خیلی ببخشید یک سوال
بالاخره واسه ps3 دمو تایید شده یا نه؟ منتظر بمونیم یا رفت تا نسخه اصلی؟
خیلی ببخشید یک سوال
بالاخره واسه ps3 دمو تایید شده یا نه؟ منتظر بمونیم یا رفت تا نسخه اصلی؟
اینجا که خبری از دموی ps3 نزده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اورال چند بازیکن واقعا غیر طبیعی که چه عرض کنم تخیلی هست
چندتا پچ که براش بیاد شاید بتونن این مشکل رو درست کنن
Sent from my iPhone 5S using tapatalk
خنده داره که مهارت بهترین بازیکن جام جهانی یکی کم شده، ولی بدترین بازیکن جام جهانی همون مونده!
کلا هم سازندگان فیفا انگار علاقه عجیبی به بازیکنای آلمانی دارن. نویر 90؟! من دیگه حرفی ندارم!![]()
انتخاب بهترین بازیکن جام جهانی که از همه ی این چیزا خنده دار تر بود
با اینکه طرفدار بارسا هستم (ولی چون تعصب کودکانه ندارم) میگم که باید رونالدو از مسی قویتر میبود
فیفا توی بازی های کامپیوتری هم حق رونالدو رو میخوره.چندسال پیش اخبار ورزشی یه حرف جالبی از مورینیو راجع به رونالدو پخش کرد که گفته بود :: اگه رونالدو هم از رژیم اشغالگر قدس حمایت میکرد هیچوقت حقش رو نمیخوردن.یادمه توی مراسم رای گیری چند نفر گفتن که ما اصلا به مسی رای ندادیم ولی رای ما به اسم مسی ثبت شده
پ ن :: کوت نکن پستمو.بنده اصلا وقت ندارم پست های امثال شما رو بخونم.اگه جواب ندادم دلخور نشی
Last edited by mehrabooni; 08-09-2014 at 00:30.
خدا بخیر کنه نویر رو![]()
تو فیفا14 87 بود به زور میشد گل بزنی دیگه تو فیفا15 90 هم شده
بعضی ریتینگ ها عجیبه مثلا نیمار 86 بعد بازیکنی مثه جیمز رودریگز که حالا تو جام جهانی چند تا گل زد یهو معروف شد هم 86 ! دیماریا هم 86
یا skill level زلاتان از 5 ستاره 4 ستاره شده
خوب شد معنی بزرگانه! رو هم فهمیدیم!
بازیکنی که آرژانتین رو بعد از 20 سال یک تنه برد فینال بهترین نبود، لابد بازیکنی که کاشته از دیوار دفاعی یه نفره نمی تونست رد کنه بهترین بود.لااقل برید آمار تحلیل جام جهانی رو بخونید. رتبه بندی ها کاملا مستدل و مبتنی بر آماره نه نظرات شخصی یا شیرین کاری دوستان مثل قصه مضحک دادن توپ طلا به رونالدو!
رونالدو 90 هم براش زیاده! باید سرعت و قدرت شوتش رو زیاد کنن، بقیه چیزاش معمولیه. البته مگر اینکه فیفا مهارتهایی مثل ادعا یا عقده تبلیغاتی یا توهم خود برترین بینی - قضیه درخت و بارش! - به مشخصات بازیکناش اضافه کرده باشه!
به هر حال نه اینجا جاش هست، نه دوست دارم اصلا بهترین بازیکن تاریخ رو با یه بازیکن خوب اما نه چیزی بیشتر، مثل رونالدو مقایسه کنم.![]()
این عکس رو با کیفیت بالا{در حد 3-4مگ} کسی میتونه لینک بده شدید بهش نیاز دارم![]()
پیشاپیش ممنون از کسی که این کارو بکنه![]()
از دوستان کسی میدونه که دموی بازی احیانا چه ساعتی برا دانلود قرار میگیره؟
Last edited by Ramos1367; 08-09-2014 at 13:01.
اصلا بذار ببینیم فردا دمو میاد یا نه در حالی که سایت های مربوط به خبررسانی فیفا15 گفتن دمو فردا میاد ولی خود easport هیچی نگفته تا حالا
Last edited by Greedy; 08-09-2014 at 20:58.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)