علي جان اگه گوشي يو اس بي داشته باشه از اين طريق هم ميشه يا اگه گوشي بلوتوث داشته باشه ميتوني با خريدن يه دستگاه بلوتوث واسه كامپيوترت اطلاعات ردو بدل كني
امين جان كا300 سيمبين نيست و جاواست و تو اين رنج قيمت سوني اريكسون گوشي سيمبين نداره
علي جان اگه گوشي يو اس بي داشته باشه از اين طريق هم ميشه يا اگه گوشي بلوتوث داشته باشه ميتوني با خريدن يه دستگاه بلوتوث واسه كامپيوترت اطلاعات ردو بدل كني
امين جان كا300 سيمبين نيست و جاواست و تو اين رنج قيمت سوني اريكسون گوشي سيمبين نداره
خيلي ممنون از راهنمايي ات
نوشته شده توسط ali_j98
اگر کسی چیز بیستری در مورد مطالب بالا می دونه لطفا بگه.
با تشکر از همه ی دوستان
راستی چه رمی برای دبلیو 700 خوبه .منظورم مارکش بود و رم و700 تا چقدر ساپورت می کنه .
با تشکر.
دوست من مموريهايي كه به سوني ميخورن مخصوص سوني هستن و مدل خاصي ندارهنوشته شده توسط boob
![]()
دبليو 700 تا 2 گيگي ساپورت ميكنه![]()
علي جان براي جوابهات اگه يه نقل قول بزني خيلي بهتر ميشه, شايد دوستاني كه تازه عضو شدن يه كمي اشتباه كنن . ممنوننوشته شده توسط ali_j98
![]()
سلام دوستان.
من يه مشكل عجيب دارم.
غروبها كه به خونه مي رسم , با اينكه آنتن گوشي پره , اما به جاي IR-TCI مي نويسه Emergency Calls Only
فردا صبحش درست مي شه.
چند روز پيش كه شمال بودم هم بعضي وقتها اينطوري مي شد. در حالي كه آنتن پر بود و گوشي دوستم قابل استفاده بود.
مي شه راهنماييكنيد؟
مدل گوشي K750i
خط : كد 4
دوست عزيز وقتي كه شبكه مشكل داشته باشه و درست پوشش نده اين حالت بوجود مياد و توي اون نقطه اي كه بودي درست آنتن نميداده مثلا تو خونه ما طبقه اول هميشه اينطوريه اما وقتي ميرم طبقه دوم مشكل حل ميشه يعني اينكه يه جاهايي در واقع نقطه كور هستش كه بايد جابجا بشينوشته شده توسط ♪PSA♪
در ضمن ربطي هم به كد خط نداره 1 با 6 هيچ فرقي نداره![]()
مهدی جان خیلی دنبال برنامه ی تبدیل فرمت شو گشتم ولي پيدا نكردم
جان من يا برام بزارش يا اسمشو بگو
خلي ضروريه چون دارم ميرم مسافرت تا چند ساعت ديگه
دستت درد نكنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)