الان قزاقستان 25 طلا داره و ما 18 تا
ما تا الان 7 تا فینال امروزمون قطعی شده + عاشورزاده تو نیمه نهایی + کاراته فردا
ضمنا قزاق فقط دوتا بوکسور فینالیستشون باقی مانده که هردوتاشون با ایرانه
خیلی سخته رسیدن به قزاق ولی ناممکن نیس
الان قزاقستان 25 طلا داره و ما 18 تا
ما تا الان 7 تا فینال امروزمون قطعی شده + عاشورزاده تو نیمه نهایی + کاراته فردا
ضمنا قزاق فقط دوتا بوکسور فینالیستشون باقی مانده که هردوتاشون با ایرانه
خیلی سخته رسیدن به قزاق ولی ناممکن نیس
خوشبینانه که بخواهیم نگاه کنیم بسکتبالم از کره میبریم من فقط به طلای والیبال مطمئنم و یه طلا هم فکر میکنم از کاراته بگیریم و یه طلا هم از تکواندو تقریباً محاله همه فینالامون رو ببریم البته درسته فردا هم یه سری فرصت طلا داریم ولی خب در کل که نگاه کنیم برای چهارمی باید خیلی رویایی فکر کرد
حالا چهارم هم نشیم مهم نیست.مهم اینه که بالای 20 طلا بیاریم که این مهم تره
همینکه الان قزاقستان انگیزه ای میشه برای ورزش کشورمون خیلی خیلی مسئله خوبیه.چون این رقابت باعث پیشرفت ما هم میشه
چیزی که باعث تاسفه اینه که در ورزش های پایه و پرمدالی چون ژیمناستیک و دو میدانی ما ضعیف تر از دور قبل کار کردیم.در دومیدانی حدادی به تنهایی طلا اوردش در حالیکه 4 سال پیش میگفتیم دور بعدی در دو میدانی حداقل میتونیم 3.4 طلا بیاریم.خبر بدتر اینه که در دومیدانی هیچ گونه پشتوانه ای نداریم.همین سجاد مرادی گفته مطمئین باشین من که رفتم تا 10 سال هیچ دونده ایرانی نمیتونه برای طلای آسیایی بجنگه! لابد خبر داره از عمق فاجعه که این حرف رو میزنه
حالا چهارم هم نشیم مهم نیست.مهم اینه که بالای 20 طلا بیاریم که این مهم تره
همینکه الان قزاقستان انگیزه ای میشه برای ورزش کشورمون خیلی خیلی مسئله خوبیه.چون این رقابت باعث پیشرفت ما هم میشه
چیزی که باعث تاسفه اینه که در ورزش های پایه و پرمدالی چون ژیمناستیک و دو میدانی ما ضعیف تر از دور قبل کار کردیم.در دومیدانی حدادی به تنهایی طلا اوردش در حالیکه 4 سال پیش میگفتیم دور بعدی در دو میدانی حداقل میتونیم 3.4 طلا بیاریم.خبر بدتر اینه که در دومیدانی هیچ گونه پشتوانه ای نداریم.همین سجاد مرادی گفته مطمئین باشین من که رفتم تا 10 سال هیچ دونده ایرانی نمیتونه برای طلای آسیایی بجنگه! لابد خبر داره از عمق فاجعه که این حرف رو میزنه
این فرزان عاشوری زاده چه طلا بیاره چه نقره چه برنز باید خیلی هواش رو داشته باشند و نزارن به حاشیه بره
میتونی ساعی آینده ما باشه و به راحتی تا سال ها برامون طلا بیاره.حداقل میتونه 3 تا 4 المپیک شرکت کنه و افتخار افرینی کنه
خب مظاهری هم به قزاقه باخت و دیگه فکر کنم 26 طلایی شدن برای ما واقعاً بعیده
من فقط منتظر والیبالم تا یه بازی زیبا بدون استرس و طلایی رو ببینم خسته شدم از صبح تا حالا این تیوی فقط باخت نشون داده اون از کبدی که دوتاشو کلی حرص بیحاصل خوردیم اینم از بوکس که رقیبمون رو جلو انداختیم.
به هرحال روی کاغذ هنوز شانس 4 امی داریم!
کسی از جزئیات برنامه مسابقات فردا خبر داره؟
کاراته داریم فقط
که یکی شون قهرمان بلامنازع اسیاس و یکی هم شانس زیادی داره
قزاقستان دیگه چیزی مونده نگیره؟!!! 7 تا طلا فقط از بوکس گرفتن!!
آقا تموم شد دیگه 8 طلا هم بگیریم تازه میشیم 26 طلا که واسه چهارمی 27 تا لازمه
تا اینجا از حیث مرغوبیت مدال و نتایج فینال روز بدی داشتیم 4 فینال 4 باخت 4 نقره...!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)