تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 37 اولاول ... 612131415161718192026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 368

نام تاپيک: اعتراف میکنم که ...

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

اعتراف می کنم دختر پولدار رو به دختر خوشگل ترجیه میدم
    اعتراف می کنم که دختر مودب رو به دختر پولدار ترجیه میدم
    اعتراف می کنم که دختر تحصیلکرده رو به دختر مودب ترجیه میدم
    اعتراف می کنم که دختر خانواده دار رو به دختر تحصیلکرده ترجیه میدم
    اعتراف می کنم که دختری که دستپختش خوبه رو به دختر خانواده دار ترجیه میدم

اعتراف می کنم که دختری که مامان یا خالم انتخاب کنند رو به تمامی دخترای بالا ترجیه میدم

2. 11 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

اعتراف میکنم که از شلوغی اصلا خوشم نمیاد، وقتی تو خیابون راه میرم از جاهایی که شلوغه و پرجمعیته نمیرم!!
    اعتراف میکنم که کاش خواهر و برادری داشتم، از تک فرزندی بدم میاد!!
    اعتراف میکنم که وقتی شخصی به لوازم هام مثل لپ تاپ و گوشی و ... دست میزنه، میخوام با ساتور بزنم سرش از تنش جدا بشه!!

4. 14 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

اعتراف میکنم خیلی چیزها رو نمیشه تغییر داد و ساده باید پذیرفتشون ...

اعتراف میکنم انسان بر اساس ساختار وجودیش دنیا رو می بینه، احساس میکنه، تحلیل میکنه و عمل میکنه ...

اعتراف میکنم عواملی که این ساختار وجودی و افکار و احساسات و علایق و تنفرها و تصمیم ها و رفتن ها و ماندن ها و پشیمان شدن ها و تغییر مسیر دادنها و ... رو می سازه و شکل میده آنقدر زیاده که گاه حرفها و اعمال من در برابر اونها ساده تبخیر میشه و هیچ ...

اعتراف میکنم هرچی سنم و تجربه ام بیشتر میشه به این اعترافات اعتقادم بیشتر میشه ...
    Last edited by N I G H T P E A C E; 28-03-2015 at 11:20.

6. 10 کاربر از N I G H T P E A C E بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

سلام

اعتراف می کنم با اینکه چندین و چند بار این کار رو انجام دادم اما هر از گاهی باز فریب امضای @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو می خورم و امتحانش می کنم و تا آخرین اسپویلر می رم جلو

محسن جان امضات خیلی باحاله رفیق

8. 12 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

اعتراف میکنم که از وقتی رفتم روانپزشک اخلاقم عوض شده حس میکنم..به خاطر 3 تا قرص قوی که دکتر متخصص بهم داده ناقلهای عصبی سروتونین و دوپامین و گابا در مغزم زیاد شده.

..واسه وسواس و تحریک پذیری و افسردگی و اظطراب که داشتم مجبور شدم برم روانپزشک.ولی در کل بد نیست..

ولی تمرکزم تو بازی اومده پایین قبلا همیشه اول میشدم تو بازیهای سرعتی دقتی اینترنت الان رفلکسم کند شده..خیلی تیز تر بود مغزم.

10. 4 کاربر از javad34 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه fonixhd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

اعتراف میکنم 5 سال است که مرگ را از خدا طلب میکنم ....
    اعتراف میکنم که در صورتی که خدا مرگ به به من ندهد من خودم آن را بالجبار از خدا میگیرم ....
    اعتراف میکنم هیچ دلسوزی غیر از خواهرم ندارم ....

12. 7 کاربر از fonixhd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

اعتراف می کنم بعضی وقت ها نظر واقعی مو نسبت به بقیه بهشون نمیگم!

محتوای مخفی: توضیحات 

مثلا میگن درمورد من چی فکر می کنی؟ نظرت در مورد فلان شخص چیه؟ یا ...

من نظر واقعیم چیزیه که اگه بشنوه شاید ازم ناراحت بشه و به دل بگیره و من اینو دوست ندارم.

برای همین گاهی اوقات 2 کار زیر رو انجام میدم؛
    1. ویژگی های خوبش رو بولد می کنم و بیشتر روش مانور میدم و خوب این باعث میشه ویژگی های بدش دیده نشه و اینو نمی پسندم. (احساس می کنم دارم بهش دروغ میگم یا بهش خیانت می کنم)
    2. الکی ازش تعریف می کنم (ویژگی هایی که نمیدونم داره و خوبه رو بهش نسبت میدم و خوب از مورد بالایی بدتره)

البته بار ها نظر واقعیم رو بهشون گفتم و ازم پرسیدن چرا اینطوری فکر می کنی؟ چرا احساس می کنی من فلان ویژگی رو دارم یا ... و من دلیل نداشتم براش!!! (خوب اینطوری حس می کنم دیگه )

پ.ن: آخیش! الان یکم احساس راحتی می کنم!

14. 11 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه SADEGH 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اعتراف می کنم الآن حداقل 1 هفته می شه که می خوام یه تاپیک تو انجمن ادبیات بزنم، ولی تو اون تایمی که واسه P30 اومدن مشخص کردم، تا میام، می شینم پای تاپیک های مختلف و دیگه نمی رسم اون تاپیکه رو بزنم.
    اعتراف می کنم الآن چند روزه دارم یه اشتباه تکراری (شاید دوست داشتنی) رو تکرار می کنم و احتمالا بعدا پشیمون خواهم شد.
    اعتراف می کنم چند وقته کتاب نخوندم. (نمی دونم چرا یهو دلم گرفت.) انقدر درگیر کارام یا شاید روزمرگیام شدم که حتی داشت یادم می رفت که یه برنامه منظم واسه کتاب خوندنم داشتم. الآن که داشتم به اعترافات فکر می کردم این تو ذهنم اومد.
    اعتراف می کنم که الآن به این نتیجه رسیدم که این تاپیک چقدر می تونه واسه خود اعتراف کننده مفید باشه. حتی اگه یه اعترافی رو بنویسه و بعد پاکش کنه. همین که توسط خود شخص نویسنده دیده بشه، می تونه تاثیر خودش رو بذاره.
    به همون ترتیب اعترافات قبلی:
    اعتراف می کنم که مورد اول رو انجام دادم و خوشحالم که انجام شد. استقبالی نشد، واسه همین دو دلم که ادامش بدم یا نه، ولی ناراضی نیستم. چون من کاری که احساس می کردم به گردنمه انجام دادم. همین برام کافیه.
    اعتراف می کنم به شدت پشیمون شدم از انجامش. تقصیر خودم بود. دونسته انجام دادم.نتیجشم شد ندامت و ناراحتی. حقم بود. به خودم قول دادم دیگه به امید خدا دیگه تکرارش نکنم.
    اعتراف می کنم یه کتاب خیییییییییلی قشنگ خوندم که واقعا روحمو refresh کرد. (شبهای روشن/شب های سپید داستایفسکی) پیشنهاد می شه 100%.
    اعتراف می کنم احتمالا همین روند رو ادامه خواهم داد و شاید هم یه جا مثل دفتر یا به صورت دیجیتال، چند وقت یکبار اعتراف بنویسم و چکش کنم تا بتونم چند وقت یکبار به صورت کتبی مسیر کلیات زندگیم رو چک کنم.
    اعتراف می کنم این هایی که نوشتم (غیر از مورد دوم و همین مورد) هیچکدوم قابلیت اعتراف بودن رو نداشت، ولی دوست داشتم بنویسمشون.
    اعترافات جدید:
    اعتراف می کنم یه مدت کوتاهه که سرم رو به چیزهای بی ارزش گرم کردم و قصد کردم از فردا صبح که از خواب پاشدم، کارهای مهم رو شروع کنم.
    اعتراف می کنم پشیمونم از اینکه در حق یه نفر لطف زیادی کردم و به این نتیجه رسیدم که آدم نباید هیچوقت از زندگی خودش بزنه و واسه دیگران مایه بذاره و نباید به خاطر مشکل دیگران، چشمش رو روی مشکلات خودش ببنده. تجربه بدی بود ولی خوشحالم که این تجربه رو بدست اوردم.(این مورد ارتباطی به اعتراف 2 نداره)
    و برای حسن ختام اعتراف می کنم به زودی یه تاپیک دیگه هم تو انجمن ادبیات خواهم زد.

16. 6 کاربر از SADEGH 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات sarinaj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    زیر سقف خدا

پيش فرض

اعتراف میکنم نمی خوام دوستام وابسته بشم چون دوریشون برام خیلی سخته
    اعتراف میکنم که یه مدتیه نمازنمی خونم وهمش قضا میشه
    اعتراف میکنم زمان زودازدستم خارج میشه نمی تونم کارام به موقع انجام بدم
    اعتراف میکنم که دوتاکنکور دارم هیچ کدومشون نخوندم

18. 6 کاربر از sarinaj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن درخواست نرم افزار ALI . R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

اعتراف میکنم که خیلی ها به اشتباه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو به عنوان مرد میشناسن.

اینم یه نمونش:
    Last edited by ALI . R; 31-03-2015 at 23:13.

20. 7 کاربر از ALI . R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •