ممنون!
ای بابا .از دست دادم پس.
عب نداره . باید برم دانلود کنم از یوتیوپ.
وقتی یادم میاد اون قسمتی که فامیل دور اومد تو برنامه
یعنی این بشر حرف نداره![]()
ممنون!
ای بابا .از دست دادم پس.
عب نداره . باید برم دانلود کنم از یوتیوپ.
وقتی یادم میاد اون قسمتی که فامیل دور اومد تو برنامه
یعنی این بشر حرف نداره![]()
تکرارش امروز صبح ساعت 11 بود!
البته چند تا تیکهاش حذف شده بود، همون نسخه شبکهی خانگی رو بگیرید ببینید!
مثلاً از قسمت خواستگاری کفش از توپ :
عمهزا: بَلَه ما شنیدیدم شما یه دختر توپی داری میخوایم برای پسر کفشمون خواستگاری(بخش بولد شده حذف شده بود!)
(اینجا بچهی فامیل خیلی با حال میگه چی شده؟ چـــی شـــده؟!)
+
همساده: خیلی ببخشیدا این دختر شما چند تا از ایی زنای قوم و خویشا یواشکی به من رسوندن که یِی بار افتاده خونهی همسایه
کلاقرمزی: اِهکی! خونه همساده بیوفته؟ اگه خونه همساده افتاده بود الان اینجا چکار میکرد! ورش میداشتن میبردن توو زمین خاکی باش بازی میکردن!
فامیل: الان کلاه شده بود!
عمهزا: ببخشید این اتفاق در بچگی برای هر بچهی توپی میوفته! آیا به هر حال زیر ماشین گیر کرده دیگَه؟ من میخوام بدونم با سنگ درآوردین با چوب درآوردین با دمپایی درآوردین؟
فامیل: نه نه نه اصلاً اصلاً شما فکر نکنید توی آسفالت باش بازی کردیم مگه شما قراره اینو ببرین تو آسفالت باش بازی بکنید؟
همساده: نه ما که میخواییم یه زمین چمنی براش تدارک ببینیم
فامیل: من اگه بدونم اینو بردین نمیدونم سیزدهبدر بردین پیک نیک اینو باهاش وسطی بازی کردین نمیدونم باش هفت سنگ بازی کردین انداختینش بالای درخت من اون موقع چه خاکی به سرم بگیرم
همساده: نه خانم! من خودُم دستُم توو کاره اتفاقاً ما یه زمین چمن خوبیم دیدیم میخوایم بندازیم پشت قبالش
عمهزا: تو استادیومَه درختم هست حالا اگه رو درختم گیر بکنَه یه دو تا جفتک برادرش میزنَه میارش پایین جفتکم که کی داده کی گرفته
...
همساده: خیلی عذرخواهی میکنما این دختر شما آیا کاتم برمیداره یا فقط مستقیم میره؟ من عروسی رو میخوام که فقط در مسیر مستقیم بره جلو ...
فامیل: خاک بر سر من! خاک بر سر من بشه که این چیزا رو من میشنوم این دختر من انحراف پیدا کنه یعنی منظورتون این بود؟ یعنی میگین منحرفه؟
...
(این بخش توپ کلاً حذف شده بود)
+
آخرشم زده بود مهمان این برنامه: رامبد جوان، که خبری ازش نبود!![]()
بچه ها من از ورزش سه کلیپ حدودا 34 دقیقه ای دانلود کردم... همونه؟؟؟
.
در ضمن لطف کنید یه روز قبلش خبر رسانی کنید.
ممنون!
سلام؛ ماجراهای آقای همساده رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مرور کنید.
بچه ها امشب بازی تیم ملی برابر نیجریه است ها...
پس کلاه قرمزی کی پخش میشه...؟
مجري: چي!؟ اين که بچه س...
فاميل: من نصف اين بودم زن گرفتم! اين که ديگه لندهوري شده واس خودش!!
مجري: آخه اين نه درس خونده، نه کار داره...
بچه: نه کف کرده!
فاميل: شما مگه تلوزيون نميبيني؟ همش ميگن مهم تفاهمه
مجري: آخه اين بچه اصلاً ميفهمه تفاهم يني چي؟
فاميل: بله که ميفهمه خودم بهش ياد دادم،تازه خيلي چيزاي ديگه هم بلده،بابايي اونايي که ديروز بهت ياد دادمو بگو به آقاي مجري...
بچه: نهادينه سازي صرفه جويي در مصرف آب، مبارزه با ترويج فرهنگ غربي، مذاکرات پنج بعلاوه يک
مجري: يني چون چارتا کلمه قلمبه سلمبه ياد گرفته ديگه وقت زن گرفتنشه؟
فاميل: آقاي مجري زن گرفتن که چيزي نيس، مردم با همين چارتا کلمه وزير ميشن!
اقا چیزی پخش شده یا نه .. چی باید بزنیم برای دانلود ها ؟ من می گردم جز همون قسمت شب اول چیزی نداره برای دانلود !
این جزو تیکه های من درآوردی اینترنتی هست یا واقعا پخش شده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)