Cartoon: Super Pep to the rescue
Is it a bird? Is it a plane? No! It's Super Pep! Bayern batter Porto to reach Champions League semi-finals
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Cartoon: Super Pep to the rescue
Is it a bird? Is it a plane? No! It's Super Pep! Bayern batter Porto to reach Champions League semi-finals
مولر فوقالعاده است. پاس گل اولش چقدر ساده و چقدر perfect بود!
فکرش رو نمیکردم که بعد از یورگن کلینزمن هیچ بازیکن آلمانی دیگهای بیاد که اینقدر باهاش حال کنم.
از همون روزای اولش در بایرن فانخال با کفشهای قرمز تا الان، بطور پیوسته بهترین بازیکن آلمانی بوده. اونم در نسلی که پره از ستاره.
از اون بازیکنهایی هست که میدونی تا ۳۵ سالگی هم عالی بازی میکنن.
کارل-هاینتس رومنیگه: من نگران شایعات نیستم. این شایعات کیفیت او را اثبات میکند.
ولی تصور نمیکنم گواردیولا برای باشگاهی مثل منچستر سیتی اینجا را ترک کند. من مطمئن هستم که او حداقل تا 30 ژوئن 2016 مربی بایرن خواهد بود.
ما خیلی افتخار میکنیم که این مربی را داریم. او بهترین و خواستنی ترین مربی دنیاست. او تمام انتظارات ما را برآورده کرده است.
ما یک برنامه داریم. این فصل را به پایان می رسانیم و بعد در نیمه دوم 2015 مذاکره می کنیم.
هدف ما تمدید قرارداد اوست. و فکر میکنم شانس خوبی داریم که او بعد از 2016 هنوز مربی ما باشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پی نوشت: پپ کارشو خوب انجام داده. راضی نگه داشتن افرادی مثل بکن بائر راحت نمیتونه باشه.
روبن که به تمرینات برگشته و احتمالا تا دو هفته دیگه آماده بشه، همون موقع هم بحث 6 هفته بود که به قول خودش 4 هفتش رد شده..پرونده بوندسلیگا که به احتمال زیاد توی هفته آینده بسته میشه اما فاصله زیادی تا بازی های دور نیمه نهایی نمونده (دو هفته)، امیدوارم که تا اون موقع با بازگشت شواینی/ریبری (باید منتظر وضعیت روبن بمونیم) تیم از نظر نفرات شرایط به مراتب بهتری پیدا کنه.
خبر خوب دیگه هم بازگشت مارتینز به تمرینات گروهی بود که در بین تشویق هم تیمی ها و گذر از تونل اونا تمریناتش رو با خوردن چنتا پس گردنی و توسری شروع کرد
میگم برادر احیانا در هنگام تو سری خوردن و پس گردنی خوردن مصدوم نشد دوباره ؟ خخخخخخخ
چون این خیلی حساسه حتی بهش کم محلی هم کنی مصدوم میشه![]()
گل سوم بایرن حاصل 26 پاس بین هر 10 بازیکن تیم
دوست داشتم به رئال بخوریم که اگه بشه انتقام بگیریم البته در صورتی که اکثر مصدوم ها می رسیدن .
Last edited by Dark Soul; 24-04-2015 at 20:59.
تو عمرم چنین پنالتی زدنی را یاد ندارم حتی از ضعیف ترین تیمها !!
مصدومیت روبن هم به تلخی این شکست اضافه کرد .
اگه پپ این فصل فقط لیگ رو بگیره فصل بعد بازم میمونه ؟؟
گرفتن فقط لیگ اونم با این همه ستاره و ضعیف بودن بقیه حریفان جالبه !
2 تا از بهترین های دورتموند رفتن بایرن بعد این بایرن بود که باخت !
+
آرامش و لبخند کلوپ فوق العاده بود !
از اون طرف فشار و استرس زیاد گوادیولا
که میشه گفت شاید از فشارهایی هست که روش بیاد
!
اعتماد به نفس نوئر در خودش قابل تحسینه !
یه جور رفت پشت توپ انگار الان میخواد بزنه کنج دروازه !
عادل جالب گفت : سلطان اعتماد به نفسه نوئر !
اگرچه میشه گفت بهترین دروازه بان حال حاضر دنیاست ولی این اعتماد به نفسش اینجور جاها جالبه !
بهرحال قرار نیست همیشه همه ی جامها رو بایرن ببره
از اون شبهایی بود که قرار نبود بایرن صعود کنه به هیچ وجه
از مصدوم شدم روبن بگیرید تا پنالتی ای که گرفته نشد و پنالتی های عجیبی که یکی پس از دیگری از دست رفتند ! فکر کنم رکوردیه در نوع خودش که هیچکدوم از 4 پنالتی گل نشدن !
نمونه زیاد داریم از این بازیهایی که "ظاهرا" قرار نبود یک تیم صعود کنه و ظاهرا خواست ِ " روح فوتبال " این بوده که بایرن صعود نکنه
چلسی هیدینک بارسای پپ - دوباره همین چلسی با دی متئو و بارسا - اینتر بارسا ( اینها نمونه های معاصر و نزدیک هست ) - اروگوئه غنا - فرانسه ایتالیا فینال - انگلیس آرژانتین و ... و ... و ...
و البته شاید درست تر این بود که پپ روبن رو در بازی بعدی لیگ بازی بده نه در این بازی پر فشار ( اگر که میخواست برای بازی نیمه نهایی سی ال ازش استفاده کنه )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)