تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 43 اولاول ... 612131415161718192026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 427

نام تاپيک: بحث و بررسی اینترنت بی سیم (Wireless )

اگه نباشه جاش خالی می مونه nobody2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    جلو مونیتور

پيش فرض

به من که اصلا نگفتند تو نقطه کور هستی یا نه فقط گفت تجهیزات و ما باید نصب کنیم اینم قیمتشه.
    امکان داره سمت آنتنشون به سمت محل شما نباشه کافیه 2 تا رادیو LHG 5 بگیرید یکیشو بدید سمت خودشون به شمت شما بزارند و یکی هم سمت خودتون راحت .
    من قبلا سر اسیاتک این کار را کردم کلی هم استقبال کردند و سرعتم هم عالی بود چون دستگاه سمت شبکه اختصاصی برا من و جهت من تنظیم شده بود .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2018

پيش فرض

دوستان عزیز برای جلوگیری از دزدی(!) رادیو توسط همسایگان محترم میشه راهکاری پیشنهاد بدید؟
    ساختمون ما ارتفاعش با ساختمون بغلی یکیه طرف راحت میتونه بیاد رو پشت بوم ما. قبلا هم دزدی دیش داشتیم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2018

پيش فرض

از اونجایی که رادیو رو پشت بام نصب میشه، چنتا راهکار پیشنهاد بدید برای جلوگیری از بردن رادیو توسط دیگران!!
    ارتفاع ساختمان ما با بغلی تقریبا یکیه طرف راحت میتونه بیاد تو ساختمان. قبلا هم مشکل بردن دیش داشتیم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من از شاتل سرویس وایرلس می گیرم
    مشکلی باهاش دارم اینه که باوجود اینکه سوریسم 16 مگ غیر حجمی هست به شدت سرعت متغیری در ساعات مختلف روز دارم
    معمولا سرعتم رو یک مگابایت هست ولی در ساعات خلوت مثل 7 صبح تا 2 مگ می رسه ولی بازهم ثبت نیست یعنی هون 7 صبح هم بین 900 کیلو تا 2 مگ نوسان داره.و ثابت نیست.

می خواستم بدونم دلیلش چیه ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگر اطلاعات بیشتری لازم دارید بفرمایید تا ارائه بدم
    Last edited by mahdyshr; 30-08-2018 at 16:08.

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

مشکلی باهاش دارم اینه که باوجود اینکه سوریسم 16 مگ غیر حجمی هست به شدت سرعت متغیری در ساعات مختلف روز دارم
    معمولا سرعتم رو یک مگابایت هست ولی در ساعات خلوت مثل 7 صبح تا 2 مگ می رسه ولی بازهم ثبت نیست یعنی هون 7 صبح هم بین 900 کیلو تا مگ نوسان داره.و ثابت نیست.

سلام
    در ابتدا اين نكته رو بگم كه تقريبا ميانگين پهناي باند هر يوزر بر بستر وايرلس به صورت اشتراكي حدود ١٠ مگابيت هست ، حالا ممكنه با توجه به تعداد بالاي راديوها و دكل هاي يك شركت و كم بودن يوزرها بشه تا ١٠٠ مگابيت هم گرفت و يا بلعكس تا نهايتا ٢ مگابيت ولي ميانگين همون ١٠مگ هست ، اين كه سرعت شما نوسان داره طبيعيه ، ميتونيد راديوهاي ديگه رو كه توي ليست شما ميان و كواليتي خوبي ازشون داريد تست كنيد شايد يكيشون خلوت تر بود و پهناي باند بيشتري گرفتيد، اما اون چيزي هم كه من توي عكس ديدم ccq شما مقداري پايين هست ، دليلي نداره وقتي سرعت دانلود شما ٢مگابايت هست لينك شما روي ٨٠ مگ باشه ، اين خودش باعث كم شدن ccq ميشه ، شما از تب وايرلس در قسمت پايين ديتا ريت رو روي مقدار كمتري تنظيم كنيد و ببينيد ccq بهتر ميشه يا نه ، اگه نشد ميتونيد راديو رو هم كمي بچرخانيد تا بهتر بشه ولي فكر ميكنم دليل اصليش همون مورد اول باشه ،كارهايي كه گفتم رو انجام بديد.

6. 2 کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام
    در ابتدا اين نكته رو بگم كه تقريبا ميانگين پهناي باند هر يوزر بر بستر وايرلس به صورت اشتراكي حدود ١٠ مگابيت هست ، حالا ممكنه با توجه به تعداد بالاي راديوها و دكل هاي يك شركت و كم بودن يوزرها بشه تا ١٠٠ مگابيت هم گرفت و يا بلعكس تا نهايتا ٢ مگابيت ولي ميانگين همون ١٠مگ هست ، اين كه سرعت شما نوسان داره طبيعيه ، ميتونيد راديوهاي ديگه رو كه توي ليست شما ميان و كواليتي خوبي ازشون داريد تست كنيد شايد يكيشون خلوت تر بود و پهناي باند بيشتري گرفتيد، اما اون چيزي هم كه من توي عكس ديدم ccq شما مقداري پايين هست ، دليلي نداره وقتي سرعت دانلود شما ٢مگابايت هست لينك شما روي ٨٠ مگ باشه ، اين خودش باعث كم شدن ccq ميشه ، شما از تب وايرلس در قسمت پايين ديتا ريت رو روي مقدار كمتري تنظيم كنيد و ببينيد ccq بهتر ميشه يا نه ، اگه نشد ميتونيد راديو رو هم كمي بچرخانيد تا بهتر بشه ولي فكر ميكنم دليل اصليش همون مورد اول باشه ،كارهايي كه گفتم رو انجام بديد.
    ممنون از جواب سریع و دقیقتون

چرا می فرمایید نوسان سرعت طبیعیه ؟

مثلا من یک فایل رو می ذارم از soft 98 دانلود بشه با 2 مگ شروع میشه ولی ممکنه تا 600 یا 700 کیلوبایت بیاد پایین و بازهم نوسان کنه مثل عکس زیر

همون کاری که فرمودید کردم و گذاشتم روی MCS 2 قبلا رو MCS 15 ( عکس بالا بعد از اعمال این تغییراته )

ccq بهتر شد ولی در ساعات شلوغ مثل 12 ظهر جمعه بازهم کم میشه

راهی هست این ccq ثابت بمونه ؟ مثلا 7 صبح امروز و حتی 5 صبح حدود 95 بود ولی الان اومده پایین.

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

ممنون از جواب سریع و دقیقتون

چرا می فرمایید نوسان سرعت طبیعیه ؟

مثلا من یک فایل رو می ذارم از soft 98 دانلود بشه با 2 مگ شروع میشه ولی ممکنه تا 600 یا 700 کیلوبایت بیاد پایین و بازهم نوسان کنه مثل عکس زیر

همون کاری که فرمودید کردم و گذاشتم روی MCS 2 قبلا رو MCS 15 ( عکس بالا بعد از اعمال این تغییراته )

ccq بهتر شد ولی در ساعات شلوغ مثل 12 ظهر جمعه بازهم کم میشه

راهی هست این ccq ثابت بمونه ؟ مثلا 7 صبح امروز و حتی 5 صبح حدود 95 بود ولی الان اومده پایین.
    طبيعي بودن نوسان به اين دليله كه هر اكسس پوينت پهناي باند محدودي داره و قابل افزايش از طرف شركت نيست ، و اين پهناي باند بين يوزرهايي كه از اون اكسس پوينت استفاده ميكنن اشتراكي هست و زماني كه تعداد يوزرها زياد بشه افت سرعت به وجود مياد ، مثلا اگر ١٥٠ مگ پهناي باند اون اكسس پوينت باشه و ٣٠ نفر همزمان بههش وصل باشن و بخان استفاده كنن پهناي باند هر نفر ٥ مگابيت ميشه و با توجه به كم يا زياد شدن يوزرها اين پهناي باند كمتر و بيشتر ميشه و همون نوسان به وجود مياد ، ساعات پيك و همينطور روزهاي تعطيل به دليل اينكه كاربرها اكثرا تعطيل هستند استفاده ي بيشتري از نت دارند و افت سرعت به همين دليل طبيعي هست ، ccq شما خيلي پايين نيست كه تاثير گذار باشه ،اگر روي ٨٥ و يا كمتر باشه ميتونه تاثير شديدتري بزاره ولي ٩٠ به بالا مشكل خاصي ايجاد نميكنه .و معمولا با تنظيم گردشي راديو بهتر و استيبل تر ميشه .شرايط جوي مثل افتاب ، رطوبت ، و عدم ديد مستقيم روي ccq تاثير ميزاره ، اگر با چرخاندن راديو استيبل نشد بايد از ساير اكسس پوينت هاي شركت استفاده كنيد .علت پايين بودن سرعت همون شلوغ بودن اكسس پوينت هست . توي ليست اسكن راديوي ديگه از اين شركت نمياد ؟ اگر هست با lock كردن روي اون راديو همه رو تست كنيد ،هر كدوم سرعت بيشتري بهتون داد بزاريد روي همون بمونه.
    Last edited by ahwazp30; 31-08-2018 at 13:52.

9. 2 کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

معمولا سرعتم رو یک مگابایت هست ولی در ساعات خلوت مثل 7 صبح تا 2 مگ می رسه ولی بازهم ثبت نیست یعنی هون 7 صبح هم بین 900 کیلو تا 2 مگ نوسان داره.و ثابت نیست.

پهنای باند مربوط به دکل شما پایینه اگر سرعت 16 مگابیت گرفتی و زیر یک مگابایت سرعت دانلود هستش زنگ بزن شاتل و شکایت کن ! به احتمال 90% درصد پهنای باند اون دکل که از زیرساخت میگیره برای کاربران فعلی اون دکل ( نه اون اکسس پوینت ) کافی نیست. یه کاری کن برو به اون منطقه ای که اون دکل هست و ببین چندتا یک بون ( دیش بزرگی هست معمولا ) داره اگر دوتا داشت سعی کن به اکسس پوینت های که به بک بون دیگه ای متصل ه وصل شی شاید کیفیت لینک اون بک بون بهتر باشه. در مورد ccq که به خاطر فاصله ی 3 کیلومتری که دارید اون مقدار چیز طبیعی هست و کاهش ccq شما طی ساعت مختلف شما ربطی به ماکزیمم tx نداره پس تغییر دادن اون tx ریت هیچ چیزی رو بهتر که نمیکنه هیچ ممکنه کیفیت ccq هم بدتر کنه. کاهش ccq شما طی ساعات مختلف روز و افزایش اون طی ساعات دیگه بخاطر نعداد بالای یوزرهای متصل به اکسس پوینت که به احتمال زیاد QRT میکروتیکه ! شما اگر راکت دیش هم بزاری بالای پشت بومت باز CCQ تغییر میکنه ! سعی کن با شرکت صحبت کنی و درخواست بدی که در جهت شما اکسس پوینت دیگه اضافه کنن اگر بک بون دیگه دارند اگر که یک بک بون دارن که اضافه کردن اکسس پوینت دیگه هیچ تاثثیری در کیفیت اینترنت شما نمیکنه !

11. 2 کاربر از medinem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

پهنای باند مربوط به دکل شما پایینه اگر سرعت 16 مگابیت گرفتی و زیر یک مگابایت سرعت دانلود هستش زنگ بزن شاتل و شکایت کن ! به احتمال 90% درصد پهنای باند اون دکل که از زیرساخت میگیره برای کاربران فعلی اون دکل ( نه اون اکسس پوینت ) کافی نیست. یه کاری کن برو به اون منطقه ای که اون دکل هست و ببین چندتا یک بون ( دیش بزرگی هست معمولا ) داره اگر دوتا داشت سعی کن به اکسس پوینت های که به بک بون دیگه ای متصل ه وصل شی شاید کیفیت لینک اون بک بون بهتر باشه. در مورد ccq که به خاطر فاصله ی 3 کیلومتری که دارید اون مقدار چیز طبیعی هست و کاهش ccq شما طی ساعت مختلف شما ربطی به ماکزیمم tx نداره پس تغییر دادن اون tx ریت هیچ چیزی رو بهتر که نمیکنه هیچ ممکنه کیفیت ccq هم بدتر کنه. کاهش ccq شما طی ساعات مختلف روز و افزایش اون طی ساعات دیگه بخاطر نعداد بالای یوزرهای متصل به اکسس پوینت که به احتمال زیاد QRT میکروتیکه ! شما اگر راکت دیش هم بزاری بالای پشت بومت باز CCQ تغییر میکنه ! سعی کن با شرکت صحبت کنی و درخواست بدی که در جهت شما اکسس پوینت دیگه اضافه کنن اگر بک بون دیگه دارند اگر که یک بک بون دارن که اضافه کردن اکسس پوینت دیگه هیچ تاثثیری در کیفیت اینترنت شما نمیکنه !
    با شرکت شاتل تماس گرفتم
    می گه پهنای باندمون خوبه حتی پر هم نمیشه
    ولی تو ناحیه ای که شما هستید سرعت بیشتر نمی تونیم بدیم اگر می خواید به جای ۱۶ مگ ، ۸ مگ بگیرید
    در واقع می گه همینه که هست
    حتی یک اکانت تست هم بهم داد که سرعتش نامحدود بود تو همون ساعتی که من رو اکانت خودم کاهش سرعت داشتم با اون اکانت هم چک کردم تفاوت سرعتی احساس نکردم بین دو اکانت
    باید امکانتشون رو بیشتر کنن که نمی کنن

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

با شرکت شاتل تماس گرفتم
    می گه پهنای باندمون خوبه حتی پر هم نمیشه
    ولی تو ناحیه ای که شما هستید سرعت بیشتر نمی تونیم بدیم اگر می خواید به جای ۱۶ مگ ، ۸ مگ بگیرید
    در واقع می گه همینه که هست
    حتی یک اکانت تست هم بهم داد که سرعتش نامحدود بود تو همون ساعتی که من رو اکانت خودم کاهش سرعت داشتم با اون اکانت هم چک کردم تفاوت سرعتی احساس نکردم بین دو اکانت
    باید امکانتشون رو بیشتر کنن که نمی کنن

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
    سه دلیل داره احتمالا
    1- بک بونشون ضعیفه و نمیتونه بیشتر سرعت بگیره از اون دکل اصلیشون
    2-بک بون ضعیف نیست و پهنای باند کمی دادن به دکل که جواب گوی تعداد بالای یوزری که به اون پاپ سایت وصل شده نیست
    3-اکسس پوینت کمی دارن رو دکل که این مشکل ایجاد میکنه چون هر اکسس پوینت ظرفیت محدودی داره مگر این که اکسس پوینت گیگابیتی باشه که اینا اکثرا QRT 5 AC هستن که ظرفیت آنچنان بالایی نداره ولو اینکه نه تنها بسته به فاصله بلکه به نویز و غیره هم ربط داره QRT که اینا استفاده میکنن قوی هست ولی اگر فرکانس قوی اختلال ایجاد کنه QRT جلوش کم میاره
    در هر صورت باید پول بیشتر بدن که احتمالا نمیخوان بدن واسه همین میگن همینه که هست

14. 3 کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •