من با آرت 3 نمیتونستم بیشتر از 60 گیگ ماهی دانلود کنم پس قطعا با آرت یک نمیتونی
کلا شاتل کلاهبرداری بیش نیست من دادمش به دامادمون اونم که دانلود شبانه نداره خودم اومدم مخابرات و از دستش راحت شدم![]()
من با آرت 3 نمیتونستم بیشتر از 60 گیگ ماهی دانلود کنم پس قطعا با آرت یک نمیتونی
کلا شاتل کلاهبرداری بیش نیست من دادمش به دامادمون اونم که دانلود شبانه نداره خودم اومدم مخابرات و از دستش راحت شدم![]()
با اکو ۸ مگ چقد میشه دانلود شبانه کرد؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
بکشه خودشو 30 گیگ احنمالا همون شب اول 30 گیگ رو بگیری از شب دوم سرعت روی 16 کیلو هستش![]()
وقتی تو سایت رسمی این شرکت سرعت ساعات رایگان سرویس 8مگ سقفش گفته شده 3مگ شما چطوری محاسبه کردی که 1شبه 30گیگ در اومده این میزان استفاده رایگان شما در عرض 7ساعت؟!
خواهشاً دیگران را به اشتباه در انتخاب نینندازید یا اگر اطلاعات کافی ندارید اظهار نظر نفرمایید.
![]()
Last edited by dj77; 04-09-2014 at 21:43.
این شوخی من باعث نشد در اصل مطلب تغییری ایجاد بشه.
Last edited by Microsoft Windows; 04-09-2014 at 21:52.
مرد مومن،چرا مردمو به اشتباه میندازی؟!
کی با 11 گیگ دانلود محدود شده؟!
محدودیت آرت 1 بیست گیگ هست تقریبا،البته خودم بعد از 28 گیگ دانلود محدود شدم
ولی کمترین عددی که برای محدودیت آرت 1 توی تاپیک سابق ثبت شده 18 گیگ بوده
اگه بیشتر از 20 گیگ بگیرید محدود میشید تا پایان دوره قراردادتون
فقط یک نکته ای:
از هیچ شرکت اینترنتی بیشتر از یک ماه خرید نکنید
حتما سرویس های یک ماهه را بخرید
دوست عزیز کی تا به حال در طول دوره اش با 3 گیگ دانلود محدود شده که شما میگی این دوستمون میشه؟وقتی تو سایت رسمی این شرکت سرعت ساعات رایگان سرویس 8مگ سقفش گفته شده 3مگ شما چطوری محاسبه کردی که 1شبه 30گیگ در اومده این میزان استفاده رایگان شما در عرض 7ساعت؟!
خواهشاً دیگران را به اشتباه در انتخاب نینندازید یا اگر اطلاعات کافی ندارید اظهار نظر نفرمایید.
Click here to view the original image of 581x179px.![]()
Last edited by BursT; 04-09-2014 at 23:18.
من سویس 2مگ دارم و میتونم بگم تو شیش ماه اخیر اکثرا(بالای 90%روزا)محدود بودم تو تایم شبانه!!!از اونجا که علاقه زیادی به سینما دارم هرشب چندتا فیلم دانلود میکنم ولی همونطور که گفتم شاتل این چند وقته عذابمون داد.از نظر بچه های فعال تاپیک اونجور که فهمیدم باید به فکر تخلیه شاتل باشم و چاره ی دیگه ای ندارم.فقط یه سوالی میخوام مطرح کنم که کدوم شرکت برای دانلود تو تایم شبانه خوب جواب میده و محدودیت نداره؟لطفا کمکم کنید.مرسی از همه بچه های تاپیک.
(راستی منطقه مخابراتیم هم :تهران-مرکز سیدشهدا هستش)
دوره اشتراک بنده 29شهریور تمام میشه و بعد از اتمام هم من به هیچ وجه اقدام به تمدید خط شاتل نخواهم کرد. فقط پول دور ریخته اینترنت شاتل! سرویس 8مگ دارم لازم دارم 1گیگ دانلود کنم تو ساعات رایگان می بینم سرعت رو اورده روی 16کیلوبایت!!! خسته شدیم دیگه از این همه دزدی! داریم ماهی 44تومن بابت 4گیگ اینترنت پیاده میشیم آقایون دوست ندارند مشترک دانلود خودشو در ساعات رایگان انجام بده!
کاری نداره منم میرم تخلیه میزنم از مخابرات میرم 2مگ نامحدود میگیرم سگش شرف داره به این 8مگ شاتل! حداقل آدم تکلیفش روشنه سرعت از 250کیلو پایینتر نمیاد... به خدا به یکی بگی سرویس 8مگ دارم سرعت دانلودش روی 16کیلوبایت هست مسخره می کنه!
باید از افرادی بپرسید که توی مرکز مخابراتیتون هستن
من توصیه می کنم نامحدود مخابرات بگیرید.حداقل مشکل محدود شدنو ندارید
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)