واقعاً هلند در پنالتی ها روی تجربه مربی و بازیکنانش برد هرچند اصلاً نباید بازی به پنالتی می کشید چون اینجوری به نفع بقیه تیمها شد.اون تعویض های دروازه بان و هونته لار آخر تجربه مربی رو نشون می داد
نحوه چیدمان پنالتی زن ها هم خیلی خوب بود
واقعاً هلند در پنالتی ها روی تجربه مربی و بازیکنانش برد هرچند اصلاً نباید بازی به پنالتی می کشید چون اینجوری به نفع بقیه تیمها شد.اون تعویض های دروازه بان و هونته لار آخر تجربه مربی رو نشون می داد
نحوه چیدمان پنالتی زن ها هم خیلی خوب بود
تبریک به همه به خاطر صعود تو لحظه اخر.
دیشب تیرک دروازه کاستاریکا باید بهترین بازیکن زمین میشد 3 تا توپ هلند رو تونست بگیره.
کلا دیشب تا صعود کنه جونم به دهنم رسید و در ضمن خیل خوشحال هستم که ضد حمله دقیقه 90 کاستاریکا گل نشدش( واقعا دفاع ضعیفی داریم)
جای خالی دیانگ هم اون وسط حس میشه که بازیکن جنگنده نداریم
آقا دروازه بانتون به بازیکن های کاستاریکا چی میگفت؟ مشخص نشد؟
گل کنی میخورمت؟ نگا چه گنده ام!
تبریک...
تا اونجایی که من متوجه شدم اگه اشتباه نکنم می گفتش که I Know ... می خواست بگه می دونم کجا می خوای بزنی. و جالب که انصافا همه رو می دونست.
کاش بیشتر ازش استفاده می شد.
هلند همیشه در قلب ما جا داره. امشب اگر فن پرسی (عزیز دل) هم نباشه بازم میتونیم آرژانتین رو بفرستیم رده بندی.
اگر از ابتدای جام به بازیها نگاه کنیم همه چیز به نفع ماست.به بازیهای دو تیم هم نگاه کنیم بازم ما دست بالاتر رو داریم.
ایشااله امشب میریم فینال و به حقمون که سالهاست در انتظارش هستیم میرسیم.
دوستان کم کم باید منتظر بازی با المان ها باشیم
نگرانم. اتفاقات عجیبی تو این جام می افته که نمیشه هیچ جوره پیش بینیش کرد !
باید دید امشب چی میشه. امیدوارم که ون پرسی به بازی برسه.
باید بازی رو وسط زمین نگه دارن و بیشتر رو ضد حملات کار کنن !
نمیدونم ترکیب چی هست اما باید مراقب فرارهای مسی باشن. با اینکه دیگه اون بچه ی ریز میزه چند سال پیش نیست اما قدرت و چابکی بسیاز بالاش میتونه خطوط دفاعی هر تیمی رو بهم بریزه !
ایشالا امشب هلند انتقام ایرانو از ارژانتین میگیره![]()
In LVG we trust
هلند باید قهرمان بشه ... باید .
ما منتظر هلند در فینال هستم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)