تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: تبعات ازدواج سفید در جامعه دارای رویکردی مثبت است یا منفی؟

راي دهنده
94. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • +

36 38.30%
  • -

43 45.74%
  • نمیدانم

15 15.96%
صفحه 16 از 37 اولاول ... 612131415161718192026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 362

نام تاپيک: ازدواج سفید،خوب یا بد؟

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ثبت شدن هویت افراد و هویت خانواده ها برای اداره یک شهر و جامعه نیاز هست و اصلا بحث تملک مرد بر زن و استفاده ابزاری و اینا نیست.
    چون گفتم تبعات ثبت نشدن روابط آدما میتونه به مراتب بدتر باشه و هرج و مرج بیشتری در سازوکارهای حقوقی به وجود بیاره.
    توی کشور های دیگری که این امر بالطبع کاملا آزاد هست ، از نظر سازوکار حقوقی مشکل آنچنانی وجود نداره . چون دولت این رو پذیرفته و براش قوانینی وضع کرده( مثل قوانین در مورد فرزندان آنها) . مشکل ما جایی شروع میشه که دولت و حاکمیت و دین ، این مسئله رو اصلا قابل بحث نمی دونند(مثل داستان همجنسگرایان - که معتقدند اصلا چنین چیزی وجود خارجی نداره و همش ناشی از انحرافات اخلاقی ست!!) . پس بله . در کشور ما ممکنه مشکلاتی بوجود بیاد . . . .
    ازدواج به هر حال تعهدهایی رو با خودش میاره.
    ازدواج رسمی هیچ تعهدی نمیاره( یعنی میشه یه جورایی از زیرش در رفت - اگه طرف زرنگ باشه) . . . یه آشنایی دارم که بعد از ازدواج همه جور کار خلافی می کرد . وقتی زنش فهمید یه بلایی سر زنش آورد که مجبور بشه بیخیال همه چیز بشه . زنش رو هم به راحتی طلاق داد و هیچی هم گیر زنه نیومد !!!
    تعهد ازدواج در عمل مشخص میشه و نه به صورت قرارداد کتبی .
    اهداف بحث :
    بررسی مضرات ازدواج سفید برای دختران
    من خیلی موافق این قضیه " دختران بیشتر آسیب می بینند " نیستم . مخصوصا امروزه . . . اگه مضراتی وجود داشته باشه ، متوجه هر دو طرف هست . نمیدونم چرا همه فکر می کنند مرد ها آسیب پذیر نیستند .
    ماشاله دخترای امروزی خیلی خیلی حواسشون جمع هست و به این راحتی سرشون کلاه نمیره .
    Last edited by PLAΨMID; 09-11-2014 at 14:11.

