حالا فعلا اگه یک تاپیک ایجاد بشه و بچه هایی که دارن مستقیم میکنن لطف کنن حداقل یک رو یا چند ساعت لینکهای مستقیم شدشون رو
پاک نکنن و بزارن برای دانلود بقیه خیلییییی ممنونشون میشم
حالا فعلا اگه یک تاپیک ایجاد بشه و بچه هایی که دارن مستقیم میکنن لطف کنن حداقل یک رو یا چند ساعت لینکهای مستقیم شدشون رو
پاک نکنن و بزارن برای دانلود بقیه خیلییییی ممنونشون میشم
خوب من یه فایل 4 گیگی رو به 2 پارت تقسیم کردم توی 4اپلود بعد از شاتل لند دانلود کردم ولی unzip نمیشه
آپدیت: درست شد![]()
Last edited by awz2; 10-01-2016 at 13:58.
شاید بعضی موقع به فایل 2 گیگ فیکس گیر بده شاتل لند ولی شما پارت 1 گیگی کنی راحتری خیلی
![]()
حالا بر فرض روز 100 گیگ دانلود کردید کجا میخواید جاش بدید اونوقت ؟ ماشالله هارد قربونش برم زیر 200 تومن گیر نمیاد ! زیاد بخوای طمع کنی از اونور باید پوله هارد پیاده بشی ( مگر اینکه از قشر مرفح جامعه باشید )
قبول دارم هارد گرونه
ولی خرید هارد 200 تومانی یعنی قشر مرفه ؟؟؟
تو جامعه ای که با 2 تومان یه ماه نشه زندگی کرد 200 تومان هزینه آنچنان زیادی نیست که بگیم قشر مرفه [emoji4]
هزینه اینترنت و..... رو حساب میکنید دیگه 100 تومان پولی حساب نمیاد
اینترنت که قربونش برم بدون دانلود و.... فقط پیج و تلگرام چک کنی 25 تومان کف کفش میشه
یه ذره هم هزینه اضافه داشته باشید و دانلود کنید 40 50 تومان باید پول نت بدید
دیگه 200 تومان نمیشه مرفه بی درد
اگرچه بنده برای خرد هارد مجبور به کنار گذاشتن بودجه 400 تومانی احتمالا برای خرید 3 ترا هستم
اگرم نشد 530 تومان واسه 4 ترا
ولی خب
پول نیست [emoji3] [emoji16] [emoji16] [emoji20]
Sent from my D6502 using Tapatalk
منظورم روی خرید "تعداد" خرید هارد بود ، مگرنه الان هر کی 1 هارد دمه دستش هست![]()
آقا من الان هر چی میخوام چند تا فیلم بالای یه گیگ اد کنم ازین سایت نمی شه
چکار کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند روز پیش متن رو فرستادم.امروز باهام تماس گرفتند و کلی تشکر کردند و گفتند که حتما با واحد مربوطه نظر رو در میان خواهند گذاشت!
یک دقیقه براش وقت بزارید صداهامون بیشتر میشه و دعامون مستجاب!
من اگه بخوام یه فایل 2 گیگی رو تو شاتلند بزارم برای دانلود قبول نمی کنه.ولی فایل یک گیگی رو قبول می کنه.یه فیلم2 گیگی رو چطور از تاینی مویز تکه میشه کرد؟ یا باید بیخیالش بشم و کم کیفیته رو دانلود کنم؟
سایت مشکل نداره.فکر کنم سرور شاتلند اجازه نمیده!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)