تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیــا با چنـد همسـری موافـق هستیــن ؟

راي دهنده
121. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با چند همسری مرد و زن موافق هستم.

8 6.61%
  • فقط با چند همسری مرد موافق هستم و مخالف چند همسری زن هستم.

18 14.88%
  • فقط با چند همسری زن موافق هستم و مخالف چند همسری مرد هستم.

3 2.48%
  • با چند همسری مرد و زن مخالف هستم.

92 76.03%
صفحه 16 از 28 اولاول ... 612131415161718192026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 276

نام تاپيک: چند همسری از دیدگاه روانشناسی | اخلاق | فلسفه

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

شما باید اول تعریف کلی خودتون رو از ازدواجی که مورد نظر دارید بیان کنید و مورد بررسی قرار بدید و نتایجش رو به ما نشون بدید و بعد بیاید به ایراد دیگران بپردازید
    شما فقط دارید غرب(البته از دید شما، که با واقعیت کیلیومترها فاصله داره) رو میکوبید یا واقعیت اجتماع رو نفی میکنید ولی چیزی که مورد نظر خودتون هست رو اصلا بیان نمیکنید چی هست
    یا فقط به یکسری کلمات کلی مثل خانواده و اخلاق و عاطفه و ... بسنده میکنید که تعاریف مشخصی نداره

اگر منظور شما از جفتگیری موضوع جن*سی هست فقط 30درصد بهش میدید بهتر بود از کلمه درصد استفاده کنید وگرنه جفتگیری تعریف دیگه داره
    جفتگیری(حتی بین حیوانات) فقط موضوع جن*سی نیست بلکه دقیقا همون ازدواج منظور هست
    یعنی احساس و خانواده و بقای نسل و نیاز جن*سی و ... هم در جفتگیری موردنظر هست
    ازدواج عبارت از فرايند علاقمندي، كشش جسمي، جنسي، رواني و به دنبال آن فراهم سازي شرايط اقتصادي ، اجتماعي، علمي، شغلي، خانوادگي، شخصي دو جنس مخالف ( زن و مرد يا دختر و پسر) در جهت ايجاد :

يك زندگي مشترك توأم با تفاهم، محبت، پويايي، زايندگي، و هدفمند.

چنین رخدادی از نظر بنده اسمش ازدواج هست و مثال هم براش در اطراف خودم چه در این کشور چه در کشورهای دیگری که بودم دیدم.
    نمیتونم مثلا بهتون بگم بروید خانواده باقر زاده رو ببینین که یک ازدواج موفق داشتن !!!

در مورد نقش احساسات و تفاهم فکری و پویایی و... در ازدواج حیوانات صرفا نظر شما بدون هیچ سندی هست.
    حیوانات اگر دیدگاه تکاملی به زندگی داشتن روند زندگیشون هم مدام در حال تغییر بود.
    جفت گیری حیوان صرفا به خاطر ترشح هورمون های جنسی هست که همون بقای نسل رو هم شامل میشه.

شما شهوت رو کاملا با محبت و پویایی و... اشتباه گرفتی، تو شهوت هم علاقه هست، اما علاقه صرفا جنسی.
    البته یک چیزی رو هم بگم، انسان معمولا چیزهایی رو که تجربه نکرده انکار میکنه.

اینکه شما عشق رو تجربه نکردین، طبیعی هست کلا عشق رو زیر سئوال ببرین و مفهوم خانواده براتون مضحک بیاد و صرفا جفت گیری رو دلیل بودن زن و مرد در کنار هم بدونین.
    و من هم نمیتونم تغییری در تجارب شما از زندگی ایجاد کنم.

این هم که به دیگران میگین عشق رو اثبات کن یک مغلطه هست، انگار من بهتون بگم محبت رو از نظر علم ثابت کنین !!!
    در حوزه علوم انسانی تجارب افراد هست که دید اونها به جهان رو شکل میده و متاسفانه توهم هم برشون میداره که حق با اوناست.

2. این کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

ازدواج عبارت از فرايند علاقمندي، كشش جسمي، جنسي، رواني و به دنبال آن فراهم سازي شرايط اقتصادي ، اجتماعي، علمي، شغلي، خانوادگي، شخصي دو جنس مخالف ( زن و مرد يا دختر و پسر) در جهت ايجاد :

يك زندگي مشترك توأم با تفاهم، محبت، پويايي، زايندگي، و هدفمند.

چنین رخدادی از نظر بنده اسمش ازدواج هست و مثال هم براش در اطراف خودم چه در این کشور چه در کشورهای دیگری که بودم دیدم.
    نمیتونم مثلا بهتون بگم بروید خانواده باقر زاده رو ببینین که یک ازدواج موفق داشتن !!!

در مورد نقش احساسات و تفاهم فکری و پویایی و... در ازدواج حیوانات صرفا نظر شما بدون هیچ سندی هست.
    حیوانات اگر دیدگاه تکاملی به زندگی داشتن روند زندگیشون هم مدام در حال تغییر بود.
    جفت گیری حیوان صرفا به خاطر ترشح هورمون های جنسی هست که همون بقای نسل رو هم شامل میشه.

شما شهوت رو کاملا با محبت و پویایی و... اشتباه گرفتی، تو شهوت هم علاقه هست، اما علاقه صرفا جنسی.
    البته یک چیزی رو هم بگم، انسان معمولا چیزهایی رو که تجربه نکرده انکار میکنه.

اینکه شما عشق رو تجربه نکردین، طبیعی هست کلا عشق رو زیر سئوال ببرین و مفهوم خانواده براتون مضحک بیاد و صرفا جفت گیری رو دلیل بودن زن و مرد در کنار هم بدونین.
    و من هم نمیتونم تغییری در تجارب شما از زندگی ایجاد کنم.

این هم که به دیگران میگین عشق رو اثبات کن یک مغلطه هست، انگار من بهتون بگم محبت رو از نظر علم ثابت کنین !!!
    در حوزه علوم انسانی تجارب افراد هست که دید اونها به جهان رو شکل میده و متاسفانه توهم هم برشون میداره که حق با اوناست.
    گرامی مشخصا شما در مباحثه ار راه منطق و استدلال خارج شدید و مباحث شخصی و زیرسوال بردن مطرف مقابل رو با سفسطه و قضاوت شخصیتی طرفتون میخواید پیش ببرید
    این نوع بحث فقط باعث قفل شدن تاپیک و جدل و هیاهو هست نه چیز دیگه

وگرنه نه شما کوچکترین دانشی از تجارب شخصی من دارید که اینطور نظر میدید و نه تجارب شخصی شما کوچکترین سند و ارزش ملاکی هست که بهش استناد میکنید

علاقه ای به این نوع مباحثه ندارم وگرنه برخلاف نظریه شما علم کاملا هم عشق هم محبت ، هم کشش احساسی و جنسی و ... رو به اثبات رسونده که دقیقا و مشخصا کدام قسمتهای مغز کدام هرمونها کدام غدد و ... درگیر میشن و باعث بوجود اومدن این حالات روانی و احساسی در انسان میشن که منجر به این میشه شما احساس عشق یا مجبت کنید و تجارب شخصی در علوم انسانی و کلا علم کوچکترین سندیتی نداره

اگر مبحث علمی و منطقی درستی مدنظر داشتید بنده جوابگو هستم و در بحث شرکت میکنم وگرنه این نوع مباحثه خیر علاقه ای ندارم

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

گرامی مشخصا شما در مباحثه ار راه منطق و استدلال خارج شدید و مباحث شخصی و زیرسوال بردن مطرف مقابل رو با سفسطه و قضاوت شخصیتی طرفتون میخواید پیش ببرید
    این نوع بحث فقط باعث قفل شدن تاپیک و جدل و هیاهو هست نه چیز دیگه

وگرنه نه شما کوچکترین دانشی از تجارب شخصی من دارید که اینطور نظر میدید و نه تجارب شخصی شما کوچکترین سند و ارزش ملاکی هست که بهش استناد میکنید

علاقه ای به این نوع مباحثه ندارم وگرنه برخلاف نظریه شما علم کاملا هم عشق هم محبت ، هم کشش احساسی و جنسی و ... رو به اثبات رسونده که دقیقا و مشخصا کدام قسمتهای مغز کدام هرمونها کدام غدد و ... درگیر میشن و باعث بوجود اومدن این حالات روانی و احساسی در انسان میشن که منجر به این میشه شما احساس عشق یا مجبت کنید و تجارب شخصی در علوم انسانی و کلا علم کوچکترین سندیتی نداره

اگر مبحث علمی و منطقی درستی مدنظر داشتید بنده جوابگو هستم و در بحث شرکت میکنم وگرنه این نوع مباحثه خیر علاقه ای ندارم
    دوست گرامی، اول شما لطف کردین ازدواج رو زیر سئوال بردین و اون رو جفت گیری معرفی کردین.
    این خودش یک توهین بزرگ و شخصی کردن قضیه هست که اونایی که دنبال ازدواج میروند در واقع دنبال جفت گیری هستن مثل بقیه حیوانات و احساساتشون هم یکجورایی تو مایه های احساسات حیواناته.

اینکه عشق و محبت کدوم قسمت مغز هست هیچ ارتباطی با انتخاب اگاهانه انسان نداره، مغز در اینجا یک وسیله هست.
    حالا شما مثلا اثبات کن فلان سلول های مغز وظیفه درک محبت رو دارن.

شما انسان رو بیش از حد دارید ماشینی میبینین که از یکسری واکنش های مشخص پیروی میکنه!!!

واقعا متوجه نمیشم منظورتون از نگاه علمی به عشق و ازدواج محبت چیه؟
    میشه این رو توضیح بدی؟

مثلا مقاله بیارم نظر فلان دانشمند درباره ریشه عشق که بعدا شما بگی الان بحث علمی شد !!!!
    یا بگیم چندتا انسان رو بردن تو آزمایشگاه رو مغزشون مطالعه کردن نتیجه گرفتن عشق حاصل فلان واکنش با فلان واکنشه.

اگر بنا باشه انسان رو تا این حد ماشینی تجزیه تحلیل کنیم، نبوغ، تخیل، هنر و نوآوری و... همه زیر سئوال هست و رفتار انسان مثل رفتار همه حیوانات تا حدود خیلی زیاد باید قابل پیش بینی باشه.
    وقتی میگین علم، یعنی قانون.
    هیچ قانونی در حوزه علوم انسانی حتی برای دو انسان هم جواب نمیده و واقعا متوجه نمیشم منظورت از بحث علمی تو حوزه عشق و محبت و دوست داشتن چیه !!!

5. این کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

مفهوم عشق گسترده تر از لذت جنسی است.عشق به مادر عشق به بچه عشق به پدر عشق به عزیزان.مثلا عشق به خانواده هیچ وقت با لذت جنسی هم خوانی نداره.لذت جنسی یک جور پاداشه.و جزیی از نظام و ساختمان بدن هست و هر اختلالی در اون باعث میشه بدن دچار اسیب بشه و همین لذت جنسی از قواعد علمی هم پیروی می کنه.خیلی ها وجود دارند که لذت جنسی رو با همسرشون دارند اما عاشق همسرشون نیستند.عشق به همسر متفاوت از لذت جنسی است.البته چون لذت جنسی یک جور غریزه خاص و لذت بخشی هست و انسان رو اسیر خودش می کنه اینگونه تصور می شود که لذت جنسی همون عشق هستش.یک وقت فردی هست که به خاطر فشاری که از نظر جنسی در خودش می بینه مجبور میشه با همسرش همبستر بشه اما بعد از اتمام کار خبری از محبت به همسر نیست.

7. این کاربر از رضاس1000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

داشتن چند همسر چیز غیر طبیعی نیست.(البته من طلبه نیستم که این حرف ها رو می زنم) کلا مرد جنس زن رو دوست داره و این یک واقعیته.اما از یک طرف قضیه زن هم فقط دوست داره شوهرش برای خودش باشه و دوست نداره پای زن دیگه ای در میان باشه.به همین دلیل داشتن چند همسر تا زمانی که همسر اول حقیقتا هیچ مشکلی با بودن شخصی به نام هوو نداشته باشد عیبی نداره.ولی از اونجا که خیلی از زن ها این رو قبول نمی کنند مرد باید این رو در نظر بگیره که باعث نشه رابطه اش با همسر اول با گرفتن زن دوم خراب بشه.گرفتن بیش از یک همسر اگر مشکلی رو هم برای فرد و هم برای اعضای خانواده ایجاد نکنه و از صمیمیت خانواده ها کم نکنه هیچ مورد نداره.

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوست گرامی، اول شما لطف کردین ازدواج رو زیر سئوال بردین و اون رو جفت گیری معرفی کردین.
    این خودش یک توهین بزرگ و شخصی کردن قضیه هست که اونایی که دنبال ازدواج میروند در واقع دنبال جفت گیری هستن مثل بقیه حیوانات و احساساتشون هم یکجورایی تو مایه های احساسات حیواناته.

اینکه عشق و محبت کدوم قسمت مغز هست هیچ ارتباطی با انتخاب اگاهانه انسان نداره، مغز در اینجا یک وسیله هست.
    حالا شما مثلا اثبات کن فلان سلول های مغز وظیفه درک محبت رو دارن.

شما انسان رو بیش از حد دارید ماشینی میبینین که از یکسری واکنش های مشخص پیروی میکنه!!!

واقعا متوجه نمیشم منظورتون از نگاه علمی به عشق و ازدواج محبت چیه؟
    میشه این رو توضیح بدی؟

مثلا مقاله بیارم نظر فلان دانشمند درباره ریشه عشق که بعدا شما بگی الان بحث علمی شد !!!!
    یا بگیم چندتا انسان رو بردن تو آزمایشگاه رو مغزشون مطالعه کردن نتیجه گرفتن عشق حاصل فلان واکنش با فلان واکنشه.

اگر بنا باشه انسان رو تا این حد ماشینی تجزیه تحلیل کنیم، نبوغ، تخیل، هنر و نوآوری و... همه زیر سئوال هست و رفتار انسان مثل رفتار همه حیوانات تا حدود خیلی زیاد باید قابل پیش بینی باشه.
    وقتی میگین علم، یعنی قانون.
    هیچ قانونی در حوزه علوم انسانی حتی برای دو انسان هم جواب نمیده و واقعا متوجه نمیشم منظورت از بحث علمی تو حوزه عشق و محبت و دوست داشتن چیه !!!
    دوست عزیز اینجا موضوع چندهمسری و تک همسری هست نه موضوع عشق نه موضوع اخلاق و ...
    هرکدوم از مباحثی که شما دارید روش مانور میدید در این انجمن تاپیک مجزا دارن و لطفا در تاپیکهای خودشون بحث رو دنبال کنید

بنده اسمی از جفتگیری نیاوردم بلکه شما همچین کلمه ای بکار بردید و من فقط هنوز هم میگم تفاوتی بین کلمه جفتگیری با ازدواج نمیبینم( حتی در تجزیه و تحلیل لغوی این دو کلمه هم دقیقا یکی هستن، جفت گیری مزدوج شدن)

بنده به علم اعتقاد دارم و بله میگم تفاوتی بین انسان و حیوان وجود نداره ، حالا شما یا دوستان دیگه خودشون رو اشرف مخلوقات میدونن و مقایسه شدن با حیوانات به مذاقشون خوش نمیاد دلیلی بر بیان واقعیت نمیشه
    در موضوع ازدواج یا جفتگیری و ... هم کاملا محوریت و هدف یکی هست بین انسان و حیوان، بقای نسل، نیاز جنسی، ابرازمحبت، عشق و ...
    حالا فقط بحث روی تکهمسری و چندهمسری هست که کدام درست هست یا غلط برای انسان و یا چه ساختاری
    در همین تاپیک پستهای گذشته رو مرور کنید بنده هرگز نه از چندهمسری طرفداری کردم نه از تک همسری چون دلایل و شواهد برای هیچکدوم کافی نیست و نمیشه با قطعیت گفت کدام درست هست) حداقل برای من)

درمورد علمی بحث کردن هم بله یکی از روشها اوردن سند و مدرک هست
    ولی اصلیترین مورد دخالت ندادن مباحث شخصی و فردی در بحث هست که شما یا زندگی و شخصیت دیگران(اون هم بدون کوچکترین شناخت و دانش) زیرسوال ببرید یا زندگی و مسائل شخصی خودتون در بحث دخالت بدید

پس بازهم میگم لطفا موضوع تاپیک رو منحرف نکنید و با این شیوه مباحثه تاپیک رو به سمت قفل شدن پیش نبرید

10. این کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

داشتن چند همسر چیز غیر طبیعی نیست.(البته من طلبه نیستم که این حرف ها رو می زنم) کلا مرد جنس زن رو دوست داره و این یک واقعیته.اما از یک طرف قضیه زن هم فقط دوست داره شوهرش برای خودش باشه و دوست نداره پای زن دیگه ای در میان باشه.به همین دلیل داشتن چند همسر تا زمانی که همسر اول حقیقتا هیچ مشکلی با بودن شخصی به نام هوو نداشته باشد عیبی نداره.ولی از اونجا که خیلی از زن ها این رو قبول نمی کنند مرد باید این رو در نظر بگیره که باعث نشه رابطه اش با همسر اول با گرفتن زن دوم خراب بشه.گرفتن بیش از یک همسر اگر مشکلی رو هم برای فرد و هم برای اعضای خانواده ایجاد نکنه و از صمیمیت خانواده ها کم نکنه هیچ مورد نداره.
    غیر طبیعی نیست منظورتون اینه که تو حیوانات هم هست؟
    تو حیوانات هم ماده هایی هستن که چندین نر رو ساپورت میکنن، پس این هم غیرطبیعی نیست.

پس اگر شوهری مشکل نداشت که زنش 4 تا شوهر دیگه هم داشته باشه از نظر شما مشکلی نداره؟
    چون من هم زن هایی میشناسم که خیلی مرد دوست دارن، مثل همون مردایی که شما میشناسین و خیلی زن دوست دارن.

12. 2 کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان عزیز سوال تاپیک درباره چند همسری( ازدواج )هست یعنی فقط ارتباطی که مورد تایید قانون و اجتماع است نه ارتباطات خارچ از چهارچوب قانون یا عرف جامعه

اینکه ما برای اخلاق و بخش هایی از اون جنسیت رو در نظر بگیریم، به هیچ وجه غیر منطقی و زیر سئوال بردن اصل اخلاق نیست.

اخلاق محصول نگرش به این جهان هست و نگرش به جهان هم با مغز انجام میشه، شما چطوری از دو مغز مرد و زن که علم هم ثابت کرده ویژگی های کاملا متفاوتی دارن انتظار دارین مثل هم به این جهان نگرش داشته باشن؟

از طرفی به نظرم نباید به آرمان ها پرداخت، باید واقعیت هارو دید.

شما دو نوع نگرش متفاوت به زن رو در خاورمیانه و غرب نگاه کنین، یکی میگه زن مظهر تحریک هست اون رو گونی پیچ میکنه یا تو خونه حبسش میکنه، یکی هم ادعا کرده زن هیچ فرقی با مرد نداره و باید تو همه عرصه ها کنار مرد باشه.

انصافا نتیجه چی شده؟ یا توسری خور شدن یا کالای تبلیغی شدن و دقیقا به سبک کنیزداری قدیم دارن فروخته میشن !!!

اخلاق در پوشش باید فرق کنه، اخلاق در حضور در یکسری از جاهای اجتماع باید فرق کنه وگرنه یا یک جامعه متحجر داریم یک جامعه بی در و پیکر و بی بند و بار با انسان هایی که به دلیل نداشتن هیچ خط قرمزی، از هیچ جنایتی کوتاه نمیان.

تو ازدواج هم همینطور، نمیشه به مرد و زن تو همه بخش ها نقش مساوی داد، یک جایی زن وظیفه اش سنگین تره چون یکسری ویژگی های اخلاقی منحصر به فرد داره یک جایی مرد که بخشی از اون ویزگی های اخلاقی هم متاثیر از جسم هست که دیگه منکر اون نیستین.
    پس با این تعریف اخلاق : محصول نگرش به این جهان

این رو قبول دارین که نگرش های مختلف به جهان اخلاقیات متفاوت و بعضا متضاد هم دیگه رو ایجاد میکنه ؟ مثلا ارزش های مورد قبول در یک جامعه دقیقا متضاد ارزش های مورد پذیرش جامعه دیگه باشه..
    مثل مثالی که قبلا زدم : ارزش اخلاقی در یک جامعه رهبانیت است در جامه دیگر ارزش اخلاقی ازدواج است.

ولی انسان های این دو جامعه تو تمایلات و غرایزشون با هم یکسان هستند و تفاوتی با هم ندارن حتی زن و مرد مدرک علمی وجود داره که ثابت کنه تمایلات جن*سی زن و مرد از دیگری کمتر یا بیشتر است ؟ و یا مدرکی وجود داره که ثابت کنه تمایلات جن*سی این جامعه از تمایلات جن*سی جامعه دیگر کمتر یا بیشتر است ؟ و بر این اساس در یک جامعه چند همسری مجاز و در جامعه دیگه غیر مجاز هست ؟

اخلاقیاتی که تو هر جامعه یک تعریف مجزا داره چه طور قادره رفتارهای مرتبط با تمایلات جنسی انسان ها رو به صورت یکسان ارزش گذاری کنه ؟ این یک نقص بزرگه که اخلاقیات چند همسری رو در یک جامعه مجاز و در جامعه دیگر غیر مجاز بدونه. یا چند همسری زن رو قبیح و چند همسری مرد رو ارزشمند بدونه .. مثل اینکه گفته بشه دروغ برای زنان ناپسند است ولی برای مردان کاملا اخلاقی و ارزشمند چون زنان با مردان تفاوت دارند..

این نقص بزرگ اخلاقیات هست که یک رفتار مذموم و ناپسند رو تحت تاثیر افکار، هنجارها و فرهنگ حاکم بر جامعه برای یک جنسیت کاملا پسندیده و ارزشمند بدونه و قانون برای این نقص مهر تایید باشه.

14. این کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

دوست عزیز اینجا موضوع چندهمسری و تک همسری هست نه موضوع عشق نه موضوع اخلاق و ...
    اتفاقا موضوع چند همسری با تک همسری ارتباط عمیقی با همین عشق داره.بررسی درست بودن چند همسری بودن یک فرد خیلی به همین مفاهیم اخلاق و عدالت در ابراز عشق و محبت ربط داره.

در همین تاپیک پستهای گذشته رو مرور کنید بنده هرگز نه از چندهمسری طرفداری کردم نه از تک همسری چون دلایل و شواهد برای هیچکدوم کافی نیست و نمیشه با قطعیت گفت کدام درست هست) حداقل برای من)
    دوست عزیز.در یک جامعه نه تک همسری مطلق درسته و نه چند همسری مطلق.منظورتون رو از ارائه ی شواهد در رابطه با مقوله چند همسری و تک همسری متوجه نمی شوم.گاهی چند همسری البته به همراه عشق باعث میشه که تحکیم بنیان خانواده میشه.مثلا یک زن بیوه جوان قراره تا اخر عمرش بیوه بمونه؟اینجاست که چند همسری به همراه عشق و نه از روی تنوع گرایی مرد باعث میشه که یک عضوی از جامعه از تنهایی دربیاد.البته باز هم می گویم اگر چند همسری باعث بشه که بنیان خانواده برای همسر اول به هم بریزه ازدواج چند همسری گرچه ممکنه زن بیوه ای رو از تنهایی در بیاره اما از اون طرف یک زن رو که اسم شوهر در شناسنامش هستش تو حال خودش می ذاره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

غیر طبیعی نیست منظورتون اینه که تو حیوانات هم هست؟
    تو حیوانات هم ماده هایی هستن که چندین نر رو ساپورت میکنن، پس این هم غیرطبیعی نیست.

پس اگر شوهری مشکل نداشت که زنش 4 تا شوهر دیگه هم داشته باشه از نظر شما مشکلی نداره؟
    چون من هم زن هایی میشناسم که خیلی مرد دوست دارن، مثل همون مردایی که شما میشناسین و خیلی زن دوست دارن.
    منظور من فقط در مورد انسان هست.مرد یک غریزه ای به اسم غیرت داره.زن هم یک غریزه ای به اسم غیرت داره.غیرتی که مرد در رابطه با زنش داره خیلی متفاوت تر از غیرتی که زن در رابطه با شوهرش داره.حتما دیدید وقتی در خیابون به ناموس یک مردی تنها تیکه و متلک گفته میشه مرد داغون میشه.این یک خصلتیه تو مردها که این جوری واکنش نشون می دهند.این خصلت تو خیلی از مردها هستش.به همین دلیل هست که زن نباید بیش تر از 1 همسر همزمان داشته باشه و مردی هم که همسرش رو معاوضه کنه کلا مشکل داره.چون اون خصلت از غیرتی رو که در مرد وجود داره رو نداره.شوهری که زنش رو معاوضه کنه کلا نباید اسم مرد رو روش گذاشت.و من این کار مرد رو تایید نمی کنم.در رابطه با غیرت زن مطلبی که هست اینه که در غیرت زن اون ویژگی که در مرد هستش وجود نداره.زن اگه راضی باشه تا همسرش یک زن دیگه ای بگیره و مرد هم سوء استفاده نکنه و عدالت رو بین همشون ایجاد کنه مشکلی پیش نمیاد.اما وقتی زن با چند تا مرد باشه دیگه نمی تونه وظیفه زن بودن خودش رو (منظورم تربیت خانواده) رو انجام بده.
    Last edited by رضاس1000; 26-04-2014 at 12:14.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •