تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 175 اولاول ... 61213141516171819202666116 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 1744

نام تاپيک: FC Barcelona | آبی اناری ها |

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

کنفرانس خبری زوبی زارتا:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

انتقال آفلای الان تایید شده. ما براش بهترینها رو آرزو میکنیم. او یک حرفه ای بزرگ و یک شخص بزرگ هست!
    ما به کار کردن تا ٣١ آگوست ادامه میدیم. ما بهترین ترکیب ممکن رو میخواهیم. اگه ما بتونیم ترکیبمون پیشرفت بدیم این کار رو خواهیم کرد!
    آلوز بازیکن بارسا هست. او خیلی عادی تمریناتشو انجام میده. تو فوتبال هر اتفاقی ممکنه بیوفته. اما در این لحظه ما هیچ برنامه ای برای خروج او در نظر نداریم!
    ورمایلن از بهترین باشگاه ها پیشنهاد داشت و این نشون از استعداد او داره. ما ممنونیم که او بارسا رو انتخاب کرد!
    امکان خرید کواردادو؟ نمیخوام در مورد اسمی صحبت کنم اما ما تلاشمون رو تا ٣١ آگوست برای درست کردن یک ترکیب مناسب انجام خواهیم داد!

کنفرانس مطبوعاتی توماس ورمایلن:

خوشالم که اینجا هستم. رو به جلو نگاه میکنم با بازی کردن در کنار بهترین بازیکنان دنیا. و امیدوارم با هر روز تمرین کردن در کنار آنها بهتر بشم!
    من و انریکه صحبت کوتاهی با تلفن داشتیم در مورد بازی من. ما فردا طولانی تر صحبت خواهیم کرد!
    پیشنهاد یونایتد؟ بازی کردن برای بارسا مثل یک رویاست و تصمیم سختی نبود که بارسا رو انتخاب کردم!
    وقتی شما به باشگاهی مثل بارسا میاین موظفین هر روز خودتونو نشون بدین که چه ارزش هایی دارین و اینجا هیچکس وقت بازیش تضمین شده نیست!
    من میخواهم تا مصدومیت هایی که پشت سرم داشتم رو از بین ببرم و به آینده نگاه کنم. هدف من این هست تا بازیهای بیشتری انجام بدم و به تیم کمک کنم!
    سوارز هم تیمی قدیمیت؟ او بازیکن بزرگی هست و اونو از آژاکس میشناسم. منتظرم تا دوباره ملاقاتش کنم!
    سال قبلی برام مشکل بود. اما من میخوام اینجا از صفر شروع کنم و مطمئنم که فصل فوق العاده ای خواهم داشت!
    مصدومیتت در حال حاضر؟ من بعد از مصدومیتی که تو جام جهانی برام پیش اومد تا حالا با آرسنال تمرین نکردم من نیاز به زمان دارم تا آمده بشم اما نمیدونم چند هفته!
    دفاع وسط های بارسا بسیار خوب هستند و رقابت هم بینشون هست. این که من هم توانایی هایی تو دفاع وسط دارم به خودم بستگی داره تا خودم رو نشون بدم!
    پستی که ترجیح میدی؟ در بلژیک و آرسنال من دفاع چپ هم بازی کردم اما من ترجیح میدم که دفاع وسط بازی کنم!

رســــمی :هزینه انتقال فرمالن :10 میلیون ثابت + 5میلیون براساس عملکرد بازیکن +3.8 میلیون براساس عملکرد تیمی
    فرمالن شماره 23 رو به تن خواهد کرد

2. 5 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

4. 7 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

آفلای به طور قرضی به المپیاکوس پیوست

دو باشگاه بارسلونا و المپیاکوس برای انتقال قرضی آفلای به باشگاه یونانی برای فصل 2014-15 به توافق رسیدند.

ابراهیم آفلای که از تمرین روز شنبه معاف شده بود، بعد از توافقی که بین دو باشگاه برای انتقال قرضی صورت گرفت، فصل آینده در تیم بندر پیرائوس توپ خواهد زد.

35 بازی برای تیم اول

آفلای از سال 2010 در بارسلونا بوده و از آن زمان 35 بازی برای تیم اول به انجام رسانده است. در فصل اول حضورش، نمایش خاطره انگیزی در نیمه نهایی کوپا دل ری مقابل آلمریا و نیمه نهایی لیگ قهرمانان مقابل رئال مادرید داشت.

اما در 22 سپتامبر 2011 یک مصدومیت جدی گریبان گیرش شد که تا آوریل 2012 همراهش بود. او در اواخر آن فصل، 5 بازی انجام داد و در تابستان به شالکه 04 قرض داده شد و با وجود شروع خوب، قربانی مصدومیت دیگری شد.

فصل قبل او دوباره به بارسا ملحق شد اما فقط دو بازی رسمی مقابل مالاگا در لیگا و لوانته در کوپا انجام داد. امسال آخرین فصل قرارداد آفلای در بارسا است.

منبع : سایت رسمی باشگاه
    مترجم: رضا خانجانی / FCBarcelona.ir

6. 5 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه joseph.n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    World Wide Web

پيش فرض

ببخشید این سؤالو می کنم ... دقیقاً منظور از appearances چیه و داخل پرانتز تعداد چی رو نشون می ده ...؟

8. این کاربر از joseph.n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

ببخشید این سؤالو می کنم ... دقیقاً منظور از appearances چیه و داخل پرانتز تعداد چی رو نشون می ده ...؟
    Appearance تعداد بازی رو نشون میده. مثلا اگه 27 بود یعنی 27 بار فیکس بوده!
    .
    عدد داخل پرانتز هم همونه ولی به عنوان بازیکن جانشین. مقلا اگه 3 بود یعنی به جز اون 27 سه بار هم به عنوان بازیکن تعویضی وارد زمین شده.
    .
    جمعا 30 بار.

10. 4 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shamsoddin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

راکیتیچ: " بعضی وقت ها توی تمرین می ایستم و مسی رو تماشا میکنم، او معجزه آساست،من تحسینش میکنم و از او یاد میگیرم"

" با هر کاری که میکنه منو تحت تاثیر قرار میده،او خیلی معمولی رفتار میکنه و نه بگونه ی یک ستاره بزرگ "

12. 7 کاربر از shamsoddin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

گزارش روز:سوارس و فرمائلن بار دیگر به یکدیگر رسیدند

این دو باریکن بین سال های 2007 تا 2009 در آژاکس کنار یکدیگر بازی می کردند
    آی اسپورت - بارسلونا امسال دو بازیکنی را به خدمت گرفته که پیش از این سابقه هم تیمی بودن با یکدیگر در آژاکس آمستردام را داشته اند.
    صحبت از لوئیس سوارس جنجالی و توماس فرمائلنی است که همین امروز به عنوان بازیکن جدید بارسا به هواداران معرفی شد.
    این دو باریکن بین سال های 2007 تا 2009 در آژاکس کنار یکدیگر بازی می کردند.در این دو فصل مربیانی همچون تن کاته،کاستر و مارکو فان باستن در تیم آژاکس در راس کار قرار داشتند.
    فرمالن که از سال 2003 در آژاکس مشغول بازی بود؛ در سال 2009 به آرسنال پیوست. دو سال بعد نیز لوئیس سوارس راهی لیورپول شد و این دو بازیکن در لیگ برتر بارها مقابل یکدیگر قرار گرفتند.
    حال هر دو به بارسا ملحق شده اند و فصل جدید بار دیگر کنار هم بازی خواهند کرد

فرمائلن: «آمدن به بارسا تصمیم سختی نبود»

فرمائلن طی سخنانی در مصاحبه خود توضیح داد: «من برای بازی کردن در اینجا آماده ام و فکر می کنم بتوانم به خوبی به باشگاه کمک کنم».

اولین سخنرانی رسمی توماس فرمائلن بعد از ظهر دیروز در اتاق مطبوعات ریکارد مکسنچس صورت گرفت و آخرین خرید تابستانی، اشتیاق خود را از پیوستن به باشگاه بیان کرد و از اعتماد به نفس برای ارائه توانایی هایش سخن گفت. فرمائلن اظهار کرد: «من می توانم کمک زیادی به تیم بکنم و این یک چالش برای من خواهد بود».

مدیر ورزشی باشگاه، آندونی زوبی زارتا و نایب رئیس باشگاه،جوردی مستره، فرمائلن را همراهی کردند. مستره فاش کرد که قیمت قرارداد 10 میلیون به همراه 5 میلیون پاداش برای عملکرد بازیکن و 3.8 میلیون در صورت قهرمانی باشگاه در لیگ قهرمانان بوده است. بند باز خرید مدافع بلژیکی 80 میلیون یورو تعیین شده است.

زوبی زارتا گفت: «او پیشنهادات بزرگی از باشگاه های دیگر داشت ولی پیشنهاد ما را پذیرفت و از این بابت از او سپاسپگزاریم». در این حال فرمائلن توضیح داد: «بارسلونا بهترین باشگاه جهان است و آمدن به اینجا رویای بازیکنان بسیاری است؛ پس گرفتن این تصمیم دشوار نبود». فرمائلن در مورد مصدومیتی که فصل گذشته در آرسنال بدان گرفتار شد توضیح داد که با پزشکان و فیریوتراپ های باشگاه برای تعیین این که چه زمانی به همراه بقیه تیم تمرین خواهد کرد، ملاقات می کند اما تأکید کرد: «می خواهم هم چون گذشته مصدومیت ها را پشت سر بگذارم و به آینده نگاه می کنم. هدفم این است که در مسابقات زیادی به میدان بروم و به تیم کمک کنم. سال گذشته، سال سختی بود اما من می خواهم از صفر شروع کنم و مطمئنم که در بارسا فصل بسیار خوبی خواهم داشت».

در نهایت زوبی زارتا فرمائلن را این گونه توصیف کرد: «او یک مدافع وسط جناح چپ است که در پست دفاع آخر نیز بازی می کند. ما تلاش کردیم تا مدافع جدیدی به خدمت بگیریم تا فضای رقابتی را بین بازیکنان تقویت کنیم».

منبع : سایت رسمی باشگاه
    مترجم: رضا خانجانی / FCBarcelona.ir
    زوبی زارتا: «مانعی برای ورود بازیکنان جدید نمی بینم»

زوبی زارتا در مراسم معارفه فرمائلن از افراد موجود در ترکیب تیم ابراز رضایت کرد اما تصریح کرد که باشگاه از هر موقعیتی برای خرید یک بازیکن دیگر استفاده می کند.

آندونی زوبی زارتا در حاشیه مراسم معارفه توماس فرمائلن بیان کرد مانعی برای ورود بازیکنان جدید به بارسا قبل از اتمام زمان نقل و انتقالات در این ماه نمی بیند: «از بازیکنانی که در اختیار داریم خشنودیم اما اگر موقعیتی خوب بدست آید حتما برای تصاحب آن اقدام خواهیم کرد. اگر هم اتفاقی رخ ندهد، در هر حال از ترکیب و نحوه سازماندهی تیم برای آغاز فصل جدید توسط مربی راضی هستیم».

زوبی زارتا همچنین از آفلای که به تازگی به المپیاکو یونان قرض داده شده است تمجدید کرد: «می خواهم از این بازیکن به خاطر تمامی زحماتی که برای باشگاه کشیده است تشکر کنم و بهترینها را برایش آرزومندم».

مدیر ورزشی باشگاه افزود: «هیچ وقت درباره خروج آلوس از تیم صحبتی به میان نیامده است. هنوز پیشنهادی برای او دریافت نکرده ایم. او یکی از بازیکنان بارسا است و جای هیچ حرفی نیست».

منبع: سايت رسمي باشگاه
    مترجم: امین سبحانی / FCBarcelona.ir

14. 5 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این بنده خدا هنوز نرسیده مصدوم شد...
    مدت مصدومیتش هم مشخص نیست

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

این بنده خدا هنوز نرسیده مصدوم شد...
    مدت مصدومیتش هم مشخص نیست
    کدوم ینده خدا مصدوم شد؟

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

راکیتیچ: «مسی معجزه آساست»

ایوان راکیتیچ، ملی پوش کروات به ستایش کاپیتان آرژانتینی ها پرداخته و گفت: «او خیز بلندی برای فصل جدید برداشته است».

راکیتیچ که تابستان امسال با قراردادی 20 میلیون یورویی و بدرقه ای باشکوه توسط باشگاه سویا به کاتالان ها ملحق شد، هم تیمی خود لیونل مسی را «معجزه آسا» خطاب کرد و افزود: «هم اکنون از این ستاره آرژانتینی درس می آموزم».

راکیتیچ در مصاحبه ای با «24 ساتا» این چنین می گوید: «من به تازگی با مسی تمرین کرده ام و از مهارت بالای دارنده چهار توپ طلای جهان شگفت زده شدم. پس از اضافه شدن لیونل مسی به تیم چندین بار با او به تمرین پرداخته ام. گاهی اوقات دست از تمرین کشیده و به تماشای او می پردازم. وی معجزه آساست. من لئو را تحسین کرده و از او درس می گیرم. مسی با حرکاتش مرا تحت تاثیر قرار می دهد و رفتارش نیز بسیار ایده آل است. مکالمات متعددی با سرمربی تیم، لوئیس انریکه داشته ام. او هر بار به تحسین این بازیکن می پردازد».

این بازیکن 26 ساله افزود: «هیچ گاه در رابطه با پستم با انریکه صحبت نکرده ام؛ زیرا هنوز در حال تمرین هستیم. این موضوع به زمان نیاز دارد. مربی با من بسیار صحبت کرده است. از نظر او جزئیات و چیز های کوچک بسیار حائز اهمیت هستند. وی به من گفت که پس از بازی با تیم سابقش، سلتا، مورد توجه او قرار گرفته ام».

راکیتیچ از هم وطن خود، آلن هالیلویچ نیز تعریف کرده و هیجان او برای شروع فصل جدید را متذکر شد: «آلن همگان را به تحسین وا می دارد. همه درباره او حرف می زنند و او را می ستایند. مربی به وی علاقه زیادی دارد. اینکه هنوز در تیم اول بازی می کند شاهدی بر این مدعاست. آلن در تمرینات نیز خوب است».

راکیتیچ در آخر گفت: «نمی توانم تا آغاز فصل جدید بیشتر از این منتظر بمانم. فکر می کنم حضور سه بازیکن کروات در این باشگاه افتخاری بزرگ برای فوتبال این کشور محسوب می شود. تا زمان بازی مقابل تیم های رئال مادرید و اتلتیکو مادرید لحظه شماری می کنم. بازی برابر مانژوکیچ و مودریچ بسیار هیجان انگیز خواهد بود».

منبع: سایت گل
    مترجم: امین سبحانی / FCBarcelona.ir
    تمرینات سنگین با تیم کامل

در هفته پیش رو، بازیکنان بارسلونا تمرینات سخت و سنگینی را انجام خواهند داد. سرمربی تیم، لوییس انریکه هم سرانجام تیم کامل خود را در اختیار خواهد داشت.

شاگردان لوییس انریکه پیش از برگزاری جام خوان گمپر در 27 مرداد، هفته سنگینی را پیش رو دارند. پس از سه بازی دوستانه هفته پیش مقابل نیس، ناپولی و هلسینکی، بازیکنان صبح و بعد از ظهر دوشنبه، چهارشنبه و جمعه و صبح سه شنبه، پنج شنبه و یکشنبه تمرین خواهند کرد و روز شنبه به استراحت خواهند پرداخت.

آخرین بازیکنانی که پس از جام جهانی به تیم اضافه شدند، یعنی مسی، ماسکرانو، نیمار و آلوس، پس از از دست دادن بازی های تدارکاتی در ژنو و هلسینکی بالاخره در اختیار انریکه قرار گرفتند و انتظار می رود که با بقیه بازیکنان تیم به صورت عادی به تمرین بپردازند.

منبع: سایت رسمی باشگاه
    مترجم: ماهان مولائی / FCBarcelona.ir

18. 6 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •