تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 16 از 1547 اولاول ... 612131415161718192026661165161016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پيش فرض

برای اولین بار شاتل گرفتم اونم سرویس آرت 1 ولی از آنجا که از محدودیت این شرکت کذایی اطلاع نداشتم بیش از حد به دانلود کردن پرداختم... حالا هم 8 روزه سرعت بنده محدود شده و یک هفته تا اتمام شارژم بافی مونده... حالا میخوام بدونم اگه سرویس آرت 3 رو بگیرم تو باز کردن صفحات و دانلود سرعتم، چقدر خواهد بود؟ یکی هم اینکه روشی ترفندی هست که بتونیم بالاتر از 50 گیگ دانلود داشته باشیم و محدود نشیم....

در حال حاضر بهترین و به صرفه ترین قیمت شرکت ارائه دهنده اینترنت پرسرعت چیه؟ سرویسی که بیشتر به درد دانلود نامحدود بدون محدودیت بخوره و ماهانه حداقل بتوان بین 30 تا 40 هزار تومن شارژ کرد...

با تشکر از دوستان
    من با آرت 3 نمیتونستم بیشتر از 60 گیگ ماهی دانلود کنم پس قطعا با آرت یک نمیتونی

کلا شاتل کلاهبرداری بیش نیست من دادمش به دامادمون اونم که دانلود شبانه نداره خودم اومدم مخابرات و از دستش راحت شدم

2. 3 کاربر از Microsoft Windows بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با اکو ۸ مگ چقد میشه دانلود شبانه کرد؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

پيش فرض

با اکو ۸ مگ چقد میشه دانلود شبانه کرد؟

Sent from my iPhone using Tapatalk
    بکشه خودشو 30 گیگ احنمالا همون شب اول 30 گیگ رو بگیری از شب دوم سرعت روی 16 کیلو هستش

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بکشه خودشو 30 گیگ احنمالا همون شب اول 30 گیگ رو بگیری از شب دوم سرعت روی 16 کیلو هستش
    وقتی تو سایت رسمی این شرکت سرعت ساعات رایگان سرویس 8مگ سقفش گفته شده 3مگ شما چطوری محاسبه کردی که 1شبه 30گیگ در اومده این میزان استفاده رایگان شما در عرض 7ساعت؟!

خواهشاً دیگران را به اشتباه در انتخاب نینندازید یا اگر اطلاعات کافی ندارید اظهار نظر نفرمایید.

Last edited by dj77; 04-09-2014 at 21:43.

6. 3 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پيش فرض

وقتی تو سایت رسمی این شرکت سرعت ساعات رایگان سرویس 8مگ سقفش گفته شده 3مگ شما چطوری محاسبه کردی که 1شبه 30گیگ در اومده این میزان استفاده رایگان شما در عرض 7ساعت؟!

خواهشاً دیگران را به اشتباه در انتخاب نینندازید یا اگر اطلاعات کافی ندارید اظهار نظر نفرمایید.

این شوخی من باعث نشد در اصل مطلب تغییری ایجاد بشه.
    Last edited by Microsoft Windows; 04-09-2014 at 21:52.

8. این کاربر از Microsoft Windows بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سرعته دانلوده سرویس 128 نامحدود پس از اینکه بیشتر از 11 گیگ دانلود کنی،به 2 الی 16 کیلوبایت میرسه در کل 24 ساعت...
    در مورد زمان محدودیتش، در صورتی طی 2 هفته محدودیتت میره که طی این مدت کمتر از تقریبا 100 مگ مصرف کنی(یعنی که اینترنت تعطیل) ولی اگه پیوسته دوباره مصرف کنی،معمولا 1 ماه طول میکشه که سرعتت به حالت عادی برگرده...
    در کل برای سرویس نامحدود اصلاااا نباید سمت شاتل بیای...
    در مورد سرویس های حجمی،تمام موارد فوق صدق می کنه ولی با این تفاوت که محدودیت سرعت در سرویس های حجمی(eco) از ساعت 1 تا 8 صبحه...
    مرد مومن،چرا مردمو به اشتباه میندازی؟!
    کی با 11 گیگ دانلود محدود شده؟!
    محدودیت آرت 1 بیست گیگ هست تقریبا،البته خودم بعد از 28 گیگ دانلود محدود شدم
    ولی کمترین عددی که برای محدودیت آرت 1 توی تاپیک سابق ثبت شده 18 گیگ بوده
    تو سایتش که زده حداقل تبادل ترافیک/گیگابایت 11 منم برام سوال یعنی در ما 11 گیگ بیشتر بگیریم محدود میشیم؟برای چه مدت؟
    اگه بیشتر از 20 گیگ بگیرید محدود میشید تا پایان دوره قراردادتون
    فقط یک نکته ای:
    از هیچ شرکت اینترنتی بیشتر از یک ماه خرید نکنید
    حتما سرویس های یک ماهه را بخرید

Click here to view the original image of 581x179px.
    دوست عزیز کی تا به حال در طول دوره اش با 3 گیگ دانلود محدود شده که شما میگی این دوستمون میشه؟
    Last edited by BursT; 04-09-2014 at 23:18.

10. 3 کاربر از BursT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

من سویس 2مگ دارم و میتونم بگم تو شیش ماه اخیر اکثرا(بالای 90%روزا)محدود بودم تو تایم شبانه!!!از اونجا که علاقه زیادی به سینما دارم هرشب چندتا فیلم دانلود میکنم ولی همونطور که گفتم شاتل این چند وقته عذابمون داد.از نظر بچه های فعال تاپیک اونجور که فهمیدم باید به فکر تخلیه شاتل باشم و چاره ی دیگه ای ندارم.فقط یه سوالی میخوام مطرح کنم که کدوم شرکت برای دانلود تو تایم شبانه خوب جواب میده و محدودیت نداره؟لطفا کمکم کنید.مرسی از همه بچه های تاپیک.
    (راستی منطقه مخابراتیم هم :تهران-مرکز سیدشهدا هستش)

12. این کاربر از mahdi_abbasnasab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سرعت ART4 چنده؟

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوره اشتراک بنده 29شهریور تمام میشه و بعد از اتمام هم من به هیچ وجه اقدام به تمدید خط شاتل نخواهم کرد. فقط پول دور ریخته اینترنت شاتل! سرویس 8مگ دارم لازم دارم 1گیگ دانلود کنم تو ساعات رایگان می بینم سرعت رو اورده روی 16کیلوبایت!!! خسته شدیم دیگه از این همه دزدی! داریم ماهی 44تومن بابت 4گیگ اینترنت پیاده میشیم آقایون دوست ندارند مشترک دانلود خودشو در ساعات رایگان انجام بده!

کاری نداره منم میرم تخلیه میزنم از مخابرات میرم 2مگ نامحدود میگیرم سگش شرف داره به این 8مگ شاتل! حداقل آدم تکلیفش روشنه سرعت از 250کیلو پایینتر نمیاد... به خدا به یکی بگی سرویس 8مگ دارم سرعت دانلودش روی 16کیلوبایت هست مسخره می کنه!

15. 3 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من سویس 2مگ دارم و میتونم بگم تو شیش ماه اخیر اکثرا(بالای 90%روزا)محدود بودم تو تایم شبانه!!!از اونجا که علاقه زیادی به سینما دارم هرشب چندتا فیلم دانلود میکنم ولی همونطور که گفتم شاتل این چند وقته عذابمون داد.از نظر بچه های فعال تاپیک اونجور که فهمیدم باید به فکر تخلیه شاتل باشم و چاره ی دیگه ای ندارم.فقط یه سوالی میخوام مطرح کنم که کدوم شرکت برای دانلود تو تایم شبانه خوب جواب میده و محدودیت نداره؟لطفا کمکم کنید.مرسی از همه بچه های تاپیک.
    (راستی منطقه مخابراتیم هم :تهران-مرکز سیدشهدا هستش)
    باید از افرادی بپرسید که توی مرکز مخابراتیتون هستن
    من توصیه می کنم نامحدود مخابرات بگیرید.حداقل مشکل محدود شدنو ندارید

17. 2 کاربر از BursT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •