تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 19 اولاول ... 61213141516171819 آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 187

نام تاپيک: Call of Duty: Advanced Warfare

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دوستان من تو یکی از مراحل آخر بازی گیر کردم . جایی که باید دنبال آیرون بدوم . وقتی در داره میره پایین میگه در حالی که داری میدوی کلید z رو هولد کن تا رد بشه . ولی من هر کاری میکنم رد نمیشه . چه کنم ؟
    سلام. اتّفاقاً همین آخرین صحنه ی بازیه! برو تو بخش تنظیمات کنترل حرکات، اوّلین گزینه ای که Unbound نوشته رو تبدیل کن به Left Mouse. من این کارو کردم، حل شد. حالا شاید برا شما که میگی Z رو میگه فشار بده، رفتی تو تنظیمات، اونی که رو Z هست رو روی Left Mouse بذار. وقتی داری میدویی، فقط و فقط وقتی رسیدی به اونجا، یه لحظه کلیک چپ رو بزن که سریع بره از زیرش. اگه نگه داری کلیک چپ رو، از Irons عقب می افتی و میبازی.

2. این کاربر از Pitbull2015 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mafr07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

درست شد . تمومش کردم .
    انصافا عجب گرافیکی داشت . ولی به نظرم از بین بازیهایی که تو 2-3 سال گذشته اومده هیچکدوم به BF4 نمیرسه (از لحاظ جذابیت) علی الخصوص بخش مولتی پلیرش

4. این کاربر از mafr07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

درست شد . تمومش کردم .
    انصافا عجب گرافیکی داشت . ولی به نظرم از بین بازیهایی که تو 2-3 سال گذشته اومده هیچکدوم به BF4 نمیرسه (از لحاظ جذابیت) علی الخصوص بخش مولتی پلیرش
    من Battlefield 4 از نظر داستان فوق العاده قوی و احساسیش خیلی دوست دارم ولی از لحاظ گرافیک صد البتّه از Call Of Duty : Advanced Warfare خوشم میاد! گرافیک COD:AW کجا و BF 4 کجا! واقعاً گرافیک COD:AW شاهکار بود. همین چند روز پیش یه Game Play از COD:AW از You Tube دانلود کردم، لپ تاپ طرف MSI GT80 Titan SLI بود که کارت گرافیکش 16 گیگ DDR5 اختصاصی بود که دو تا GTX 980M 8 GB داشت! روی حدّاکثر تنظیمات که بازی می کرد، درصد استفاده از گرافیک اوّل به 88 درصد رسید و درصد استفاده از گرافیک دوّمش به 83 درصد و دمای هر کدوم به 70 درجه رسید با این که Fan ـش روشن بود! البتّه ناگفته نمونه که میانگین فریمی که می گرفت هم نوشته بود که همش بین 150 تا 220 فریم می چرخید! خودم کف کردم وقتی دیدمش!

اگه نباشه جاش خالی می مونه mafr07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من Battlefield 4 از نظر داستان فوق العاده قوی و احساسیش خیلی دوست دارم ولی از لحاظ گرافیک صد البتّه از Call Of Duty : Advanced Warfare خوشم میاد! گرافیک COD:AW کجا و BF 4 کجا! واقعاً گرافیک COD:AW شاهکار بود. همین چند روز پیش یه Game Play از COD:AW از You Tube دانلود کردم، لپ تاپ طرف MSI GT80 Titan SLI بود که کارت گرافیکش 16 گیگ DDR5 اختصاصی بود که دو تا GTX 980M 8 GB داشت! روی حدّاکثر تنظیمات که بازی می کرد، درصد استفاده از گرافیک اوّل به 88 درصد رسید و درصد استفاده از گرافیک دوّمش به 83 درصد و دمای هر کدوم به 70 درجه رسید با این که Fan ـش روشن بود! البتّه ناگفته نمونه که میانگین فریمی که می گرفت هم نوشته بود که همش بین 150 تا 220 فریم می چرخید! خودم کف کردم وقتی دیدمش!
    اون که صد البته . گرافیک هیچ بازیه دیگه ای به این نمیرسه . من مولتی پلیر اینو ندیدم (بودجه برای خرید اورجینالش فعلا نداشتم ) ولی در کل تا اینجا مولتیه cod بدجوری جلو سری BF کم اورده بود . از نظر داستانی هم که دیگه نیازی به ذکر برتری BF نیست .
    ولی من هنوز تو کف گرافیک این بازی موندم . واقعا معرکه بود

7. این کاربر از mafr07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mobin20215's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

باسلام و ضمن تشکر خواسنم ببینم این یازی روی این سیستم قابل اجرا هست یا نه:
    سی پی یو:Intel Core i3 21-20 3.30GHz
    رم:4
    گرافیک:Amd Radeon Hd 5450
    باتشکر

داره خودمونی میشه mobin20215's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

باتشکر

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

باتشکر
    خیر............

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

کاملترین نسخه بازی که مولتی پلیر هم داشته باشه نامش چیست؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

سلام دوستان من تو یه مرحله گیر کردم کمک لازم دارم خواهشن کمک کنید اونجای که لباس روبات تنته و با یکی دیگه هستی میری تو تونل از تونل اتیش میاد جلوتر که میری یه موشک که اونجا باید چی کار کنم هر کاری کردم نشود

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام دوستان من تو یه مرحله گیر کردم کمک لازم دارم خواهشن کمک کنید اونجای که لباس روبات تنته و با یکی دیگه هستی میری تو تونل از تونل اتیش میاد جلوتر که میری یه موشک که اونجا باید چی کار کنم هر کاری کردم نشود
    سلام. خودتو سمت موشک بگیر و پشت هم دکمه های G و Q و کلیک چپ Mouse رو بزن که موشک رو بمباران کنی. این جا در واقع تو و Gideon دارید جلوی موشکی رو که پدر Will می خواست باهاش دنیا رو نابود کنه، می گیرید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •