برای دومین سال متوالی ...!
PES2016 بهترین بازی ورزشی نمایشگاه بازی GAMESCOM 2015 .
و...
بهترین بازی ورزشی از طرف شبکه Kitanamedia .
و...
بهترین بازی ورزشی از طرف وب سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
برای دومین سال متوالی ...!
PES2016 بهترین بازی ورزشی نمایشگاه بازی GAMESCOM 2015 .
و...
بهترین بازی ورزشی از طرف شبکه Kitanamedia .
و...
بهترین بازی ورزشی از طرف وب سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
Last edited by ™...; 10-08-2015 at 03:22.
سایت معروف و معتبر گاردین : امسال PES واقعا برگشته است .
انتشار دمو بازی 3 روز دیگر ! .
تیم های حاضر در دموی بازی.
![]()
ویدیو چهره بازیکنان .
بازیکنان تیم برزیل .فرانسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازیکنان تیم یوونتوس . بایرن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Konami نیازی به اسکن سه بعدی نداره . بدون اسکن سه بعدی اینطور کیفیت دارن چهره ها اگه سه بعدی بشن چی !.![]()
ویدیوی عملکرد دروازه بانها در PES2016 .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عالی شده دروازه بانی!![]()
کی خود بازی میاد؟؟ روی گرافیک خیلی کار شده... گیم پلی شم خوب باشه دیگه حرف نداره....![]()
سلام. 27 شهریور. این جور که به نظر میاد، گیم پلی رو نسبت به نسخه ی 15 بهتر کردن ولی هنوز داوری و دسته خیلی مشکل داره! توی ویدیوهایی که ازش تا حالا منتشر شد، معلومه!
نمونه هایی ار مشکلات داوری و دسته رو میشه بگی برم ببینم ؟!
ویدیوها رو همون موقع که دانلود کردم، دیدم، حذف کردم. تا این حد یادمه که وقتی ویدیو رو دیده بودم، به طور کلّی نظرم اینه که قدرت دسته 2 رو تا حدّ 60، 70 درصد بهتر کردن و نه بیشتر! کاملاً مسئله ی دسته محسوسه تو ویدیو! داوری هم یکی دو تا خطا تو ویدیوها بود که بیخود گرفته بود داور!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)