تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 42 اولاول ... 612131415161718192026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 415

نام تاپيک: پرسش و پاسخ روانپزشکی

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

من یه مشکل خیلی بزرگ دارم هواپیما بخوام سوار شم فکر میکنم سقوط میکنه ماشین سوار بشم فکر میکنم الان تصادف میکنه .

آخه ما از کجا بدونیم اون هواپیمایی که الان ایران تحریمه اون هواپیما 30 سال پیش ..درست بعد 30 سال بتونه کار بکنه از کجا معلوم بعد این همه سال مشکلی پیش نیاد واسش.

یا ازکجا اعتماد کنیم به راننده که روانی نباشه از زندگی سیر نباشه همرو به کشتن نده؟راننده اتوبوس.

یا قطار از کجا بدونیم یه نفر سر راه روی ریل قطار یه مشکلی به وجود نیورده باشه که مردم رو به کشتن بده؟

از کجا معلوم که من فردا زندم؟ رو چه حسابی برنامه ریزی کنم؟ مگه آدم کل زندگیش با یک تکه گوشت به نام قلب نیست؟اگر از کار بیفته چی؟

اگر من زن بگیرم از کجا معلوم که فرداش نگه برو بابا روانی من طلاق می خوام؟ ا زکجا معلوم بچه من سالم به دنیا میاد؟ و زنم افسردگی نگیره و زندگی تلخ نشه؟از کجا معلوم به خنسی نخوریم و گشنه بمونیم و من بیفتم زندان؟

شما چه جوری به این راحتی با این مسائل کنار میایین و برای آینده هم برنامه ریزی میکنید؟ به چی دلتون قرصه

کاربر فعال پرسش و پاسخ پزشكی laxer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Th

پيش فرض

من یه مشکل خیلی بزرگ دارم هواپیما بخوام سوار شم فکر میکنم سقوط میکنه ماشین سوار بشم فکر میکنم الان تصادف میکنه .

آخه ما از کجا بدونیم اون هواپیمایی که الان ایران تحریمه اون هواپیما 30 سال پیش ..درست بعد 30 سال بتونه کار بکنه از کجا معلوم بعد این همه سال مشکلی پیش نیاد واسش.

یا ازکجا اعتماد کنیم به راننده که روانی نباشه از زندگی سیر نباشه همرو به کشتن نده؟راننده اتوبوس.

یا قطار از کجا بدونیم یه نفر سر راه روی ریل قطار یه مشکلی به وجود نیورده باشه که مردم رو به کشتن بده؟

از کجا معلوم که من فردا زندم؟ رو چه حسابی برنامه ریزی کنم؟ مگه آدم کل زندگیش با یک تکه گوشت به نام قلب نیست؟اگر از کار بیفته چی؟

اگر من زن بگیرم از کجا معلوم که فرداش نگه برو بابا روانی من طلاق می خوام؟ ا زکجا معلوم بچه من سالم به دنیا میاد؟ و زنم افسردگی ن
    گیره و زندگی تلخ نشه؟از کجا معلوم به خنسی نخوریم و گشنه بمونیم و من بیفتم زندان؟

شما چه جوری به این راحتی با این مسائل کنار میایین و برای آینده هم برنامه ریزی میکنید؟ به چی دلتون قرصه
    تمام سوالاتی که برای خودتون مطرح کردید میتوان گفت به اتفاق قریب کلا" جوابشان بله است.
    هواپیمایی که پرسنل درست حسابی نداره و قطعاتش بدلیل تحریمات و بازی سیاست نایاب است.
    ماشینی که سوارش میشیم مثلا" اتوبوسی که باهاش به مناطق مختلف کشور مسافرت میکنیم رانندش ممکن است بدلیل یک سهل انگاری کل مسفارین رو به کشتن بده یا یهوی لاستیک اتوبوس بترکه و تمام سرنشینان فوت کنند.
    قطار های کشوری هم سابقه خوبی ندارند و همین سال ها هم اخبار خارج شدن از ریل سر تیتر خبر ها بود.
    همین افکار شما باعث میشه که فردا زنتون ازتون خسته بشه و نهایتا" طلاق بخواد و یا نه در بهترین حالت به زندگی ادامه بده و بدلیل رفتار شما افسردگی بگیره و زندگی تلخ بشه و بچه ای هم که قراره بیارید از نظر ژنتیکی به انواع اختلالات روانی مستعد باشه.
    اصلا" از کجا معلوم فردا خورشید منفجر نشه و کل عالم و عالمیت رو جزغاله نکنه؟ ( از این بد تر هست؟)
    از کجا معلوم شما قبل از به پایان رساندن مطالعه این پست قلب ( همون تکه گوشتی که ذکر کردین) از کار نیوفته؟

هر طور حساب کنید حرف هایتان منطقی است ولی...

در دنیای طبیعی در دنیای ریاضیات در دنیای فیزیک در درنیای همه علوم چیزی داریم به اسم حساسیت.
    حساسیت متغییری هست در همه عرصه های زندگی که تعیین کننده توجه و ارزش نهادن و جدی گرفتن یک چیز هست.
    در روان انسان حساسیت زیاد باعث ترس و هراس و افکار پارانوئیدی میشه.
    اگر حساسیت شما بالا باشد شما به کمترین چیز ممکن واکنش نشان میدهید و به تحرکات خارجی عکس العمل های شدید نشان میدهید.
    مثلا" شما در حال حاضر به مردن حساسیت پیدا کرده اید یعنی آستانه ی حساسیت شما نسبت به مرگ پایین آمده و شما با کمترین چیزی که به مرگ مرتبط باشد و یا راهی برای آن باشد تحریک شده و دچار هراس و اغتشاش فکری میشوید.
    حساسیت پایین هم خوب نیست و مشکلات خودش رو داره.

امکان وجود اختلال همراه مانند پارانوئید و انواع سایکوز وجود دارد و روانپزشک به صورت تخصصی بیماری رو تشخیص و درمان میکنه.

اما درمان شما چگونه است؟

مراجعه به روانپزشک->مراجعه به روانشناس->تکمیل دوره دارویی و رواندرمانی->بهبودی.
    به روانپزشک که مراجعه کنید شما رو به روانشناس معرفی میکنه و درواقع بیماری شما رو دو متخصص دنبال و درمان میکنند.

3. این کاربر از laxer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hesam_a_r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

با سلام خدمت اقای دکتر. به نظرتون برای مشکل فلج حواب ناشی از نارکولپسی (همراه با سندروم SAS) قرص کلومیپرامین بهتره یا ونلافاکسین

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Th

پيش فرض

با سلام خدمت اقای دکتر. به نظرتون برای مشکل فلج حواب ناشی از نارکولپسی (همراه با سندروم SAS) قرص کلومیپرامین بهتره یا ونلافاکسین
    کلومیپرامین بدلیل تاثیری خوبی که بر SAS داره در ارجحیت ـه. ( هرچند تاثیرش بر نارکولپسی به اندازه ونلافاکسین نیست)

ونلافاکسین بدلیل سندرم SAS تجویزش جائز نیست مگر با دوز کم.

آخر فروم باز روانپریش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

دوستان برای بستری شدن توی تیمارستان باید روانپزشک بنویسه یا به درخواست خانواده هم بستری میکنن؟

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Th

پيش فرض

دوستان برای بستری شدن توی تیمارستان باید روانپزشک بنویسه یا به درخواست خانواده هم بستری میکنن؟
    حتما" یک روانپزشک باید شما رو ببینه بعد به بیمارستان ارجاعتون بده.
    در خود بیمارستان هم میتونید توسط یه روانپزشک ویزیت بشین و در صورت احتیاج دستور بستری بده.

دکتر در بیمارستان دستش برای هر نوع دارویی بازه و از اینکه بیمارش بیش از اندازه مصرف کنه یا رژیم غذاییش رو ادامه نده مطمئنه چون همه این موارد در کنترل میشن.
    مثل MAOI که به صورت معمولی بندرت تجویز میشن چون رژیم سفت و سختی میخواد ولی در بیمارستان پزشک چون میدونه رژیمتون در کنترل پرستارا هست خیلی راحت تجویزش میکنه.

8. 3 کاربر از laxer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

فک کنم SAS را اشتباه متوجه شدید چون SASمنظور Sleep apnea syndrome باشه چون 2 پزشک نظرشون متفاوت بود خواستم بدونم کدومش بهتره ولی فک کنم کلومیپرامین خاصیت سداتیو بیشتری داشته باشه رو ایست تنفسی رو تشدید کنه

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Th

پيش فرض

فک کنم SAS را اشتباه متوجه شدید چون SASمنظور Sleep apnea syndrome باشه چون 2 پزشک نظرشون متفاوت بود خواستم بدونم کدومش بهتره ولی فک کنم کلومیپرامین خاصیت سداتیو بیشتری داشته باشه رو ایست تنفسی رو تشدید کنه
    خیر درست متوجه شدم.

کلومیپرامین خاصیت sedative بسیار ملایم و کمی داره.

چندین کتاب رو دوباره مرور کردم.

پروتریپتیلین که یکی از موثر ترین دارو ها برای آپنه هست رو با کلومیپرامین مقایسه کردم. ( اطلاعات و کتاب های موجود)
    پروتریپتلین ساعات خواب رو بشدت کاهش میده ( 215 دقیقه)
    بطور متوسط تعداد آپنه ها در ساعت رو به 3 بار کاهش میده.
    عمق و بازده خواب هم 46% بود.
    اما در کلومیپرامین زمان کل خواب 334 دقیقه بود و تعداد آپنه ها در طول یک ساعت 6 بار بود.
    بازده خواب هم 71%.

پس از این نظر کلومیپرامین نه اینکه SAS رو بدتر نمیکنه بلکه شاید بهبودی هم حاصل کنه.

از نظر من SNRI ممکن وضعیت خواب و SAS بد تر کنه تا TCAها.

به هر حال نظر اون دو دکترمهم تره , ما کلا" 2 سال مونده فارغ التحصیل شیم.

11. این کاربر از laxer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

ممنون از توجهتون .پس پروتیلبتیلن می تونه ایست تنفس CETNTRALبهنر کنه؟

کاربر فعال علوم انسانی mohammad varaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    کشور37 شهر 37 کوچه37 پلاک37

پيش فرض

دوستان من مشکل پرتی حواس و‌عدم‌تمرکز دارم و همینطور خواب .
    دکتربرام سرترالین تجویز کرده .
    به نظرتون چطوره؟ میتونه به تمرکز کمک کنه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •