دفاع خیلی وضعش خرابه.جایی که همه فصل داریم از اونجا ضربه می خوریم و فکری هم به حالش نشده
دفاع خیلی وضعش خرابه.جایی که همه فصل داریم از اونجا ضربه می خوریم و فکری هم به حالش نشده
هميلتون تماشاگر ويژهي آرسنال-سيتي(عکس)
ستارهي فرمول يک لوييس هميلتون در ورزشگاه امارات حضور يافته تا بازي تيم مورد علاقهاش آرسنال را در برابر قهرمان ليگ منچستر سيتي از نزديک تماشا کند.
منبع: varzesh3.com
به گزارش "ورش سه"، همیلتون ۲۹ ساله رانندهی تیم مرسدس، که هوادار آرسنال است، پیش از شروع بازی در کنار زمین در حال صحبت با تئو والکات بازیکن مصدوم آرسنالیها دیده میشود.
ارسنال 2-2 منچستر سیتی(امار-عکس-گلها)
##################
##################
عکسهای بازی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صحبت های ونگر پس از تساوی برابر من سیتی...
Aguero 0-1
Wilshere 1-1
Sanchez 2-1
Demichelis 2-2
در مورد عملکرد تیم در یک بازی بزرگ...
فکر می کنم ما یک بازی با کیفیت بالا انجام دادیم، یکی بازی با کیفیت بالا بین دو تیم خیلی خوب بود که سرعت خارق العاده ای داشت به ویژه در نیمه اول. بدشانس بودیم که در نیمه اول 1-0 عقب افتادیم و با بارگشتن به بازی و پیش افتادن کاری به یادماندنی انجام دادیم. تنها نکته دلسرد کننده این است که موفق نشدیم برتری خود را حفظ کنیم و یک گل مفت به مهمان دادیم. این جنبه ای است که جای پیشرفت در آن را داریم زیرا بازی بسیار دلگرم کننده ای بود اما شیوه دریافت گل دوم بازی را برای ما تمام کرد زیرا بعد از آن می توانستیم بازنده باشیم. این یک ضربه روحی است. اما در مجموع فکر می کنم بازی با کیفیت بالایی بود.
در مورد کیفیت گل های آرسنال...
گل ها توسط دو بازیکنی زده شدند که امروز بازی خیلی خوبی انجام دادند؛ سانچز و ویلشر. آنها پاداش عملکرد خوبشان را گرفتند و گلهایشان را خیلی خوب به ثمر رساندند.
در مورد مشکلات در عقب زمین...
دو گل خوردیم و من باور دارم ما یک تیم هجومی هستیم. خیلی جلو می رویم اما در حال حاضر این همان جایی است که می توانیم در آن بهتر شویم.
در مورد مصدومیت دبوشی...
مچ پای او به طرز بدی پیچ خورده. چه مدت بیرون خواهد بود؟ نمی دانم، اما خوب به نظر نمی رسد. به من گفتند برای بررسی این که چه مدت بیرون خواهد بود به زمان بیشتری نیاز دارند اما پیچ خوردگی مچ بدی است.
در مورد عملکرد جک ویلشر...
او از نظر فیزیکی در حال برگشتن به جایی است که می تواند باشد. متاسفانه رسیدن به این بخش که احساس کنید می توانید تفاوت ایجاد کنید زمان می برد و در بازی مدرن مهم است وقتی توپ را می گیرید بتواند از بازیکنان حریف عبور کنید. به نظر می رسید امروز اولین باری بود که او در سطحی پایدار برای 90 دقیقه به این مسئله دست پیدا کرد.
در مورد تکل زدن های بازیکنان سیتی...
هر دو مربی دلسرد شده اند زیرا من شنیده ام پیگرینی از برخی تصمیمات داوری ناراضی بوده است. همه آنها؟ بله ممکن است. در نیمه اول آنها ما را با خاطای های منظم متوقف کردند تا به زمان استراحت بین دو نیمه برسند. حتی اگر داور خطا می گرفت به نظرم کمی دیر کارت می داد تا کاملا راضی باشیم و از دست آن خطاهای منظم که ما را متوقف کرده بود راحت شویم. امروز سرعت خارق العاده ای در بازی خود داشتیم و آنها هوشمندانه سرعت ما را گرفتند. انها تیمی بالغ و باهوش هستند اما برای داور هم بازی آسانی نبود.
در مورد بازیکنان پشتیبان خط دفاع...
می توانید بپرسید چه کسی را خواهم خرید و من به شما خواهم گفت پنجره نقل و انتقالات در این لحظه بسته شده است. اما ما چمبرز را داریم و او را برای همین منظور خریده ایم [پوشش دادن دفاع] تا در پست مدافع مرکزی یا راست بازی کند. دبوشی می تواند از بازی مقابل دورتموند محروم شود و برنامه این است که چمبرز جای او بازی کند و همچنین ما بلرین را داریم که می تواند آنجا بازی کند.
در مورد این که در جریان به ثمر رسیدن گل های آرسنال خطایی رخ داده بود...
این را شنیده ام. موقعیت هایی وجود داشت که یک جنگ واقعی برای تصاحب توپ در جریان بود و ممکن است ما یا آنها خطا کرده باشیم. ما یک خطا می کردیم و انها یک خطا و یک نفر با توپ از این موقعیت بیرون می آمد داور تصمیم گرفت بگذارد بازی ادامه کند و همین کار را کرد. فکر نمی کنم بازی کثیفی بود اما هر دو تیم کاملا متعهد بودند. وقتی بازیکنان برای تصاحب توپ می رفتند با تعهد این کار را می کردند. نمی دانم، همه باید بازی را دوباره ببینیم. فکر نمی کنم این دلیلی برای به ثمر رسیدن گل های ما باشد زیرا پس از آن کار های زیادی کردیم تا به گل رسیدیم.
در مورد علت تعویض ولبک...
دچار گرفتگی عضلات شد و باید حالش خوب باشد.
در مورد عملکرد ولبک...
خوب کار کرد. باور دارم باید بازی خود را در ارتباط با بازیکنان ما بهتر کند اما این طبیعی است. ناراحت کننده است که موفق نشد از فرصت خود استفاده کند اما در کل هر بار فرصت و فضایی پیدا کرد خطرناک ظاهر شد. برای این خوب در تیم ما جا بیفتد چیزهای بیشتری هست که رویشان کار کنیم اما از بازی اول او راضی هستم.
در مورد این که آیا ولبک انتخاب بدی انجام داد و چیپ زد...
شاید، از شما متشکرم که باعث می شوید به آن فکر کنم.
مصاحبه جک ویلشر پس از تساوی ۲-۲ برابر سیتی...
در مورد عملکرد تیم...
فکر میکنم نتیجه عادلانه بود. نیمه اول را خوب شروع کردیم و می توانستیم به گل برسیم ولی آنها تیم خیلی خوبی هستند و به بازی بازگشتند. تمام چیزی که آگرو نیاز دارد یک شانس است که نصیبش شد. فکر میکنم در نیمه دوم هر چه لازم بود برای برنده شدن انجام دادیم ولی در انتهای بازی خسته به نظر میرسیدیم و حتی آنها میتوانستند بازی را برنده شوند. در نهایت یک امتیاز گرفتیم.
در مورد اثبات کردن خودش...
سعی میکنم هر هفته در تمرینات به سختی تلاش کنم و حاصل را به بازی بیاورم. هر بازی آماده تر میشوم و امروز احساس خوبی داشتم. سه شنبه منتظر یک بازی سخت دیگر هستم. دو بازی خوب با تیم ملی داشتم و حالا آماده تر هستم. چند روز تمرین داشتیم و حالا همگی سرحال هستیم که میتوانستید در نیمه اول ببینید. خیلی خوب شروع کردیم ولی متاسفانه برنده نشدیم. سعی میکنیم در بازی بعدی برنده باشیم.
در مورد گلی که زدی...
زاویه تنگ بود و دیدم که جو (هارت) پایین رفت و آن ضربه تنها کاری بود که میتوانستم انجام دهم و خوشحالم که گل شد.
در مورد اینکه در محوطه جریمه خطای هند انجام دادی...
نه، فکر نمیکنم پنالتی بوده باشد. من برای توپ رفتم و توپ به من برخورد کرد. اگر به دستم خورده باشد، توپ به دست بود. این صحنه ها برای داوران سخت است. شاید در بازی دیگری این صحنه را پنالتی تشخیص دهد ولی امروز ادامه بازی داد.
در مورد مصدومیت دبوشی...
درد میکشید. به خوبی مصدومیت مچ را میشناسم، خوب نیستند. امیدوارم مشکلی نباشد.
در مورد کسب یک امتیاز مقابل قهرمان لیگ...
فکر میکنم شخصیت فوق العاده ای نشان دادیم. خصوصا زمانی که مقابل چنین تیمی 1-0 عقب می افتید. آنها بی دلیل قهرمان لیگ نشدند و امروز این را نشان دادند. ولی زمانی که 2-1 پیش بودیم به نظر میرسید میتوانیم بازی را برنده شویم ولی یک گل بد روی ضربه ایستگاهی خوردیم که باید روی آن بازنگری کنیم. در پایان بازی آنها شانس هایی داشتند که ممکن بود برنده شوند. بنابراین از یک امتیاز خوشحالم.
در مورد اولین بازی ولبک...
فوق العاده بود. متاسفانه در نیمه اول توپش به تیر خورد ولی عالی بود و تلاش خوبی داشت. او مدافعین میانی سیتی را عقب نگه داشته بود، پرس میکرد و روی توپ با کیفیت بود. مطمئنم چیزهای بیشتری نشان خواهد داد.
آرون رمزی بعد از پایان مسابقه به سوالات خبرنگاران پاسخ داد...
در مورد یک رویارویی نفسگیر
بازی دشواری بود و بسیار سریع دنیبال میشد. به نظر من بازی را خوب آغاز کردیم و میتوانستیم با یک یا دو گل پیش بیوفتیم . آنها روی ضد حملات برنامه ریزی کرده بو کیفیت لازم برای انجام این کار را داشتند و سرانجام از فرصت خود استفاده کردند.
ما نیز در بازگشت به بازی بسیار خوب عمل کردیم اما بدیهی است اینکه بازی بوسیله یک ضربه ایستگاهی به تساوی کشیده شد ، مایوس کننده بود. در هر صورت یک امتیاز به دست آوردیم و باید از این بازی عبور کنیم چرا که سه شنبه بازی بزرگی مقابل دورتموند خواهیم داشت.
در مورد اینکه آیا این نتیجه عادلانه بود
نا امید کننده بود چرا که فقط 15 دقیقه به پایان بازی مانده بود و ما نتیجه را در یک ضربه ایستگاهی از دست دادیم ؛ این کاملا نا امید کننده بود اما حداقل یک امتیاز بدست آوردیم و میتوانیم با آن کنار بیاییم.
در مورد نمایشی دلگرم کننده برای بازیهای بزرگ
من فکر میکنم مقابل تیمهای بزرگ سال گذشته در خانه خوب کار کردیم و مشکل بازیهای خارج از خانه بود. ما مقابل قهرمان نتیجه 2-2 را کسب کرده ایم و باید با آن کنار بیاییم و برای بازیهای بعدی تلاش کنیم.
منبع: Arsenal.ir
Last edited by pinchingholian; 14-09-2014 at 12:53.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مصاحبه آرسن ونگر بعد از دیدار مقابل بروسیا دورتموند.
در مورد شکست...
به دورتومند تبریک می گویم، آنها تیم بهتری بودند. عملکرد مایوس کننده ای داشتیم و شکست در چنین شرایطی طبیعی است. با این وجود تناقض در بازی امشب این است که قبل از آنها شانس بسیار خوبی برای گلزنی داشتیم و اوضاع به نفع ما پیش نرفت و به نفع آنها رقم خورد. روی دو ضد حمله در دقایق 45 و 48 گرفتار شدیم و پذیرفتن آن بسیار سخت بود.
در مورد تمام کنندگی ولبک...
او گلزنی می کند، فکر نمی کنم نیاز باشد مشکلی ایجاد کنیم. نیمه اول بسیار سرحال بود و از دو یا 3 فرصت خوبی که در نیمه اول داشت نتوانست استفاده کند. باید در قبال او صبور باشیم.
در مورد گل اول...
همچنان در موقعیت 3 در برابر یک بودیم و هنوز سخت است درک کنید چطور گل دریافت کردیم. درست است 80 متر دورتر از دروازه توپ را از دست دادیم اما بعد از ان فکر می کنم نفرات کافی در زمین وجود داشت تا مانع دریافت گل شوند.
در مورد اینکه مایوس کننده ترین نکته در مورد این شکست چه بود...
آناه در خط میانی بهتر و قویتر از ما بودند، با این موضوع موافقم. اما سخت است که امشب بطور جداگانه تک تک بازیکنان را ارزیابی کنید زیرا به عناو نیک تیم در سطح مورد نیاز نبودیم.
در مورد ویلشیر...
زانوی او پیچ خورد، سخت است بگوییم چقدر بد است زیرا کمی محتاط هستم. بطور طبیعی نباید زیاد بد باشد اما به دلیل سابقه آسیب دیدگی او، کمی محتاط خواهم بود. بجز آن، هیچ یک از بازیکنانی که از زمین بیرون آوردم مصدوم نبودند.
هر کی میاد ارسنال تا چند هفته اسکل میشه.
ولبک هم بازی با من سیتی و این بازی 2 تا تک به تک شاخ را خراب کرد که کلا روند بازی را تغییر میداد.
هر چند دفاع اشغالی داریم.
به جای آشغال خطاب کردن بازیکن ها، بگید کدوم زوج دفاعی رو ترجیح می دید. کدوم مدافع اشتباهات بیشتری داشته و ... تا من و بقیه هم چهار کلمه یاد بگیریم!
این Koscielny کمی سرعت داره.ولی در دفاع ضعیفه.اون مرتساکر سرعتش در حد لاکپشت هم نیست ولی دفاعش در حد متوسط خوبه اما سوتیهایی که میده پدر تیم را در میاره.
ارسنال خیلی داره روی سرعت مرتساکر ضربه میخوره.
از اون ور هافبک دفاعیمون شده ارتتا یا فلامینی.در ضمن چرا جیکینسان را قرض دادند که الان در نبود دبوپی به مشکل بخوریم و دل خوش کنیم به بازیکنی مثل بلرین که سابقه بازی در سطح بالا را نداره.
مرته ساکر فصل قبل بهتر بود، اما این فصل کند بودنش خیلی بیشتر به چشم میاد. کوشیلنی این فصل به نظرم بهتر از مرته بوده. کلا مرته ساکر یه جا وایسه تکل بره عملکرد مفیدی داره
من نمی دونم چرا بازیکن های ما وقتی اونا توپ ربایی می کردن تا از وسط زمین دنبالشون می دویدن تا محوطه جریمه! عملا اسکورت می کردن انگار... خب یه پرسینگی... تکلی...
اما در مورد جنکیسون فصل قبل کم سوتی نداشت و امیدی بهش نمی رفت زیاد. حالا بلرین اولین بازیشه اما فکر می کنم عملکردش بهتر از جنکینسون باشه.
من زیاد راجع به سیستم بازی نمی تونم اظهار نظر کنم اما به زبان ساده این فصل احساس می کنم بازیکنان ما جایی که باید باشن نیستن.
عملکرد اوزیل در بوندسلیگا،رئال،تیم ملی و آرسنال
سلام
با توجه به به عملکرد عجیب اوزیل این پستو زدم
البته خیلیا میگن پست تخصصیش نیست ولی هر جا که باشه یه خورده که میتونه بدوه اونم نمیکنه
اوزیل در تیم ملی:
اوزیل در بوندسلیگا:
اوزیل در رئال:
اوزیل در آرسنال:
خوب حالا پاس+گل تقسیم بر دقایقش میشه این:
تیم ملی : 0.01033464566929133858267716535433
بوندسلیگا :0.00660759873854933173149121489713
رئال مادرید :0.0085784313725490196078431372549
آرسنال : 0.00546097012528107934468358496627
یعنی کمترین آمارش تو آرسناله حتی از اولاشم که بازی میکرده کمتره!
تازه تو تیم ملیم که انقدر ازش انتقاد میکنن آمارش دو برابر ماستl
منبع: Arsenal.ir
این چارت حرارتی مسوت اوزیل در چهار بازی ابتدایی این فصل در آرسنال (2014) هست:
با توجه به این چارت دقیقاً نمی تونیم بگیم اوزیل وینگ بازی می کنه چون بیشتر به بازیکن آزاد می خوره و همه جای زمین هست. بیشتر فکر می کنم مشکل اوزیل روانی باشه و شاید شروعش از پنالتی ای که خراب کرد. کلا اوزیل بازیکنی هست که تا از نظر روانی تمرکز نداشته باشه نمی تونه عملکرد فوق العاده ای داشته باشه، دقت کنید وقتی به آرسنال اومده بود به خاطر اینکه خودشو ثابت کنه عالی بود... باز هم دوستان حتما نظرات تخصصی تری در این رابطه دارن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)