خیر ، چند ماهه که تغییرسیستم داده و به Nagra 3 ارتقا یافته و با سافتکم باز نیست!
خیر ، چند ماهه که تغییرسیستم داده و به Nagra 3 ارتقا یافته و با سافتکم باز نیست!
البته درست میفرمایید اما رای اسپورت سه تا سیستم داره fta .nagravision.Mediaguard
fta که از اسمش هم مشخصه رایگانه
نگراویژن که حک نشده و با سیسیکم بازه
مدیاگارد یا همون seca هم هرازگاهی حک میشه ولی چون کدش زود تغییر میکنه باید صبر کرد دید برای جام جهانی چی میشه
برنامه پخش کامل جام جهانی از پکیج tvp - به تفکیک کانال
![]()
EuroSport 1 و EuroSport 2 به طور HD و SD با پخش تیزهایی اعلام پوشش بازی های جام جهانی را با زبان انگلیسی اعلام کرد.
این دو شبکه در هاتبرد قابل دریافت است.
دوستان من دیدن بازیها با گزارس فارسی رو بیشتر دوست دارم (به جهنم که این پ*زها سانسورش هم میکنند)![]()
اما کد شدن شبکه 3 رو چیکارش کنم ؟![]()
+
در مورد کد seca برای rai هم یک توضیح بدید لطفا...
Last edited by banii; 28-05-2014 at 18:46.
سانسور و تاخير اين چيزاش قبول ولي من نميدونم صداي محيط ورزشگاه و جو رو مرض داريد كم ميكنيد ؟! حس ديدن بازي كلا عوض ميشه.
اقا خودمون ميتونيم اين تلاستار رو بگيريم يا بگيم خدمات محترم نصب بياد ؟
Sent from my iPad using Tapatalk
منبع خبر رو میگید؟
از سافتکم مخصوص دستگاهتون استفاده کنید
اگر تا حالا جهت یابی نکردید کار شما نیست! باید بگید کسی بیاد
+
در مورد گزارش فارسی جایی خوندم میشه صدای گزارش فارسی رو با تصویر HD کانالهای خارجی هماهنگ کرد.
اگر ----- HD شما قابلیت Time Shift (ماشین زمان) داشته باشه میتونین بازی رو مثلا از SRG سوییس یا TVP لهستان یا TRT ترکیه به صورت HD ببینید ولی تصویر رو چند ثانیه ای به تاخیر بندازین تا با صدای گزارشگر ایرانی هماهنگ بشه.
ضمناً صدای فردوسی پور رو میتونین با اتصال یک گیرنده دیجیتال USB به لپ تاپ یا با به کار گیری یک تلویزیون دوم پخش کنین.
ممنون منظورمن هم لیگ های اروپایی و جام جهانی بود
دوستان بازیا به وقت ایران تقریبا چه ساعاتی از شبانه روز میفته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)