نه صدای فن عادی هست
فروشنده سرت کلاه گزاشته بازیت بن شده
نه صدای فن عادی هست
فروشنده سرت کلاه گزاشته بازیت بن شده
سلام
1) نوع پردازش بر اساس Engine و Object های بکار رفته متفاوت است برای همین تفاوت در سرعت فن طبیعی هست .
2) بازی های دیجیتالی بروی یک اکانت ( Profile ) فعال میشن و برای بازی کردن اونها نیاز به وارد شدن با همان اکانت و اتصال به اینترنت میباشید.
اقا سلام-لطفا یکی منو راهنمایی کنه-من یه اکانت پی اس ان جدید ساختم -یکسالم شارژش کردم-الان میخوام برم داخل بازیه فیفا 16 یا فیفا 15 موقع وصل شدن به اینترنت این پیغامو میده gameplay recording paused because you entered a blocked scene. باید من الان چی کار کنم![]()
اقا سلام-لطفا یکی منو راهنمایی کنه-من یه اکانت پی اس ان جدید ساختم -یکسالم شارژش کردم-الان میخوام برم داخل بازیه فیفا 16 یا فیفا 15 موقع وصل شدن به اینترنت این پیغامو میده
gameplay recording paused because you entered a blocked scene. باید من الان چی کار کنم![]()
دوستان من اگه دیتای بازی دیجیتالی رو خودم دانلود کنم که رجین 1 هست،باید ظرفیت اکانت دیجیتالی که میخرم از یه سایت هم 1 باشه؟
بله باید ریجن یک باشه
سلام دوستان 14 روز پلاس رایگان که رو اکانت ژاپن میداد هنوز هست ?
بازی های پلی 3 رو میشه رو 4 بازی کرد؟ و سوال دیگه برای شبکه بازی کردن سرعت اینترنت چقدر باید باشه؟
۱.نمیشه،ولی انحصاری های ps3 ریمستر شدن که میتونی بخری و بازی کنی.
۲.با پینگ زیر۲۰۰ میشه بازی کرد.
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
سلام یه سوالی دارم ممنون میشم جواب بدین
این کنسول های پی اس 4 که تو بازار هست و روی جعبه کارخانه سازنده رو چین زده آیا این قطعات چینی هست؟ یا اینکه قطعات ژاپنی و منتاژ چین هست ؟ یا اصلا کارخانه سونی تو چین زده مثل یک شعبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)