مربی کدوم تیمی ؟
مربی کدوم تیمی ؟
در فیفا منیجر یک قسمت بود که میشد سهام از بورس خرید و سرمایه گذاری کرد من اینقدر غرق این قسمت بازی میشدم که مربیگری یادم میرفت![]()
بعد از گذراندن پیش فصل و کسب مقتدرانه 1 برد و 1 مساوی و 5 باختوارد بازی های لیگ شدیم ، همه هم منتظر بودند یک باخت دیگر بیاوریم که 4 بر 1 بردیم ( در خانه حریف ) تا همگان از جمله بدخواهان به من ایمان بیاورند
![]()
و البته بازیکنان هم شارژ روحی شوند
منچستر رو خیلی دوست دارم باهمونم رفتم
تنها نتیجه بدم مساوی توی زمین خودم برابر چلسی بودبقیه بردم،الان نیم فصل تموم شد صدر جدول رو گرفتم...
سطح مربیگریت ( reputation ) چی هست ؟
Last edited by ERPF; 02-12-2014 at 18:37.
منم الان با اشتوتگارت شروع کردم بازی اول لیگو 4-1 باختم به گلادباخ ولی بازی دوم رو 4-0 ار هانوفر بردم الانم با بایرن دارم خدا ختم به خیر کنه![]()
بین المللی
خوبه ، حتما به عنوان بازیکن سرشناس بازی رو شروع کردی ، احتمالا باشگاه ازت قهرمانی خواسته
من هم که در سطح regional ( در پیت ) شروع کردم ، در خبر گزاری ها هم مدام مینویسند مربی ناشناس تیم نایمخنالبته هدفم رسیدن به مربیگری تیم رئال مادریدِ فکر کنم هفت ، هشت فصل طول بکشه تا به رئال برسم ( البته اگر همه چی خوب پیش بره )
دفاع کن ، دفاع کردن قشنگه ، اگر میتونی از نوع اتوبوسی
به نظرم مشکل مارک کردن بازیکن حریف در این نسخه 15 کمی بهتر شده و فاصله بازیکن خودت با حریف مارک شده از یک کیلومتر به دو سه متر کاهش پیدا کرده ، کسی دیگر از دوستان امتحان کرده ؟
اره مارک کردن جواب میده
البته غیر اون میذارم دهنشو سوریس کننبشدت تحت فشار بذارنش با چلسی اینکارو کردم از باخت فرار کردم فابرگاسشون و دو تا دیگه رو بصورت مصدوم از زمین بیرون و در نهایت مورینیو تعویضشون کرد
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)