2. 4 کاربر از PLAΨMID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

تعهد چیز عجیبیه، تا سالها ازدواج ها جایی ثبت نمی شد، شاید هنوزم باشن پدربزرگ ها و مادربزرگ هایی که ازدواج کردن اما ثبت رسمی نشدن، چون ازدواجشون مال قبل از این قانونه
    اما همین افراد تا اخر عمر وفادار بودن، اما الان دوره ای شده، که زن ها و شوهرها با انواع قرارداد های موقع عقد و مهریه و ... به هم خیانت می کنن
    اصل ازدواج هم تعهده، همین که بی قانونی نباشه و یه فرقی بین ادم و حیوون وجود داشته باشه، بماند که خیلی از حیوانات هستن که تا اخر عمر به جفتشون وفادارن
    خوشبختانه نمونه خارجی هم که به کرات هست هم برای این وری ها هم اونوری ها
    یه زوج مثل برد پیت و جنیفر آنیستون ازدواجشون ختم به خیانت میشه
    یک زوج مثل انجلینا جولی و برد پیت تعهدشون نسبت به هم ختم به ازدواج میشه
    یکی هم مثل استیو جابز فقط یه مدت کوتاهی قبل از مرگش میفهمه باباش کی بوده
    یا زن و شوهری که بعد 3 تا بچه می فهمم پدر و دخترن
    یا ...
    شاید یکی از دلایل تعهد قدیمیا این بوده که جوامع محدود داشتن و همه هم دیگه رو میشناختن رو همین حساب سعی می کردن کاری نکنن که آبروشون بره
    اما الان که همسایه های دیوار به دیوار همدیگه رو نمیشناسن، دیگه خیلی به این قضایا و حتی قضایای دیگه! اهمیتی نمی دن
    نکته بعدی اینه که همیشه به خانم ها به چشم موجود آسیب پذیر بیشتر نگاه شده، و در این قبیل مسائل سعی شده قوانین به سمتی باشه که از حقوقشون دفاع بشه!!! و به مردا اجازه سوء استفاده از زنها داده نشه
    اما امروزه که خانم ها آزادی بیشتری دارن، چه از نظر اجتماعی و چه اقتصادی، شاید به این فکر افتادن که وقتشه که اونا هم کمی در این سوء استفاده ها شریک باشن
    اما واقعیت امر اینه الاعمال بالنیات!
    مورد بوده طرف به اسم ازدواج اومده، ازدواج هم کردن اما بعد چندماه یهو شادوماد غیبش زده، بعد خبر رسیده که رفته کانادا و ازدواج فقط یه دسیسه بوده برا گرفتن ویزا! بعد این خانم مطلقه مونده با یه بچه که چند ماه بعد دنیا امد
    مورد بوده که از اول بنا بر ازدواج نبوده و می خواستن فقط مدتی با هم باشن، دو طرف جوری قربون صدقه هم میرفتن که بدن آدم کهیر میزد، بعد چند سال که پولای دختره تموم شد، به این نتیجه رسیدن که ما به درد هم نمی خوریم، خوب تو این مورد ظاهرا طبق قرار خودشون باهم بودن و بعد بی خیال شدن، اما کسی که در نهایت بیشتر اذیت شد دختره بود
    ...
    اگه اخبار حوادث رو دنبال کنین موارد این از این دست و برعکسش هم کم نیست، اما به نظر نمیاد این شیوه جدید باری از دوش کسی برداره و مشکلی رو حل کنه
    به هرحال ازدواج راهیه که بشر با چندین هزار سال زندگی بهش رسیده، قطعا این راهی که جدیدا باب شده قبلا بارها امتحان شده و دست آخر رد شده، آزموده را آزمودن خطاست
    گرچه اکثرا دوست داریم خیلی از ازموده ها رو بارها ازمایش کنیم، و چند سال بعد با اگر و ایکاش از خاطراتمون حرف بزنیم

پروفشنال Masoud-2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

این قضیه ازدواج سفید فکر کنم بیشتر جنبه یک دوره آزمایشی داشته باشه و تبدیل به ازدواج رسمی میشه ... حالا تو این دوره چه قراره بگذره خدا میدونه یا اصلا خانواده های دو طرف راضی هستن یا نه که همینجور اولادشون رو به حال خودشون ول کنن بدون هیچگونه کنترلی !!!
    اگه قراره هرکسی یک مدت کنار هم باشن که نمیشه اسمش و ازدواج گذاشت که مثلا دختر و پسری که سالیان باهم دوستن و رابطه دارن ازدواج سفید کردن حتی با سنین نوجوانی؟!
    به قول دوستمون مطهری ازدواج یک سند رسمی برای یک زندگی اجتماعی دو نفرست،شما برای خودت و فرزندانت و مال و اموالت میری سند و شناسنامه میگیری بعد حاضر نیستی برای عشقت سند بگیری؟!!! پس عشقی در کار نیست وگرنه اینم مثل بقیست...
    Last edited by Masoud-2014; 09-11-2014 at 14:48.

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

توی کشور های دیگری که این امر بالطبع کاملا آزاد هست ، از نظر سازوکار حقوقی مشکل آنچنانی وجود نداره . چون دولت این رو پذیرفته و براش قوانینی وضع کرده( مثل قوانین در مورد فرزندان آنها) . مشکل ما جایی شروع میشه که دولت و حاکمیت و دین ، این مسئله رو اصلا قابل بحث نمی دونند(مثل داستان همجنسگرایان - که معتقدند اصلا چنین چیزی وجود خارجی نداره و همش ناشی از انحرافات اخلاقی ست!!) . پس بله . در کشور ما ممکنه مشکلاتی بوجود بیاد . . . .

ازدواج رسمی هیچ تعهدی نمیاره( یعنی میشه یه جورایی از زیرش در رفت - اگه طرف زرنگ باشه) . . . یه آشنایی دارم که بعد از ازدواج همه جور کار خلافی می کرد . وقتی زنش فهمید یه بلایی سر زنش آورد که مجبور بشه بیخیال همه چیز بشه . زنش رو هم به راحتی طلاق داد و هیچی هم گیر زنه نیومد !!!
    تعهد ازدواج در عمل مشخص میشه و نه به صورت قرارداد کتبی .

من خیلی موافق این قضیه " دختران بیشتر آسیب می بینند " نیستم . مخصوصا امروزه . . . اگه مضراتی وجود داشته باشه ، متوجه هر دو طرف هست . نمیدونم چرا همه فکر می کنند مرد ها آسیب پذیر نیستند .
    ماشاله دخترای امروزی خیلی خیلی حواسشون جمع هست و به این راحتی سرشون کلاه نمیره
    .
    به وضوح من شاهد متناقض نما((پارادوکس )) در این دو بخش مشخص شده هستم
    من کاری به ازدواج سفید ندارم کلا چون بنظرم میرسه صلاح مملکت خویش خسروان دانند..

ولی شما در نظر بگیر در جایی و در شرایطی که همونطور که خودتون اذعان دارید حتی قانونی که به ظاهر!! به نفع خانوماست و جفا به اقایون هست وجود داره ،چطور باز هم در نهایت این زن هست که متضرر میشه...! حالا بیایم همین راهی رو که به نوعی تنها دسته ای از تنوع طلبان((اون غیر زرنگ ها رو که راه دور زدن نمیدونن)) رو تنها کمی کنترل میکنه از ترس ابزاری به اسم مهریه! برداریم و باز بگذاریم و ...بگیم بله ازدواج سفید! بی تعهد و بی در و پیکر برای جامعه ما میتواند خوب باشد!

دقت کنید بازم میگم برای اون دسته ای که خودشون اگاهانه این راه رو انتخاب کردند حرفی نیست اشکالی هم متوجهشون نیست چون مشخصا ارتباطی به کسی نداره که دو نفر میخوان نسبت به هم متعهد بشن یا نشن مهریه بده یا نده بچه بیاره یا نیاره و...و...

اما جایی که بحث مقایسه در مملکتی مثل ایران پیش میاد نباید از ازدواج سفید دفاع کرد! ((منظورم اینه کسی هم میپسنده خب بپسنده ولی در حدی منافعش برای جامعه ما نیستش که بخوایم تاییدش کنیم برای هرکسی!! در جایی که سر ازدواج با تعهدش موندن چه برسه بی تعهد!))

6. 4 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

به وضوح من شاهد متناقض نما((پارادوکس )) در این دو بخش مشخص شده هستم
    سوء تفاهم نشه لطفا . . .

اما جایی که بحث مقایسه در مملکتی مثل ایران پیش میاد نباید از ازدواج سفید دفاع کرد!
    اولا من هیچ وقت نگفتم موافق ازدواج سفید هستم . دوست عزیزی در مورد سازوکار صحبت کردند ، منهم در مورد سازوکار توضیحاتی دادم و حتی تهش گفتم که در ایران مشکلاتی خواهد داشت .
    ثانیا هیچ گونه قصد جسارتی به خانوم های محترم نداشته و ندارم .
    ثالثا من این رو پارادوکس نمیدونم . من گفتم مردان هم به اندازه زنان میتونن آسیب ببینن .
    ببینید ، دوره ای بود که زن میتونست با مهریه ، ریش شوهرش رو در دست بگیره . توی همون دوره هم مردان از حق طلاق برای ساکت نگه داشتن همسرشون استفاده می کردند . یه تعادل نصفه نیمه ای هم این وسط وجود داشت .
    الان وضع تغییر کرده . نه زنان از طلاق میترسن و نه مرد ها از مهریه !!!
    مثالی که عرض کردم در همین جهت بود . یعنی کسی که به فکر سوء استفاده باشه ، این چیز ها جلوشو نمی گیره .
    بقیه صحبتم که گفتم زن ها حواسشون هست ، منظورم این نبود که " زن ها زرنگ هستند و مرد ها ساده!!"
    منظورم این بود که ناآگاهی هایی که زمانی زنان نسبت به حقشون داشتند و مجراهای طبیعی جامعه سنتی ما( که توش طلاق = مرگ ) امروزه زیاد دست و پای خانوم ها رو نمی گیره .
    در شرایطی که همونطور که خودتون اذعان دارید حتی قانونی که به ظاهر!! به نفع خانوماست و جفا به اقایون هست وجود داره ،چطور باز هم در نهایت این زن هست که متضرر میشه...!
    میتونم کلی از مواردی که نقیض این مسئله هستن رو مثال بزنم براتون . شما نمیتونید از یک مثال که مطرح کردم اینطور نتیجه گیری کنید که همیشه زن ها متضرر میشن !!!

حتی قانونی که به ظاهر!! به نفع خانوماست
    به ظاهر ؟!!!!!
    منظورتون اینه که در واقع مهریه به نفع آقایونه ؟
    Last edited by PLAΨMID; 09-11-2014 at 15:55.

حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

خب من واضح تر صحبت کنم شاید کمک کننده باشه، اولین نکته اینکه من هم با لفظ ازدواج سفید برای چنین رابطه ای مخالفم و قبلا هم در پست هام به این نکته اشاره کردم. دقت هم بفرمایید در پستم در مورد زندگی مشترک بدون ثبت ازدواج نه لفظ ازدواج به کار بردم و نه لفظه ازدواج + سفید.
    الان طوری برداشت شده که بنده عرض می کنم با ازدواج رسمی مخالفم (البته در مورد سایر نظرات مشابه من هم این مصداق داره). به هیچ عنوان... میشه گفت ازدواج مهمترین اتفاق زندگی یک فرد هست. اما مسئله اینه که نه من نوعی و نه هیچ کس نوعی نمی تونه ارتباط افراد رو مورد قضاوت قرار بده و بر اساس صلاحدید خودش (صلاح بر مبنای هر دلیلی) برای دیگران تعیین تکلیف کنه.
    در اینکه در جامعه ما این نوع ارتباط قابل قبول نیست شکی نیست و دشواری های متعددی پیش رو داره اما دو نفر که این نوع زندگی رو انتخاب می کنند این رو هم می پذیرند. الان هم قصد اشاعه هیچ نوع ارتباط خاصی نیست. آیا گفته شده که ازدواج رسمی نکنید بفرمایید زندگی مشترک بدون ثبت رسمی کنید؟ آیا من همچین چیزی گفتم؟ آیا کسانی که ازدواج رسمی داشتند رو قضاوت کردم که کار اشتباهی نکنید شما در حال لکه دار کردن ارتباط هستید؟ که الان بخوایم در مورد مضرات ازدواج رسمی برای شما توضیح بدیم. اصلا چه فرقی می کنه دوست عزیز؟ شما حتی یک مخالف هم داشته باشید کافی هست که نتونید نتیجه صد در صد در مورد موضوعی بگیرید.

برای چی میدونن در زندگی مشترک رسمی خوشحال نخواهند بود؟
    من نمی دونم همه اشخاصی که می خوان ارتباط بدون ازدواج رسمی داشته باشند و برای اونها ازدواج رسمی صلاح داده می شه خوشحال خواهند بود یا نه چون من اعتقاد دارم افراد باید در تصمیم گیری آزاد باشند. شما که معتقد به عدم آزادی هستید و اجبار برای ثبت رسمی از کجا می دونید این اندیشه شما برای میلیون ها افراد جامعه کارکرد خواهد داشت؟ چه چیزی به شما که فقط یک فرد از این چند میلیون هستید این اطمینان رو می ده؟

عرض من همینه که مگه زندگی مشترک رسمی چه چیزایی رو قراره تحمیل کنه که ازدواج سفید و غیر رسمی اونارو تحمیل نمیکنه؟
    شما هرچیزی رو که در ازدواج سفید میشه بهش رسید ولی در ازدواج رسمی دست نیافتنی هست رولطفا ذکر کنین.
    شما رو ارجاع می دم به اول صحبتم. من چیزی رو توصیه نمی کنم. من می گم افراد برای تصمیم گیری آزاد باشند. هر تصمیمی عواقب مثبت و منفی داره که مسئولیتش با خود اونهاست.

در مورد مثال شناسنامه از نظر من شخصی سنخیتی با این موضوع برای تشابه وجود نداره.
    اما در نظر کلی و به عنوان فقط نظر شخصی و نه حتی توصیه برای دیگران، ایران بستر لازم برای چنین ارتباط آزادی رو نداره، چه درست و چه غلط ما در فرهنگی زندگی می کنیم که چنین چیزی به سختی مورد قبول هست و در کلیت می تونم بگم مورد قبول نیست. چون فرد با جامعه در ارتباطه, حالا اگه دو فرد تصمیم می گیرند چنین زندگی ای داشته باشند عواقب خوب و بدش رو حتما می پذیرند. باز هم می گم نظر شخصی هست.
    Last edited by Sara; 09-11-2014 at 17:00.

9. 3 کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

دوستان موضوع رو نمیگیرن بعد شروع میکنند به فلسفه بازی و مغلطه، عزیزان کسی نگفته همه باید ازدواج غیر رسمی بکنن که شما شروع میکنی به حمله و دفاع از عقایدتون.
    باید جامعه طوری باشه که هرکسی خواست رسمی ازدواج کنه و هر کسی هم نخواست بدون نوشتن روی کاغذ ازدواج کنه، ازدواجی که تو قلب آدم ها نباشه چه روی کاغذ و چه بیرون کاغذ به بن بست میخوره، دوتا آدم بالغ بخوان بدون کاغذ بازی با هم ازدواج کنن و زندگی مشترک داشته باشن خیلی هم خوبه و حق مسلم و خواسته ی طبیعی انسان است حالا اگر خواستند بیارن روی کاغذ یا نخواستند این فقط به خودشان مربوط است.

11. این کاربر از Artam01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Masoud-2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

هدف این نیست که ما بخوایم این دوره مشترک رو صددرصد نهی کنیم بلکه هدف موشکافی و نقادی قضیه هست و شاید رفع ابهامات !!!؟؟؟

وقتی شخصی با شخص دیگه زندگی میکنه لابد دوستش داره یعنی عشقش داره خب اونوقت نمی ترسه اون شخص که الان مال خودشه رو از دست بده و حتما خیلی راحت میتونه بزاره بره ...
    چرا به طور رسمی این علاقه ش رو رسمی نمی کنه؟ تا این عشق اولیه دستخوش وسوسه و پیشنهادات و ظواهر مادی نشه،و در ضمن طرفین رو به نوعی پایبند میکنه...

در ضمن کی گفته اطرافیان از این جدایی ها ضرر نمی بینن؟ خود طرفین کلی برای این زندگی مشترکشون زحمت میکشن بعد خیلی راحت بدون هیچ دستاویزی ممکنه از دستشون بدن بدون هیچ پشتوانه ای؟! تازه چقدر لطمات روحی به خود شخص وارد میشه و اگر بچه ای هم در میون باشه! اون بچه هم متضرر خواهد شد و بعد دنبال سوالات کنجکاوانه خودش خواهد بود

در هر صورت من فکر میکنم این دوره آزماشیه و وقتی رابطه ای رو هوا بسته بشه اگر طرفین عاقل باشن در ارتباطشون محافظانه زندگی خواهند کرد و دست به عصا چه برسه بچه بیارن و غیره
    و اندک زمانی که بگذره و اطمینان حاصل بشه رسمیش میکنن

13. این کاربر از Masoud-2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

شما اول بگو یک زن و مرد یا دو تا مرد یا دو تا زن یا هر کی هیچ فرقی نمیکنه چرا وقتی خودشون نخوان عشق و رابطشون روی کاغذ ثبت بشه دیگران باید تو کارشون فضولی کنند و کاسه ی داغ تر از آش بشوند؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

توجیه تون اصلا منطقی نیست، اینکه 2 نفر یه چیزو بخوان که نمیشه دلیل بر انجام کاری
    شاید یکی بخواد بمیره و یک نفر هم حاضر باشه اونو بکشو، حالا ما بگیم این راضی اون راضی گور بابای ناراضی!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •