تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 32 اولاول ... 612131415161718192026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 313

نام تاپيک: تاپیک هواداران تیم ملی آرژانتین | آلبی سلسته

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

Nesta: Messi tougher to stop than Ronaldo

Globally, looking at the whole career, the highest peak is touched by Messi. Unfortunately, one year I played against him four times in a season, I’ve been very unlucky and already pretty old

He has something special, a real out of the ordinary player. CR7 is a great champion too, but Messi is special, is the toughest one for a defender. Messi can make ten sprints in a row, it’s impossible for you to stand against him

الساندرو نستا: توقف مسی سخت تر از رونالدوست

به طور کلی، با نگاه به کل حرفه، بالاترین قله رو مسی لمس کرده. متاسفانه یک سال من چهار بار در یک فصل جلوی او بازی کردم، من خیلی بدشانس بودم و پیر هم شده بودم.

او یک چیز خاص دارد، چیزی واقعا بیشتر از یک بازیکن عادی. سی آر 7 هم یک قهرمان بزرگ است، اما مسی خاص است، او برای یک مدافع سخت ترین است. مسی می تواند ده استارت پشت سر هم بزند، برای شما غیرممکن است که جلوی او ایستادگی کنید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نستا درباره بازی آرژانتین سوییس و حرکت منجر به برد جادوگر بارسا اضافه کرد

You’re already more than tired while he’s fresh and reactive, there’s no match against him, he keeps the ball like no one else

شما چیزی فراتر از خسته هستید وقتی او باطراوت و فعال است، هیچ همتایی در برابر او نیست، هیچکس مانند او توپ را نگه نمیدارد

2. 3 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض هازارد: باید مسی را مهار کنیم؛ از دید من او بهترین بازیکن دنیاست

به گزارش فور فور تو، ادن هازارد که عملکردی قابل قبول در ترکیب شیاطین سرخ داشته است باور دارد که مهار مسی به بلژیک کمک خواهد کرد تا به مرحله بعد صعود کند. وی در مورد مسی و بازی مقابل آرژانتین گفت:

"ما می‌دانیم که بهترین بازیکن دنیا در این تیم است، اما اگر بتوانیم او را مهار کنیم شانس صعود داریم، ولی این آسان نخواهد بود. از دید من او بهترین بازیکن جهان است.
    من نمی دانم که آیا می‌توانیم او را مهار کنیم یا نه، ولی ما بازی های او و آرژانتین را دیده ایم و تلاش می‌کنیم پیروز شویم. آن‌ها آنخل دی‌ماریا را نیز دارند، اما مسی متفاوت است."

ستاره جوان بلژیکی ها امیدوار است این تیم از تیم رویایی 1986 که در آن سال به مقام چهارم رسید، عملکردی بهتر داشته باشد. او در این مورد می‌گوید:

"ما چهار پیروزی از چهار بازی خود در جام جهانی کسب کرده ایم که تیم های زیادی موفق به انجام اینکار نشده‌اند. اکنون می‌خواهیم این روند را ادامه دهیم. رسیدن به تیم سال 1986 یک هدف است. غیر ممکن نیست و برای آن خواهیم جنگید. ما می‌توانیم با شکست آرژانتین اینکار را انجام دهیم."

"طرفداری"

4. 2 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

Messi's team-mates must match him - Raul

Messi is doing what Maradona had done in 1986 but others in blue and white are yet to respond the way Maradona's teammates did back then

رائول: هم تیمی های مسی باید به او برسن

مسی داره کاری رو میکنه که مارادونا در 1986 کرد اما سایر بازیکنان آرژانتین هنوز جوری که هم تیمی های مارادونا اون موقع جواب دادن جواب ندادن

6. 3 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض کورتوآ: مهار مسی غیرممکن است

تیم ملی فوتبال بلژیک با پیروزی دو بر یک که برابر آمریکا به دست آورد، جواز صعود به یک چهارم نهایی جام‌جهانی 2014 برزیل را گرفت و باید در این مرحله به مصاف تیم ملی فوتبال آرژانتین برود.

تیبو کورتوآ، سنگربان بلژیک بازی برابر آرژانتین را بسیار سخت توصیف کرد. او گفت: بدون شک بازی برابر آرژانتین بسیار سخت و پیچیده خواهد بود ولی ما برای پیروزی لحظه‌ای دست از تلاش برنمی‌داریم و تنها به پیروزی برابر آرژانتین فکر می‌کنیم.

کورتوآ، دروازبان چلسی است که چند فصلی است به طور قرضی در آتلتیکو مادرید توپ می‌زند اما ژوزه مورینیو، سرمربی آبی‌پوشان لندن اعلام کرد که او باید بعد از جام‌جهانی به استمفوردبریج برگردد. این دروازبان بلژیکی به ستایش از لیونل مسی پرداخت و گفت: مسی را به خوبی می‌شناسم. چند بار با پیراهن آتلتیکو مادرید برابر او قرار گرفته‌ام. از این که دوباره برابر مسی - این بار با پیراهن تیم ملی - قرار می‌گیرم، خوشحال هستم. امیدوارم که بازی خوبی برابر یاران مسی داشته باشیم و بتوانیم جواز صعود به دور بعد را به دست آوریم.

سنگربان 22 ساله بلژیک در پایان سخنان خود گفت: تقریبا غیرممکن است که بتوان خود را کاملا آماده رویارویی با مسی کرد؛ چرا که اگر نوار بازی‌های مسی را نگاه کنی می‌توانی به این نتیجه برسی که پیش‌بینی حرکات او در زمین غیرممکن است. برای او تنها یک فرصت کافی است و می‌تواند در هر لحظه کار خود را بکند.
    Last edited by V E S T A; 03-07-2014 at 17:11.

8. 3 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

بی شک آرژانتین میزنه بلژیک رو.خیلی دوست دارم آرژانتین پیروز این جام بشه

10. 3 کاربر از hp722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Barsoneri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

تو جام 86 حداقل باریکنان آرژانتین خوشونو برای تیم میکشتند ولی آرژانتین فعلی با اینکه ستاره های زیادی در خط حمله داره حتی یک سوم تواناییهاشونو نشون ندادند
    تا اینجا مسی یک تنه تیم را به این مرحله رسونده

12. 2 کاربر از Barsoneri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بازگشت آگوئرو به تمرينات تيم آرژانتين

آگوئه و ملي‌پوش مصدوم تيم آرژانتين به تمرينات تيمي بازگشته و آماده رويارويي با تيم بلژيک است.

آگوئرو مهاجم تيم ملي آرژانتين و منچستر‌سيتي در ديدار مرحله گروهي مقابل نيجريه‌ از ناحيه ران پاي چپ دچار مصدوميت‌ شد.

وي در ديدار مرحله يک هشتم نهايي مقابل سوئيس نتوانست تيم ملي آرژانتين را همراهي کند و در جشن صعود به مرحله يک چهارم پاياني نقشي نداشت.

بر اساس اين گزارش، آگوئرو با پشت سر گذاشتن دوره مصدوميت ابتدا به تمرينات فردي و سپس تمرين با بازيکنان ذخيره تيم پرداخت پزشکان تيم اميدوارند آگوئرو در بازي شنبه مقابل بلژيک بتواند بار ديگر در ترکيب اصلي تيم قرار بگيرد.

14. 3 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

امیدوارم فقط باعث حس رقابت و عملکرد بهتر لاوتزی بشه. یعنی سابیا میتونه از اسم آگوئرو بگذره؟ کورتوا که معرف حضور همه هست دفاع بلژیک هم اینطور که شنیدم فوق العاده است باید قدر موقعیت ها رو دونست. هرچند برای من مهمترین بازی همین بازی سوییس بود که آرژانتین نتیجه گرفت.

16. 2 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض فان بویتن : برای مهار مسی با گواردیولا مشورت کردم

به گزارش خبرگزاری اسپانیا ، دانیل فان بویتن که باید فرداشب خط دفاع تیم ملی بلژیک را در دیدار یک چهارم نهایی برابر تیم آرژانتین رهبری کند ، با پپ گواردیولا سرمربی بایرن مونیخ که قبلا مربی لیونل مسی در بارسلونا بوده ، در مورد گزینه های مهار مسی مشورت کرد.

فان بویتن 37 ساله گفت :« مسی بهترین بازیکن جهان است ولی ما باید سعی کنیم او را محدود کنیم.برای همین از گواردیولا مشورت گرفتم.»

فان بویتن همچنین تاکید کرد ازکیل لاوتسی و سرخیو آگوئرو - در صورت حضور در میدان - مهره های خطرناکی هستند.

18. این کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض پیام مسی به نیمار: دوستم هر چه زودتر برگرد

تیم ملی فوتبال برزیل با پیروزی دو بر یک که برابر کلمبیا به دست آورد جواز صعود به نیمه نهایی را به دست آورد. این تیم باید در این مرحله به مصاف تیم ملی فوتبال آلمان برود که با یک گل فرانسه را از پیش‌رو برداشت.

هر چند برزیلی‌ها از صعود تیمشان به نیمه نهایی خوشحال هستند، اما آسیب دیدگی نیمار کام آنها را تلخ کرد.
    نیمار در دقیقه 88 بعد از برخورد شدید با زونیگا مدافع کلمبیا از ناحیه کمر آسیب دید و راهی بیمارستان شد. لیونل مسی که همبازی نیمار در بارسلونا است برای او آرزوی بهبودی کرد. مسی در صفحه اجتماعی خود در

توییتر نوشت: "نیمار، امیدوارم هر چه زوتر دوران آسیب دیدگی‌ات را پشت سرگذاری. نیمار دوست من برایت بهبودی سریع آرزومندم."

پزشک برزیل اعلام کرده مهره سوم کمر نیمار شکسته و به این ترتیب این بازیکن نمی‌تواند در ادامه مسابقات برزیل را همراهی کند.

برزیل در نیمه نهایی علاوه بر غیبت نیمار، تیاگو سیلو را هم به خاطر دو اخطاره شدن در اختیار نخواهد داشت

"ایسنا"

20. 2 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •