نه . من همیشه گفتم که شخصی که ازدواج کرده باید به شخص و همسرش متعهد بمونه ولی اون دوستمون مشکلی در این قضیه نمی بینن که البته به خودشون مربوطه ولی اینکه میان علمدار اخلاقمداری میشن جای بسی تعجب و خنده داره .
ولی در مورد روابط پیش از ازدواج گفتم که رابطه هایی که قبل از عروسی شکل گرفته به خود طرف مربوطه و هر چیزی هم که بوده باید در همون گذشته بمونه . ولی موافق رابطه بعد از ازدواج نیستم [نظر شخصی] ... اگر هم کسی تمایل به این رابطه داره زن یا شوهر یا هر دو باز به خودشون مربوطه و زندگی شخصی اوناست .
شما هم در خوندن پست ها دقت کنین .
از دل همین جامعه اخلاق مدار بود که امثال خلخالی ها - گلپایگانی ها - فلسفی ها و نواب صفوی ها بیرون اومدن که همین ها هم کلی نوکر و نوچه دور خودشون جمع کرده بودن با تفکراتی مثل خودشون یا بدتر از خودشون .
نه عزیز پوشش زنها برای بیشتر اونا یک مسئله حل شده است . درسته بعضی فیلمها یک سری صحنه ها و یک سری موارد دیگه بهش اضافه میشه برای جلب بیننده خاص ولی این قضیه شامل همه فیلم ها نمیشه . البته اونا هم مخاطب های جهان سومی رو شناختن و میدونن با چه چیزی آب از لب و لوچه ی اونا آویزون میشه برای همین یک سری موارد هدفدار رو به فیلم اضافه میکنن .
در جامعه ما هم که صدا و سیما کل بدن زن رو دلیلی برای تحریک مرد میدونه و از مچ دست تا نوک انگشت پا پوشیده میشه تا امت اسلامی از راه به در نشه و پایه های اسلام راستین نلرزه . ما ملتی اخلاق مدار هستیم ولی با دیدن این صحنه ها میتونیم به راحتی تحریک بشیم . لابد دلیلش هم پایبندی بیش از حد به اخلاق کذایی هست
در کل به شما توصیه اکید میشه فیلم و سریال بیشتری نگاه کنین . کمک زیادی بهتون میکنه برای درک بیشتر و بهتر موضوع .