همین الان 3372 رو به لپتاب زدم و گفت اپدیت داره .یک فایل 2.45 مگ دانلود شد به اسم MobileBrServ و داخلش ی فایل به اسم data و mbbServiceSetup هست . چه کنم؟ نصب کنم؟ یعنی بعدا انلاک میشه؟ چطوری؟
![]()
همین الان 3372 رو به لپتاب زدم و گفت اپدیت داره .یک فایل 2.45 مگ دانلود شد به اسم MobileBrServ و داخلش ی فایل به اسم data و mbbServiceSetup هست . چه کنم؟ نصب کنم؟ یعنی بعدا انلاک میشه؟ چطوری؟
![]()
فایلmbbServiceSetup اجرا کردم چیزی متوجه نشدم. من فکر کردم این لودری چیزی هست که باید اون فایلو باش فلش بزنم ولی انگاری با اجراش کارشو کرده . چون از قبل عکس از مشخصات فریمور دارم تغییری نمیبینم. دوباره که اجرا میکنم میگه میخای ری اینستال کنی. یعنی بی اجازه کارشو کرده. چی بود این
منم سوالم همینه . گوشی همین الان بدون زحمت 3 ,4 چهار خط میده روی 4جی . پس مشکل کم بودن آنتن رو ندارم ولی
بقول شما آدم می بینه تست میزارن 30 , 40 مگابیت بعد سرعت خودشو می بینه که رکوردش 14 بوده , این نا امید کننده است!
میخوام بدونم این هنر مودمه یا اینکه اونا دکل منطقه شون انقدر خاصه؟
نه عزیز به نظر من گوشیت خوبه. همیشه این عدد ها نیست . بیشتر اوقات همونه که خودت داری.
فرستاده شده از هواوی میت 8
اونجایی که سیگنال خوبه تفاوت چندانی با موبایل خوب نداره. این سرعت ها منطقه ایه و به خیلی چیزها بستگی داره تا دو هفته پیش تا 50 مگ رو تجربه کردم اما الان بالاتر از 16 مگ نمیره
خوبی مودم اینه که توی هر سوراخ سمبه ای میزاری
من چون استفاده اصلیم اینترنته سراغ مودم رفتم اینطوری موبایلم هم ماندگارتره و طول روز بیشتر جواب میده مصرف باتری وای فای با 3 جی و 4جی قابل قیاس نیست مخصوصا اگر سیگنال هم ضعیف باشه
همین الان
پس مودم چندان این رو بهتر نمیکنه . کشش منطقه ما همینه. درسته؟
الان تست گرفتم تری جی ایرانسل با مودم 3372 دانلود 5.16 اپلود0.7 پینگ چهل
با تری جی سرعتم تا 17 مگ هم رفت 8 مگ خیلی زیاده؟
Sent from my LT25i
زیاد نیست ولی خوب تحویل نمیده چه کارش کنم.میگن تری جی بیست یک مگ و فور جی صد مگ ساپورت میکنه. کوووو. ایرانیزه شده دیگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)