تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 27 اولاول ... 612131415161718192026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 270

نام تاپيک: اولین شرکت دریافت کننده مجوز FCP

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

شما اگر نمیخواین سرویس برای 'دانلود' بدین حداقل یه سرویس درست حسابی برای مصرف 'خونگی'به قول خودتون بدین. ۵۰ گیگ حجم به درد دانلود نمیخوره، و ۵ مگابیت سرعت (حالا ضریب اشتراک هم میذارین!) هم به درد مصرف خونگی نمیخوره، با این سرعت نمیشه یه ویدیو ساده رو هم استریم کرد! در نتیجه همچین سرویسی هیچ دردی رو از کسی دوا نمی‌کنه!
    وقتی حجم کم می‌دین حدّاقل یه سرعت درست و حسابی باهاش بدین... حالا قیمت یکم این‌ور اون‌ور...
    ما صحبتمون 5 مگ هست بدون ضریب اشتراک من الان به شخصه خودم با 3 مگ 3G به راحتی موزیک و ویدئو استریم می کنم بعد شما با 5 مگ اختصاصی بدون ضریب اشتراک نمی تونی ویدئو استریم کنی؟
    بعدم اینکه ما برای ویدئو و موزیک استریم کردن شما یه فکری داریم که شما استریمت رو نیاری رو این 50 گیگ
    حالا نظرت چیه؟با این اوکی هستی یا نه؟

2. این کاربر از MabnaTelecom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

الزاما نیازی به دانلود کردن برای مصرف حجم نیست. با روزی چند ساعت stream کردن ویدئو های 720p هم این 500 گیگ به راحتی تموم میشه.

و اینکه پس قرار بود گیگ و حجم مطرح نباشه . چطور شد ؟
    من متاسفانه نمی تونم دل و روده کارای شرکتم رو بریزم بیرون واسه شما
    بله منم می دونم اینو اما ما در کنار سرویس اینترنت مجوز بهمون اجازه ارائه VAS رو هم داده
    سرویس VOD و موزیک استریم هم می تونه VAS باشه روی سرویس اینترنت شما ( عرض کردم می تونه در کنار کلی سرویس دیگه )
    اینجوری شما 50 گیگت رو نمی بری رو اینترنت برای استریم

4. این کاربر از MabnaTelecom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه abc2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوست عزیز ماهی 500 گیگ یعنی روزی 17 گیگ
    روزی 17 گیگ یا باید اسمارت هوم داشته باشید یا دانلود
    اسمارت هوم که ندارید پس نتیجه می گیریم شما می خوای دانلود کنی که ما اینکار رو نمی کنیم
    چون دو ماه مشتری رو از دست میدیم
    چون کسی که ماهی 500 گیگ دانلود داره 2 ماه دیگه فضاش تموم میشه هارد هم نمیاد ماهی 300 تومن بده اکسترنال بخره پس سرویس رو قطع می کنه
    یه خونه پر مصرف نیاز به نهایت ماهی 50 گیگ دانلود داره
    من به شخصه 60 70 تومن رو برای یه خونه اختصاص میدم به 5 تا 10 مگ سرعت با این میزان حجم
    دوست عزیز اگر به قول خودتون شما مشکل پهنای باند و ترافیک ندارین و مخالف محدود کردن کاربر به مصرف منصفانه و گیگ و شبانه هستین و خیلی صحبتهای دیگه که تا اینجا فک میکنم همش شعار بوده ، نباید برای کاربر تکلیف تعیین کنید که چه مقدار حجم به دردش میخوره یا نمیخوره . یه کاربری میتونه امکاناتشو داره فضاش رو هم داره که اون حجم اطلاعات رو دانلود کنه اینکارو میکنه یکی هم نمیکنه و مطمئن باشید کسی که دانلود میکنه به فکر همه جوانبش هست ماشاالله همه خبره هستن در این زمینه و میتونن خودشونو مدیریت کنن ولی استریمینگ الان داره یجورایی حرف اول رو میزنه همه چیز داره میره به این سمت که دیگه کسی چیزی رو دانلود نکنه و همه محتوای خودشون و حتی اطلاعات خودشون رو در فضای های مجازی ذخیره (مثل Cloud) کنند و حتی ببینند . اگه واقعا شعار نمیدید نباید برای کسی محدودیت تعیین کنید چه راجع به استفاده چه راجع به قیمت حرف همه دوستان هم همینه . الان خوده من نزدیک به 10 گیگ اطلاعات که واقعا تو این دوره زمونه حجمی محسوب نمیشه رو OneDrive دارم که بتونم هرجا اینترنت هست ازشون استفاده کنم ولی ذخیره و استفاده از اینا اگه اینترنت محدود داشته باشید محدودیت میاره در صورتی که حجمی محسوب نمیشه 10 گیگ . با محدودهایی که داشتم و به زور این 10 گیگ رو تونستم برا خودم ذخیره کنم چرا باید اینطوری باشه یا حصرت دیدن یه ویدئو رو با کیفیت 1080P و حتی 720P داشتم که بتونم به صورت استریم ببینم حالا بعضی دوستان میگن 4K ولی من همونارم نتونستم استریم کنم :-|

6. این کاربر از abc2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

اصلا نمیصرفه ۵۰ گیگ ۱۰ مگ یک ماهه اونم شصت هزار تومان همین الان آسیاتک ۱۰ گیگ ۱۰ مگ میده با ۴۷ تومان با ماهی حدودا ۱۵۰ گیگ دانلود شبانه و سه برابر حجم دانلود بیشتر با هزینه کمتر نسبت به سرویس پیشنهادی شما اونوقت چرا باید هزینه سرویس پیشنهادی شما رو بدم؟! مگر این که تمام شرکت ها دانلود شبانه رایگانشو بردارن ولی در حال حاضر اینطور نیست
    من اگر تا الان قیمت نمی دادم دلیلش این بودا
    واسه اینکه چرتکه دستتونه فقط حساب کتاب می کنین
    بازم معذرت می خوام یکی بیاد بگه من آشغال میدم بهتون ماهی 1000 تومن استقبال می کنین
    من دارم میگم 5 مگ بدون ضریب اشتراک اونجا 10 گیگ می گیری اینجا 50 گیگ بعدم شب ها از خوابت می زنی دانلود کنی
    من اصرار ندارم بیای از من سرویس بگیری
    اینقدری روش سرویس بهت میدم که اسم آسیاتک که هیچی اسم هیچ شرکت دیگه رو هم نداری
    در هر صورت ما کسی رو اجبار نمی کنیم اختیار با شماست
    همیشه هم حق با شماست

8. 2 کاربر از MabnaTelecom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

امروزه اینترنت دنیا داره به سمت استریم محتوا با کیفیت بسیار بالا در حد 4k میره و سرویس های اینترنتیشون یا حجمی با گیگ بسیار بالا در حد ۵۰۰ گیگ یا نامحدود سرعت بالا با هزینه منطقی نسبت به درآمد(قابل توجه یک بنده خدایی که میگفت اینترنت ایران نسبت به دنیا ارزونه) هست اونوقت شما میگین ۵۰۰ گیگ زیاده نخیرم مردم ما چون با اینجور خدمات آشنا نیستن و فقط اینترنت رو به چشم دانلود و چت و وایبر و تلگرام و فیس بوک میبینن زیاد به چشمشون میاد یکی از فامیلامون تو خارجه میگه من هر سریال یا فیلمی را که میخوام یا آنلاین نگاه میکنم ماهانه هزینه اشتراک خیلی کمی بابت سرویس استریمینگ ویدئو میدم یا دانلود میکنم سریع پاک میکنم چون دغدغه حجم ندارم ولی تو ایران میخوان بزور به ملت ترافیک اینترنت بفروشن با قیمت های نجومی امیدوارم شما راه شرکت های ندا رو ادامه ندید که هیچ فایده ای نداره و هیچ فرقی هم اون شرکت ها نمیکنید البته که اولش باید مقاومت کنید چون خیلی از عوامل پشت پرده هست که ممکن است نخواد شما برخلاف سیستم فعلی کار کنید چون منافع مالیشون به خطر میفته و سودهای میلیاردیشون کم تر میشه البته دیگه دوست ندارم بحث رو از این بیشتر باز کنم
    از اون فامیل خارجیتون که به شما توضیح دادن سوال کنین که حجم مستقیمشون رو می ذارن واسه دانلود ویدئو از اینترنت یا نه؟
    البته اگر نپرسیدین من براتون توضیح میدم یه سرویسی هست به نام ( VOD ( Video on demand
    شما هزینه ماهانه پرداخت می کنین که به جای اینکه از اینرنت استفاده کنین به صورت لوکال از سرور اون شرکت ها استفاده کنین
    شاید شاید شاید ما هم برای شما این سرویس رو داشته باشیم
    اینجوری حجمتون رو صرف استریم موزیک و ویدیو از اینترنت نمی کنین

10. 2 کاربر از MabnaTelecom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه samannnn.hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

خوشبختانه کلی شرکت از آبان ماه اضافه میشن و فقط شما نیستی پس با مردم درست صحبت کن

12. این کاربر از samannnn.hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

بنده خدا چیزی نگفت بی احترامی ام نکرد ، شاید تا آبان کلی شرکتم بیاد اما بازم همین که داره به شما توضیح می ده فکر نکنم از ارزش کارشون کم بشه.

14. این کاربر از zofishel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

بزرگوار من سوال کرده بودم در مشهد می تونم از شما سرویس بگیرم و یا لیست قیمتی دارید یا خیر
    ولی متاسفانه جواب ندادید و متوجه باشد تعامل مستقیم با کاربر همیشه این مشکلات و پیش داوری ها را دارد!
    شما کار خودت رو انجام بده کاربر نهایی همیشه چند شرکت را با هم مقایسه می کنه و خودش تصمیم رو میگیره
    مشک آن است که خود ببوید
    زیاد خود را درگیر بحث های حاشیه ای نکنید
    همینکه یک کاربر شما را بعدا توصیه کنه همین بازاریابی بهتری برای شما است

16. 4 کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

من فقط صحبت دوستمون رو نقل قول می کنم چون حرف حقه !

این دقیقاً همو چیزیه که من خودم چندین بار در چند تاپیک هم بهش اشاره کردم، اکثر کاربرای ما دقیقاً به علت پایین بودن سرعت اینترنت و کیفیت بدش هست که مجبور به دانلود و ساخت آرشیو و ذخیره کردن دیتا هستند، اگه مشکلی برای استریم کردن ویدیوهای مورد علاقه اشان نداشتند این عادت بد هم از بین میرفت.

چه لزومی داره هزینه برق و استهلاک دستگاه و هارد اضافه بدی وقتی هرچی میخوای تو اینترنت و سرورهای مختلفه هست، شما سرعت خوب داشته باشی و عدم محدودیت یا حجم بالا، هر وقت نیاز به سرگرم کردن خودت داشته باشی میای و ویدیوی مورد نظرت رو استریم میکنی دیگه.

اما وقتی یک فیلم یا سریال با این وضع و کیفیت اینترنت ما چند ساعت طول میکشه بدستت برسه، مجبور میشی پیشاپیش دانلود کنی، ذخیره کنی، بعد سر وقت بشینی و تماشا کنی.

مشکلات دیگه هم پیش میاد در اینصورت، اگه دقیقاً ندونی چی میخوای ببینی، دنبال یه مطلب خاص نباشی، مجبور میشی چند ده تا چند صد گیگی آرشیو کنی تا شاید توش چند تا از مطالبی رو که نیاز داری پیدا کنی، اما اگه بتونی راحت استریم کنی، همون موقع پیش نمایش میگیری از مطلب، اگه نظرت رو جلب نکرد، میری سراغ موضوع بعدی.

این موضوع رو من خودم تجربه کردم، چند وقت پیش استانبول بودم یه مدت پیش دامادمون و خواهرم که اونجا مقیم هستند، خیلی راحت سریال هام رو دنبال میکردم همون موقع که پخش میشدند با بالاترین کیفیت، برگشتم ایران مجبور شدم دوباره بزنم دانلود کنم اونم روی فرمت های فشرده شده با کیفیت پایین.

حالا این فقط بخشی از مصارفی هست که ما به اشتباه و یا به اجبار انجام میدیم، جنبه های بسیار زیادی از مصارف اینترنتی هستند که ما اصلاً یا به ندرت میبینیم کاربرامون در موردش حرفی بزنند، برای مثال ویدیو کست های آنلاین آموزشی و حرفه ای که به پیشرفت تکنولوژی و استعداد کاری میتونند کمک بسیار زیادی بکنند، مثل ویدیو کست های گرد هم آوری های انیماتورها، گرافیست ها، ادیتورهای فیلم و سریال و موزیک ویدیو و هزاران مورد پادکست و استریم های آموزشی و تفریحی و غیره که ما 1 در 1 میلیون تاشون رو شاید ببینیم چون اکثراً برای پخش مجدد ضبط نمیشند.

تا وقتی که سرویس های اینترنت ما همینجوری به صورت قرض و قوله ای و قطره ای به کاربرا داده بشه، سرعت های پایین و محدودیت های بالا داشته باشه، هزینه هاش با درآمدهامون نخونه، نوع مصرف و دید کاربرامون هم پیشرفت نمیکنه.

18. این کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

منم تا حدودی با نظر دوستان موافق هستم
    همین الان هم پارس آنلاین داره 512 با 30 گیگ حجم میده ماهی حدودا 60 تومن
    تا جایی که می دونم خط ها رو هم رو 16 مگ می بنده
    البته مشخص نیست که این شرکت

به نظرم این فرضیه شما زیاد مورد قبول نیست
    همونطور که دوستان گفتند ممکنه کسانی باشند که استریم ویدیو انجام می دن
    توضیح سرویس استریم رو به دوستان دادم
    در مورد قیمت هم من در مورد شرکت رقیب حرفی نمی زنم
    فقط یادم باشه دیگه تو این صفحه قیمت ندم چون شما هم مثل بقیه فقط حساب کتابتون رو قیمته
    به دوستمون گفتم به شما هم بگم حاضرید به خاطر ۱۰۰۰ تومن کمتر هر سرویس اینترنتی مزخرفی رو انتخاب کنین
    اگر فکر می کنین اون خوبه ما اصراری نداریم از پارس آنلاین سرویس بگیرید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •