تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 21 اولاول ... 6121314151617181920 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 205

نام تاپيک: Dragon Age: Inquisition

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اون گفتگوهایی که بین کاراکترها رد و بدل میشه خودش به تنهایی کلّی کاراکترها رو جون دار نشون میده. به مراتب بیشتر از DAO؛ مخصوصا گفتگوهای بین کول و کساندرا (:
    من خودم زیاد بازی نکردم شاید 60 ساعت یا کمتر، هنوز نظر قطعی نمیتونم بدم که بگم طراحی کاراکترها شاهکاره یا افتضاح، ولی تا اینجای کار کم و کاستی توشون ندیدم.
    سعی کن حتما همه ماموریت های مخصوص پارتی ها رو بری که بعضی هاشون خیلی جالبن
    حتی کسانی مثل لیلیانا یا جوزفین هم که قابل بازی نیستن ماموریت دارن و باید خیلی باهشون صحبت کنی تا بتونی همه شو بری
    هر کدومشون هم یه سری اعتقاد و فکر مختلف دارن و نمیشه همیشه هم توی تصمیم های مختلف همه رو راضی کرد
    ولی کلا توی اون محل خونه سعی کن همه ریزه کاری ها رو بگردی که خیلی جزئیات بالاست
    یعنی یه قسمت اون جا هست که میشه گیاه کاشت که من آخرای بازی تازه دیدمش!
    یه سری جاها هم همون طور که گفتم حتی به حالت کات سن هم میره و حتی این پارتی ها توی ماموریت های مختلف با هم دیگه ارتباط هم دارن

محتوای مخفی: Party 
    Inquisitor : Human Male - Two Handed Spec
    Tank: Cassandra
    Support: Dorian
    DPS and Control: Cole
    با این تیم چه جوری میری؟!
    توی بازی جادوگر خیلی مهمه
    من خودم rogue بودم و توی تیمم هم دو تا جادوگر و یه تانک خیلی خوب داشتم
    جادوگرها کلا از یه لحاظ هایی قویترن و اگه همیشه دو تا توی گروهت داشته باشی راحتر میشه رفت
    آخرای بازی من احساس کردم بازی خیلی آسونه یه دلیلش این بود که این قابلیت های جادوگرها خیلی بالا رفته بود!
    اون قدرت خود Inquisition هم یه جورایی بازی رو آسون می کنه به خصوص اگه بتونی یه جوری focus رو بالا ببری و تند تند بشه ازش استفاده کرد

دوستان یه مشکل اساسی دارم تو بازی Dragon age Orgins میدونم جاش نیست ولی ممنون میشم کمک کنید
    دوستان من یه حدود 15 درصد بازی رو رفتم با elf و سبک rough بعد یه جا رسیدم 4 نفر هستیم یکی از ما جادوگره یه چوب جادوگری داره این یه دفعه چوبش محو شد دیگه نیومد اصلا نیست دیگه بعد توی اون منطقه هر تاکتیکی به کار میبرم هممون رو بشدت میکشن تاکتیک هارو هم حرفه ای چیدم ولی فایده نداره چیکار باید کرد؟
    فک کنم تنها راهش چیته
    توی تاپیک خود بازی بپرسید
    بگردین تاپیکش موجوده و آخرین پستش هم نباید زیاد قدیمی باشه

2. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز R.P.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Filternet

پيش فرض

با این تیم چه جوری میری؟!
    توی بازی جادوگر خیلی مهمه
    من خودم rogue بودم و توی تیمم هم دو تا جادوگر و یه تانک خیلی خوب داشتم
    جادوگرها کلا از یه لحاظ هایی قویترن و اگه همیشه دو تا توی گروهت داشته باشی راحتر میشه رفت
    آخرای بازی من احساس کردم بازی خیلی آسونه یه دلیلش این بود که این قابلیت های جادوگرها خیلی بالا رفته بود!
    اون قدرت خود Inquisition هم یه جورایی بازی رو آسون می کنه به خصوص اگه بتونی یه جوری focus رو بالا ببری و تند تند بشه ازش استفاده کرد
    واسه بعضی فایت ها تغییر میدم گروهو. مثلاً واسه دراگون زدن اینطوری میرم:
    Inquisitor: Champion
    Iron Bull - Reaver
    Cassandra - Templar
    Vivienne - Support

4. این کاربر از R.P.G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mv217010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    مازندران_گلوگاه

پيش فرض

دوستان کرک و ابدیت ها رو بزارین دان کنم همه سایتا .....شدن

اگه نباشه جاش خالی می مونه sheeablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Poker Table

پيش فرض

خب بالاخره پس از یکی دو هفته و صرف هزینه ی حدود دو میلیون تومانی موفق شدم بازی رو با رزولوشون 1080*2560 و کیفیت Ultra بازی کنم... شاید باورتون نشه ولی دیروز با اینکه خیلی هم کار باید انجام میدادم اما از ساعت 9 صبح تا 12 شب یک کله بازی کردم :| نزدیک مردن بودم که دیگه خوابم گرفت :|
    برای اولین بار هم کلاس مورد علاقم یعنی Rouge و دوبل دگر رو انتخاب کردم، البته مرد میخواستم خودش زن آورد منم چون عجله داشتم سریع رفتم تو بازی
    لامصب انقدر خوبه که نمیشه ازش اومد بیرون، ساید کوئست های بازی انقدر قشنگ بود که خیلی سراغ ماموریت های اصلی نرفتم، تا اینکه بالاخره عشق موریگان نزاشت من باید این لعنتی رو هر چه زود تر ببینم... فعلا رفتم تا جایی که
    اون شعر رو که میخوندن یاده حماسه های اوریجینز افتادم...

بازی فوق العاده وسیع و جالبه، از طراحی فضای قصر که دست خودمونه گرفته تا سیستم کرفت که واقعا بی نظیره، گرافیک بازی هم فوق العاده زیباست، نمیدونم چرا بعضی دوستان از گرافیک بازی بد میگفتن، بعضی شخصیت های بازی زیادی خوبن، سرا زیادی بامزست و عجب استایل مبارزه ای داره این کول ( اگه میدونستم همچین چیزی داریم یه کلاس دیگه انتخاب میکردم نا سلامتی Ghostه هاااا )، هر چی هم سعی کردم مخِ "بلک وال" رو بزنم راه نداشت گویا ولی این وریک هیچ رقمه تو دل برو نیست که نیست...

و چه خانمی شده للیانا واسه خودش، در عجبم که اگر میتونستیم سیو انتقال بدیم و للیانارو توی Sacred Ashes کشته بودیم الان چی میشد :|

دیگه صحبت بسه، بریم دوباره بازی کنیم برمیگردم...
    Last edited by sheeablo; 17-01-2015 at 09:42.

7. 3 کاربر از sheeablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب بالاخره پس از یکی دو هفته و صرف هزینه ی حدود دو میلیون تومانی موفق شدم بازی رو با رزولوشون 1080*2560 و کیفیت Ultra بازی کنم... شاید باورتون نشه ولی دیروز با اینکه خیلی هم کار باید انجام میدادم اما از ساعت 9 صبح تا 12 شب یک کله بازی کردم :| نزدیک مردن بودم که دیگه خوابم گرفت :|
    برای اولین بار هم کلاس مورد علاقم یعنی Rouge و دوبل دگر رو انتخاب کردم، البته مرد میخواستم خودش زن آورد منم چون عجله داشتم سریع رفتم تو بازی
    لامصب انقدر خوبه که نمیشه ازش اومد بیرون، ساید کوئست های بازی انقدر قشنگ بود که خیلی سراغ ماموریت های اصلی نرفتم، تا اینکه بالاخره عشق موریگان نزاشت من باید این لعنتی رو هر چه زود تر ببینم... فعلا رفتم تا جایی که
    اون شعر رو که میخوندن یاده حماسه های اوریجینز افتادم...

بازی فوق العاده وسیع و جالبه، از طراحی فضای قصر که دست خودمونه گرفته تا سیستم کرفت که واقعا بی نظیره، گرافیک بازی هم فوق العاده زیباست، نمیدونم چرا بعضی دوستان از گرافیک بازی بد میگفتن، بعضی شخصیت های بازی زیادی خوبن، سرا زیادی بامزست و عجب استایل مبارزه ای داره این کول ( اگه میدونستم همچین چیزی داریم یه کلاس دیگه انتخاب میکردم نا سلامتی Ghostه هاااا )، هر چی هم سعی کردم مخِ "بلک وال" رو بزنم راه نداشت گویا ولی این وریک هیچ رقمه تو دل برو نیست که نیست...

و چه خانمی شده للیانا واسه خودش، در عجبم که اگر میتونستیم سیو انتقال بدیم و للیانارو توی Sacred Ashes کشته بودیم الان چی میشد :|

دیگه صحبت بسه، بریم دوباره بازی کنیم برمیگردم...
    منم دقیقا با همین کلاس بازیو تموم کردم
    اولش می گفتم زیاد خوب نیست ولی به مرور خیلی کارکترم قدرتمند شد
    از لحاظ مبارازت این کلاس عالیه به خصوص اگه اساسین رو هم انتخاب کنی
    فقط اوایل کارکتر زود می میره و نسبت به Warrior از این لحاظ ضعف داره که باید این ضعف رو با زره های قدرتمند جبران کرد

سیستم کرفت بازی واقعا حرف نداره یعنی شاید یکی از بهترین ها در کل بازی ها باشه
    تا جایی که یادم میاد تعداد فروشنده ها توی بازی خیلی زیاد نبود و معمولا هم خیلی هاشون سلاح و زره اون چنان قدرتمندی نداشتن
    ولی در مقابل بهترین سلاح و زره ها رو میشه با این کرفت درست کرد و من آخر بازی فک کنم تقریبا همه چیزایی که کارکترم داشت از همین کرفت بودش
    اونایی که میشه براشون Rune گذاشت هم خیلی کاربرد دارن
    لیست Rune ها رو میشه از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دید
    اینا کارایی سلاح رو به شدت بالا می برن و مثلا اگه یه Superb Dragon-Slaying Rune داشته باشی در مقابل اژدها میشه خیلی قدرتمندتر شد

در مورد کول هم آره موافقم
    من همون اول ازش خوشم اومد و کلا هم خیلی باهاش صحبت می کردم
    فقط حیف کارکترش از لحاظ مبارزات عین خودم بود و مطمئنا توی گروهم نمیاوردمش
    دفعه بعدی حتما با جادوگر برم این کول رو ازش استفاده می کنم
    هر چند که توی بازی بیشتر وقتا بهترین حالت اینه که از دو تا mage و دو تا warrior استفاده بشه

من فعلا وقت ندارم دوباره بازیو برم و شاید چند ماه دیگه رفتم
    به شدت جزئیات بازی بالاست و اگه فرضا روی درجه هارد بخوام برم و تمام ماموریت های فرعی رو تموم کنم شاید حداقل 170-180 ساعت طول بکشه!
    از این لحاظ خودش یه پا اسکایریمه
    فقط این انتخاب های شماره های قبلی واقعا آدمو نگران می کنه و اگه این انتقال سیو صورت بگیره بهتره و بخوام شروع کنم حتما باید سیو رو انتقال بدم...

+

در مورد لیلیانا هم فک نکنم کسی دلش بیاد توی شماره یک اونو بکشه
    ولی حتی توی شماره یک بمیره باز توی شماره دو و این شماره هست و یه جورایی maker اونو برمی گردونه!
    کلا جزو شخصیت های اصلی این سریه

9. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Filternet

پيش فرض

منم بازی رو بعد از کلی ناز و عشوه تموم کردم
    Hard - Level 20
    Inquisitor: Warrior Champion
    Support: Vivienne Knight-Enchanter
    DPS: Varric - Artificer
    DPS: Sera - Tempest

این Corypheus و دراگونش کلا رو هم دیگه از دراگون توی Hinterland هم آسونتر بودن خدایی.

الان دوباره دارم بازی رو با یک Archer - Elf میرم ولی میخوام سعی کنم مثل کاراکتر قبلی یهو وسطای بازی راش ندم به Main Quest ها... ؛ اوایل بازی ساید کوئست ها رو با دقت میرفتم، یک دو روز تاخیر انداختم از دستم در رفت دیگه چسبیدم به مین کوئست ها که پاور لازم رو داشتم سریع تموم شد :/

پایان بازی منو زیاد نگرفت، خیلی کلیشه ای بود ولی در کل خیلی چسبید این بازی.
    Last edited by R.P.G; 17-01-2015 at 17:38.

11. این کاربر از R.P.G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه kumarbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

دراگون hinterland خود boss هستش.تیم من اینا بودن:
    Inquisitor: assassin rogue
    Cole: assassin rogue dps
    Blackwall: warrior tank
    Dorian: mage dps supporter

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Filternet

پيش فرض

دراگون hinterland خود boss هستش.تیم من اینا بودن:
    Inquisitor: assassin rogue
    Cole: assassin rogue dps
    Blackwall: warrior tank
    Dorian: mage dps supporter
    منظورتون چیه خود باس هستش ؟

لست باس ها اصولا بایستی یک فایت اپیکی داشته باشن که وقتی زدیش لااقل احساس کنی که یه کاری بلاخره انجام دادی، نه اونقدر ساده که حتی همون دراگون هینترلند زدنش هیجان انگیزتر بنظر بیاد در مقابلش.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم بازی رو بعد از کلی ناز و عشوه تموم کردم
    Hard - Level 20
    Inquisitor: Warrior Champion
    Support: Vivienne Knight-Enchanter
    DPS: Varric - Artificer
    DPS: Sera - Tempest

این Corypheus و دراگونش کلا رو هم دیگه از دراگون توی Hinterland هم آسونتر بودن خدایی.

الان دوباره دارم بازی رو با یک Archer - Elf میرم ولی میخوام سعی کنم مثل کاراکتر قبلی یهو وسطای بازی راش ندم به Main Quest ها... ؛ اوایل بازی ساید کوئست ها رو با دقت میرفتم، یک دو روز تاخیر انداختم از دستم در رفت دیگه چسبیدم به مین کوئست ها که پاور لازم رو داشتم سریع تموم شد :/

پایان بازی منو زیاد نگرفت، خیلی کلیشه ای بود ولی در کل خیلی چسبید این بازی.
    گروهت برام عجیبه
    یعنی تا حدودی قدرت بالای تیرکمون رو توی بازی دیدم ولی فک نمی کردم با دو تا از اونا توی گروهت بشه بازیو بری!
    من اصلا بدون حداقل دو تا جادوگر بازیو نمی تونستم برم
    این Varric هم فک کنم کلا ازش استفاده نکردم باز Sera باحالتر و بهتر بود

در مورد باس آخر باهات موافقم
    یعنی اگه یه کسی ماموریت های فرعی رو به اندازه کافی بره دیگه اون باس براش آسون میشه چون تا اون جا برسه دیگه خیلی قوی شده
    اگه بخوام ایرادی از بازی بگیرم فقط همینه و شماره یک خیلی اون ماموریت های آخر فوق العاده بود و یه جورایی بازی رو تا ابد موندگار کرد و اون آخراشو هیچ وقت آدم فراموش نمی کنه
    ولی جذابیت این شماره هم بیشتر چیزای دیگست

آره دفعه بعدی رفتی حتما ماموریت های فرعی رو بیشتر برو
    من یه جاهایی از بازی یادمه بالای 200 تا پاور داشتم و کلا ماموریت های اصلی رو ول کرده بودم!
    راستی از انتخاب هات راضی بودی؟
    به خصوص در مورد موریگان ناراحت نبودی که چرا از شماره قبلی اون قضیه منتقل نشده؟
    آخرشو توی اسپویل بگو ببینم چی کارا کردی

15. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Filternet

پيش فرض

گروهت برام عجیبه
    یعنی تا حدودی قدرت بالای تیرکمون رو توی بازی دیدم ولی فک نمی کردم با دو تا از اونا توی گروهت بشه بازیو بری!
    من اصلا بدون حداقل دو تا جادوگر بازیو نمی تونستم برم
    این Varric هم فک کنم کلا ازش استفاده نکردم باز Sera باحالتر و بهتر بود

در مورد باس آخر باهات موافقم
    یعنی اگه یه کسی ماموریت های فرعی رو به اندازه کافی بره دیگه اون باس براش آسون میشه چون تا اون جا برسه دیگه خیلی قوی شده
    اگه بخوام ایرادی از بازی بگیرم فقط همینه و شماره یک خیلی اون ماموریت های آخر فوق العاده بود و یه جورایی بازی رو تا ابد موندگار کرد و اون آخراشو هیچ وقت آدم فراموش نمی کنه
    ولی جذابیت این شماره هم بیشتر چیزای دیگست

آره دفعه بعدی رفتی حتما ماموریت های فرعی رو بیشتر برو
    من یه جاهایی از بازی یادمه بالای 200 تا پاور داشتم و کلا ماموریت های اصلی رو ول کرده بودم!
    راستی از انتخاب هات راضی بودی؟
    به خصوص در مورد موریگان ناراحت نبودی که چرا از شماره قبلی اون قضیه منتقل نشده؟
    آخرشو توی اسپویل بگو ببینم چی کارا کردی
    این گروه رو واسه Movement و کلا اووید ساختم. میلی ها خیلی ضعیفن انصافاً، سری نفله میشه گاردشون. هی باید بول راش بدی که خوب به لطف اون AI درب و داغونه بازی کاراکتر راش میده همینطوری واسه خودش میره و کلا گند میزنه تو تاکتیک، باس هم میاد AoE میکنه کل گروه رو فنا میده

محتوای مخفی: ش 

تمپلارها رو ملحق کردم به خودم. امپرس سلین رو نجات دادم و اون الف و خواهرزاده ها شو لو دادم. گری واردن ها رو بجای هاوک انتخاب کردم، دیگه چه کارای مهمی بود؟ دو روز پیش تموم کردم الان یادم رفته دیگه ((: بعد انتظار داری از DAO واسه موریگان چیزی یادم بیاد ؟
    اواخر کلا تصمیمات عجولانه ای گرفتم ولی خب بهترین کارم این بود که Well of Sorrow رو خودم گرفتم. از همین کار فقط راضی بودم.
    کدوم قضیه ؟ که قرار بود بچه داشته باشه ؟ خیلی یادم نمونده چیزی از قبل.
    Last edited by R.P.G; 18-01-2015 at 08:07.

17. این کاربر از R.P.G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •