تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 23 اولاول ... 6121314151617181920 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 226

نام تاپيک: تاپیک هواداران تیم ملی انگلیس | سه شیرها

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

دل‌پيرو: روني فوق‌العاده است

بازيکن سابق آتزوري که به همراه اين تيم در جام جهاني 2006 به عنوان قهرماني دست پيدا کرده است در اظهارنظري جالب از وين روني به عنوان کليد موفقيت سه شير در برزيل نام برده است.

الساندرو دل‌پيرو، مهاجم سابق يوونتوس در مصاحبه با «بي بي سي» ضمن تمجيد از مهاجم اول سه شير اظهار داشت: وين روني بازيکني فوق‌العاده است. در حال حاضر او شرايط خوبي دارد و تا آغاز جام جهاني بهتر هم خواهد شد.
    به نقل از تسنيم، دل‌پيرو در بخش ديگري از مصاحبه‌اش به رشد خوب بازيکنان ملي‌پوش انگليس اشاره کرد و گفت: انگلستان نسبت به 15 سال پيش تغيير کرده و حالا تبديل به يک تيم مدعي شده است. بازيکنان اين تيم در شرايط خوبي هستند و بدون ترديد ايتاليا در بازي اول برابر آنها نمي‌تواند راحت و آسوده باشد.

مردان چزاره پراندلي روز 24 خرداد در اولين ديدار خود در جام جهاني 2014 به مصاف انگليس خواهند رفت.

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

..............
    ..............
    ..............

هاجسون: جرارد هیچ مشکلی برای بازی با ایتالیا ندارد

جرارد در جلسه تمرینی دوشنبه به علت گرفتگی جزئی تمرینات سه شیرها را نیمه کاره رها کرد تا گمانه ها مبنی بر غیبت او در دیدار مقابل ایتالیا تقویت شود.

آی اسپورت-روی هاجسون، سرمربی تیم ملی انگلستان، تاکید کرد که استیون جرارد کاپیتان سه شیرها علی رغم ترک کردن جلسه تمرینی دوشنبه در نیمه کار هیچ مشکلی برای بازی مقابل ایتالیا ندارد.
    جرارد در جلسه تمرینی دوشنبه به علت گرفتگی جزئی تمرینات سه شیرها را نیمه کاره رها کرد تا گمانه ها مبنی بر غیبت او در دیدار مقابل ایتالیا تقویت شود اما هاجسون در این باره گفت: " هیچ اتفاقی نیفتاده برای جرارد نیفتاده است." و او می تواند در دیدار شنبه برابر ایتالیا حضور پیدا کند.
    او به خبرنگاران گفت:"من واقعا این بحث ها را نمی فهمم.به نظرم او دیروز بیش از حد روی خودش فشار آورده بود.مطلقا جرارد هیچ مشکلی برای بازی نخواهد داشت."
    او درباره وضعیت چمبرلین هم گفت:"الکس دیروز خیلی خوب تمرین کرد و ما تمرینات او را در طول هفته بررسی خواهیم کرد."

............
    ............
    ............

ویلشر: برای مهار پیرلو نقشه داریم

هافیک با استعداد تیم ملی انگلیس معتقد است مهار پیرلو مهم ترین چالش آن ها در دیدار مقابل ایتالیا خواهد بود.

آی اسپورت - انگلیس در اولین دیدار خود باید به مصاف ایتالیا در شهر مانائوس برود. جدالی که یادآور خاطرات 2 سال پیش و مرحله ی یک چهارم پایانی یورو 2012 است.
    جک ویلشر معتقد است که مهار پیرلو در میانه ی میدان مهم ترین چالش آن ها در مصاف با ایتالیا خواهد بود. ویلشر در گفت و گو با خبرنگاران گفت: " به خوبی از کیفیت بالای بازی پیرلو آگاهی داریم. او مانند استیوی (جرارد) می ماند. او بازیکن فوق العاده ای در میانه ی میدان است. او بهترین بازیساز تیمش نیز محسوب می شود."
    ویلشر همچنین نقش پیرلو را در بازی های گذشته ی دو تیم بسیار مهم ارزیابی کرده است: " در دو بازی قبلی که با ایتالیا داشتیم توانایی های پیرلو کاملا مشخص بود. او تفاوت ها را در زمین رقم می زند. اکنون اما به خوبی آماده ی مصاف با او هستیم."
    هافبک باشگاه آرسنال همچنین در رابطه با قرعه ی تیمش نیز گفت: " شاید انتظار چنین قرعه ای را در ابتدا نداشتیم اما اکنون همه آماده ی رقابت ها هستیم. ما در پرتغال به سختی تمرین کردیم و در میامی نیز شرایط خوبی داشتیم. اکنون همه احساس خوبی داریم و برای آغاز رقابت ها لحظه شماری می کنیم."

.....................................

میترسم یه چیزی بگم باز تیم مدیریت علیه من جبهه بگیره
    اینقدر تاپیکای بیخود ایجاد شده که یک روز پست ندی تاپیک اصلی تیمها میره صفحه دوم
    دیگه برای هر بازی ایران هم دارن یه تاپیک میزنن
    به راحتی میشد با مدیریت این قضیه 70 درصد این تاپیکا رو توی 5 یا 6 تاپیک جمع کرد
    Last edited by +ali; 11-06-2014 at 00:27.

2. 5 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

نگران نباش بعداز بازی دوم و مشخص شدن 100% حذف ایران دیگه از این جور برنامه ها خبری نخواهد بود!

4. 3 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

علی جان
    یه دستی کشیدم روی تاپیک ها.
    چون همه توی شور و جو جام جهانی هستیم، ما سعی کردیم از روز اول افتتاح انجمن ورلد کاپ، دست کاربرا رو برای ایجاد تاپیک باز بذاریم و تصمیم بر این بود چند روز قبل از شروع جام، تاپیک ها به صورت کلی بررسی بشن.
    جبهه گیری ای وجود نداره دادا. : )

6. 7 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

چاکر داش حسین عزیز
    دستت درد نکنه
    انصافا خیلی شلوغ شده بود

...............

خب انگار ولبک هم مصدوم شده و بازی اول رو از دست میده
    تمام روز گذشته رو زیر نظر فیزیوتراپ بوده
    اگه چمبرلین نرسه که نمیرسه و رونی هم بخواد وینگر باشه
    کی مهاجم باشه خوبه؟
    استرلینگ؟ یا خود رونی بره نوک بهتره؟

8. 4 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خبرنگارای انگلیسی که همراه تیم رفتن برزیل تو گزارشاشون میگن استرلینگ با اختلاف خیلی زیاد نسبت به بقیه امادست
    به نظرم باید تو بازی با ایتالیا فیکس باشه فقط باید این اخلاقشو درست کنه
    به نظرم می تونه هافبک راست باشه یا اگه رونی رو بخواد بره سمت چپ( که خیلی بعیده جلوی ایتالیا این کارو بکنه)می تونه استرلینگ بره پشت مهاجم
    کلا این سری تو بخش هجومی گزینه های خوبی داریم مثلا تو یورو یانگ داشت واسه ما فیکس بازی می کرد الان وضعیت طوری که ترکیب قابل پیشبینی نیست

10. 4 کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینجا چرا اینقدر سوتو کوره؟!
    حدود 8 ساعت تا اولین بازیمون باقی مونده
    من خودم به شخصه به جز انگلیس طرفدار ایتالیا هم هستم. با اینکه اولویت با انگلیسه ولی در کل بازی برام سخته!
    امیدوارم در هر صورت هم انگلیس صعود کنه هم ایتالیا
    ساعت بازی هم دیگه برای ما یکمی دیره ولی مجبوری حتما باید نگاهش کنیم
    ترکیب احتمالی بازی با ایتالیا:

ولی به نظر من ولبک نباید بازی کنه
    جاش باید رونی چپ بازی کنه و در مقابل ویلشر یا لالانا یکیشون به عنوان هافبک وسط نفوذی بازی کنن

12. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

هرچند من هیچ شناختی نسبت به انگلیس و نحوه بازیش ندارم اما به نظرم اگه استرلینگ و استوریج آماده باشن میتونن راحت ایتالیا رو ببرن...... جرارد و رونی هم با توجه به ترکیب احتمالا دفاعی ایتالیا با ضربه های پشت محوطه نباید رحم کنن.
    لوک شاو مگه مصدومه؟

14. 3 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

اینجا چرا اینقدر سوتو کوره؟!
    حدود 8 ساعت تا اولین بازیمون باقی مونده
    من خودم به شخصه به جز انگلیس طرفدار ایتالیا هم هستم. با اینکه اولویت با انگلیسه ولی در کل بازی برام سخته!
    امیدوارم در هر صورت هم انگلیس صعود کنه هم ایتالیا
    ساعت بازی هم دیگه برای ما یکمی دیره ولی مجبوری حتما باید نگاهش کنیم
    ترکیب احتمالی بازی با ایتالیا:

ولی به نظر من ولبک نباید بازی کنه
    جاش باید رونی چپ بازی کنه و در مقابل ویلشر یا لالانا یکیشون به عنوان هافبک وسط نفوذی بازی کنن
    بستگی داره ایتالیا چطور بازی کنه.. اگه 2-4-4 دایاموند باشه یکم ریسک هست 3-3-4 یا 1-3-2-4 . از یک سمت 3-3-4 می تونه خط هافبک خیلی قوی تری داشته باشه، از اون سمت هم 1-3-2-4 با حضور ولبک و استرلینگ می تونه خیلی فشار بیاره برای عریض کردن ایتالیا و فشار زیاد به مدافعانشون. از اون سمت ایتالیا شاید تصمیم بگیره 2-5-3 یوونتوسی بازی کنه، قضیه خیلی پیچیده میشه.

16. 4 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به نظرم این بازی ولبک باید باشه چون خیلی خوب فشار میاره... کاری که فصل پیش مقابل رئال کرد و الونسو رو از بازی خارج کرده بود
    با این که خود ایتالیاییها می گن اینجوری نیست ولی اگه پیرلو از کار بیفته بیشتر توان ایتالیا می ره استرلینگ و ولبک روی ضدحمله ها هم می تونن خیلی مفید باشن

نمی دونم چرا ولی کلا نسبت به این تیم انگلیس حس خوبی دارم ...
    لوک شاو مگه مصدومه؟
    مصدوم نیست ولی با وجود بینز شانس فیکس بودنو نداره

18. 4 کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

به نظرم این بازی ولبک باید باشه چون خیلی خوب فشار میاره... کاری که فصل پیش مقابل رئال کرد و الونسو رو از بازی خارج کرده بود
    با این که خود ایتالیاییها می گن اینجوری نیست ولی اگه پیرلو از کار بیفته بیشتر توان ایتالیا می ره استرلینگ و ولبک روی ضدحمله ها هم می تونن خیلی مفید باشن

نمی دونم چرا ولی کلا نسبت به این تیم انگلیس حس خوبی دارم ...

مصدوم نیست ولی با وجود بینز شانس فیکس بودنو نداره
    ولبک رسیده به بازی؟
    به نظرم از نطر مهره خیلی تیم سرتری داریم تا ایتالیای پیر
    امیدوارم حال این تیم سر تا پا شانسو بگیریم

20. این کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •