با فركى قطعا شانسمون بيشتره
با فركى قطعا شانسمون بيشتره
توف لعنت به این فدراسیون فوتبال مرگ بر اینا این همه پول میچاپن نتونستن پول این وپرداخت کنن اون وقت ادعا میکنن ما بهترینیم دیگه ازاین ارزون تروبهتراز این و کجامیتونن پیداکنن خیلی کثافتن که یه سرمربی ایرانی بیارن سرمربی ایرانی مثل پشگل وقتی نمی تونه تیم اشغالشو بچرخونه چجوری دم از اقتدارمیزنه حرفاش همش گنده گوزیه من دیگه بعدازجام جهانی اصلا فوتبال ایرانو نگاه نمیکنم
یعنی اینجاس که مشخص میشه تو ورزش ما حتی یه نفر هم نیست که ذره ای دید ورزشی داشته باشه
حتی یه نفر هم نبود که به گوش آقای مربوطه برسونه که استاد، رئیس، جونم کف پات، این بازی فوتباله؛ یک در میلیون اومد و ایران صعود کرد!
بعد که اینا برگشتن چه طوری میخوای به مردم بگی با کیروش توافق نکردیم؟ بذار تیم تو گروهی حذف بشه که یه نیمچه بهونه ای داشته باشیم
ولی دریغ که اگه اینا فوتبال می فهمیدن الان تیم، تیم دیگه ای بود و جایگاه جایگاه دیگه ای!
خوب بود بعد از جام ملتها با كيروش به توافق نمي رسيدن حداقل ميشد اميد داشت بعد عمري يه جام ميگيريم البته شايدم خودش داره فرار ميكنه!
اين فوتبالي كه ما داريم هيچ اميدي بهش نيست مگر اين كه هرزگاهي يه ادم كاربلدي پاشه بياد و نيمچه موفقيتي به دست بياريم گير اوردن يك چنين
مربي هم كار سختي هست مگر اين كه جهانگرد باشه![]()
دیگه فدراسیون ازاین بهتر میخوادکیو بیاره از سیاست کثیف این فدراسیون کی خبرداره وقتی جام جهانی98 تاکتیک سرمربی خارجی که باعث خار وذلیلی استرالیا شد اینداختن بیرون یه سرمربی پشگل روفرستادن به جام جهانی98 که عین خرنمیفهمید
این فدراسیون فقط داره ملت خرمیکنه انقدرکیروشو اذیت کردن من درتعجبم که چرا ایران به جام جهانی صعودکرد کیروشوننداختن و یه سرمربی ایرانی بفرستن این فدارسیون تا 200سال دیگه هم درست نمیشه اینافقط سرمربی یک بارمصرف میارن
مگراین که یکی بیاد ریشه اینا روکه مثل زالو توفدراسیون پول میچاپنو انگ بی پولی میزنن روازجابکنه
بچه ها کیروش گفته این مصاحبه ای که از من منتشر شده واسه خیلی وقت پیشه که من با یه روزنامه پرتغالی کرده بودم.
.
فرکی مربی ایه که با فولاد قهرمان شد، ولی فولاد این فصل با اسکوچیچ کروات قرارداد بسته. ( دیگه همه میفهمن که این دستور از بالا بوده و فرکی رو برای تیم ملی می خوان! )
.
.
.
.
به نظر من تیم ملی باید بعد از جام جهانی، یه پوست اندازی خفن بکنه... امثال نکونام، شجاعی یا ... که سن و سال شون بالاست و هیچ نفعی ندارن باید برن و جاشون رو به بازیکنان جوون بدن.
.
من میگم نباید حتی 10% به فکر کسب مقام و رتبه تو جام ملت های 2015 باشیم...
جام ملت های 2015، باید جایی باشه که بازیکنای جوون بیان یه کم کسب تجربه کنن. خودشون رو با هم هماهنگ کنن.
.
تا شاید بتونیم تیم ملی بهتری برای 2018 روسیه بفرستیم.![]()
کاش هدفشون از اوردن فرکی همین بود . خیلی عالی بود اگه واقعا هدفشون بازیکن سازی از همین الان بود .
اما اینا فقط به خاطر پول دارن میان کی روش رو کنار میزنن و واسه خالی نبودن عریضه مربی ای رو میارن که فصل پیش اسم بهترین مربی فصل رو یدک کشید .
من همین پشت کامپیوتر خودم رو دار میزنم اگه اینا به هدف پوست انداری این کار بخوان انجام بدن .
وقتی کی روش اومد ماموریتی که بهش دادن ، صعود ایران به حام جهانی بود . واسه همین کی روش برداشت از بازیکنهای باتجربه تر استفاده کرد . حتی رفت از بازیکنهای ایرانی خارج از کشور اورد تو تیم . یعنی یه جور ضرب العجل بود واسش و ته زورش رو زد .
اما همین پوست اندازی رو مگه کی روش که مربی بهتریه نمیتونه انجام بده . اگه همین وظیفه رو بهش دیکته میکردن و بهش میگفتن که تیم رو واسه جام جهانی 2018 (نه 2014) اماده کنه اون هم وقت داشت واسه پوست اندازی ای که میگی .
حتی اون هم نمیشه درست درمون انجام داد . اما با بازیکنهای خوب جوونی که داریم میشد اینا رو واسه جام جهانی 2018 اماده کنیم و تیمی بفرستیم لااقل در حد تیم ژاپن .
دقیقا همون حرف بالایی رو خیلی خوب گفته امید رض :
اینافقط سرمربی یک بارمصرف میارن
Last edited by Gregar; 19-06-2014 at 16:47.
درسته
من نمیگم اینا فرکی رو آوردن، که بازیکن سازی کنن،
اتفاقا همین طور که گفتی کارلوس کیروش بهترین گزینه میتونه باشه، چه برای نتیجه گیری های کوتاه مدت، چه برای بازیکن سازی...
امثال فیگو و ... رو کیروش با قهرمانی با تیم زیر 20 سال پرتغال معرفی کرد به دنیا.
.
می خوام بگم، چه خوب میشه، اگه اینکار رو بکنیم.
.
.
منم دقیقا حرف دوست مون امید رض رو تایید می کنم.
اختصاصی خبرآنلاین ازرختکن تیم ملی/کفاشیان به کروش خسته نباشیدهم نگفت/بازیکنان:چراکفاشیان بااوقهراست؟
ورزش > فوتبال ملی - اگر تا پیش از بازی نیجریه، بعضی از بازیکنان تیم ملی با شک و تردید درباره قهر کفاشیان و کروش صحبت می کردند، پس از بازی و در رختکن، از این اتفاق مطمئن شدند.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ کارلوس کروش پس از بازی سریعا به رختکن تیم رفت تا به بازیکنانش خسته نباشید بگوید. او سپس در گوشه ای از رختکن ایستاد تا برای رفتن به کنفرانس آماده باشد. در این لحظات رئیس فدراسیون به همراه نصرالله سجادی معاون وزیر ورزش وارد رختکن شد. بازیکنان نگاه زیر چشمی به حالات رئیس انداختند، به ویژه وقتی قصد داشت به آنها و کروش خسته نباشید بگوید. کفاشیان با حالتی که انگار علاقه ای ندارد با سرمربی ایران دست بدهد، به سمت او رفت و بی آنکه حتی به او نگاه کند و «خسته نباشید» بگوید، دست داد و سمت بازیکنان رفت! کفاشیان که بارها و بارها، حتی چند روز پیش گفته بود که اصلا با کروش قهر نیست و اتفاقا مربی پرتغالی دوستش دارد، با همین حرکت چیزهایی را باید، برای بازیکنان والبته رسانه ها ثابت کرد.
بازیکنان پس از این اتفاق در گوشی می گفتند که «باید کروش را طلا بگیرند اما ببین چطور با او رفتار می کنند.» دیروز هم بعضی بازیکنان در اردوی تیم «ماجراهای آل اشپورت» را عامل اصلی این اختلاف می دانند. طیق شنیده های موثق دو طرف از هم کاملا شاکی هستند؛ کروش بابت مصاحبه هایی که کروش به خاطر آل اشپورت علیه اش کرد و کفاشیان بابت اینکه، او تنها در این ماجرا دنبال پول بود نه کیفیت لباس ها. اما آنچه کاملا قطعی است، قهر رئیس و سرمربی با یکدیگر است. آنها حتی در هتل تیم ملی با هم رودرو نمی شوند و حرفی برای گفتن ندارند.
43 43
با حذف اسپانیا بیشتر به جمله ی کیروش که گفت ما تو جام موندیم ,دلگرم میشم
اگه بازی اول رو میباختیم چون امیدی به برد مقابل آرژانتین هم نداشتیم رسمن 2تا بازی بعدمون تشریفاتی میشد (مثل بازی آخر اسپانیا) ولی الان امید و شانس صعود هنوز هست
یه نقطه ی قوت تو بازی به نظر من این بود که بازیکنا وقتی توپ دست حریف بود سعی میکردن با چنگ و دندون دربیارین درصورتی که تو بازی های قبلی ایران هیچوقت اینطوری نبود همیشه صبر میکرد تا حریف توپ رو لو بده
واقعن نمیشه از زحمتای کیروش گذشت امیدوارم تا جام ملت ها بمونه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)