Nesta: Messi tougher to stop than Ronaldo
Globally, looking at the whole career, the highest peak is touched by Messi. Unfortunately, one year I played against him four times in a season, I’ve been very unlucky and already pretty old
He has something special, a real out of the ordinary player. CR7 is a great champion too, but Messi is special, is the toughest one for a defender. Messi can make ten sprints in a row, it’s impossible for you to stand against him
الساندرو نستا: توقف مسی سخت تر از رونالدوست
به طور کلی، با نگاه به کل حرفه، بالاترین قله رو مسی لمس کرده. متاسفانه یک سال من چهار بار در یک فصل جلوی او بازی کردم، من خیلی بدشانس بودم و پیر هم شده بودم.
او یک چیز خاص دارد، چیزی واقعا بیشتر از یک بازیکن عادی. سی آر 7 هم یک قهرمان بزرگ است، اما مسی خاص است، او برای یک مدافع سخت ترین است. مسی می تواند ده استارت پشت سر هم بزند، برای شما غیرممکن است که جلوی او ایستادگی کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نستا درباره بازی آرژانتین سوییس و حرکت منجر به برد جادوگر بارسا اضافه کرد
You’re already more than tired while he’s fresh and reactive, there’s no match against him, he keeps the ball like no one else
شما چیزی فراتر از خسته هستید وقتی او باطراوت و فعال است، هیچ همتایی در برابر او نیست، هیچکس مانند او توپ را نگه نمیدارد