دوستان طرفدار آلمان از خود هیتلر بیشتر تعصب دارن رو تیم![]()
برزیل
مکزیک
اسپانیا
هلند
شیلی
استرالیا
کلمبیا
ژاپن
یونان
اروگوئه
انگلیس
ایتالیا
سوئیس
فرانسه
آرژانتین
ایران
آلمان
پرتغال
بلژیک
روسیه
امریکا
هندوراس
دوستان طرفدار آلمان از خود هیتلر بیشتر تعصب دارن رو تیم![]()
ایران
بعدش فرانسه
یه آقایی میره بقالی میگه اقا دوغ دارین؟ میگه آره دارم... یارو میگه پس یه نوشابه بده!
حالا احسان هم گشته گشته دیده هندوراس نیست گیر داده... مرام داش احسانو عشقه![]()
ای کاش ایالات متحده هم میبود توی نظر سنجی .
با این حال من به فرانـسـه () و روسـیه رای دادم .
یه سری هستن که همیشه دنبال گزینه هایی هستن که کمتر تو چشمن
من از اونام ( از شغلم بگیر تا تمام چیزایی که ازش به صورت روز مره استفاده می کنم)
یادش بخیر دهن این سورنا سرویس بشه که 3 هزارتا پست رو به باد داد منو بگو نشتسم 12 تا پستر برا هندوراس زدمیادش بخیر و طرف داران سرکوب شده اش سلامت باشند.
نوکرم داداش یه دونه باشی
از نظر من هرجی کم طرفدار تر بهتر
یه زمانی مسخره میکردن منو که چرا رفتی سراغ بازی سازی الان شده یکی از دغدغه های دولت (نتیجه : شدم یکی از بانیا این صنعت )
یا رفتم سراغ blender همه مسخره می کردن که این حرکت چیه ولی خوب الان یکی از قدرت مند ها شده (نتیجه : شدم یکی از پدر های بلندر)
حتی ورزش حرفه ایم هم کشتی کج بود که 300 نفر بیشتر عضو نداشت الان شدم تنها کسی که بعد انقلاب باشگاه کشتی کج آمریکایی داشته ( البطه 2 سال )
همیشه دیونه این لقب ها هستم
هندوراس هم احتمالش هست یه روزی خودشو بکشه بالا
شاید شدم پدر دلسوز هندوراس
Last edited by ehsan_wwe; 22-05-2014 at 11:33. دليل: جزیات تکمیلی
سلام
من همیشه عاشق "قدرت های نوظهور" بوده و هستم.... به این خاطر 2010 طرفدار اسپانیا بودم که تا الان قهرمان نشده بود و به نوعی قدرت های نوظهور به حساب میومد.
امسال خیلی دوست دارم یه تیم معمولی با یه انقلاب درونی بتونه شگفتی ساز بشه و قدرت نویی ظهور کنه، تیمی مثل سوئیس یا بلژیک / اما اگر همه چیز طبق چیزی که
روی کاغذ هست پیش بره و قرار بر قهرمان شدن یکی از قدرت ها باشه، 100% اسپانیا
![]()
![]()
با تشکر مهران...
چه بردیم و خوشحال شدیم، چه باختیم و اشک ریختیم، چه خیلی بد باختیم، بد شانسی، بازی بد، ناداوری و ...، فرقی نداشت و نداره، فقط فرانسه!
برزیل
برزیل اروپا پرتغال
برزیل آسیا ایران![]()
راست میگی ... کاش آمریکا رو هم میگذاشتم ...
دیدم یکی از بچه ها هم تاپیکش رو هم زده و خیلی علاقه مند بوده از گذشته به این تیم ... آقا مهران هم گفتند از طرفداران آمریکا اند ....
نمیدونستم اینقدر تیم محبوبیه اگر نه حتما" اضافه میکردم... من فکر میکنم آمریکا در فوتبال حرف چندانی برای گفتن نداره (بیشتر فوتبال آمریکاییش معروفه) و اینکه همیشه هم به همراه مکزیک و هندوراس و کاستاریکا توی جام جهانی حضور دارند بخاطر اینه که تیم قدرتمندی در آمریکای مرکزی و شمالی وجود نداره و راحت میتونند به جام بیاند... به همین دلایل معتقد بودم نمیتونه گزینه ی مهمی باشه !
با این حال پیگیری میکنم و از مدیر این بخش میخوام در صورت امکان به نظرسنجی اضافه بشه! (امکانش وجود داره ؟)
فقط تیم ملی ایران عشقه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)