سعی کن حتما همه ماموریت های مخصوص پارتی ها رو بری که بعضی هاشون خیلی جالبناون گفتگوهایی که بین کاراکترها رد و بدل میشه خودش به تنهایی کلّی کاراکترها رو جون دار نشون میده. به مراتب بیشتر از DAO؛ مخصوصا گفتگوهای بین کول و کساندرا (:
من خودم زیاد بازی نکردم شاید 60 ساعت یا کمتر، هنوز نظر قطعی نمیتونم بدم که بگم طراحی کاراکترها شاهکاره یا افتضاح، ولی تا اینجای کار کم و کاستی توشون ندیدم.
حتی کسانی مثل لیلیانا یا جوزفین هم که قابل بازی نیستن ماموریت دارن و باید خیلی باهشون صحبت کنی تا بتونی همه شو بری
هر کدومشون هم یه سری اعتقاد و فکر مختلف دارن و نمیشه همیشه هم توی تصمیم های مختلف همه رو راضی کرد
ولی کلا توی اون محل خونه سعی کن همه ریزه کاری ها رو بگردی که خیلی جزئیات بالاست
یعنی یه قسمت اون جا هست که میشه گیاه کاشت که من آخرای بازی تازه دیدمش!
یه سری جاها هم همون طور که گفتم حتی به حالت کات سن هم میره و حتی این پارتی ها توی ماموریت های مختلف با هم دیگه ارتباط هم دارن
با این تیم چه جوری میری؟!محتوای مخفی: Party
توی بازی جادوگر خیلی مهمه
من خودم rogue بودم و توی تیمم هم دو تا جادوگر و یه تانک خیلی خوب داشتم
جادوگرها کلا از یه لحاظ هایی قویترن و اگه همیشه دو تا توی گروهت داشته باشی راحتر میشه رفت
آخرای بازی من احساس کردم بازی خیلی آسونه یه دلیلش این بود که این قابلیت های جادوگرها خیلی بالا رفته بود!
اون قدرت خود Inquisition هم یه جورایی بازی رو آسون می کنه به خصوص اگه بتونی یه جوری focus رو بالا ببری و تند تند بشه ازش استفاده کرد
توی تاپیک خود بازی بپرسیددوستان یه مشکل اساسی دارم تو بازی Dragon age Orgins میدونم جاش نیست ولی ممنون میشم کمک کنید
دوستان من یه حدود 15 درصد بازی رو رفتم با elf و سبک rough بعد یه جا رسیدم 4 نفر هستیم یکی از ما جادوگره یه چوب جادوگری داره این یه دفعه چوبش محو شد دیگه نیومد اصلا نیست دیگه بعد توی اون منطقه هر تاکتیکی به کار میبرم هممون رو بشدت میکشن تاکتیک هارو هم حرفه ای چیدم ولی فایده نداره چیکار باید کرد؟
فک کنم تنها راهش چیته
بگردین تاپیکش موجوده و آخرین پستش هم نباید زیاد قدیمی باشه