سلام
من نتونستم دیشب بازی استقلال رو ببینم ولی هایلایت ها رو دیدم.
می خواستم بپرسم این مراسم قضیه اش بود؟ رون کاغذ ها چی نوشته بود؟
محتوای مخفی: عکس
سلام
من نتونستم دیشب بازی استقلال رو ببینم ولی هایلایت ها رو دیدم.
می خواستم بپرسم این مراسم قضیه اش بود؟ رون کاغذ ها چی نوشته بود؟
محتوای مخفی: عکس
قبل بازی گفتم نگران دفاعم . در کل بازی قشنگی بود
عمران زاده بعد از بازی سه شنبه بر میگرده ایشالله .
خود قلعه نویی امروز مصاحبه کرده گفته صادقی و حنیف دو هفته دیگه تازه میتونن با تیم تمرین کنند و دو هفته دیگه هم باید بدنسازی کنن و جمعا 4 هفته دیگه بر میگردن
.........................................
ترکیب اومد یک ترکیب عجیب
محسن فروزان، هرایر مگویان، هاشم بیکزاده، میلاد فخرالدینی، خسرو حیدری، امید ابراهیمی، یعقوب کریمی، کرار جاسم، محمد قاضی، سجاد شهباززاده و آرش برهانی
احتمالا هاشم رفته دفاع اخر شایدم 2-5-3 بازی کنیم!
در مورد نیمه اول هر کی فهمید سیستم استقلال دقیقا چی بود بیاد به ما هم توضیح بده!
ظاهرا سیستم 2-5-3 بودش ولی یکمی بازیکنا درهم بازی می کردن و باز توی دفاع هم مشکل داشتیم و این دیگه با بازیکنای غیر تخصصی توی دفاع مشخص بود
آندو هم نمی دونم چرا روی نیمکته و اگه مصدوم یا خسته نباشه نشستن اون روی نیمکت یکمی عجیبه
استفاده همزمان شهباززاده ، قاضی و برهانی هم زیاد جواب نمیده و مخصوصا برهانی زیاد خوب کار نمی کنه و بهتره جای اونا یه هافبک اضافه بشه
کلا برهانی اون ابهت یه کاپیتان رو نداره و هر جوری نگاه می کنم کاپیتانی بهش نمیاد
و در نهایت کرار با برگردون چه سوپر گلی زد!
می تونه جزو بهترین گل های فصل باشه
چه بازیای بود دم بچهها گرم
واقعا خوب بازی کردیم، هجومی و تاکتیکی. حالا این تیم نشونههایی از اون تیم سال 82 که امیرخان میگفت رو داره نشون میده
کرار چیکار میکرد امروزگل، پاس، دریبل و.... عالی بود!
امید ابراهیمیم که واقعا کم از کرار نداشت و اونم عالی بود!
بیشتر از بازیکنا و بازی خوبشون از بازی تاکتیکی امروز تیم به هیجان اومدم. بعد از مدتها یه استقالال برنامهدار و روون رو دیدیم.
فعلا بحث تاکتیکی بمونه برای بعد. بردو تبریک میگم
به امید قهرمانی![]()
پایان بازی با نتیجهٔ ۳-۲ برای تاج آسیا! این تیم ۹۴ دقیقه میجنگه! یک قیچی از کرار، یک RPG و ضربهی سر دقیقه ۹۱ از امید ابراهیمی، شاه ماهی فصل نقل و انتقالات!
دفاع واقعاً مشکل داریم، ولی به لطف یزدان و با برگشتن حنیف و امیرحسین این مشکل رو برطرف میکنیم. ۲ بار عقب افتادیم، ۲ بار مساوی کردیم و در آخر بردیم. این تیم، این کادر فنی، این باشگاه، قهرمانه!![]()
کــرار اگه همینطوری بدون حاشیه به کارش ادامه بده میتونه یکی از بهترین بازیکنای این فصل بشه.
خیلی عالی کنترل وسط زمین رو گرفته دستش . امید ابراهیمی هم که دیگه حرفی باقی نذاشته
فقط دفاع فاجعست ! مگویان افتضاح کار میکنه . خداکنه سریعتر برگردن حنیف و امیرحسین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)