این غفوریان حقش نیس برنده بشه.
باید سجاد افشاریان ببره.
این غفوریان حقش نیس برنده بشه.
باید سجاد افشاریان ببره.
الان این سجاد افشاریان اصلا چی میگفت . من هر چی فکر کردم دیدم فقط داره چرت و پرت تف میده . کلا اصلا انگار توی یه حال دیگه بود . ملت هم مونده بودم به چی میخندیدن . انگار زورشون کردن که بخندن .
باید تو اجرای مسابقه تغییرات بدن
اینکه بگن سبک هر 2 اجرا خاطره بگن یا هر 2 یه سبک مشابه داشته باشن
غفوریان خاطره گفت و احتمالا به خاطر محبوبیتش بره بالا
یه جورایی دلقک کاری و مسخره بازی باعث میشه رای بیاره و محبوبیتش
دقیقا مشابه امین حیایی
از اون طرفم افشاریان نمیدونم داستانش خیلی سنگین بود
من حالیم نشد
واقعا به پای نویسنده ای مثل ژوله نمیرسه !![]()
شما هم احساس کردید که افشاریان اخر برنامه و بعد اجرای غفوریان عصبی بود
مهران غفوریان که وسط حرف رامبد جوان میپرید سجاد افشاریان به ساعتش نگاه میکرد انگار دیرش شده بود!! کلا تو اون دقایق مثل میخ واستاده بود و اصلا حرف نمیزد
به اجرای سجاد افشاریان باید گفت زکی
غفوریان دمش گرم ، ادم چه بخواد چه نخواد مجبوره به اجراش بخنده![]()
شما باید فقط به این جملات آقای افشاریان دقت کنید
طنز پردازی بی نظیری در جمله هاش موج میزد
به هر حال
آقای غقوریان طنز پرداز یا کمدین نیست
بلکه دلقک بازی در آورد
دقیقا شبیه آقای حیایی
که خوشبختانه امیر مهدی ژوله هم که یه طنز پرداز قوی بود بالا اومد
انشا الله کسی بالا بیاد که سواد استند آپ کمدی رو داشته باشه و با این علم آشنا باشه
امشب هر دو نفرشون خوب بودند گرچند که اجرای افشاریان به اجرای دور اولش نمیرسید البته این دو نفر استند اپ کمدی رو با خیلی چیزای دیگه اشتباه گرفتند
ولی در کل من کلا با شخصیت امشب سجادیان حال نکردم...نمیدونم یه حس بدی رو القا میکرد، خیلی خشک و ...
از نظر فنی بهترین استنداپ کمدین ژوله هستش ولی از نظره خنددارتر کاره مهران غفوریان عالیه
به قول دوستمون بالا
ادم چه بخواد چه نخواد مجبوره به اجراش بخنده
این افشاریان خیلی دلش میخواد متشخص و با کلاس به نظر بیاد ولی علی رغم تلاشی که کرد به پای مهران غفوریان نمیرسه تو بامزه بودن
در ضمن 90 در صد اجرای سجاد افشاریان روی یک امر موهوم و تخیلی (توانایی رد شدن از دیوار) تکیه داشت که به دل من نچسبید
من به مهران غفوریان رای میدم![]()
Last edited by rezza24; 24-09-2015 at 00:31.
به نظرم افشاریان باید سبک اجرای قبلی اش رو حفظ می کرد. دیشب خراب کرد. احساس کردم بعضی جاها وایساد تا تماشاچی ها بخندن (گویا باید میخندیدن به اون بخش) اما چیزی که دیده شد سکوت تماشاچیان بود!
البته غفوریان هم چیزی برای گفتن نداشت و به قول معروف دلقک بازی بود کاراش منتها با این اجرای ضعیف افشاریان احتمالا غفوریان میاد بالا.
بعضی دوستان تاکید می کنن هنرمند مورد علاقه اش داره استندآپ استاندارد اجرا میکنه و طرف دیگه خاطره و دلقک بازی .. اما دوست عزیز اشتباه می کنی خاطره تعریف نکردن مساوی با اجرای استنداپ نیست در استنداپ حتما باید بخندونی باید بخندونی درست به اندازه یا بیشتر از اونی که داره خاطره تعریف می کنه ... بیشتر این دوستان بخصوص افشاریان یک ژست از استنداپ رو اجرا کرد و خوب هم نبود در حالیکه غفوریان در همین خاطره تعریف کردنش هم خیلی حرکات و گفتار غافلگیرکننده ای داشت مثلا جایی که با دوستش توی باجه تهیه بلیط بود و برگشت گفت علی اینور بود نه اونطرف ..یا عکس فوری گرفتن بنظرم خاطره تعریف کردن هم میتونه جزئی از استنداپ باشه و ایرادی نداره .. در ضمن این مسابقه خنداننده برتر هستش و کسی نگفته استنداپ کمدی برنر!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)