فعلا که سرعت تک کانکشن من بعد از چندین ماه عالی شده ! امیدوارم ربطی به خلوتی تهران نداشته باشه
فعلا که سرعت تک کانکشن من بعد از چندین ماه عالی شده ! امیدوارم ربطی به خلوتی تهران نداشته باشه
512 محدود مخابرات لعنتی ... کی خطم میاد از شرش خلاص شم ...
![]()
توی تاپیک در موردش صحبت شد... از 4-3 روز مونده به عید سرعت همه ی ISP ها با هم خوب شد... نمیدونم دلیلش چیه... ولی ممکنه به خاطر تعطیلی باشه به خصوص تعطیلی دانشگاه ها...
من یواش یواش داره به نظرم میاد مشکل باید از زیر ساخت باشه... آخه پهنای باند سازمان ها و دانشگاه ها مستقیماً از زیر ساخت گرفته میشه... احتمالاً از وقتی پهنای باند کشور رو زیاد کردن سیستم فیلترینگ داره بهش فشار میاد و دیگه نمیکشه در نتیجه تک کانکشن سرعتش خراب شده... توی عید هم چون دانشگاهها و سازمان ها تعطیل میشن یه کم از این فشار برداشته شده و سرعت درست شده...
شاید... فقط یه فرضیه هستش..![]()
اگه زیر ساخته باید سراسری باشه چرا من 30 باشه بقیه 400 500 ؟
خوب خودت گفتی سرعتت الان خوب شده...
اتفاقاً من به نظرم اومده که مشکل سراسریه... به خاطر همین هم گفتم این رو... البته اگه از زیر ساخت هم باشه باز ممکنه یه فرقایی بین شهر ها باشه... البته نه خیلی.....
الان به نظر تو کدوم ISP این مشکل رو نداره؟ بگو تا با هم بریم اونجادر هر صورت من میخوام پارس رو عوض کنم خیلی لجم رو در آورده... بد شانسی تو منطقه ما هم هیشکی پورت نداره...
------------------
در ضمن بچه ها وقتی سرعتشون خرابه تست نمی ذارن!![]()
قبلا رو میگم . قبل عید من 30 بودم اما بقیه دیدی که 300 400 تست میذاشتن ! اگه زیر ساخته پس اون موقع جریان چی بود ؟
شاید تو همیشه توی ساعتای شلوغ سرعتت رو چک می کردی... اون موقع برا من فقط ساعت 1 شب به بعد خوب میشد اونم نه همه روزا... بعضی وقتا...
بعدشم قبل عید که کسی تست نمی ذاشت... فقط من بودم![]()
در هر صورت، منم کامل مطمئن نیستم... حالا بعد عید که سرعت خراب شد اگه بچه ها همکاری کنن معلوم میشه مشکل سراسریه یا نه....
![]()
نه اتفاقا من همیشه چک میکردم .بهترین رکوردم 45 اینا بود ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)