تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 114 اولاول ... 61213141516171819202666 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 1139

نام تاپيک: Wimax Mobinnet / وایمکس شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه Farbod3113's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    Beyond the horizon

پيش فرض

نمیودنم چرا اینقدر حجمم به تازگی زود به زود تموم میشه
    صفحه ی مشترکین هم که معلوم نیست کی می خواد سر و سامون پیدا کنه حجم واقعی رو نشون بده
    حسش نیست مدیریت حجم هم نصب کنم
    نرم افزار مدیریت حجم هم که نصب کنی فایده نداره.
    من رفتم توی گزارش صفحه مشترکین ساعت به ساعت و روز به روز اونو با حجم ثبت شده توسط نرم افزار مقایسه کردم. به هر نسبت که حجم مصرف میشه یه مقدار بیشتر از حجمم کم میشه. مثلا یه روز که 140 مگ مصرف شده 180 مگ از حجمم کم کرده و یه روزایی که 50 مگ مصرف شده حدود 60 تا 70 مگ رفته.
    کم کم از حجمت کم میکنه جوری که توی نرم افزار Networx مقدار حجم مصرفی یک ماه رو زده مثلا 5 گیگ ولی مبین نت 1 گیگ بیشتر کم کرده.
    یعنی توی هر ماه 10 هزار تومن از هر مشترک. مبین نت چند تا مشترک داره؟ حالا خودتون حساب کنین که...

2. 3 کاربر از Farbod3113 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

من رفتم توی گزارش صفحه مشترکین ساعت به ساعت و روز به روز اونو با حجم ثبت شده توسط نرم افزار مقایسه کردم. به هر نسبت که حجم مصرف میشه یه مقدار بیشتر از حجمم کم میشه. مثلا یه روز که 140 مگ مصرف شده 180 مگ از حجمم کم کرده و یه روزایی که 50 مگ مصرف شده حدود 60 تا 70 مگ رفته.
    کم کم از حجمت کم میکنه جوری که توی نرم افزار Networx مقدار حجم مصرفی یک ماه رو زده مثلا 5 گیگ ولی مبین نت 1 گیگ بیشتر کم کرده.
    یعنی توی هر ماه 10 هزار تومن از هر مشترک. مبین نت چند تا مشترک داره؟ حالا خودتون حساب کنین که...
    والا نمی دونم چرا اینجوریه !
    من حدود ده روزه طرح جدید گرفتم طرح قبلیم که زودتر از موعد تموم شد .. تو این ده روز خیلی خیلی کم دانلود داشتم و فقط وبگردی بود
    آپدیت نرم فزار و اینا هم ندارم
    الان دیدم 3 گیگ ازم کم کرده !

4. 3 کاربر از yuzarsiff بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز
    ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمائید که چطور ترافیک مصرفی رو چک کنم؟ نسخه اندرویدش رو هم از صفحه مشترکین دانلود کردم ولی پیغام میده که یوزر اشتباه هست. مگه یوزر همون اسمی نیست که نام شبکه به همون اسم شناسایی میشه؟
    از لطف دوستان سپاسگزارم
    موفق باشید

داره خودمونی میشه Farbod3113's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    Beyond the horizon

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز
    ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمائید که چطور ترافیک مصرفی رو چک کنم؟ نسخه اندرویدش رو هم از صفحه مشترکین دانلود کردم ولی پیغام میده که یوزر اشتباه هست. مگه یوزر همون اسمی نیست که نام شبکه به همون اسم شناسایی میشه؟
    از لطف دوستان سپاسگزارم
    موفق باشید
    سلام دوست عزیز.
    یوزر و پسورد روی جعبه مودم و خود مودم نوشته شده. یوزر به صورت یک ایمیل mobinnet.net@ و پسورد یک عدد چند رقمیه! ( واسه من 6 رقمی)

7. 2 کاربر از Farbod3113 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم دقیقا همین حس رو دارم. یک حس قوی که حجم مصرفیم بیشتر از چیزیه که واقعا استفاده میکنم. مبین نت معلوم الحال شده دیگه...

9. این کاربر از vahidmir2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز danielo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

این خبر برتی مبین نت هم میشه؟؟؟

قيمت اينترنت همه اپراتورها كاهش یافت + لیست قیمت

از اول آبان ماه تعرفه‌ی قیمت پهنای باند اپراتورها کاهش یافته است. این کاهش قیمت به موجب دستور معاون نظارت و اعمال مقررات رگولاتوری اعمال شده است.

معاون نظارت و اعمال مقررات رگولاتوری با ابلاغ مصوبه ۲۰۰ كمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات گفت: اپراتورهای ارائه‌كننده خدمات دسترسی اینترنت و اینترنت پرسرعت مخصوصا شركت‌های ندا مجاز نیستند قیمت خدمات خود به كاربران را افزایش دهند.غلامرضا داداش‌زاده افزود: كمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات مصوبه شماره ۲۰۰ را با توجه به بازخوردهای حاصل از اجرای مصوبه ۱۸۱ و به منظور بهره‌مندی تمام اپراتورها و كاربران از كاهش قیمت پهنای باند تصویب و از اول آبان ماه به دارندگان پروانه ابلاغ كرده است.

سایر مفاد مصوبه ۱۸۱ بدون تغییر بوده و تمامی اپراتورهای ارائه‌كننده پهنای باند اینترنت ملزم به اجرای مفاد این مصوبه و رعایت تعرفه‌های پیش‌بینی شده در آن هستند. هرگونه افزایش قیمت از سوی اپراتورها تخلف و گرانفروشی محسوب شده و در قالب نظارت‌های رگولاتوری و كمیته‌های طرح پایش با اپراتورهای متخلف برخورد می‌شود.غلامرضا داداش‌زاده - معاون نظارت و اعمال مقررات رگولاتوری

پیش از این كمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در مصوبه شماره ۱۸۱ كاهش قیمت پهنای باند را تنها برای ارائه‌دهندگان سرویس ADSL تصویب كرده بود كه با بازنگری در این مصوبه تعرفه پهنای باند اینترنت برای تمامی خدمات و كاربردها و بهره‌برداران در قالب جدول زیر تعیین شده است:

سرعت (بیت بر ثانیه) اینترنت تعرفه (ریال)
    ۶۴ كیلو ۱ برابر ۶۴ كیلو ۶۵۱،۰۰۰
    ۱۲۸ كیلو ۲ برابر ۶۴ كیلو ۱،۳۰۲،۰۰۰
    ۲۵۶ كیلو ۳ برابر ۶۴ كیلو ۱،۹۵۳،۰۰۰
    ۵۱۲ كیلو ۵ برابر ۶۴ كیلو ۳،۲۵۵،۰۰۰
    ۱۰۲۴كیلو ۹ برابر ۶۴ كیلو ۵،۸۵۹،۰۰۰
    ۲۰۴۸ كیلو ۱۶ برابر ۶۴ كیلو ۱۰،۴۱۶،۰۰۰
    ۴ مگا ۲۷ برابر ۶۴ كیلو ۱۷،۵۷۷،۰۰۰
    ۸ مگا ۴۵ برابر ۶۴ كیلو ۲۹،۲۹۵،۰۰۰
    ۲۰ مگا ۹۱ برابر ۶۴ كیلو ۵۹،۲۴۱،۰۰۰
    ۳۴ مگا ۱۲۸ برابر ۶۴ كیلو ۸۳،۳۲۸،۰۰۰
    ۱۰۰ مگا ۳۳۰ برابر ۶۴ كیلو ۲۱۴،۸۳۰،۰۰۰
    (Mbps۱۵۵)STM۱ ۴۲۶ برابر ۶۴ كیلو ۲۷۷،۳۲۶،۰۰۰

11. 3 کاربر از danielo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام .والا این دوستمون نوشتن که حس میکنند که حجم مصرفیشون بیشتر از چیزیه که استفاده میکنند میخوام بگم حست درسته دوست عزیز چون این وضعیت برای من زمانی پیش اومد که 1.5 گیگ حجم داشتم ساعت 3صبح بلند شدم که از ساعت رایگان استفاده کنم که دمدما صبح به حجمم نگاه کردم دیدم دیدم نیم گیگ برام مونده که داشتم شاخ در میاوردم به جای اینکه حجم مصرفیم ثابت باشه کمتر شده وحالا که حساس تر شدم میبینم واقعا همینطوره ن خیلی زودتر وبیشتر داره حجمم مصرف میشه. مبین نت داری چه کار میکنی بد نیست به ما هم بگی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeidf1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام .والا این دوستمون نوشتن که حس میکنند که حجم مصرفیشون بیشتر از چیزیه که استفاده میکنند میخوام بگم حست درسته دوست عزیز چون این وضعیت برای من زمانی پیش اومد که 1.5 گیگ حجم داشتم ساعت 3صبح بلند شدم که از ساعت رایگان استفاده کنم که دمدما صبح به حجمم نگاه کردم دیدم دیدم نیم گیگ برام مونده که داشتم شاخ در میاوردم به جای اینکه حجم مصرفیم ثابت باشه کمتر شده وحالا که حساس تر شدم میبینم واقعا همینطوره ن خیلی زودتر وبیشتر داره حجمم مصرف میشه. مبین نت داری چه کار میکنی بد نیست به ما هم بگی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    والا جدیدن برا منم دزد شدن ساعت 3.05دقیقه سیستم روشن و ساعت 6.53خاموش شدش 190 مگ از حجمم پرید خیلی دزد شده این بی شرف

14. 2 کاربر از saeidf1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله بازم تاکید میکنم که حجم دزدی رواج داره در دنیای مبین نت. پریروز 2.7 گیگ حجم داشتم دیروز حجممو چک کردم دیدم شده 1.1 گیگ. در این مدتم فقط فیس بوک چک کردم. به نظرتون 1.6 گیگ حجم در طول یک روز برای چک کردن فیسوک میپره؟ جالبه گزارش کارکرد سرویس رو هم انقدر مسخره میده که نمیتونی هیچی ازش بفهمی. مثلا میگه شما از اول تا سوم ماه 500 مگ مصرف کردی. ه جای اینکه خیلی منظم مصرف هرروز و هر ساعت رو بگه در بازه های زمانی مسخره و بدون اصول این گزارش رو میده که عملا بلا استفاده باشه.

16. این کاربر از vahidmir2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeidf1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

بله بازم تاکید میکنم که حجم دزدی رواج داره در دنیای مبین نت. پریروز 2.7 گیگ حجم داشتم دیروز حجممو چک کردم دیدم شده 1.1 گیگ. در این مدتم فقط فیس بوک چک کردم. به نظرتون 1.6 گیگ حجم در طول یک روز برای چک کردن فیسوک میپره؟ جالبه گزارش کارکرد سرویس رو هم انقدر مسخره میده که نمیتونی هیچی ازش بفهمی. مثلا میگه شما از اول تا سوم ماه 500 مگ مصرف کردی. ه جای اینکه خیلی منظم مصرف هرروز و هر ساعت رو بگه در بازه های زمانی مسخره و بدون اصول این گزارش رو میده که عملا بلا استفاده باشه.
    آقایون هستید یه شکایت برا این حجم دزدی و گرون بودن گیگا بنویسیم جناب به اصطلاح وزیر ADSLرو ارزون کرد به جز این دزددنت رو!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •