پس فکر کنم بهتره یه بار وایبر رو پاک و دوباره نصب کنم
پس فکر کنم بهتره یه بار وایبر رو پاک و دوباره نصب کنم
چجوری میشه ورژن اندرویدی وایبر رو تو پی سی دانلود کرد ؟
از یه سورس معتبر مثل گوگل
با نسخه ویندوز میشه فبلم فرستاد ؟ چه جوری ؟
فیلمو یه جا آپدیت کن بعد لینکش رو برای طرف مقابل یزار
خخخخ دیگه ببخشید راه حلم یکم مسخره بود.![]()
نسخه اندرویدیش رو میشه از سایت های apk-dlو evozi apk دانلود کن
یعنی آدرس گوگل پلی بهشون میدی لینک مستقیم بهت میدن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------------------------------------------
برای اجراشم باید Bluestacks نصب کنی
C:\Users\user name\AppData\Roaming\ViberPC
فایلای مخفی سیستمی رو قابل نمایش کنید
Last edited by mohammadi_4u; 26-11-2014 at 20:12.
اول از مخاطبینتون که تو گوشی دارید یه خروجی بگیرید و انتقال بدید به سیستم. تا اینجاشو انجام بدید بقیش رو اموزش میزارم
اول مخاطبینمو دارم میکشم با موس درگ میکنم تو محیط بلو استک
بعد مرورگر پرونده رو باز میکنم و به فولدر شیر شده با نام بی اس تی فولدر bstfolder میرم
فایل کانتکت امده داخلش
فایلو کپی میکنم به sdcard اسم فولدر در تصویر مشخصه
و در اخر میرم به ایکن مخاطبین بلو استک و گوشه بالا سمت راست روش کلیک میکنم و ایمژورت رو میزنم و sdcard یا استرنج رو انتخاب میکنم بعد دوثانیه مخاطبین همه تو بلو استک امده و به وایبر و واتس و همه برنامه ها مورد نیاز اظاف میشه
گاهی اصلا نیاز به مرحله دوم و سوم برای کپی نیست و یظرب میتونید از مرحله یک به مرحله اخر برید
موفق باشید
Last edited by mohammadi_4u; 26-11-2014 at 20:09.
سلام هدفم فقط فعال کردن وایبر در ویندوز هست که مجبورم از این شبیه ساز ها استفاده کنم
bluestack نصب کردم و ازسایت های دیگه what's up o line رو ورژن اندرویدی اونا رو دانلود و در blustrack یدون هیچ مشکلی نصب و فعال کردم اما برای وایبر همش خطا می ده ورژن وایبر اندرویدی Viber.5.1.1.42 و Viber__v2.2 رو ازچندین سایت مختلف دانلود و نصب کردم ا
پیام می ده که نصب شده و ایکون وایبر عین عکس بالا اضافه میشه اما وقتی کلیک می کنم ران شه میگه a problem has occcured و اجرا نمیشه و همگی اونا در بلواستک دچار مشکل بودن
چه کار کنم برطرف شه؟؟؟؟؟
اندی رAndy.0.22. نصب کردم اما بعد نصب فقط شرت کات virtual box o andyمیاد روی دسکتاپ ویندوز و هر چی اندی رو کلیک می کنم اصلا ران نمیشه
کسی می دونه چرا؟؟؟؟؟
اا باید اندی رو از virtualboxفعال کنم ؟؟؟؟؟
مرسی![]()
راهی نیست بشه وایبر رو روی دو تا گوشی نصب کرد ؟ ( من یه گوشی دارم و یه تبلت که سیم کارت نمیخوره ) هر وقت با یکیشون وصل بشم دیگه با اون یکی نمیتونم وصل بشم چون میگه از یه جای دیگه وصل هستی !
سلام
دوستان این قابلیت جدید وایبر که اضافه شده چیه
فالو میشه کرد
مثلا بعضی افراد مشهور رو میشه فالو کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)