تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 300 اولاول ... 61213141516171819202666116 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 2997

نام تاپيک: Clash of Clans ™

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

اینم عکس زمین ما... هی یادم میرفت بزارم! : دی

3. 3 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال javadlf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

جم به غیر از کارگر برای چیز دیگه هم مصرف کردی؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

جم به غیر از کارگر برای چیز دیگه هم مصرف کردی؟
    نه اصلا! فقط برا کارگر... البته چرا بربریان کینگ میخواستم بعد اکسیر سیاه نداشتم خونم لول 7 بودش که مجبور شدم 600 تا جم بزنم براش دیگه برا چیزی جم خرج نکردم...

روزی 2 میلیون سرقت میکنم

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

آقا تو حمله هایی که بهت شده Spring Trap هات خوب جواب داده ؟!

آخه فکر نکنم کسی که یکم تحربش بالا باشه از پایین بهت حمله کنه چون جای خالی Hiden Tesla که تابلو هست . بعد قسمت راست نقشه هم راه نفوذ خوبی به مرکز دهکده داره .

7. این کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

آقا تو حمله هایی که بهت شده Spring Trap هات خوب جواب داده ؟!

آخه فکر نکنم کسی که یکم تحربش بالا باشه از پایین بهت حمله کنه چون جای خالی Hiden Tesla که تابلو هست . بعد قسمت راست نقشه هم راه نفوذ خوبی به مرکز دهکده داره .
    این زمین الان خیلی وقته اینطوریه برا همین یه میانگین میزارم...
    بیشتر از 40 درصد حمله ها از قسمت پایینه! یعنی طرف جاینت لول 6 هم داشته ولی از پایین حمله کرده! دلیلش دو چیز هست: یکی از بین بردن ایردفنس که نزدیک تره ( بتونه هیلر یا اژدها بفرسته) و دومی میدونه هایدن تسلا هست ولی نمیدونه دیگه چی هست برا همین ریسک میکنه! و در همین حال بوده طرف 20 تا جاینت انداخته زمینم و در کمال ناباوری همه جاینت هاش له شدن!
    سمت راست نقشه از نظر حمله زیاد شده! 35 درصد حمله ها از سمت راسته! ولی بخاطر فاصله ای که باید طی کنه نیرو های طرف اکثرا با بمب ها کشته میشن بقیه هم با ارچر تاور و اینا کشته میشن. از سمت راست دیدم چندبار طرف سعی کرده بیاد داخل و موفق هم شده بعد گوبلین هاش رو ول کرده سریع میان سمت مخزن اکسیرم ولی با مورتار و ویزارد تاور همشون پودر میشه!

خونه هم بیرونه مزید بر علته اکثرا بهم حمله نمیشه یا اگر بشه صدمه آنچنانی نمیبنم! مثلا 3 ملیون گلد + 2.900 اکسیر + 20 هزار فول دارک اکسیر داشتم طرف میتونست 1200 تا دارک اکسیر هم بدزده ولی بازم موفق نشد فقط تونست 100 هزار تا گلد بزنه...

تنها مشکل زمین من حمله با دراگون از پایینه! یعنی دراگ لول 3 داشته باشه طرف سریع با خاک یکسانم... تو کلن وارز همین اتفاق افتاد که چینش متفاوتی چیدم و الان هم آخرین نفری که حمله میشه تو کلن به منه! : دی

حالا فرصت شد حتما عکس از حمله هایی که شده میزارم مثلا طرف لول 76 هم بوده با ویزارد 6 هم نتونسته بزنه...

یه خورده گول زنددس ظاهر زمینم ولی در درون خیلی فازش بالاس

9. این کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن سرویس های آنلاین mohammadi_4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خراسان جنوبی

پيش فرض

سلام.
    من امروز کاربری دیدم ظرفیت کامل طلا در نشانگرش 20000 بود،اما خانه لول 6 یا وال level 5. چطور ممکنه؟ ایا راهی هست که بدون ارتقا هوم و ابزار مرتبط لول تجهیزات رو بالا برد؟ممنون.

Tapatalk

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

عزيزاني که دنبال کلن ميگردن اگه دوست دارن به کلن ما بياين
    کلن قبليمون با 20 پيروزي در جنگ خراب شد و از سرچ بيرون رفت الان به يه کلن ديگه نقل مکان کرديم
    نيروهي دوناتي arch5/6 drag3 giant6 barb5/6 wiz5/6 hog3/4
    خوشحال ميشيم هم تيم ما باشين
    lvl براي پيوستن +50 هستش تو request ينويسين از طريق فروم مياين تا +40 رو هم accept کنيم

با تشکر

کاربر فعال انجمن آموزش عالی Rossin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

سلام.
    من امروز کاربری دیدم ظرفیت کامل طلا در نشانگرش 20000 بود،اما خانه لول 6 یا وال level 5. چطور ممکنه؟ ایا راهی هست که بدون ارتقا هوم و ابزار مرتبط لول تجهیزات رو بالا برد؟ممنون.

Tapatalk

یه سری از تجیهزات مثل ارچرتاور و مورتار و کانون بسته به لول town hall اپگرید میشن اما گلد استروج و اکسیر و معادن رو هر وقت که بخوایم میتونم اپگیرد کنیم.
    بنظرم که اینحوریه.

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

این زمین الان خیلی وقته اینطوریه برا همین یه میانگین میزارم...
    بیشتر از 40 درصد حمله ها از قسمت پایینه! یعنی طرف جاینت لول 6 هم داشته ولی از پایین حمله کرده! دلیلش دو چیز هست: یکی از بین بردن ایردفنس که نزدیک تره ( بتونه هیلر یا اژدها بفرسته) و دومی میدونه هایدن تسلا هست ولی نمیدونه دیگه چی هست برا همین ریسک میکنه! و در همین حال بوده طرف 20 تا جاینت انداخته زمینم و در کمال ناباوری همه جاینت هاش له شدن!
    سمت راست نقشه از نظر حمله زیاد شده! 35 درصد حمله ها از سمت راسته! ولی بخاطر فاصله ای که باید طی کنه نیرو های طرف اکثرا با بمب ها کشته میشن بقیه هم با ارچر تاور و اینا کشته میشن. از سمت راست دیدم چندبار طرف سعی کرده بیاد داخل و موفق هم شده بعد گوبلین هاش رو ول کرده سریع میان سمت مخزن اکسیرم ولی با مورتار و ویزارد تاور همشون پودر میشه!

خونه هم بیرونه مزید بر علته اکثرا بهم حمله نمیشه یا اگر بشه صدمه آنچنانی نمیبنم! مثلا 3 ملیون گلد + 2.900 اکسیر + 20 هزار فول دارک اکسیر داشتم طرف میتونست 1200 تا دارک اکسیر هم بدزده ولی بازم موفق نشد فقط تونست 100 هزار تا گلد بزنه...

تنها مشکل زمین من حمله با دراگون از پایینه! یعنی دراگ لول 3 داشته باشه طرف سریع با خاک یکسانم... تو کلن وارز همین اتفاق افتاد که چینش متفاوتی چیدم و الان هم آخرین نفری که حمله میشه تو کلن به منه! : دی

حالا فرصت شد حتما عکس از حمله هایی که شده میزارم مثلا طرف لول 76 هم بوده با ویزارد 6 هم نتونسته بزنه...

یه خورده گول زنددس ظاهر زمینم ولی در درون خیلی فازش بالاس
    خوبه اتفاقا تو وار مپ من هم جز اون مپ هاس که یا اصلا حمله نمیشه یا زده بشه نهایت 1 ستاره بیشتر نمیگیره . من امروز نفر 24 تو وار بودم نفر 3 حریف بهم Att زد 48درصد بی ستاره

حالا من یه چند مورد به نظرم رسیده بهت بگم تو نظرت باشه :

1- Hiden Tesla هایی که پایین هست به خاطر ترفندی که به کار بردی بهتره یا به وسط مپ کناره ها منتقل بشه با یکسری جابجایی کوچیک یا حداقل یه دیوار به عقب تر برن .

2- حتما Darks Barracks رو به سطح 2 برسون که Hug رو آزاد کنی واقعا مثل معجزه میمونه ! من به لول های بالاتر خودم Att میزنم تا 60-70 درصد بیس رو میخوابونم .

3-Air Defense هارو حتما به سطح 4-5 برسون

14. 2 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •