تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 41 اولاول ... 612131415161718192026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 404

نام تاپيک: Manchester United FC | شیاطین سرخ | فصل 17-2016

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

بازگشت شوانی خبر خیلی خوبی بود. حالا که به همه داره بازی می رسه شاید شوانی یکی از اون تکه پازل های گمشده مورینیو باشه. امیدوارم بهش فرصت داده بشه. هر چند بعید می دونم در تیم موندگار باشه ولی حداقل اینطوری جدا شدنش برای همه قابل تحمل تر هست.

در مورد سیستم هم اینکه بیشتر طرفدارا و حتی خود ما در این تاپیک اغاز فصل هر پیشبینی یا دریم تیمی که داشتیم رو با سیستم 4-2-3-1 میچیدیم. که خب با توجه به پتانسیل های تیم بهترین سیستم چینش بازیکنان هست. اما مشکل ما این بوده که بازیکن مناسب واسه هر شرایطی بسته به وظایف و تاکتیک های اون بازی انتخاب نشده. در واقع تو شرح وظایف و تطبیق پذیری طولانی مدت بازیکنان در اون وظایف دچار مشکل هستیم.
    که این بزرگترین ضعف خوزه در این فصل بوده. چینش هافبک دفاعی ها و دو بال تهاجمی مون واقعا شبیه یه پازل هزار تکه ی سخت شده.
    اول فصل که ترکیب ها رو با در نظرگیری پوگبا بررسی می کردیم (صفحه اول تاپیک) ، به نظر می رسید تیم خیلی جذابی داریم؛ ولی حداقل تا بدینجا اون شادابی که باید اصلا در تیم نیست. این وسط نبود میختاریان (که به نظر می تونه بازیکن بسیار تاثیرگذاری باشه) و عدم آمادگی چند تا بازیکن اصلی رویه روند تیم تاثیرگذار بوده ولی پر رنگ تر از اونها، 2 تا موردی هست که شما اشاره کردین.

من باز هم فکر می کنم ما باید سیستم های دیگه ای رو هم مد نظر داشته باشیم. تمامی بازی های لیگ و لیگ اروپای این فصل رو که گذرا نگاه می کنم ما با یه سیستم بازی کردیم و فقط جای بازیکنان عوض شده ولی ظاهرا هیچوقت سیستم اصلی بازی تیم تغییر نکرده.

تطبیق پذیری با گذر زمان می تونه به دست بیاد ولی شاید باعث بشه که برخی بازیکنان اصلا نتونن از اون پتانسیل واقعی خودشون استفاده کنن. اگه بخوام مثال بزنم شاید بشه راشفورد، هررا و حتی پوگبا رو مثال زد. راشفورد به عنوان یه مهاجم فرصت طلب، جوان و دونده زمانی بیشترین کارایی رو داره که به دروازه نزدیک باشه. هررا هم به خاطر فیزیک بدنیش و هم سبک بازیش نمی تونه چندان در کارهای دفاعی موفق باشه. حتی پوگبا که الان زیاد ازش انتقاد میشه، در همین شرایط هم معمولا اگه بهترین نباشه، یکی از بهترین های زمین هست، ولی شرح وظایفش مناسب نیست، یا چینش بازیکنان مناسب نیست. شاید این ایده کارآمد باشه که ترکیب هافبک ها رو حول پوگبا تعیین کرد. اگه برچسب گران ترین بازیکن جهان رو از پوگبا برداریم، خط هافبک ما با یه پوگبای آماده و هماهنگ می تونه کل تیم رو یه سطح بالاتر ببره. من مخالف این هستم که پوگبا خودش یه مشکل هست.

در نهایت اینکه به نظر من تغییر سیستم راه درمان قطعی نیست، ولی می تونه به عنوان یه راه حل حداقل در نظر گرفته بشه. در فوتبال امروز اگه تیم انعطاف پذیر نباشه در خیلی از بازی ها به مشکل می خوره. متاسفانه ما الان بیش از حد اصرار به یک سیستم و یک سبک بازی (عموما سانتر) داریم و جالبه که کارهای ترکیبی ما در همین بازی آخر خیلی تاثیرگذار تر بودن.

2. 8 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

یه اکانت توییتر ساختن به اسم Get Mourinho Out که کم کم داره follwer های زیادی هم جذب میکنه:
    .

4. 5 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Administrator Meisam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    P30WORLD

پيش فرض

سلام
    بعد از گذشت 10 هفته از لیگ، تصویر بهتری از تیم مورینیو به دست اومده و میشه اظهارنظر کلی کرد ...

با این حالی که از دیدن شواینی توی تمرینات خیلی خوشحال شدم ولی فکر میکنم که آوردن شواینی و تمرین دادنش با تیم اصلی فقط یک بازی رسانه ای توسط مورینیو هست
    تا فشار رسانه ها رو از روی تیم و خودش برداره و جو رو مثبت کنه که به نظر میرسه تا حد غیرقابل پیش بینی موفق شده و توی همین چند ساعتی که تصاویر تمرینات تیم بیرون
    اومده جو توی فضای مجازی و شبکه های اجتماعی و شبکه های خبری معتبر دنیا مثبت شده و حالا Sky و Bein دارن در مورد ترکیب های احتمالی منچستر با حضور شـوایـنـی
    بحث میکنن ... امیدوارم به شواینی بازی برسه یا حداقل به نیمکت نزدیک بشه و این فکر من که این یک بازی رسانه ای هست اشتباه از آب دربیاد
    چون قبلا بارها دیده شده که مورینیو هیچ وقت به اشتباهش توی انتخاب بازیکن یا کنار گذاشتن بازیکن اعتراف نکرده و هیچ وقت به عقب برنگشته تا اشتباهش رو اصلاح کنه و
    خب الان اگه به شواینی بازی بده و نتیجه بگیره یه جورایی دیگه مورینیو مورینیو نمیشه!

دقیقا بزرگترین مشکل و علامت سوال تیم از هافبک های میانی و هافبک های دفاعی شروع شد و مورینیو فکر میکرد با خرید پوگبا به راحتی این مشکل رو حل میکنه و به همین
    دلیل به آسونی شواینی رو کنار گذاشت، روی فلینی حساب زیادی بازی کرد و تمام بازی های بزرگ رو با مروان آغاز کرد و بدترین نتایج رو در مقابل تیم های بزرگ گرفت (برعکس فنخال)
    به اشنایدرلین بازی نداد و از کریک هم خیلی دیر استفاده کرد و فهمید که آره کریک میتونه گزینه ی خوبی باشه و صد افسوس که آره کریک سنش مثل رشفورد و هررا نیست که
    ازش انتظار 2 بازی در 5 روز رو داشته باشه ()

حالا مشکلات بزرگتری پیدا کرده و نمیدونه مثلا پست شماره 10 رو چیکار کنه؟ یک رونی ناآماده، پوگبایی که یک دونه بیشتر نداره و نمیتونه همزمان هم شماره 8 بازیش بده هم 10
    با ماتا هم هنوز دلش صاف نیست و هنوز خودش هم نمیدونه هررا هافبک دفاعی هست یا هافبک میانی یا مثلا میشه ازش توی پست شماره 10 بازی گرفت یا نه
    مشکلات ادامه داره ... وینگرها رو چیکار باید بکنه؟ میکی که به نظر میاد باهاش به بن بست رسیده و هنوز آماده بازگشت مناسب نیست و کلا 100 دقیقه براش بازی کرده ...
    مارسیال که به آمادگی فصل قبل نرسیده و هنوز اون بازیکن تاثیرگذار فنخال نشده ... ممفیس و یانگ هم که به نظر خاموش میان ... رشفورد رو توی وینگر چپ و راست بازی میده
    و همیشه هم به اینجا میرسیم که هرچه رشفورد از دروازه دورتر بشه عملکردش افت میکنه و رشفورد رو هم نمیشه به دروازه نزدیک کرد چون زلاتان رو نمیتونه ناراحت کنه
    مشکلات توی خط دفاعی رو هم که دیگه نگم با مصدومیت بایلی و آماده نبودن حاج اسمال و مصدومیت همیشگی جونز مجبور شده از سه تا مدافع چپ توی خط دفاعی استفاده کنه
    و با مصدومیت والنسیا حالا مجبوره دارمیانی رو بازی بده که زیاد بهش اعتقاد نداره و زمزمه های پیوستنش به اینترمیلان توی ژانویه به گوش میرسه ...

میدونم دارم یکم سیاه نمایی میکنم احتمالا ، ولی اوضاع خیلی بدتر از اونچیزی هست که فکرش رو میکردیم اول فصل و مورینیو با خرید هایی که بیشتر نمایشی بودن خواست یک
    بازگشت رویایی برای خودش در تئاتر رویا ها ثبت کنه که تا الان به مشکل خورده، مشکل بدی هم داره و فکر نمیکنم به این زودی ها بتونه از پس مشکلات بربیاد ...

باز هم امیدوارم همه ی حرفهایی که در بالا زدم اشتباه از آب دربیاد و بیام اینجا و ابراز خوشحالی کنم از اینکه همه اشتباه بوده

مرسی.
    میثم

6. 11 کاربر از Meisam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Sir0c00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

یه اکانت توییتر ساختن به اسم Get Mourinho Out که کم کم داره follwer های زیادی هم جذب میکنه:
    .
    این کارها و حرکات ، پا جای پا گذاشتن اشتباهات رئال هست ، البته تیم یونایتد انقدر حوصله دارن که اسیر این مسائل نشن و این نکته ی بسیار بسیار مثبتی هست مضافا اینکه جمع کردن تیمی که زلاتان و پوگبا و رونی رو داره یه مقدار سخت هست : دی

8. 7 کاربر از Sir0c00 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

این کارها و حرکات ، پا جای پا گذاشتن اشتباهات رئال هست ، البته تیم یونایتد انقدر حوصله دارن که اسیر این مسائل نشن و این نکته ی بسیار بسیار مثبتی هست مضافا اینکه جمع کردن تیمی که زلاتان و پوگبا و رونی رو داره یه مقدار سخت هست : دی
    اگه پرز تو اخراج یه مربی تصمیم درست گرفته باشه، اخراج همین مورینیو بود، با اون رفتارهای جنجالیش. نتیجه گرفتنش هم که خب تحت تاثیر همون رفتارها و ارتباطاتش با بازیکنان رئال قرار گرفت، بعدش هم چلسی... اما امیدوارم تو منچستر نتیجه بگیره، همونجا بمونه : دی

10. 4 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

میختاریان و مارسیال به لیست بازی با فنرباغچه اضافه شدن. به خصوص بازگشت میختاریان می تونه در روند تیم تاثیرگذار باشه، یه بازیکن پا به توپ و خلاق، چیزی که این چند سال کمتر داشتیم. میختاریان در منچستر من رو یاد گوندوغان یا دی بروین در سیتی یا هازارد چلسی میندازه و واقعا به همون اندازه می تونه تاثیرگذار باشه.

علاوه بر میختاریان، جونز در خط دفاع و مارسیال هم در خط حمله اضافه شدن.

با مصدومیت هایی که در خط دفاع داریم (اسمالینگ با وضعیت نامشخص و بیلی تا 1 ماه و نیم دیگه احتمالا) وضعیت تیم خطرناک هست. امیدوارم به یه فاجعه ختم نشه.

12. 6 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

این ورزش 3 خدای سوتی هست ! ادعاشونم میشه که سایت دوم ایران هستن !

ترکیب، ترکیب عجیبی هست ! رویه نیمکت میختاریان، جونز، زلاتان، یانگ، فلینی، رومرو و ماتا رو داریم. امیدوارم با این ترکیب نتیجه بگیریم !!

14. 3 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

صد رحمت به خیابانی ! نیمه اول تا تونست این سرهنگ علیفر اراجیف گفت. شدیدا رویه اعصابه.

پوگبا هم مصدوم شد (خبر خوب برای منتقدانش). خیلی بد بودیم و ساده میشه گفت کاملا سردرگم و بی برنامه بازی کردیم. امیدوارم مورینیو به موقع ماتا یا میختاریان رو وارد بازی کنه بلکه یه کم حملات سر و شکل بگیره. حیف مارسیال و رشفورد که اینطوری به بازی گرفته میشن.

16. 6 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

صد رحمت به خیابانی ! نیمه اول تا تونست این سرهنگ علیفر اراجیف گفت. شدیدا رویه اعصابه.
    من واقعا نمیدونم این مردک پیش خودش چی فکر کرده که داره اینجوری مزخرفات بجای گزارش تحویل مردم میده! یعنی بعد از فاجعه دولاب هر کسی بود دیگه روش نمیشد گزارش کنه ولی این دیگه خدای اعتماد بنفسه،تازه از خودش هم تعریف کنه درازگوش-نظریات دفاع خطیش و نصیحتش به مربیان بزرگ فوتبال هم بماند در این مسابقه

.
    .
    .

در مورد تیم هم با این وضعیت خیلی سخته امیدوار بود به بهبود شرایط.

18. 5 کاربر از saman123123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه fa_shinobi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

این بار تصاویر که به دستشون رسید هیچی تازه قبل بازی هم کلیپی از بازیکنان منچستر نشون دادن. واقعا دستشون درد نکنه
    فکر کردم علیفر فقط با گواردیولا مشکل داره. ولی مثل اینکه کینه اش از مورینیو خیلی بیشتره من که به شخصه از صحبتاش خیلی استفاده کردم، تلفظ صحیح فَنرباهچه.... ههههه، لوک شاو در دفاع میانی، تمام شدن مورینیو، یک تنه کجا برادر، دفاع خطی و.... یادم رفت یادداشت کنم بعد بازی هم فکر کنم زمین خورد. مجریه میگفت کمکش کنید.
    امشب خط دفاعی خیلی بد بود. دو تا گلی که خوردیم زیاد ربطی به دفاع نداشت اما تو جریان بازی دفاع وسطا خیلی سوتی میدادن، دارمیان خیلی توپ خراب کرد و شاو هم اصلا موثر نبود. اشنایدرلین هم خوب نبود. بازی خیلی تنش داشت و جنگ اعصاب زیادی داشت. اگه در بازی قبلی از حریف برتر بودیم و مساوی دادیم این بازی برتر هم نبودیم. البته فنرباغچه هم تیم ضعیفی نیست و نباید انتظار برد پرگل تو زمین حریف داشته باشیم ولی کلا تاکتیک لو رفته و به قول محمد، مارسیال و راشفورد همچنان همون وضعیت رو دارن. کاملا قابل پیش بینی و قابل مهار.

شرایط در بازی بعدی خیلی سخت تر میشه، هررا کارت قرمز داره، دفاع وسطها همچنان مصدوم، مورینیو که محروم شده و اگه پوگبا مصدوم باشه دیگه هیچی (مگه مربی کارت قرمز بگیره خود به خود جلسه بعد محروم نیست؟ )
    بعد بازی لیگ تعطیلات برای بازیهای ملی رو داریم. خوبی تعطیلات فیفا اینبار اینه که هماهنگی بازیکنانی مثل میخیتاریان و جونز و شواینی بیشتر میشه، جای خالی مصدومها حس نمیشه و رو تیم بیشتر کار میشه.

زنگ خطر برای وضعیت تیم به صدا درومده و باید تغییرات اساسی بوجود بیاد. هنوزم ترکیب تیم و رو آوردن به سانترها رو بزرگترین مشکل میدونم (جدا ازینکه امشب اکثر بازیکنان افتضاح بودن). تغییرات کوچیک و تعویض بازیکنان تغییر خاصی بوجود نمیاره و باید از اول دنبال یه ترکیب بهتر باشیم.

20. 5 کاربر از fa_shinobi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •