قدرت تیم ما در برابر فرانسه در حد همون گیم دوم یعنی 25 به ده دوازده هست!...برای چی یهو از هم وا دادن؟
قدرت تیم ما در برابر فرانسه در حد همون گیم دوم یعنی 25 به ده دوازده هست!...برای چی یهو از هم وا دادن؟
Last edited by hes25; 05-09-2014 at 00:38.
یک باخت و رو شدن شخصیت ایرانی!! یه روز میبریم به عرش یه روز هم میاریم به فرش!!
باخت تیم از یه طرف ناراحت کنندست این حرفای دوستان تو این تاپیک هم از یه طرف. دومیه بیشتر منو اذیت میکنه![]()
این داوره چقدر رو عصاب بود
هر چند این باخت مخصوصا مرحله بعد خیلی ضد حال میشه برامون ولی دیگه با یه بازی بد نزنید زیر همه چیبا اولین باخت از مربی تا بازیکنا همه رو از لبه تیغ میگذرونید، عجیبه به خدا
به نظر من مشکل اصلی تیم امروز حمله بود، اگه دقت کنید توپ های اول امتیاز نمیشد و اکثرا برمیگشتن اگه خطاهای زیاد فرانسه و دفاع خوب ایران نبود با اختلاف خیلی بیشتر ست رو میباختیم
فقط میتونم بگم متاسفمبا اون همه زحمت امریکا و ایتالیا رو شکست دادن بعد اینجوری فرانسه 3 امتیاز ازمون گرفت.
پ.ن : فرانسه پست ترین تیم اروپایی ؟![]()
Last edited by pedramh; 04-09-2014 at 20:37.
ینی عبادیپور چرب ترین لقمه ممکن برای مدافعین روی تور فرانسه بود!چقد دفاع شد ( امتیاز آخرم که فرانسه گرفت ، عبادیپورو دفاع کردن)
موقع دفاع هم چند امتیاز مفت تقدیم فرانسه کرد
ظریف هم فقط نگاه میکرد
امیدوارم حداقل بلژیک رو ببریم
یادمون نره ما ایتالیا و امریکا رو بردیم ، سطح تیممون خیلی بالاتر از بازی امشبه
متأسفانه دقيقاً پش بيني من درست از آب دراومد!
واقعاً خيلي زور داره آمريكا و ايتاليا را ببريم ولي به فرانسه ببازيم. سه امتياز مفت داديم به فرانسه. آخه چي ميشه گفت؟
اگر چندين و چند بار با فرانسه بازي ميكرديم شايد ميتونستيم اين تيمو ببريم. آخه من موندم اگر قرار بر شناخته نشدن براي همديگه باشه چرا ما بايد به فرانسه ببازيم چرا نبايد فرانسه بهمون ببازه؟!!!
آخه چرااااااااااااااااااااااا ا؟
کاملا موافقم
ظریف این همه بازی خوب کرده.
به خاطر یک بازی میخواییم سرش را ببریم
باخت بدی بود.
ولی ذات والیبال همینه
کجایه این اواتار تابلو هست
بعد ممنون ازدوستانی که انتقادمیکنن
بعد صحبت هایه خارج ازتایپیک گناه کبیرس درباره والیبال بحث کنید
به نظر من امروز رو پاسهای ضعیف معروف و بازی ضعیف در سرویس بازی رو باختیم
از یه طرف به نظر تیم خیلی خسته بود
سوال تکراری:
مرحله بعد به چه تیمهایی می خوریم؟
متاسفانه این بار هم پیش بینیمون درست از آب در اومد و طبق یکی از نقاط ضعف قبلی (تیم های ناشناخته !) بازی رو بد باختیم !
امروز خوب نبودیم، اصلا خوب نبودیم. شاید بهتر باشه بگیم خودمون نبودیم. ست دوم نشون دادیم میشه این تیم رو راحت برد ولی بعضی جاها خیلی بچه گانه امتیاز از دست می دادیم.
من همچنان با این عبادی پور مشکل دارم !! چرا آخه ؟! سرویس هاش سادست و دقیقا یه جا زده میشه، ضرباتش یا خیلی محکمه یا اکه ببینه نمی تونه جای خالی میندازه، همچنین تویه ضرباتش خیلی از مغزش استفاده نمی کنه، برخلاف سایر بازیکنا که ممکن با دست دفاع بازی کنن، یا حساب شده تر ضربه بزنن.
به هر حال 3 امتیاز بدی رو از دست دادیم. می تونستیم حداقل بازی رو 3-2 ببازیم ولی خب، نشد. این باخت تلنگری باشه واسه تیم و یه کم اون حس غرورشون بعد از 2 برد فوق العاده بشکنه. با این نتیجه اگه فرانسه صعود نکنه به نفع ماست. باید ببینیم چی میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)