تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 54 اولاول ... 612131415161718192026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 531

نام تاپيک: سریال در حاشیه / کاری از مهران مدیری

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

در مورد لهجه
    یادتون باشه برزو ارجمند در قهوه تلخ مثلا لهجه مشهدی داشت
    فکر میکنم ایشون اصلیتش مشهدی باشه ولی تو اون سریال لهجش کاملا ایراد داشت و کلماتی میگفت که اصلا در این لهجه وجود نداره
    نمونه بارزش که توی سراسر کشور هم وجود داره استفاده از "مُدُنُم" به جای "مِدِنُم" بود
    به عنوان یه مشهدی واقعا هیچ ایرادی به اون نقش نگرفتم و نمیگیرم
    یعنی اصلا نمیتونم درک کنم این استفاده نادرست از لهجه شهرم تو اون فیلم چه اشکالی داره که بخوام ناراحت بشم!

2. 8 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

وکیل مهران مدیری هم صداش و هم قیافش حال آدم رو بهم میزنه!! معمولا دیدیم سریالای طنز صحنه های خنده دار پشت صحنه اش هم خنده داره ولی اینجا هر بی مزگی خود بازیگرا بهش میخنده طبیعیه
    بییننده هم به خنده هاشون میخنده! و تا اینجا هم قسمت جالبش پشت صحنه هاش بوده.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

من کاری به سریال ندارم با پشت صحنه هاش خیلی حال میکنم..خنده ها یمهران مدیری وقتی نمیتونه بازی بکنه همش خندش میگیره آی خندم میگیره...

پروفشنال Mo5tafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

داره یه روند یکنواخت و حوصله سر بر رو پی میگیره، انگار مدیری هم به سریال هاش آب بسته!
    یه لوکیشن ثابت که هر قسمتش شبیه قسمت قبله و اگر یکی اش رو نبینید چیز خاصی رو از دست نمیدید.

6. این کاربر از Mo5tafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه arming900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

وکیل مهران مدیری هم صداش و هم قیافش حال آدم رو بهم میزنه!! معمولا دیدیم سریالای طنز صحنه های خنده دار پشت صحنه اش هم خنده داره ولی اینجا هر بی مزگی خود بازیگرا بهش میخنده طبیعیه
    بییننده هم به خنده هاشون میخنده! و تا اینجا هم قسمت جالبش پشت صحنه هاش بوده.

یکی این یکی هم جواد رضویان لوس که فکر میکنه خیلی بامزه س واقعا تمام بازی هاش مزخرفه

حیف شفعی جم نیست

کاربر فعال علوم انسانی mohammad varaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    کشور37 شهر 37 کوچه37 پلاک37

پيش فرض

پشت صحنه فیلم نشون میده اینقدری که خودشون موقع فیلم میخندن یک هزارمش هم مردمو نمیتونن بخندونن

9. 2 کاربر از mohammad varaste بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amin.P30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

جواد رضویان لهجه کدوم شهر یا قومی رو در میاره؟

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

جواد رضویان لهجه کدوم شهر یا قومی رو در میاره؟
    قمی ... ولی با کلی تغییرات

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

صحبت از لهجه شد، والا یادمه تو فرندز لهجه بریتیش رو تو خیلی از قسمتاش با خاک یکسان کردند. و البته لهجه چند منطقه دیگه. البته درسته مقایسش مشابه حکایت "میان ماه من تا ماه گردون" هستش، ولی متاسفانه اینجا ما همه چیز رو سخت میگیریم.
    .
    تو فیلم های سینمایی، عطش، سن پترزبورگ، خط ویژه و... فرد آذری زبان موجود در فیلم ها (از همشهری های خودم مثال میزنم که به کسی بر نخوره) در نقش یک کارکتر بی سواد و احمق ظاهر شده بود، خوب با این تفاسیر من باید رفتار این کارکتر رو بلا نسبت به تمامی ترک ها و آذری های کشور و خودم و اقوام خودم نسبت بدم؟ تو بسیاری از فیلم ها هم کسایی که لهجه آذری داشتند، افراد مثبت فیلم یا سریال بودند، پس با این حساب همه آذری ها آدم خوبی هستند؟
    یادمه این بحث ها راجع هوشنگ حریرچیان در سریال ساختمان پزشکان هم شده بود که کلا خیلی شیرین اصفهانی صحبت میکنن.
    .
    نویسنده و کارگردان تصمیم گرفتن یه لهجه متفاوت رو داشته باشند در سریال. وحی منزل نیومده که همه به لهجه تهرانی صحبت کنن یا کتابی حرف بزنن!! بماند که من فکر میکنن، اگه قرار باشه کمدی موقعیت به وجود بیاد، نیاز نیست که کارکتر داستان دهنش رو عین سنجد باز کنه و صداهای عجیب غریب دربیاره یا با یه لهجه من در آوردی صحبت کنه. این مدل طنازی ها دیگه به سختی جواب میده و گذشت دهه هفتاد هشتاد./
    +
    امروز من اواخر تکرار قسمت دیشب رو دیدم و به جز پشت صحنه و یک صحنه از مهران غفوریان خندم نگرفت، سوای اینکه پشت صحنه اکثر کارها (حتی کارای جدی) جالب و خنده داره، اما فکر کنم بازیگرا چون توی پشت صحنه خود واقعی شون هستند، بیننده بیشتر باهاشون ارتباط برقرار میکنه. ارتباطی که شاید با رول هاشون در داستان نتونه ایجاد کنه، چون یه جورایی بیش از حد فانتزی هستند.

13. 8 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن رادیو و تلویزیون constant_boy23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    محل سكونت !

پيش فرض

به نظر من سریال به خوبی داره جا میفته ..چقدر سخت میگیرید ...
    مدیری چون گذشته ها کارش خیلی عالی بوده فکر کنم بچه ها انتظارات خیلی بالایی دارن ...
    به شخصه از سیتکام های امریکایی و شوخی های اغلب جنسی خسته شدم
    و سریال مدیری و شوخی های وطنی و نکات و انتقاد های ریزی که توشه یه چیزی بود که بهش نیاز داشتم ...

15. 6 کاربر از constant_boy23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •