شما که انفدر حسابتون دقیقه ، تیر دروازه رو هم از قلم ننداز !
بازی آلمان و آرژانتین آدمو یاد بازی ایران و آرژانتین میندازه با این تفاوت که ایران خیلی بهتر بود
شما که انفدر حسابتون دقیقه ، تیر دروازه رو هم از قلم ننداز !
بازی آلمان و آرژانتین آدمو یاد بازی ایران و آرژانتین میندازه با این تفاوت که ایران خیلی بهتر بود
طرف دار تیم خاصی نیستم ولی در مجموع تیم های این جام بنظرم حق به حق دار رسید المان از بقیه تیم ها بالاتر بود و از مسیر صعودش مشخصه که برای رسیدن به قهرمانی واقعا تلاش کرد
Sent from my iPhone using Tapatalk
قهرمانی رو تبریک میگم به طرفدارای سرسخت آلمان. انصافا تیم عالی داشتید و حقتون بود
چیکار میکرد این شواین اشتایگر. دیوونه اینجور بازیکنای متعصبم
از اون طرف آرژانتین هم انصافا خیلی خوب بازی کرد و به طرفدارای اونا هم تبریک میگم
خیلی موقعیت های محشری رو از دست دادن مهاجماشون. از هیگواین و مسی بعید بود اون توپ ها رو گل نکنن و پالاسیو هم که ... !
فقط تعویض لاوتزی اگه به خاطر مصدومیت نبوده،واقعا سابه یا اشتباه خیلی بدی رو کرد
نمیدونم چرا پالاسیو باید دعوت شه ولی توز نه!!
برای سومین دوره پیاپی یه تیم اروپایی قهرمان جام جهانی شد که این برای فوتبال آمریکای جنوبی اصلا خوب نیست
فکر نمیکنم 4 سال دیگه هم قهرمان شن چون هم بازی ها تو اروپاست و هم اینکه نه برزیل بازیکنای جوون و درست حسابی داره که بخواد کاری کنه و نه آرژانتین
یه برد قاطعانه از آرژانتین تو این جام بزار ببینیم واقعا تیم بود ؟؟؟
با ایران که خودشو کشت دقیقه 90 گل زد
بازی با سوئیس هم تو 90 دقیقه هیچ کاری نکرد و به زور دقیقه 120 گل زد
بقیه هم همین شکلی و یا پنالتی !!!
بازی دیشب نشون داد هلند شایسته تر بود !!!
من به این چیزها کاری ندارم
اما اگر هیگواین اون موقعیت نیمه اول (تک به تک) یا پالاسیو اون مهار با سینه را بعدش درست ضربه را زده بود الان ....؟
اما المان...؟
هاجی الان ادرنالین رو تو رگ های بدن بنده میتونی ببینی که داره اینور اونور میشه!!!!
الان من دارم هر ده ثانیه یه بار بیرون رو نیگا میکنم که با اون داد هایی که من زدم و پشتک وارویی که من زدم، پلیس خبر نکرده باشن همسایه ها!!!! شما نگران غلط املایی هستی!؟))
۱۲۰ دقیقه دفاع کردین! میخواستین ۶ تا هم بزنیم؟؟؟
والا!! من فک کردم الان مثل تیم های درست حسابی میاین حمله میکنین و بازی میکنین نه اینکه مثل ایران برین توی دفاع و رو ضد حمله حرکت بکنین بیاین جلو....
تبریک به همه ی هواداران آلمان![]()
تبریک به هوادارای آلمان....... حق به حق دار رسید نوش جون تک تکشون و تک تکتونآلمان هم خوش شانس بود هم بدشانس.
هوادارای آرژانتین هم ناراحت نباشند تا اینجا اومدن کار بزرگی کردن.........مسی هم اون توپ رو گل نکرد اما این اتفاق برا هر بازیکنی میتونه بیفته چیزی از بزرگیش کم نمیشه. مسی هنوز خیلی فرصت داره برا بدست اوردن این افتخار.
دم آلمان گرم که طلسم این پیش بینیای اشتباه منو شکست
ویرایش: گلدن بال چرا رسید به مسی؟
Last edited by SA3EDLORD; 14-07-2014 at 01:27.
یعنی خوشم میاد تیم قدر و مدعی نموند که آلمان سر راهش له نکنه ! رکوردی هم نموند که نزنه! الا آقای گلی جام که اونم به جیمز از کلمبیا رسید که اشکالی نداشت !
تبریک به همه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)