تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 38 اولاول ... 612131415161718192026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 371

نام تاپيک: فوتبال فانتزی لیگ برتر انگلستان | فصل 2014-2015

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

خب این هفته‌ی اولی قسمت علیرضا یا به عبارت دیگه Perspolis یا به عبارت دیگه aluminium بود که مغلوب Amirou بشه. از همین تریبون بهش خسته نباشید می‌گم و توصیه می‌کنم زیاد ناراحت نباشه چون همه‌ی تیم‌ها قراره ببازن به امیرو. اما خب از بدشانسیش بود که هفته‌ی اول خورد به من و این رو هم بگم که تیم بسیار خوبی داره علیرضا و هر تیم دیگه‌ای بود با نتیجه‌ی بدتری می‌باخت. (شر و ور به سبک قلعه‌نویی. که تو کنفرانس مطبوعاتی نون قرض می‌ده به مربی حریف. )

ولی خداییش خیلی خطری بود این بازی. قبل از بازی چلسی 20 امتیاز جلو بودم و اولا خوشبختانه چک بازی نکرد. بعد هم ایوانویچ و هم کاستا که توی ترکیب علیرضا بودن گل زدن و با با امتیازهای اضافه‌ای که احتمالا خواهند گرفت، 52 با 53 امتیازی می‌شن و امتیاز من هم 54 هست. خلاصه خوب شد که با برد شروع کردم.
    من موندم این مورینیو چی فکر کرده که به کورتوا بازی داد و چک رو گذاشت روی نیمکت؟!!!
    شانس اوردی امیر جان و اگر چک بازی میکرد حتماً امتیاز کلین شیت ایوانویچ و چک هم اضافه میشد ولی ...

البته بچه های ما از هفته سوم قراره برد رو شروع کنن.اول قراره بریم تو بحران و بعد بردها شروع بشه

2. 4 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

دوستان این هد تو هد چطوریه؟
    تکمیل شده لیگتون؟

4. این کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه پیشنهاد ...دوستان اگه یادتون باشه فصل قبل برای جذاب تر شدن لیگ بعد پایان هر هفته یه سری امار و ارقام تحلیل نتایج میذاشتیم ، اگه بشه که هر هفته یکی از بچه های لیگ این امار ها رو در بیاره خیلی خوب میشه، ایشالا یه همکاری خوب در این زمینه داشته باشیم همگی ،چون همین آمار ها حرف واسه گفتن خیلی داره و تاپیک هم نمیخوابه.
    موافقم
    پیشنهاد من هم برای این کار خود زننده تاپیکه

من موندم این مورینیو چی فکر کرده که به کورتوا بازی داد و چک رو گذاشت روی نیمکت؟!!!
    از اول مشخص بود کوتورا بازی می کنه و از مصاحبه های مورینیو هم میشد فهمید
    به خصوص اینکه سال قبل خیلی درخشش داشت و حتی سایت گل اونو در بین 50 بازیکن برتر در رده هشتم و رده اول دروازه بان های اروپا قرار داد!
    ولی اگه چک از چلسی نره من پیشنهاد می کنم روی این دو دروازه بان حساب باز نکنید چون یه دفعه می بینید توی یه بازی دروازه بانی که انتخاب کردید بازی نمی کنه ولی خب احتمالا باید انتظار داشت چک از چلسی بره و در اونصورت دیگه کورتوا گزینه خیلی مناسبی برای فوتبال فانتزیه...

دوستان این هد تو هد چطوریه؟
    تکمیل شده لیگتون؟
    متاسفانه هد تو هد یه جوریه که بعد از شروع هفته اول مسابقات دیگه به طور اتوماتیک عضوی رو اضافه نمی کنه و مثل یه لیگ واقعی فوتباله و برنامه بازی ها هم اتوماتیک چیده میشه

6. 7 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

از اول مشخص بود کوتورا بازی می کنه و از مصاحبه های مورینیو هم میشد فهمید
    به خصوص اینکه سال قبل خیلی درخشش داشت و حتی سایت گل اونو در بین 50 بازیکن برتر در رده هشتم و رده اول دروازه بان های اروپا قرار داد!
    آخه این دیگه خیلی ریسکه توی بازی اول بهش بازی دادن.اونم جای کی؟!!!

8. 3 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

بله دیگه لیگو طوفانی شروع کردیم و در قدم اول یکی از پر زرق و برق ترین تیم ها

که اسمش هرکسیو مست و پاتیل میکنه رو شکست دادیم !

ته دیگ سیب زمینی
    ما تیممون هنوز آماده نیست ...
    یه اخراجی دادیم یه مصدوم .
    با این حال من شکست رو گردن می گیرم

من هم بعد از برد هفته اول توی هفته دوم یک ته دیگ سیب زمینی چرب و چیلی خوشمزه میل میکنم
    نوش جان

10. 5 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه rezahashtpa's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

موافقم
    پیشنهاد من هم برای این کار خود زننده تاپیکه
    خیلی از این جو خوبی که تو تاپیک افتاده راضیم
    در این مورد منم موافقم اما نظرم اینه هر کسی وقتشو داشت هر هفته خودش خودجوش بیاد اینکارو کنه ! یه بار من یه بار شما یه بار یکی دیگه ...
    چون ممکنه من امتحانام جوری بشه نتونم هر هفته وقت بذارم !

12. 5 کاربر از rezahashtpa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه rezahashtpa's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تابلوی نتایج جنجالی هفته اول!!
    .

هفته 1 هد تو هد:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 52 38 ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زیباترین - هیجان انگیز ترین و بهترین بازی هفته !
    مقتدرانه ترین پیروزی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 56 59 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پر امتیاز ترین بازنده
    نزدیک ترین پیروزی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 62 53 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 60 51 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برد مافیا و پشت پرده !
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 46 41 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کم امتیاز آور ترین برنده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 57 48 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 56 47 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 54 51 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پر امتیاز آورترین بازنده - نزذیکترین پیروزی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 66 53 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امتیاز آورترین برنده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 44 58 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مقتدرانه ترین پیروزی !

14. 13 کاربر از rezahashtpa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

همیشه میگن باخت سنگین تو هفته اول بهتر از باخت های مداوم در طول لیگه
    نشون می ده همیشه مربی کار بلد جواب نمی ده!!!!!!!
    Last edited by shakerifar; 20-08-2014 at 11:41.

16. 6 کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

بچه هایی که زبانشون خوبه سایت زیر میتونه خیلی بهشون کمک بکنه.................
    بازی رو جذابتر میکنه واسه آدم :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

18. 4 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

با اینکه سیستم مسخره ما هنگ کرد و نشد که چند تا بازیکن جابه جا کنم اما برای هفته اول خوب بود ...
    خداروشاکریم عنوان مقتدرانه ترین پیروزی هم که نصیبمون شد

20. 3 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •