کنفرانس خبری زوبی زارتا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انتقال آفلای الان تایید شده. ما براش بهترینها رو آرزو میکنیم. او یک حرفه ای بزرگ و یک شخص بزرگ هست!
ما به کار کردن تا ٣١ آگوست ادامه میدیم. ما بهترین ترکیب ممکن رو میخواهیم. اگه ما بتونیم ترکیبمون پیشرفت بدیم این کار رو خواهیم کرد!
آلوز بازیکن بارسا هست. او خیلی عادی تمریناتشو انجام میده. تو فوتبال هر اتفاقی ممکنه بیوفته. اما در این لحظه ما هیچ برنامه ای برای خروج او در نظر نداریم!
ورمایلن از بهترین باشگاه ها پیشنهاد داشت و این نشون از استعداد او داره. ما ممنونیم که او بارسا رو انتخاب کرد!
امکان خرید کواردادو؟ نمیخوام در مورد اسمی صحبت کنم اما ما تلاشمون رو تا ٣١ آگوست برای درست کردن یک ترکیب مناسب انجام خواهیم داد!
کنفرانس مطبوعاتی توماس ورمایلن:
خوشالم که اینجا هستم. رو به جلو نگاه میکنم با بازی کردن در کنار بهترین بازیکنان دنیا. و امیدوارم با هر روز تمرین کردن در کنار آنها بهتر بشم!
من و انریکه صحبت کوتاهی با تلفن داشتیم در مورد بازی من. ما فردا طولانی تر صحبت خواهیم کرد!
پیشنهاد یونایتد؟ بازی کردن برای بارسا مثل یک رویاست و تصمیم سختی نبود که بارسا رو انتخاب کردم!
وقتی شما به باشگاهی مثل بارسا میاین موظفین هر روز خودتونو نشون بدین که چه ارزش هایی دارین و اینجا هیچکس وقت بازیش تضمین شده نیست!
من میخواهم تا مصدومیت هایی که پشت سرم داشتم رو از بین ببرم و به آینده نگاه کنم. هدف من این هست تا بازیهای بیشتری انجام بدم و به تیم کمک کنم!
سوارز هم تیمی قدیمیت؟ او بازیکن بزرگی هست و اونو از آژاکس میشناسم. منتظرم تا دوباره ملاقاتش کنم!
سال قبلی برام مشکل بود. اما من میخوام اینجا از صفر شروع کنم و مطمئنم که فصل فوق العاده ای خواهم داشت!
مصدومیتت در حال حاضر؟ من بعد از مصدومیتی که تو جام جهانی برام پیش اومد تا حالا با آرسنال تمرین نکردم من نیاز به زمان دارم تا آمده بشم اما نمیدونم چند هفته!
دفاع وسط های بارسا بسیار خوب هستند و رقابت هم بینشون هست. این که من هم توانایی هایی تو دفاع وسط دارم به خودم بستگی داره تا خودم رو نشون بدم!
پستی که ترجیح میدی؟ در بلژیک و آرسنال من دفاع چپ هم بازی کردم اما من ترجیح میدم که دفاع وسط بازی کنم!
رســــمی :هزینه انتقال فرمالن :10 میلیون ثابت + 5میلیون براساس عملکرد بازیکن +3.8 میلیون براساس عملکرد تیمی
فرمالن شماره 23 رو به تن خواهد کرد