکل شخصی با این بازیکن ندارد و اگر او در 6 بازی اخیر، خارج از لیست قرار گرفته، به دلایل فنی و به خاطر بی انگیزه بودنش در تمرینات بوده است. فرناندز به اطلاع ایجنت ویدال رسانده است که بارسلونا فعلا هیچ تمایلی برای فروش این بازیکن ندارد و اگر تلاش و انگیزه اش را بیشتر کند، می تواند به حضور در جمع آبی اناری ها ادامه دهد. ایجنت ویدال نیز گفت که موکلش در تابستان قصد جدایی داشت ولی در حال حاضر صحبتی مبنی بر جدایی در نقل و انتقالات زمستانی مطرح نکرده است.

2. 3 کاربر از aryna بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال aryna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سوارز و ثبت رکوردی جدید مقابل کلمبیا

لوئیس سوارز با گلزنی در بازی شب گذشته مقابل کلمبیا، موفق به برابری با رکورد تاریخی هرنان کرسپو شد.

به گزارش "ورزش سه"، سوارز در بازی تیم های اروگوئه و کلمبیا که با تساوی 2-2 به اتمام رسید، زننده گل دوم اروگوئه بود. او با این گل، تعداد گل هایش در مراحل مقدماتی جام جهانی منطقه آمریکای جنوبی را به 19 رساند و از این حیث با رکورد هرنان کرسپو، مهاجم سابق تیم ملی آرژانتین برابری کرد. سوارز این فرصت را دارد تا در بازی بعدی اروگوئه، به تنهایی رکورددار شود.
    کرسپو در 33 بازی موفق به زدن 19 گل برای آرژانتین شده بود اما سوارز در 41 بازی این تعداد گل را به ثمر رسانده است. کرسپو این تعداد گل را به 6 تیم متفاوت زده بود اما سوارز به 9 تیم مختلف آمریکای جنوبی که برابر اروگوئه به میدان رفته اند گلزنی کرده است. نکته دیگر اینکه کرسپو 11 گل را در خانه و 8 گل را در زمین حریفان به ثمر رسانده بود؛ در حالیکه سوارز 12 گل را در اروگوئه و 7 گل را در خانه حریفان به ثمر رسانده است.

- - - Updated - - -

رونالدینیو: مسی باید توپ طلا را کسب کند

رونالدینیو،‌ستاره سابق بارسلونا مدعی شد که مسی باید توپ طلا 2016 را به دست آورد ولی همچنان او را بهترین بازیکن تاریخ نمی‌داند.

به گزارش "ورزش سه"،‌مسی و رونالدینیو یک فصل در بارسا هم تیمی بودند تا رونالدینیو از این تیم جدا شد و راهی میلان شد. در حالی که رونالدو با جام‌هایی که فصل گذشته کسب کرده مدعی اصلی کسب توپ طلاست، رونالدینیو مسی را شایسته کسب این عنوان دانست.
    او گفت:" همه نامزدها عالی کار کرده اند و انتخاب یک نفر از بین آنها کار دشواری است. ولی اگر راستش را بخواهید، من طرفدار مسی هستم. از اینکه او را سرحال می‌بینم خوشحالم و تصمیم بازگشتش به تیم ملی آرژانتین من را هم خوشحال کرد زیرا او دوست من است."
    رونالدینیو ادامه داد:" در تاریخ فوتبال به نظرم پله و مارادونا برترین‌های تاریخ هستند. هر دو فوتبالیست‌های بزرگی بوده اند."
    رونالدینیو درباره نیمار گفت:" او دوست من است و در باشگاهش در حال تاریخ سازی است و همانطور که قبلا گفتم او بهترین بازیکن جهان خواهد شد. دیدن او در کنار مسی و اینیستا و دستاوردهایشان من را خیلی خوشحال می‌کند."

4. 4 کاربر از aryna بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

گواردیولا در کتاب جدیدش: مسی با قدم‌ زدن سرنوشت بازی‌ را عوض می‌کند

به مسی در زمین توجه کنید. وقتی تنهاست، بیشتر مواقع در حال قدم زدن است و تنها زمانی حرکت می کند که بازیکن حریف به وی نزدیک می شود. او دور شده و به فضای خالی دیگری می رود. مسی اینگونه کل زمین را در ذهن خود اسکن کرده و جای تک تک هم تیمی هایش را به خاطر می سپارد. وقتی توپ به وی می رسد، او دقیقا می داند که باید به کدام بازیکن پاس بدهد و اگر مانعش نشوید، کارتان تمام است. مسی برخی مواقع وقتی قدم می زند، سرنوشت بازی ها را نیز عوض می کند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 6 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

رونالدو در مصاحبه با مارکای مادرید: گلم در لباس بارسلونا به کامپاستلا زیباترین گل من در همه ادوار بود

رونالدو نازاریو که تازه 20 ساله شده بود، 5 بازیکن را طی 12 ثانیه و با تنها 14 ضربه به توپ از پیش رو برذاشت و یکی از زیباترین گل های تاریخ لالیگا رو زد.

8. 3 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Masoud-2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

رونالدو در مصاحبه با مارکای مادرید: گلم در لباس بارسلونا به کامپاستلا زیباترین گل من در همه ادوار بود

رونالدو نازاریو که تازه 20 ساله شده بود، 5 بازیکن را طی 12 ثانیه و با تنها 14 ضربه به توپ از پیش رو برذاشت و یکی از زیباترین گل های تاریخ لالیگا رو زد.

من همش سواله برام این رونالدو چرا فوتبال هجومی لالیکا رو ترک رفت فوتبال درگیرانه ایتالیا ؟تازه بهترین بازیکنان جهان هم شده بود اگه تو بارسلون میموند شاید کمتر مصدوم میشد و سرنوشت بهتری در انتظارش بود بلاشک

10. 5 کاربر از Masoud-2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اسپورت ادعا کرده بارسلونا به اینیستا پیشنهاد تمدید تا بازنشستگی با حقوق 16 میلیون یورو در سال داده، یعنی اندازه نیمار و سوارز. به لحاظ مالی هزینه زیادی داره ولی احترام و ارزشی که تیم برای اسطوره هاش قائله رو نشون میده.

در ضمن دون آندرس همین هفته جایزه Reina Sofia برای رعایت ارزش ها و بازی حوانمردانه در سال 2015 رو برد.

12. 5 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

قرعه کشی کوپا دل ری انجام شد. حریف بارسلونا ارکولس دسته دویی و حریف اتلتیکو و رئال به ترتیب گیخوئلو و کولتورال دسته سه هستن.

نباید بازی سختی باشه. بارسلونا B اول همین فصل با ارکولس بازی کرد و 3-1 برد.

قرعه کشی کامل در اسپورت

پروفشنال aryna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

گزارش:
    خطر در کمین بارسا؛ بازگشت هرکول‌ها به نوکمپ

با انجام قرعه کشی یک شانزدهم نهایی کوپا دل ری مشخص شد که بارسلونا در این مرحله باید به مصاف هرکولس برود.

به گزارش "ورزش سه"، هرکولس با 20 بار حضور در سطح اول فوتبال اسپانیا، در رده بندی امتیازی تاریخ لالیگا، جایگاه 26 را در اختیار دارد. این باشگاه در 20 سال گذشته تنها دو بار در فصول 96-97 و نیز 2010-2011 در لالیگا حضور داشته و بلافاصله نیز به دست پایین تر سقوط کرده است.
    نکته عجیب اینکه در این دو فصل، هرکولس توانسته در نوکمپ بر بارسلونا غلبه کند. فصل 96-97، بارسا با هدایت بابی رابسون و حضور رونالدی برزیلی در نوک حمله، ابتدا 2-0 پیش افتاد؛ اما در ادامه سه گل دریافت کرد تا هرکولس یک برد تاریخی برابر آبی اناری ها کسب کند. هرکول ها در زمین خود نیز 2-1 بارسا را مغلوب کردند. در واقع هرکولس که در آن فصل سقوط کرد، توانست 6 امتیاز از بارسا بگیرد و همین امتیازات در نهایت باعث شدند تا رئال عنوان قهرمانی را کسب کرده و بارسا با اختلاف دو امتیاز نایب قهرمان شود.
    فصل 2010-2011 نیز اتفاق مشابهی رخ داد. تیم باشکوه پپ گواردیولا، در هفته دوم لالیگا در نوکمپ با دو گل نلسون والدز مغلوب هرکولس شد تا یک شگفتی دیگر خلق شود. در ترکیب هرکولس، ترزگه و درنته نیز حضور داشتند؛ البته بارسا در بازی برگشت با گل های مسی و پدرو، 3-0 پیروز شد و باخت دور رفت را تلافی کرد. در کوپا دل ری اما بارسا و هرکولس 4 بار به مصاف هم رفته اند و در همه این بازی ها بارسلونا پیروز شده است. آخرین بار فصل 95-96 بود که دو تیم در زمین هرکولس بدون گل مساوی کردند و در بازی برگشت بارسا 4-1 پیروز شد. آبی اناری ها تا فینال نیز پیش رفتند؛ اما با شکست از اتلتیکو نتوانستند قهرمان شوند.

15. 3 کاربر از aryna بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال aryna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

در مصاحبه با خبرنگاران
    اینیستا: با انریکه راحت تر از گواردیولا هستم

آندرس اینیستا در مصاحبه با موندودپورتیوو فاش ساخت که در دو سال اخیر و زیر نظر انریکه بیش از گذشته از فوتبال لذت برده است.

به گزارش "ورزش سه"، لوئیس انریکه سال 2014 جانشین تاتا مارتینو در بارسلونا شد و تاکنون موفق به کسب 8 عنوان قهرمانی با بارسلونا شده است.
    اینیستا، کاپیتان اول بارسا، در مورد کار کردن با انریکه به موندودپورتیوو گفت: «او مربی خوبی است و شخصیت بسیار خوبی دارد. با وی در بارسا هم تیمی بودم و حالا او مربی من است. با انریکه در مورد فوتبال و خیلی مسائل دیگر حرف می زنم. اعتماد لازم برای صحبت در هر زمینه ای بین ما وجود دارد؛ ولی در نهایت تصمیم های فوتبالی با اوست و من هم به عنوان بازیکن، تابع مربی هستم. این یک واقعیت است که با او راحت تر از مربیان قبلی بارسلونا مثل گواردیولا و رایکارد هستم و زیر نظر انریکه، بیش از گذشته از فوتبال و حضور در بارسا لذت می برم. نمی دانم به خاطر بالاتر رفتن سنم است یا وضعیت خوبی که در این دو سال در آن قرار داشته ام؛ اما در حال حاضر بیش از همیشه در داخل و خارج از زمین از وضعیت خودم رضایت دارم.»

17. 2 کاربر از aryna بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال aryna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

در مصاحبه با خبرنگاران
    انریکه: مسی تصمیم می‌گیرد بازی کند یا خیر

لیونل مسی که سه هفته پیش در بازی مقابل اتلتیکو مصدوم شده بود، حالا آماده بازگشت به میادین است.

به گزارش "ورزش سه"، بارسلونا خود را برای مصاف حساس فردا مقابل دپورتیوو آماده می کند. حساس از این بابت که آبی اناری ها در بازی قبلی خود برابر سلتا شکست خورده اند و حال به سه امتیاز بازی با دپور نیاز مبرم دارند.
    خبر خوب برای هواداران بارسا بازگشت مسی پس از چند هفته است. او که به تازگی در تمرینات گروهی بارسلونا شرکت کرده، به نظر برای بازی فردا آمادگی لازم را پیدا کرده است.
    انریکه، سرمربی بارسا در همین رابطه به خبرنگاران گفت: «غیبت هر بازیکن برای من و کل تیم مهم است. حال اگر این غایب، بهترین بازیکن تاریخ فوتبال (مسی) باشد، اهمیتش بیشتر نیز خواهد بود. این یک چالش مهم برای تیم بود تا با غیبت مسی کنار بیاید و فصل قبل نیز با چنین مساله ای روبه رو شده بودیم. البته مسی با وجود مصدومیت و غیبت در بازی ها، همیشه کنار بازیکنان بود و در همه تصمیم گیری ها حضور داشت.» انریکه در مورد بازی کردن مسی برابر دپور گفت: «خبر خوب برای ما این است که مسی و اومتیتی آماده بازی شده اند. در مورد مسی باید بگویم که از چهارشنبه در تمرینات گروهی حاضر شده و در شرایط خوبی هم قرار دارد. هر بازیکنی که از بند مصدومیت رها می شود، برای بازگشت به فرم سابق خود به زمان نیاز دارد. فردا باید با مسی صحبت کنم و ببینم که خودش چه عقیده ای دارد. او خودش تصمیم می گیرد که بازی کند یا خیر؛ اما گفتم که در فهرست خواهد بود.»

19. این کاربر از aryna بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •